- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.301
***gece sahur için kalkınca aç karnına :
1yk içine 1 tatlı kaşığı tohum keten tohumu (keten tohumu ezilmeden yenecek)
üzerine 1 çay b ılık limonlu su
***sahurda
şekersiz çay serbest
1 ince dilim yarım yağlı peynir + bir yumurta(haşlanmış yada az tereyağla pişirilmiş olabilir)
1 ince dilim tam buğday ekmeği
bol bol yeşililk domates salatalık(sınırsız)
1 ceviz
1 kase çorba
***niyet etmeden önce
1-2 parça karpuz veya 1-2 tane hurma + bol su
****iftar sırasında
1-2 bardak su(ilk başta çok su içilmeyecek) +1-2 parça karpuz veya 1-2 tane hurma
***iftarda
1 tavuk budu kadar et tavuk yada balık
5 yk susuz yemek(her türlü yemek olabilir)
2yk yoğurt yada bir kase çacık yada bir bardak ayran
zeytinyağlı ve bol limonlu bolca salata
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba
2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay
21,30-22,00 ara öğün: 1 meyve+ bir su bar. ayran
günde
2,5 litre su içilecek
6 bardak metabolizma hızlandırıcı çay içilecek
30-60 dak yürüyüş
dukan diyeti egzersizleri 8 dak yapılacak yada 30-40 mekik çekilecek
metabolizma hızlandırı çay tarifi
1 adet çubuk tarçın
2 tane dilimlenmiş kabuklu elma
yarım çay kaşığı toz karabiber
5-6 tane karanfil
hepsi 15 su bardağı su içine atılcak. su kaynayınca kapatılacak hemen süzülücek. günde 6 bardak bol limonla içilecek..(buzdolabında saklanacak bozuluyor)
ve 20 gün sonra en az 4 kg gidecekkk
nelsonum iftarda kaçırmışsın gerçekten,istifar etmende kötü olmuş ama açlıktan insan herşeye saldırıyor.
bak benim eşim iftardan sonra gelir eve 9 gibi,ben kaçırmamak için şöyle bi yöntem buldum,oturma odama gidiyorum,açıyorum tv yi çay tepsime yiyeceklerimi koyuyorum,tepsi küçük olduğu için az yiyecek alıyor,kalanları kanepeye koymak istemediğim için sonra alırım diyip geçiştiriyorum,
misal dün o tepsi 1 kase çorba,1kase salata ve minik bir tabakla tavuk soteyi zor aldı,pideyide köşeye şıkıştırdım,kendime meyve yıkadım,dolaptan kolayı çıkardım,hatta bezelyede ısıtıcaktım ama tepside yer yok bezelye soğur,kolanında asidi gider diye sonraya bıraktım.eee ne oldu çorba ve salata beni tıkadı,diğerleri kaldı
mutfakta yesem bi şundan bi bundan derken hepsini götürürdüm valla,
küçük tepsi,az yiyecek
canım güzel yöntem.. ama biz iftarı balkonda yapıyoruz .. kuruyorum yer sofrası(yer sofrasını çok severim) dolduruyoz yiyecekleri üzerine.. eşim oruç değil ama yemekte evde oluyor.. eh kızalrımda sofrada derken bir o bir bu hopp mide tıka basa dolu.. zaten yaptığım salatayı yesem gerisini midem almaz ama benimki aç gözlülük oldu biraz:) buğün bir servis tabağı yapacağım kendime yiyeceklerimi üzerine koyacapım başka da bir şey yemeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?