Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Cnm diyet listeni metak ettim. Diyetisyen motive ediyor insani iyi yapmissin da gitmissin.
Ben cuma gununden sonra 1 ay yokum. Annemlerin yanina gidiyorum. Ins kilo almam.
Bebegim az kilo almis bu ay. Buna cok uzuldum. Sutum vardi Allah a sukur ama kalitesizmis demekki.sIki bir rejim yapmiycam artik.

Kizlar kazasiz belasiz esime hazirladim sofra karnini doyurdu cok sukur
Nelson sen nereye geldin izmirde merak ettim canim ama dedigin dogru bazi yerlerde oruc tutan kesim cok az ama bizim buralarda tutan cok olur en azindan benim ve esimin akrabalarindan sagligi elveren herkes tutar yani
Ebrucum kiyamam sana ben yaa seni cok iyi anliyorum canim bazen buyukler davranmasi gerektigi gibi davranmiyor ve bizler zarar goruyoruz benim de kinagecemde yuzum aglamaktan simsiyah olmustu tum makyajim akmisti annemin yuzunden dugunumde de annemle hic konusmamistik en guzel 2 gunum bana zehir olmustu gelenlere rezil olmamda ayri birsey tabi kendisi biraz daha olgun davranabilseydi bunlar yasanmazdi ama olan oldu oda hatasini anladi ama ne fayda dugun cdmi acip izlemek bile istemiyorum
Offf offf bunlardan da ders alarak İnsallah . Ben kizimi hic uzmuycem ve mahcup etmiycem kimseye.
Sen de uzulme adi ustunde ailen onlar senin et tirnaktan ayrilmaz elbet araniz duzelir icini ferah tut bol bol dua et ve kendini yipratma emi 3 gunluk dunya cunku.

günaydınnn

ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah,

tüm geçmişi okudum,çokk mutlu oldum topiğimiz ne güzel canlanmış gene,

nelson,

menüne göz ucu ile baktım,çenemi kapayınca tekrar dönüp okuyup küçük notlar alıcam,özellikle metobolizma çayı tam aradığım,

sehramm,

rabbim gönlüne göre versin canım,

eprumm,

zaten moralim kötü,seni üzgün görünce iyice canım sıkıldı ama şunu unutma üç günlük dünya,kırgınlıklar geçer gider,sevgin azalmasın yeter,

başka başka

ayyy unuttum,

dün gece sahura kalktım,zorda olsa bir şeyler yedim,yanlız deli gibi su içtim,yatıyorum kalkıyorum su içiyorum,ha içtimde ne oldu 3 kez tuvalete uyandım,uyku delisi oldum ve şu an yine susadım,

eşim oruç tutmadığı için insanın canı bir şeyler hazırlayıp yemek istemiyor,bende uykum açılsın diye tv karşısında yedim,gezi parkını takip ettim

ya bu arada 2 senedir bu mahallede oturuyorum davulcu geçmiyor bizim ordan,bugün muhtarı arayıp sorucam,gerçi geçen sene ramazanda geçmeyince komşuya sordum ama bizim mahallede davulcu geçmez felan demişti.

eşim saolsun gece uyandır tutmasamda yerim senle diyor ama,geçen sene en son kaldırdığımda evde kıyametler kopmuştu,30 dak hadi kalk diye başını bekledim,uyku sersemi öfkesini benden çıkardı,yaptığım menüyü beğenmedi,durmadan sofradan kaldırdı,
bende aaaaaaaaaaaaaaa hem oruç deilsin,hem bana zulüm yapıyorsun diye önünde ne var ne yok çöpe dökmüştüm,gerçi söz verdi bu sene seni üzmem diye ama hayatta güvenip strese giremem..

dün eşim erken geldi,hem pazar yaptık,hem markete uğradık,bol bol yeşillik ve kahvaltılık ve de paket ayran,birde şekersiz limonata aldım,

gece 12 ye kadar yemek pişirdik eşimle
-yoğurt çorbası
-ıspanak
-sebzeli tavuk sote
-sebzeli bezelye
-koca bir leğen salata

cumaya kadar yemek yapmam artık,

sahurda,

-az kaşar
-az beyaz peynir
-2 salatalık
-1 domates
-2 dilim beyaz ekmek (pide yerim bundan sonra)
-1 kupa şekersiz çay (pişman oldum çay sevmem çünkü,artık ayran içicem)

kızlar sahur menüm hep bu şekilde olucak,exstra olarak yumurta ekleyebilirim bazende,patates kavurması yada börek

yeşillik sadece salata olarak yiyorum,bide zeytin sevmiyorum sizce menüm nasıl,gerçi bunları bile zor yuttum ne yalan söyleyeyim,

bu arada bugün itibari ile iftar sonrası yürüyüşe gidiyorum.

db cim

güle güle git tatlım,orda net var dimi,bizi ihmal etmezsin,sütün içinde üzüldüm,sıkı bir diyet yapma lütfen,önce bebeğin

ösgemm,

kına gününün kötü geçmesine çok üzüldüm,büyükler işte bazen bizlerden daha çok çocuk oluyorlar,

papatyam,

aşağıdasın gördüm seni,bol bol eğlen bebeğim,gelince devam ederiz,

zuzu,

daha aktif ol şekerim ya

veeeeeeee bitti,çok konuştum gene,evde netim olsa gecede laf yetiştiririm size ama neyse artık

gelecem bekleyin,

bak sormadan gidiyordum ya,

şimdi biz ne zaman tartılıcaz kızlar,

mesela gece ne yersem yiyim,sabah koca bir göbek ve gaz kütlesi ile ayılıyorum,tuvaletede çıkamazsam yandım,ee hal bu şekilde olunca doğru kilomu nasıl öğrenicem,

Ben emziriyorum oruc tutamiycam cnm. Diyet listeni begendim.

Netim yok orda. Bir ay sonra gorusucez. Geldigimde herkes stedigi kiloda olsun.

Ebru
Ailenle olan seyler unutuluyir cnm. Tecrubeyle sabit.

Osge
Tatile gittigin otele bayildim. Ama paali gorunuyor butcemiz yetmez bizim.

Papatya
Sen nerde gecirdin tatilini?

Mevcan
Internetsiz nasil durucam bilmiyirum

Sehra
Ben de norm fazlasiydim baska okula atandim sukur. Il ici tayinleri mi basladi?

Nelson
Hadi bakalim basarirsin ins. Tartilmadan durmak da zor.

Fenerbahcem, masalim kizlar kacamak mi yapiyorsunu da gelmiyirsunuz bakiyim?

Gunaydin kizlar nasilsiniz Ramazanin ilk gunu hepimiz icin hayirli olsun ins bende bu ramazani bos gecirmeyi dusunmuyorum bakalim ins degerlendirebilirim ..
ebrucum canim hic uzulme hersey yoluna girer
Osgecim sehracim tekrar hosgeldiniz
papatyacim olur bazen ole ramazan yaza denk geliyo tatille cakisa biliyo
Nelson menunu begendim canim bende yaparim belki ama bu metbolizma icin olan cayi icebilirmiyim acaba emziriyorum ya
db55 canim sutun yetmiyodur sadece emzircem deme ek mama verebilirsin o zaman sutund3 birikir

db

1 ay olmuycan demek,çok aktiftin alışmıştık sana,güle güle git,güle güle gel,umarım geldiğinde hepimiz incecik oluruz,

kubra,

sanada hayırlı ramazanlar bebeğim,bende ramazanda bir şeyler yapmak istiyorum,en baştada taşınmak ve zayıflamak,

Doktor ek gidaya sonraki ay gecicez dedi. 3 saatten once emzirme hem sutun artsin hem bebek iyi aciksin iyi ceksin dedi. Bakalim. Gaz yapan seyleri de yiycem artik.
Ben de size alistim. Sizsiz. Ve tartisiz napcam ben orda? ben de kilo almasam bari.

hu hu

uyuyormusunuz çıtır anneler,

Uyuyorlardir kesin. sen napiyorsun?

iş yerim ilk defa çok sakin,ilk defa sıkılmaya zaman buldum,

komşudan şifresiz wi-fi neyim bulursam cepten de olsa gir yaz emi

Kizlar nasılsiniz?
Ben persembe gunu oruca basliycam sizin iftar ve sahur menulerinizi bekliyorum kopya cekicem ben de ozaman menu yazmaya baslarim artik bu sabah tartilmayi unutup yedim yarin sabah insallah aci gercekle yuzlesicem ama moral bozmak yok vericem nasilsa hepsini
Dbcim canim gule gule git gel insallah sen de biz de bu sure zarfinda kilolari vermis oluruz firsatini bulursan da mutlaka gel arada ama
Mevcancm tek basina sahur yapmak keyifsiz oluyo cidden ne kadar kalabalik olsa okadar keyfi cikiyor ramazanin da.
Esimin yanina gidicem burazdan yemeklik almaya bakalim nasil zorlanmismi merak ettim bugun kv deyiz iftari burda yapicaz
Bir de dedigin gibi ne zaman tartilcaz bence gene gunu cuma olsun sahura kalkinca tartilibabilir ya da iftar acmadan once ama ozamanda insanlar sofra kurma telasinda oluyo biraz zor olur tartilmak onerileri bekliyoruz

ösgem, yıllardır alıştım sahuru tek yapmaya,zor oluyor ama,kocayı uyandırıp kavga etmekten iyidir. adamı uyandırıyorum bide fırça yiyorum,yok niye hamur işi yapmamışım,yok niye patates kızartmamışım,bak sen kokmuşa

iyi bacım böyle,kafam rahat,

tartı işini şöyle düşündüm,perşembe akşamı iftar öncesi tartılıp,cuma sabahı buraya yazmayı,hem boş mide ile güzel sonuçlar alırız.sahurda tartılsam ,bu sefer iftarda yediklerimin şişliği olacak üstümde.

Yok canım ya vakit bulamıyom çoğu zaman oğlum çok huysuz bu aralar bana kök söktürüyo acaba diş mi çıkarcak ya boş yere çok ağlıyo özellikle biyere gittiğimizde
Kaçamak çok yaptım hafta sonu ama artı görmedim tartıda şimdide oruca başladık bakalım inş sıkıntı olmazsa tutucam hepsini...
Sen bebeğinin kilo alımına üzülmüşsün cnm 500 gr çok normal bu ay bizim doktor geçen ay bundan sonra 500 gr üstü beklemiyoruz çok nadir olur dedi 500 ü görürsek bize yeter dedi neden takıyosun ki sana normal olduğunu sölemediler mi

Kızlar oğlumu uyuttum yanına uzandım.Ysn taraftakiler makkapla bişiler yapıolar saolsunlar uyuyamıyorum size telden bakayım dedîm.İyiyim şimdi hem oruç açısından hemde ailem açısından içimdekileri 2007 sen beri biriktiriyordum.Rahatladım bi nevi yüzleştim!

Tartı konusunda Özgecim unutmuştum anlaşılan bunuda:)İftara yakın tartışıyorduk ya canım trendy topiginde!Biz senle B 12 almaya başlasak iyi olucak :)Benide unutursun sen yakında :)) Güldürdün beni saolasın canım! :)

Db ,üzülme canım sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar!Ama yinede mama ek gıda felan Dr ne diyorsa yap!Alıştık sana 1ay uzun bi zaman net bulutsun ilk fırsatta gel tamam mı

Sehra dua edicem canım!Aile kavramı bizde 7srnefir yokİnş biz emirimize iyi bir aile ve mutlu bir çocukluk yaşayabiliriz!

Özgecim kına ve düğün Cd'lerimi izlemiyor ve izleytirmiyorum!Ama dua ediyorum ki evlendiğim insan çok iyi bir eş ve iyi bir baba çıktı!Sehranın dediği gibi herşeyler aynı anda iyi olmuyor.Elbet her insanın bi yanı eksilir !İmtihan dünysdındayız ve isyan yerine şükredeceğiz!

Mevcanım bide bana üzülme nolurSende benim gibi hassas ve üzüntüyüde sevincide doruklarda yaşıyorsun!Bu ayda Rabbim yüreğimizi huzurla yıkasın(âmin)

Dr iyi ya da kotu demedi. Ben kendim az oldugunu dusunum. Bugun asi olduk hemsire kilosu iyi dedi. gaz yapan seyleride artik ye dedi.
Sen emzirirken oruc tutabiliyorsun tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…