- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.241
Hatırladım ve çok gülmüştüm yavrum yaaaimsak vaktine bakcaksın du bakim3.59da bitiyo hemi
Nell ve kızçeler benim hedeflerim
1.kuranı kerimin türkçesini okuyup bitirmek(daha evel sadece 1kez okudum ve kaç kez ağladım geçen yıl,ondan sonra değişim oldu bende zaten..yandım bunca geçen yıllara..nasıl okumam türkçesini diye çok veryansın ettim kendime..
2. Arapçasını okumak bir kez
3.namaz kılıyorum çok şükür ama sahurda teheccüt kılcam en az 2rekat
4.akşam namazından sonra evvabin namazı 2-6rekat
5.sabah uyanınca duha namazı 2-6rekat
6.teravih bugün itibariyle
7.günde diyebildiğim kadar"allahümme salli ala seyyidina muhammed"ve " la ilahe illallah"
8.elimden geldiğince kalp kırmamaya dikkat edicem
9.oruç tutcam
10.menü bende yazcam muhakkak
11.yarından sonra bende taocdm senşn diyetini ana bi sindirmem lazım önce
12.cuma tartılcdm
13.cuma çıktığım kilodan 2kilo az çıkmak en az...dahada var
Kızlar hepinizden bir ricam var
Ben tayin isticem başka bir ilçeye başka bir okula,şu an bulunduğum ilçe oğlum ve bizim için çokta iç açıcı bir yer değil
Sizden ricam ismen bana dua etmeniz hakkımda hayırlı yeri tercih etmem için 25tercih hakkım var..(şeyma adım bilmeyenler için)
3günüm var,bunca temizlik yapıldı bideee:)neyse blraz dağınık oldu afedersiniz:26:
Noldu canım yasenin ailenleyse problem sorun yok unutulur geçer gider biter her şey üzüldüğüneüzülürsün sonradan diyim tecrübe konuşuyor ama eşinin ailesi ileyse onun için yorum yapamam pamuğum beni hiç üzmedi çünkü babamda aynı şekilde...ama mühim olan eşin..destekçinse en güçlü sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?