Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcannn yazmayi unutmusumm bence bi dene yanii gullaci )

eşime msj attım az önce

bilindik bi yerden bana güllaç al diye

eminmisin sonra niye tatlı aldın diye fırçalama beni yazmış garibim,nasıl korkuttuysam adamı

unutmaz alırsa akşam deniycem bakalım,umarım severim,sütlü imiş galiba kesin severim,

sütü sevmem ama sütlü tatlıyı çokkk severim,delimiyim ne

Ii olmus canim ins begenirsin yoksa kendimi suclu hissederim :) hehehe yazik esine valla canim korkutmussun adami

Kizlarrrr nerdesiniz bugun herkes uyuyo sanirimm :)) kilo bildirimini ne zaman yapcaz kizlarr

Kizlar yoksunuz bende kendi kendime menu paylasiyim bari

Sahur
bir dilim ligt ekmek
bir haslanmis yum
bir bucuk dilim paynir
iki zeytin bir banim recel
bir lokma katmer
cay

Iftar
bir kase corba
bol yesil salata
yarim dilim pide
Cok az yagli arpa sehriye salatasi
iki uc sucuk

sahur 1 tabak erişte 2 bardak şekersiz çay
ara 10 gibi 2 lokma pide 2 zeytin ilaç içtim

iftar 3 mercimek köftesi 1 çatal et bi kaç kaşık salata bi kaç kaşık yoğurt 1 dilim yaptığım pizzadan yedim
ara çay
nescfe
spor yarım saat yürüdüm

db sabah sana yazdıklarım bi baktım yok!!göndere basmamışım telden sanrım..bak bi akıl verin demişsinya haddim olmayarak tavsiyede bulunayım
yavruna eğer maddiyat çok ama çok problem olmayacaksa sen bak daha bir yaşında verme kimseciklere sonra pişman olursun eğer azcık sorun olcaksa maddiyat yine verme...çok çok problem ocaksa ver ne diyimbide norm fzlasıysan yarın mesai bitimine kadr vaktin var tercihini otur yap.en azından şansını dene..

zzu ve betl beğendim menüleriizi..ben hala ayaktayım uyumucam.öğrencilerimin sbs puanlarına bakıyorum tek tek.şaka gibi ya milli eğitim bakanlığı saat 00.01de açıkladı hiç düşünmezlermi bu çocukların psikolojisini hayret bişi

sahurda
birbuçuk yumurta
1çavdar
el kadar pide
2kk peynir
çay

iftar
yarım kase çorba
1porsiyon etli yeşi fasülye
5köfte
4 patates kızartması
üç diim pastırma
el kadardan biraz fazla pide
bir kaşık hoşaf
gördüğünüz gibi diyet miyet yok bende...
şimdide iki kase bol tarçınlı sütlaç yedim...şimdide boşanıp semerimi yemeyi düşünüyorum

Kizlar bugun ilk gunum diye nasil bir bas agrisi anlatamam.
Bildiginiz uzere kvdedyim.bugun kucuk eltimde geldi yemege 2 makine bulasik getir gotur bittim resmen.
İftar menum
2 avuc ici kadar pide
3 kasik pilav
1 tabak kurufasulye
5 kofte
Diyet kola
3 kare karpuz
Diyet menusu degil farkindayim hala daha tartilmadim eve gidersem unutmazsam tartilcam beni gorenler kilo almissin .diyor tasinma telasinda zayiflamayi umit ediyorum

NAsılsınız kızlar?Özledim siziTülüm yırtılmıştı ve yeni tül siparişi verdim ogluşla gittik.Ordan saglık ocagına aşısı vardı ama hemşiremiz izinlyimiş.Ordan parka ordan kv gittik.Eve geldik ogluşu yıkadım uyutuum az önce.Yüzüme yeni bir maske uyguladım(2 gündür uyguluyorum 15 gün uygulamam gerekiyormuş)Duş aldım ve vücut içinde bişi uyguladımÇıkınca kremlerimi kaşlarım için yag bakımlarımı yaptım.Ohh miss gibiyim:115:Şimdi uyusam mı yoksa dün akşam gbi acele yemek yemek ve geç kalma kalkamama gibi risklerle mi uyuysam

Nelsonum bugün çayını yaptım.Ama şidi 1 bardak zor içtim.O da üzümle birlikte.Karabier çok agır geldi agzımaNasıl 6 bardak içicem bunu yaw:18:

allah cızıtını vermesin ben yağı pilava koyuyorum sen kaşına sürüyosunkaşın tarafından emilen yağ gobeeende depolanmasın sonrahey allahım de bana ne sürdün vücuduna yüzüneeeevallahi hayranım sana gıcıklığımdan diyorum mübarek gün allam bid dikkat etcektim lafıma sözüme sen beni biliyosunn eprummm

İftar menüm
1 kepçe çorba
1 kepçe barbunya
1 tahta kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
çoban salata
1 parça pide
3 kare karpuz

sonnra
türk kahvesi,çay

Kaç gündür oruçluyken akşama bi şerbetli tatlı yiycem yiycem diyorum kısmet olmuyor ne hikmetse:44:

hala ağrıyor mu başın..rabbim şifa versin sana..ben demiştim hatırlarsan biz tam gaz ramazan sonrası başlayabiirz pür dikkat diyete.ama taşınma telaşı ilede kesin gider bak gör

İkizlar ucumuzunde menusu birbirine benziyor( sehra osge ebru) pilavla pide ayni anda yemisiz diyetle hicc alakasi yok
Ebru valla helal olsun sana ben bi yuz kremi sursem iyi diyorum kendime hele ki vucuduma kremle yagla hic ugrasanam sehra biz yaslaninca porsucez nine olcaz ebru bu bakimla ajda gibin olcak

Kıskandın dimiiiiiiiBiliyorum canım benim tarifini veririm istersen hem zayıf hem bakımlı olalım dimi ama
Dip not:Şu ramazanda bari tut şu dilini

o ajda olcek biz ajdarrrr nane nane nane nnanannannnnnnnnaeeee nane şekeri bu ne bahane şahanneyim şahane bundan sananeeeçikita muz çikita muz ay dellendim

hala ağrıyor mu başın..rabbim şifa versin sana..ben demiştim hatırlarsan biz tam gaz ramazan sonrası başlayabiirz pür dikkat diyete.ama taşınma telaşı ilede kesin gider bak gör

Evet canim basim cok agriyor hala yarin olmaz diye umuyorum saol ilgin icin
Bugun birkac yerden perde baktik begenmedim zevkim de pahali malesef yarin nasipse duvar kagidi bakicaz 2 oda icin olanlari bwgenmedik sokucekler hali eve tasininca bakicam perde de yarin firsat olursa bakariz artik boyle boyle kosturmaktan veririm ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…