- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.261
Cnm diyet listeni metak ettim. Diyetisyen motive ediyor insani iyi yapmissin da gitmissin.kızlar kimse uğramamış topiğe hayırdır terk mi eylediniz diyeti rejimi..
hadin silkelenin silkinin ...........ramazan ve diyet bizi bekliyorr..
buğün yedim yedim tıkındım.. ve diyetisyenime gittim.. ama bir kalabalık anlatamam.. yorgunluktan ölmüş diyetisyenim :200 hasta muayene ettim buğün diyor.. bir haftalık hastalar bir hafta erken geldi ramazan sebebi ilee dedii
neyse hızlandırılmış bir kilo tartımı ve menu yazımının ardındann bu gece bu diyete başlıyorum..... ve sizleerde benle baraber msisiniz.. diyet listemi paylaşabilirim istersenizz.
. 15 günde 4 kg vermiş olarak beni görrecekmiş diyetisyenımm... 30 temmuza kadar tartılmayıda yasakladı.. buğün muayenede 60,7 geldim.. elbiseli kg ama evde tam 1 kg fazla geliyorum.. tok karnına neysemm.. sonuç şuki 60,7 diyetisyenimde geldim.. 15 gün sonrada 56 olacammm... 15 günde bu kilo vermeyi hallediyoz ve sonra korumaya gececeğiz dedi.yani bir ayda bu iş tmm..
5 kg bacaklardan 2 kg göbekten verecekmişimm..
ramazanın ilk gnleri oruç olacağım için ona göre bir menu verdiç. regl dönemimdede gideceğim listemi ona göre ayarlayacağızzz..
bir ay sonraa 55 kg olcem kızlar (inşalah)
papatyam gel beraberde yaparız diyetimi.. ama gezmeyi çok severim.. dört gözle tatilinle ilgili yazacaklasını bekliyorum.. gel bir helee..
özge canım ne güzel dilek ve temmenniler.. amin demekten başka yapacak birşeyimiz yok..
gecen yıl izmire geldiğimde ramazan havasını hissetmemiştim ama bu demek değil ki izmirin tamamı oruç tutmuyor..canım artık kafamdaki izmir önyargınıda seninle bitirmiş oldum.. ayrıca teşekkür ederim sana
sehra kız maşallah deyim hedefler güzel ve hepsini yapabilirsen daha güzel...
ben bir kaç yıldır tembelleşitim bu salavatta
hadin kızalr ben erkenden sahurumu yaptım.. yemekten şiştim buğün tabi diyete sahurda başlayınca böyle oldum yarım akşama düzene girer diyetimm.. sehra sende bak ve bana katıl... aslı astarı 20 gün verelim kilolarııı veeee mutlu son :)))
ebruu nedesinnnnnn gel hadi sık sık yazardın noldu sana
mevcan canım hazırmısın diyetee.. moralinde zamanla düzelirrr
db hadi kız kalkın sahura uyumak yeter uyanınn..
diyette yazan sahur menuyu bire bir uyguladım sadece limonlu suyum ve özel çayım yokk
db cim
güle güle git tatlım,orda net var dimi,bizi ihmal etmezsin,sütün içinde üzüldüm,sıkı bir diyet yapma lütfen,önce bebeğin
ösgemm,
kına gününün kötü geçmesine çok üzüldüm,büyükler işte bazen bizlerden daha çok çocuk oluyorlar,
papatyam,
aşağıdasın gördüm seni,bol bol eğlen bebeğim,gelince devam ederiz,
zuzu,
daha aktif ol şekerim ya
veeeeeeee bitti,çok konuştum gene,evde netim olsa gecede laf yetiştiririm size ama neyse artık
gelecem bekleyin,
Doktor ek gidaya sonraki ay gecicez dedi. 3 saatten once emzirme hem sutun artsin hem bebek iyi aciksin iyi ceksin dedi. Bakalim. Gaz yapan seyleri de yiycem artik.Gunaydin kizlar nasilsiniz Ramazanin ilk gunu hepimiz icin hayirli olsun ins bende bu ramazani bos gecirmeyi dusunmuyorum bakalim ins degerlendirebilirim ..
ebrucum canim hic uzulme hersey yoluna girer
Osgecim sehracim tekrar hosgeldiniz
papatyacim olur bazen ole ramazan yaza denk geliyo tatille cakisa biliyo
Nelson menunu begendim canim bende yaparim belki ama bu metbolizma icin olan cayi icebilirmiyim acaba emziriyorum ya
db55 canim sutun yetmiyodur sadece emzircem deme ek mama verebilirsin o zaman sutund3 birikir
Ben de size alistim. Sizsiz. Ve tartisiz napcam ben orda?db
1 ay olmuycan demek,çok aktiftin alışmıştık sana,güle güle git,güle güle gel,umarım geldiğinde hepimiz incecik oluruz,
kubra,
sanada hayırlı ramazanlar bebeğim,bende ramazanda bir şeyler yapmak istiyorum,en baştada taşınmak ve zayıflamak,
hu hu
uyuyormusunuz çıtır anneler,
Yok canım ya vakit bulamıyom çoğu zaman oğlum çok huysuz bu aralar bana kök söktürüyo acaba diş mi çıkarcak ya boş yere çok ağlıyo özellikle biyere gittiğimizdeEbru
Ailenle olan seyler unutuluyir cnm. Tecrubeyle sabit.
Osge
Tatile gittigin otele bayildim. Ama paali gorunuyor butcemiz yetmez bizim.
Papatya
Sen nerde gecirdin tatilini?
Mevcan
Internetsiz nasil durucam bilmiyirum
Sehra
Ben de norm fazlasiydim baska okula atandim sukur. Il ici tayinleri mi basladi?
Nelson
Hadi bakalim basarirsin ins. Tartilmadan durmak da zor.
Fenerbahcem, masalim kizlar kacamak mi yapiyorsunu da gelmiyirsunuz bakiyim?
Yok canım ya vakit bulamıyom çoğu zaman oğlum çok huysuz bu aralar bana kök söktürüyo acaba diş mi çıkarcak ya boş yere çok ağlıyo özellikle biyere gittiğimizde
Kaçamak çok yaptım hafta sonu ama artı görmedim tartıda şimdide oruca başladık bakalım inş sıkıntı olmazsa tutucam hepsini...
Sen bebeğinin kilo alımına üzülmüşsün cnm 500 gr çok normal bu ay bizim doktor geçen ay bundan sonra 500 gr üstü beklemiyoruz çok nadir olur dedi 500 ü görürsek bize yeter dedi neden takıyosun ki sana normal olduğunu sölemediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?