Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar iyi geceler
Annemler 23.00 gibi gittiler sonra esimin abisi aradi onlara gittik 1.5 saat kadar oturduk simdi kizimi uyutuyorum daha uyumam sahur yapar yatarim artik kizlar dogalgaz 10 gun kadar yokmus ya off sonra da hemen tasinma telasi evimle vedalasmak istiyorum icten ice uzuluyorum biliyomusunuz yeni ev daha guzel dahi olsa bu evi cok benimsemistim altimda market vardi evimdem marketi bile izleyebiliyodum tek tesellim kizim mutlu olcak ins. Cabuk uyum saglarim ve hic pisman olmayiz esim diyo biz pisman olcaz galiba burdaki gibi rahat olmuycaz orda diye bakalim nasip artik kizim biraz buyuyunce iyi ki deriz insallah tasindigimiza.
İsler kafamda buyuyor buyuyor bian once olup bitse perde siparisi verilcek hali alincak ev tasincak temizlik yapilcak ve bunlar oruclu ve kizimla birlikte yapilcak.:18:
Gelelim sizlere
Zuzucum cok gecmis olsun kendine dikkat et aman diyim sagligin yerine gelince de kaza edersin canim uzulme
Ebrucum menun guzel canim oglusa da afferin korneti kaptirmamis sana
Sehraacm kiyamam canim yaa oruc oruc sicakta gezmissin Allah hakkinda hayirlisini versin canim en kisa zamanda duzenini kur insallah Allah gonlune gore versin
Nelsoncm senin menunude begendin canim kizina gelince terzi kendi sokugunu dikemez hesabi cok normsl yani buyudukce dertleride buyuyor bi kere anne oldun mu tamam ne is biter ne sorumluluk annelik ev hanimligi zor zanaat!
Papatyacim bol bol yuru ne guzel ! Ben hayatta kalamar ahtapot falan yemem baligi dahi zor yiyorum her baligi yemem yani
İyi ac kalmadigina da sevindim oralarda ben de olsam aynisini yapar hamburger yerdim

Sahur Menum
2 avuc ici kadar pide
Kk peynir
2 zeytin
1 rafadan yumurta
Domates salatalik
1 banm recel
2 catal kizartma
Sekersiz cay
1 magnum
İlk sahur ac kalma psikolojisiyle baya bi yedim.

Kızlar ölüyorum zannettim.Alarmı kapatmışım ama Allah tarafından bi uyandım 03:08 O panikle tıkıştırmtım agzıma ne varsa aman aç kalmayayımSuyda bu kadar kısa zaman zarfında bunca şeyin üzerine içincePatlıycam yada istifra edicem sandım.Başladım evin içinde hızlı hızlı turlamaya.Acı su geldi agzıma resmen ama kusmamak için bi yandan da dua ediyorum:18: 15 dk yürüdüm başım dönene kadar.Şimdi namazımı kıldım biraz daha iyiyim.Ama yatarsam çıkartırım diye korkuyorum biraz daha yürüyeyim öyle yatıcam.

Sahur menüm
yarım kavun
2 avuç içi kadar pide
saymadan yuttugum sarmalar
2 un kurabiyesi

Hem kötü hemde beni az kalsın öldürecek olan bu menüyü bi daha görmeyeceksiniz.Kahvaltı etmeyi özledim.Yarın sabah inş. kahvaltı ve yşilçayım olacak

Bedelini çok agır ödedim ve hala ödüyorum.Kronik ürtiker hastası oldum evlendikten 5 ay sonraGitmedigim dr. hastane cilt uzmanı kalmadı.Testlerim temiz çıkmasına ragmen bişeye üzülünce vücudum kabarıyor malesef ve artık deterjandan soguk hava soguk havuz deniz vs... biçok şyden kabarır oldum.İlaçlar sadece beni rahatlatıyor.Herşeyin başı üzüntü stres!Eşim en en büyük destekçim ve oglumda acılarımı erteleyip düşünmememi sagladıSavurdum gitti artık herşeyi destegin için saol

Cnm esim evde naparsa yapsin. ben annemlerin yanina gidicem cok bunaldim cok. Bazen kendimi asagi atasim geliyo. esim isten geliyor 1 saat vakit gecireceksek geciricez. Omla da bebgimizle ilgileniyoruz. Cok yanlizlik cekiyorum cnm. Annemlere o yuzden gitmekmistiyorum. Hic komsum yok burda. Arkadaslarim da uzakta.

Bu arada oglum asidan sonra ateslendi 2 gundur onla ilgileniyorum. Diyet yalan oldu kilo aldim. Depresyone girmis gibiydim. Eim ayagim tutmuyordu. Moralim bozuk olunca kendimi yemeye veriyorum.

Dbcim öyle deme canım,eşininde gönlü olsun sen giderken,misal deki ben kötüyüm iyi olmazsam kalayım iyileşene kadar falan de bari:26:bu arada iyi hissetmiyor musun gerçekten sorunlar var anladığım hissettiğim kadarıyla.bak bide şu var çocuk olduktan sonra sırf yawrumuza endeksli yaşamayınca kendimizi mutsuz hissediyoruz ama eşlerinde iht var ilgiye sevgiye..bende sen gibşydim ve bedelini çok ama çok ağır ödedim canım..yaşa gör istemem.sen örtmenmişin branş neydi

Yok cnm o da gitmemi istiyor. Cok bunaldin diyor. Sorunumuz yok esimle ama ben evde bunaliyorum. Sinifogretmeniyim ben. Atandigim okulda da orm fazlasiymisim. Napcam bilmiyorum. Ucretsiz izne tekrar mi ayrilsam yoksa basladam mi. Basayinca annemlerle beraber yasiycaz. Zor olur mu diye dusunuyorum. Sonra yavrum icin vicdan azabi hissediyorum. Napcami sasirdim. 6 ay baksalar 1 yasinda olur. O zaman krese versem mi diye dusunuyorum.
Bebegim buyuyunce zorlugu azalir o zaman bunalmam mi acaba. BAna bir akil verin nolur?

Esimle zamaninda ailesi yuzunden cok kavga ettik cnm ama ben esimi affettim. Ailesiyle de baristim. Allah a havale ettim herkesi.

günaydın kızlar

geçmişi okudum kafam allak bullak oldu,

sehracım,

umarım tez zamanda çözülür sıkıntın,istediğin bir okul olur senin için,menünün çokluğu önemli deil,o kadar strese bende yerdim valla,

ösgecim,

bende aynı stresteyim bayram öncesi taşınıcaz ama eksik o kadar çokki,bide eşimin rahatlığı öldürüyor beni,balkona çıkıp yeterrrr diye çığlık atmak istiyorum bazen,

db,cim

umarım kafanı toparlamış olarak dönersin,hepimiz zamanında eşimizle,ailesi ile sıkıntılar yaşadık,ama geçmiş geçmişte kaldı,insanın yakınında bir komşusunun,bir arkadaşının olmaması gerçekten zordur,değişiklik iyi gelecektir ve lütfen stresten yeme onca emeğin boşa gitmesin,

eprumm,

neyseki uyanmışsın,sahursuz oruç tutmak bu sıcaklarda gerçekten ölüm,evde wınn var ama laptopu eşim iş yerine götürüyor,unutuyor getirmiyor çoğu zaman,evime taşınınca ben kendime alıcam,kızımda okula başlıycak zaten,evimize net girse iyi olur artık.

nelsoncum,

menüne baktımda canım porsiyon hazırlamışsın gibi geldi işe yarar umarım

zuzum,

soğuk nescafeyi arkadaşımda çok içiyor,bir kaç kez bende denedim ama süt ve kahve ile aram olmadığı için çok hoşuma gitmedi,gerçi benim çaylada aram yok,ayyy ne gıcık kadınım ben ya

sehra bacım nittin sen aha böle kaldım menünü okuyunca

neyse bacım genede afiyet olsun ama,çok kaçırma bir daha ne diyoruz onca emek boşa gitmesin,

papatyam,

iyi tatiller bebeğim,nerdesin şimdi,yazdıysan atlamış olabilirim kusura bakma

dün spora yine gidemedim,o kadar çok işim vardıki

eve gittim,evi süpürdüm,üstün körü toz aldım,balkonu yıkadım,

iftar vakti geldi,

1 kase çorba içtim
çorba öncesi 2 bardak su içtim (baya tıkandım)
1 kase sebzeli tavuk sote yedim
1 kase bol limonlu salata yedim
avuç içinden büyük pide yedim (şunu çavdar ekmeğine çevirsem süper olacak ama imkansız ya)

sonracıma 7-8 parça ütü yaptım,

kızımla eşim geldi,eşime yemek hazırladım,kızımı banyo yaptırdım,odasında biraz oynadık,yüz maskesi yaptım,duşumu aldım ve yatış

sahurda

2 salatalık
1 domates
az kaşar
az beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 paket hazır ayran
avuç içinden büyük pide yedim (ah o pide yokmu ah)

yaww bu arada iftar öncesi süper bir kilo gördüm çok mutlu oldum

sabah gene tartıldım,doğal olarak akşamki kilomla arasında çok fark vardı ama yine zayıflamıştım

o kadar çok şey biriktiriyorum ki ne yazacağımı unutuyorum,

eşim gece beni dürtüyor,oruca uyandınmı yemek yedinmi diye yedim yedim uyu dedim,dalmışım geri uyandırdı kalk bi daha su iç niyetlen,ezanın okunmasına yarım saat var diye,afalladım bi an nasıl yani diye

saat 5 aşkım kalk bi su içi diyor adam oğlum ezan okundu çoktan dedim,nasıl yani ezan 5.30 da okunmuyormu diyor

gece kalkıp bi şeylermi alıyor bu adam,neyim kafasında acaba :44:

zuzum geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inşallah canım..neskafeyide en kısa sürede deneyeceğim..

mevcan kız son mesajını okudumda güldüm yaa.. adam iyilik yapmaya çalışyor ne bilsin ezan saatni unutmuştur ..

sehra ben bile ilk gün senin kadar yemedim kız buna rağmen istfrar ettim.. nasıl tutun onca şeyi midenle.. o minicik göbeğinle..

db canım bebekler büyürken herşey sorun oluyor.. insan çok strese giriyor.ben 3,5 aylıkken başlamıştım tekrar işe.. ama şimdi çok pişmanım acelem neydşkş diyorumçç iş kaçmıyordu.. kendi çocuklarım daha ön planda olmamlıydıı...ama işteki çocuklara hakkzılıkmı yaparım diye düşünmekten kendi bebklermi geri plana attım.. ama şimdiki aklım olsa en az 1 yaşına ben kadar büyütrdüm yanlarında kalırdım..

ebrulim bak canım ne yapmışşın kendşne yapmışşın .. stres sana kabartı şeklinde dönmüş.. rahat ol canım.. benimde ellerim titrer sinirli olduğumda.. ne yaptık kime ne oldu.. hep kendimize yaptık .. kimsenin haberi bile yok bize kalan rahatsızlıklardan..

papayam yoolarını bekliyorum.. senin kararlı gördüm bu kez.. ne zaman geleceksinn

özgem ev telaşın başilamış güzelim.. alıştığımız evlerden ayrılırken ister istemez duyguşallaşıyor buruklarşıyoruz.. bir çok anınız saklı be evinizde.. ama inanıyorum ki yeni evinizdede daha güzel günler yaşayacaksınız.. hiç pişmen olma.. bu taşınma telaşının tadını çıkar...

şimdi kızalrım kahvaltı yapıyor.. onlar yerken bennn müziğimi açarım:

ev süpürüp silecem
bulaşıkları toplayacam
duş alacam
13 de kızlarımı jimnastiğe görütecem
gelince komşumla sohbet edecem
sonra iftar hazırlayacam..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Ebrucum biliyorum o duyguyu canim ben de bir iki kere oyle olmustum cok yiyip ustune 1 lt su icmistim bi anda yerinde duramiyon zaten acayip bi mide bulantisi oluyo ben de turlamistim senin gibi o gunden sonra ust uste su icmiyorum 2 brdak yetiyo.
Dbcim canim kizimin bebekligide inan cok zordu misafirlige gitmek bile istemiyordum surekli ama surekli kucaktaydi cok agliyodu gazdan dolayi sonra biraz buyudu 1 2 saat oturabildim ama aglsmaya ve huysuzluga devam tabi
Simdi simdi rahatim diyebiliyorum iyi kotu sozden yspmadan anliyor ve daha uyumlu bi cocuk oldu gittigim yerde baska bi cocuk varsa yanima oynar uzmez beni
Evde de cogu zaman oyuncaklariyla cizgi filmle vakit gecirir rahat is guc yapabilirim sen de biraz daha sabir buyuyunce sana arkadas olcak evde canin da sıkılmıycak eskisi gibi
Mevcanim sabah sekerim tasinmada Allah ikimize de kolaylik versin nedense bi heyecan sevinc yok icimde ev suan cok pis ( insaat pisligi)ondan heralde bi temizlensin belki hevesim gelir
Menulerin de kotu degil eksi cikmana da sevindim canim.
Esin de 3 4 yil onceki ramazanda kalmis heralde sana uyku sersemi oruc bozdurcak

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz ayy gece sahura kalktim sukurr :)) kizlar yazdiklarinizi okudum aklimda kaldigi kadariyla yorum yapiyim size

Zuzum gecmis olsun canim sn hastalanmistin sanirim

Sehracim dun o sicakta baya yorulmussun ins gonlune gore olur hersey

Ebrucum anladigim kadariyla cok uzuluyosun ama hep kendine yapmissin canim ins hersey yoluna girer canimm :)
Osgee ins daha cok kaygilanmadan tasinir ve yerlesirsin canim valla suan ben kirada oturuyorum ev alinsa cok mutlu olurum ama nasil tasinilcak diyr dusunuyorum

Kizlar hatirlayamadiklarim var kusura bakmayin

Simdi gelelim dunku menume

Sahur yokkk

Iftar

bir kase corba
bol salata
bir servis kasigi karisik kizartma
bir bardak limonata
Yarim dilim pide
gullac
Aksam oturutkrn nescafe
Kizlardun yuruyuste yapamadim ama dun acaip acikmistim rsimle gozumuz donmus gibiydi resmen biraz fazla kacti o yuzden

nelsom iyi sohbetler diyelim şimdiden,dışarısı sıcak güneşte kalma

ösgemm,
haklısın çocuklar belli bir yaştan sonra ev arkadaşı oluyor insana,hele kız çocukları bi ayrı güzel oluyor.kızım 6 yaşında ama bi görsen arkadaşım gibi heryere beraber gidiyoruz,gelmem demiyor,dışarıda bir şey alırken karasız kalırsam onun fikrini soruyorum yol gösteriyor,işe giderken kıyafetlerime karışıyor,anne bu güzel olmamış diyor,saçın olmamış fön niye çekmedin diyor,kıyafetlerimi giyince gelip sırtıma bakıp saç dökülmüşmü onu kontrol ediyor,benim işim varken telefonları açıp konuşuyor çocukluktan çıkıp ev arkadaşlığına dönüyor herşey zamanla,

kubram,gece sahura kalkınca ilk aklıma sen geldin,ben uyandım umarım kubrada uyanmıştır dedim,telefonun olsa arayacaktım o kadar yani neyseki kalkmışsın,

ya bu arada bir şey itiraf edeyimmi,hayatımda hiççççççç güllaç yemedim,nasıl tadı,hafif bir tatlımı,denemeye değermi,

eşim bana hep sütlü tatlı yada pasta alır ramazanda,yada beraber sütlü tatlılar yaparız evde,gerçi bu ramazan tatlı alma sakınnnn dedim ama güllaçı sizden duyunca çokta merak ettim,

Ebrucum siz nereye tatile gitceksiniz bi isim verirmisin bende arastiriyorumda tatil yerlerini bi fikrim olmus olur canim

Mevcanim saol canim Allah razi olsun s3nde benim aklima geldin inanki :) canim gullac i nasi tarif ediyim sana hmm bi dusuneyim sutlu sekeri az olursa hafif bi tatli bu kadar hehehehe cok guzel tarif ettim dimi

Btlkubra aslinda nankorluk benimkisi temizlik nasil yapicam diye dusunucegime temizlik yapabilecek sagligim var diye sevinip sukretmeliyim
Disarda onca evsiz insan varken basimi sokabilecek bir evimiz var diye de sukretmeliyim insan nefsi iste seytana aldanmamak gerek
git pis seytan basimdan kulagima birseyler soyleyip vesvese verme bana
Mevcancim benim kizim daha 2 yasinda ama gene de bana evde arkadaslik yapiyor beraber birseyler yapabiliyoruz
6 7 yasinda tadindan yenmez valla ins. Sizin gibi iyi bi anne kiz iliskimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…