Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Nelson ve sehra destekleriniz için sağolun kızlar. 4 günüm gidiyor ama yapacak birşey yok artık. Çok beğendim ben buraları. Otellere verdiğim onca paraya acıdım resmen. Dönünce uzun uzun yazarım. Herkese hayırlı ramazanlar. Nekson inşallah verebilirsin kiloları. Ben de incelicem diyet menülerini.
Özgeçim çok sevindim tatilinin iyi geçmesine. Ufak tefek aksilikler olmuş ana neyse ki halketmişsin canım.
İyi geceler kızlar...

Kizlar cok yoruldum ya tatil iyi guzelde sonrasi kotu oluyo 3 makine yikadim astim utuledim son makineyi cikar cikmaz utuledim astim kuruyunca direkt yerlestircem yarin artik utu gormek istemiyorum ne var ne yok utuledim cok yoruldum gercekten neyse sizlere gelirsek
Nelson diyetini not aldim canim ben de uyguluycam nasipse gayet yapilabilir bi diyet aslinda yani ac kalinmaz pilav ve makarna yemesem cok aramamda dondurma tatliyi ararim sanirim onlarida her iftarda yemem arada yemeye calisirim.
İns. Ramazanda tum hedeflerine ulasirsin canim ben de namazlarimi eksiksiz kilmak istiyorum ve kurani hatim etmek istiyorum kursta 1 tam hatim bide yarisina kadar gelmistik ama benim de kendime ait hatimim yok malesef daha ins. Bu yil olur
Benim kilo hedefim 51 ama ben de sehraa gibi tartilmaya korkuyorum hic bi fikrim yok tartim 60 kilosunda dese inanirim tatilde her ogun patates kiz. Yedim diyet kolayla cunku ( davul gibiyim)
Papatyacim gittigin yerleri begendin sanirim senin adina sevindim her tatil otelde kalmak gercekten mantiksiz onunda yeri ayri dinleniyosun orda da ama gezmek yeni yerler gormekte cok keyifli olur benim de bugun aklima turlara katilmak geldi yurtdisinda mesela keyifli olabilir uzakdogu falan ilerde nasipse tabi hep havuz deniz olcak diye birsey yok ama en basta tatil olarak degilde ilk gitmek istedigim ulke arabistan dun havaalaninda gorduk devasa bi ucak umreciler geliyordu bembeyaz bi topluluk cok ozendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin(amin)
Kizlar bide gulmeyin ama gecen sene basima geleni bilen arkadaslar var ben sahura kalktim sofra kurdum tam oturduk ezan okundu izmirdeyim kacta okuncak ezan deyin bi bana ya esim icin kalkicam ben 2 gun sonra tutmaya basliycam nasipse

Nell ve kızçeler benim hedeflerim
1.kuranı kerimin türkçesini okuyup bitirmek(daha evel sadece 1kez okudum ve kaç kez ağladım geçen yıl,ondan sonra değişim oldu bende zaten..yandım bunca geçen yıllara..nasıl okumam türkçesini diye çok veryansın ettim kendime..
2. Arapçasını okumak bir kez
3.namaz kılıyorum çok şükür ama sahurda teheccüt kılcam en az 2rekat
4.akşam namazından sonra evvabin namazı 2-6rekat
5.sabah uyanınca duha namazı 2-6rekat
6.teravih bugün itibariyle
7.günde diyebildiğim kadar"allahümme salli ala seyyidina muhammed"ve " la ilahe illallah"
8.elimden geldiğince kalp kırmamaya dikkat edicem
9.oruç tutcam
10.menü bende yazcam muhakkak
11.yarından sonra bende taocdm senşn diyetini ana bi sindirmem lazım önce
12.cuma tartılcdm
13.cuma çıktığım kilodan 2kilo az çıkmak en az...dahada var

Kızlar hepinizden bir ricam var
Ben tayin isticem başka bir ilçeye başka bir okula,şu an bulunduğum ilçe oğlum ve bizim için çokta iç açıcı bir yer değil
Sizden ricam ismen bana dua etmeniz hakkımda hayırlı yeri tercih etmem için 25tercih hakkım var..(şeyma adım bilmeyenler için)
3günüm var,bunca temizlik yapıldı bideee:)neyse blraz dağınık oldu afedersiniz:26:

Hatırladım ve çok gülmüştüm yavrum yaaaimsak vaktine bakcaksın du bakim3.59da bitiyo hemi

Sehraacim dua edicem canim senin icin Rabbim hakkinda hayirlisini versin ins.
Turkcesini ben de ne zaman okusam agliyorum insanin icine icine isliyo resmen ne de olsa Allah kelami.
İns. Bu ramazan hepimizi dinimize daha da bagli kilar dinimize yaklastirir daha iyi insanlar Allah'a layik kullar olmaya calisiriz.(amin)

Hatırladım ve çok gülmüştüm yavrum yaaaimsak vaktine bakcaksın du bakim3.59da bitiyo hemi

Evet cok komikti ya sen ezan okununca bizim surat ifademizi gorsen napardin kimbilir ben simdi bakiyodum int. Canim saol en uzun gunlerdeyiz esim rahat rahat yesin diye dedim garanti olsun yani

papatyam gel beraberde yaparız diyetimi.. ama gezmeyi çok severim.. dört gözle tatilinle ilgili yazacaklasını bekliyorum.. gel bir helee..

özge canım ne güzel dilek ve temmenniler.. amin demekten başka yapacak birşeyimiz yok..
gecen yıl izmire geldiğimde ramazan havasını hissetmemiştim ama bu demek değil ki izmirin tamamı oruç tutmuyor..canım artık kafamdaki izmir önyargınıda seninle bitirmiş oldum.. ayrıca teşekkür ederim sana

sehra kız maşallah deyim hedefler güzel ve hepsini yapabilirsen daha güzel...
ben bir kaç yıldır tembelleşitim bu salavatta
hadin kızalr ben erkenden sahurumu yaptım.. yemekten şiştim buğün tabi diyete sahurda başlayınca böyle oldum yarım akşama düzene girer diyetimm.. sehra sende bak ve bana katıl... aslı astarı 20 gün verelim kilolarııı veeee mutlu son :)))

ebruu nedesinnnnnn gel hadi sık sık yazardın noldu sana

mevcan canım hazırmısın diyetee.. moralinde zamanla düzelirrr
db hadi kız kalkın sahura uyumak yeter uyanınn..

diyette yazan sahur menuyu bire bir uyguladım sadece limonlu suyum ve özel çayım yokk

ah canım il içi tayinde umarım herşey gönlüce olur.. bede isteyeceğim tayin ama benimkisi imkansızz... ama allahtan ümit kesilmez banada duaa edin de merkezde bir yerde çalışmak lüksüne kavuşayım.. yoksa emekli olacağim şu an çalıştığım yerde...

her sabah tartılırdım amaaa
diyetisyenime söz verdim tartılamıyorum.. 30 temmuza kadarda tartılamayacağımmm.. baskülümü aldım gardolabın üztüne attım.. baktım dayanamazsam komşuya geçici bir süre saklaması için vereceğimm..
ama sehra ve özge bir tartılın bakın kilonuza ve bakalım benim diyetle kaç kilo vereceksiniz görelim..benide gaza getirinnn mutlu olalım topikçeee

haydi kızlar haydii ramazan ve dyet zamanıı.. hedefle belli ve gidecek kilolarrr inşallahhhhh.. gezdik dolaştık geldik ve şimdiiiii kilo verme zamanıııı

hergün değil ama ara sıra evvabin namazı bende kılacağım..
eğer sahurdan nce uyursam bir kaç defada teheccüt kılarım inşallah..
ve aklıma düşürmüsken salavat bende çekeyim hergün en az 100 tanee
ve kızlarıma çok bazı dönemler kızıyorum bu ramazanda ona dikkat edeyim de meleklerimde mutlu olsunlar..

Son düzenleme:
Ramazana gözyaşlarıyla giriyorum 2gündür kafamı dağıtmaya doğru kararlar almaya çalıştım.Bugün arkadaşlarım geldi fikirlerini aldım dertleştim biraz.Ama bu akşam hayatımla ilgili önemli bi an yaşadım haketmeliyim şekilde karşılandım.Rabbim Eşimle bizi hayırlı anne baba olmayı nasip etsin ve tüm mutluluk kaynağım eşimin ve oğlumun sevgisiyle doyursun (âmin)İnsan ailesini kendisi seçemiyor maalesef Ve Rabbim herkese bi sınav veriyor.Benim sınavımda ailem oldu
Neyse boşverin oğlum uyudu ayaklarımda yatırıp telden geçmişe bakayım.Kaçta ezan okunuyordu kafam durdu resmenUyuyup kalksam mı tabi uyku tutarsa:/Bugünden bi sürü hamur işi var onları yiycem kızlar affedin beni bi kendime gelmem lazım !

bende geldim bi ka gündür sizleri aksattım özür dilerim yatılı misfiirlerim cuma oğluşumun doğum günüydü pazar günüde eşimin çalıştığı tyerde geleneksel pikniğimiz vardı vs. vs. inşallah sahurda ve iftarda yediklerimize dikkat etmeye çlışırız az öönce kendime soğuk nezcafe yaptım birisinden öğrendim tat süper deneyin diyorum başkada bişey demiyorum sahurda kahvaltı edicem ben yemek bana dokunuyo bide üstüne uyuyoruz mide yanması yapıo felaket o yüzden kaynamış yumurta vs. yiycem ben bugün sahurda 3-4 bardak şekersiz çay bol su ekmek yerine 1 tabak mercimek çorbası yanında kahvaltı da olabilir sırf ekmek yememek için ...

Noldu canım yasenin ailenleyse problem sorun yok unutulur geçer gider biter her şey üzüldüğüneüzülürsün sonradan diyim tecrübe konuşuyorama eşinin ailesi ileyse onun için yorum yapamam pamuğum beni hiç üzmedi çünkübabamda aynı şekilde...ama mühim olan eşin..destekçinse en güçlü sensin

Canım inş hayırlısı olur hakkında ya..norm fazlası falan olsaydın keşke okuldahiç belli olmaz nasip bu işler yap sen tercihinicanım bende yapcam senin diyeti ama malzemeleri alim emi çarşam sahur itibariyle hemi,birazda içime sindireyim diyetini ama beğendim mantıklı geldi bana,ramazan sonrası ayçayı yapim diyodum şimdikte bunu yapim 55olcam ahdim varhedeflerimi yükses tuttum msneviyat adına inş başarırımkızlar ya,bedenim gibi ruhumda bresmen,bedenimi göbeklenriyorum ruhumu hep cılız bırakıyorum tam tersi olması gerekirkennnn

Gözlerim yanıyoor ama ge.mişi okudum.Şimdi yedim yalancı mantı ama eridi gitti agzımda ve karnımda yer kaplamamış gibiyimBugünlük affedin yarın sahrda inş. düzene giricem.Pastamdan yemesem mi susatır beni Topigmiz canlanmış birlik ve beraberligimiz daha da güçlenmiş
Sehra ,benim ailemle ilgili canımRamazan huzur veriri inş yüregime.Sende yazdıgın maddeleri uglar ramazanı dolu dolu yaşarsın inş. Hadi eyüp sultanda bigün buluşalım senle
Papatyam ,tatil yerini begenmene sevindim canım.
Özgecim tatilin çok güzel geçmiş anlaşılan.Ama bende de bayadır unutkanlık var.Bi ara b12 baktırmam lazımEşime ogluma 2. nüfus cüzdanlarını ıkarttım.Sonra hiç ummadıgım bi yerde buldum ikisinide
Nelson, canım çook svindim senin adınaİnş. hedefine ulaşırsın.İftardan sonra yapayım bende şu çayı
Zuzuum, yogun geçmiş ramazan öncesi.Artık bol bol ugra bizede vakit ayır özlüyoruz seni
Mevcanım,Allah ömür saglık verirse inş sizde seneye gidersiniz tatili.Ttail felan boş önemli olan huzur saglık mutluluk!Eşin haklı gitme artık sen yazdıkça ben sanada üzülüyorum takıyosun kafana diyeBen senin neşeli hallerini özledim

Canım unutmuşum yazmaya.Tercih yapmışsın inş. hakkında hayırlısı olur.Bende hatim tutmak istiyorum.Ama gözlerim şiş ve yanyr.Dün temizlik bugün misafirler hiç oturmadım.Beynen ve bedenen yorgunum.Şİmdi degilde öglen yada gündüz hatim kaçta hangi kanalda biliyosan özelden yazamısın?Yada bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.!

Kv ve kpederimde beni kırmadı hiç.Onları gerçekten seviyorum ve kendimi şanslı görüyorum.Eşim en büyük destekçim Ben ondan razıyım Rabbimde öbür dünyada ondan razı olsun(amin)

Boşuna şişirmişsin gözünü,ailenle olan şeyler unutuluuur giderrrr sen yüreğini bozma kin tutma yeterki arkadaşım..ne mutlu sana bak eşin destekçin ailesi hakeza öyle..e herşey tam olcek dilya sorun çıkaran bırak senin ailen olsun hiç büyütme değmez vallahibuluşalım eprum ya ne güsel olur.. Tercih 3gün içinde yapcam canım daha yapmadığım için dua bekliyorum sizden hayırlı karar verebilmem için ve sonucun hayırlı olması içinbenim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…