Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge dün akşam ben öyleydim beynim çatlıycak sandımGeçmiş olsun inş. yarın agrımaz

Benim begendiklerimde pahalıydı.Aman dedim bu 6 sene dayandı benle mi yaşıycak onca para.Bende bütçeme uygun yaptırdım.Gerçi sen yeni eve çıkıyorsun iyisini yaptır.

günaydın kızlar

malum ruh halimden ötürü,2 haftalık yeme faslının üzerine baya kilo almıştım,ramazan itibari ile kilo vermeye tekrar başladım,dün iftar öncesi tartıldım boş mide ne kadar doğrudur bilemiyorum,gerçek kilommudur bilemem ama

geçen cuma 61
bugün 60

sabahta 60.4 çıktım bilemedim yani,

dün 1 saat tempolu yürüyüş+ev işi yaptım

sporu o kadar özlemişimki eve dönesim gelmedi hiç

kubram,

akşam eşim güllaç almış,2-3 çatal yiyebildim tadı güzel ama baya süt tadı vardı,sütü sevmeyen biri olarak açıkcası uzunnnnnnnn bir dönem daha yememe kararı aldım,

iftar

1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurtlu ıspanak
1 kase salata
avuç içi kadar içi alınmış pide

yürüyüş sonrası

1 bardak uludağ limonata,2-3 çatal güllaç

sahur

1 salatalık
yarım domates
az kaşar peynir
1 dilim su böreği
1 paket ayran

dün spor sonrası banyoya,ordan yatağa zor attım kendimi,deil uyuduğumu yatağa girdiğimi bile hatırlamıyorum

saat 1 de bağırıkla uyandım,sarhoşun biri soyunmuş milletin annesinden girip dedesinden çıkıyor,yere atmış kendini tepiniyor,polis geldi, adam ne giyiniyor ne yerden kalkıyor,yarım saat onu izledik,sonra uyumuşum sahura uyandım,o sırada kızım uyandı,onu uyuttum tekrar yattım dalmışım kızım bir daha uyandı,onu yanıma aldım dalmışım bu sefer eşim uyandırdı,çok sıcak camı açıyımmı diye,

anlıycanız uyku sersemi oldum,

eee haliyle bu kadar yazınca geçmiş unuttum gene iyimi,

bi ebrulinin kokoşluğu kaldı aklımda,

bide ajdardan nane naneeee

tartıcı hatunlar dökün incilerinizi

Gunaydin kizlar ooo aksam ben gitmisin siz gelmissiniz bakiyorumda :))

Osgee cok gecmis olsun canim

Ebru nasil maske yapiyosun canim tarif etsene biraz

Sehra cok gorunmuyosun bu ara nerelerdesin bakiim menunu okumustum canim ama hatirlamiyorum yaa cok unutkan oldumm ((

Mevcann afiyet olsun canim evet ben sana solemeliydim aslinda gullac yapraklari sutle islatiliyo halbuki sutu sevmediginide solemistin kusura bakma canim :)

Kizlar ben bugun iftardan once tartilcam bakalim kac gostercek tarti

kübram güllaçın sütle yapıldığını biliyordum ama keke,böreğede süt koyuyoruz onları löp löp götürüyorum valla,onun gibi bi şey zannettim ben ya neyse denemiş oldum,

ya kızlar bi şey sorcam,dün sahurda yediklerimi yazdım,yerken o kadar zorlandımki anlatamam ,hiç acıkmamıştım sanki,bu seferde sabah uyanıyorum karnım sırtıma yapışmış,şimdi midem kazınıyor,

hatayı nerde yapıyorum sizce,sahurda başka ne yemeliyim beni tok tutacak,ama şöyle söyleyeyim,çeşiti değiştirmek istiyorum,miktarını deil,hem kilo aldırmayacak şeyler yemeliyim.

aloooooooooo

uyuyormusunuz çıtır annelerim,ben gidiyorum siz geliyorsunuz ya,haftasonuda giremiyorum,gelinde iki lafın belini kırak

Kizlar kilo bildirimi yapiyorum

Gecen hafta 83.200
Bu hafta 82.300
Gelen yok
Giden 900 gr
Baslangic 83.600

kübracım unutmadan seni tebrik edeyim güzel kilo gitmiş..
mevcan kız valla delisinn.yazıklarını keyifle okuyorum.. çoğu zaman gülümsüyorum kendi kendime.. yoksa deli ben miyim ki?
. kilo olarakda toplamışsın kendini tebrikler
ebru kokoşum benim bayağı atışmısınız.. tatlım sen o cayın içine toz karabiber mi top karabiber mi koydun.. top karabiber koy acı olmuyorr güzelimm.. o kadar midem doluyorki midem 6 bardağı almıyorr

gelelim ben ne yaptım..

dün kızımı jimnasttiğe görütecem diye komşularıda toopladım gittim.. çocuklar kursa girdi.. bizde komşumla bir tenis türü avrya adı aklıma gelşmedi bak.. bekbintonmu neyse onu oynama öğrenme çalışmaları yaparken eltimin annesinin vefat ettiği haberi geldi.. biz çoluk çolcuk apar topar eltimin yanına gittik.. kursları yarım kaldı.. geceye kadar orada idik.. iftarda o kadar yedimki ama bir o kadarda bulaşuk yımamamktan midemde birşey kalamdı snaırım..buğünde defnetmek için köylerine gittik..sabahtan beri güneş bir yandan oruç biryandan mahvetti bizi..

iftarda kv sağ olsun iftarı onda yedim.. eve kendimi atar atmaz kızlarımı ve kendimi yıkadım..eh namazdı tv idi ancak geldim kendimee
ve buaradayımm..

ve menum gelsin

sahur
5 yk kaşığı yoğurt
1 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
domates
5 dilim karpuz
bol su

iftar
1 kase çorba
5yk sulu köftenin köfteleri
yarım karnıyarık
2 dilim ekmek
bol salata
4-5 ekşi kara erik

eve gelince
yarım dilim ekmek arasına 1tatlı k fındık ezmesi(canım çok ttatlı istiyorrdu)

22,30: bir dilim karpuz (bu büyük dilim karpuzlardan)
bir salkıma yakın üzüm koruğu

yahu ben anlamadım bu işten :) salı tartıldım 60.6 çıktım bu akşam iftara doğru tartıldım 61.0 çıktım yarın sabah tekrar bi tartılayım bkim
sabah 1 dilim börek 1 dilim pizza nescafe

iftarda 1 kase yoğurt çorbası misafirlerim vardı 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 dilim elmalı bi tatlı yapmıştım onu yedim ve bi kaç dilim karpuz yedim ( yemediklerim pide,mercimek köftesi ,patates köfte ve pilav ) bunları yemedim kızlar önceden olsa patlayana kadar yiyodum :)
çay
spor evi temizledim ütü yaptım
su 1 litreye yakın

Kızlar umarım keyifler iyidir uzun süredir giremiyorum nete bu arada verdiğim kilonun yarısını geri aldım ((

Kayın valide rahatsızlandi okul kapanır kapanmaz geldik gelen giden iş güç derken bayağı kaçırdim ölçüyü sporda yapamıyorum
haftayada ailemin yanına gideceğiz artık evime dönene kadar toparliyamam çok kötü oldu 60 ı görmüşken tekrar 65 i gördüm ((

Telden giriyorum geçmişe bakacak zamanım olmadı umarım herkes iyidir

Kızlar ben geldim.Çok özledim sizleri.Oglumu uyuturken dayanamayıp netten okudum sizleri.Evi topladım çamaşırları makineye attım.Nelsonumun çayından içtim ve burdayım.Bugün saglık ocagına ogluşun aşısını yaptırdım.Kilo boy düşük çıktı ve dr. kan tahlili felan istedi.Çok moralim bozulduP.tesiye kendi dr. randevu aldık.Ordan hop yine kv.Ogluş uyuyunca bende bahçede püfür püfür agaç altında deliksz bir uyku çekiyorum her öglen.Kalktıgımda yemekler hazır ne var böyle oruç tutmaya dimi amaKaç gündür tatlı istiyordum keşke başka bişi isteseymişim.Kv ben uyurken şekerpare çok severim onu yapmışKocişimde 2 çeşit tatlı almışÖnce menülerimi sonra tartılmak için verdigim çabayı ve kilo bildirimi mi ay yazacak ne çok şeyim varrrrrrrrrrrrr

Sahur:
2 avuç içi kadar pide
1dl.peynir
6 zeytin
2 dl. salam
2 avuç üzüm

İftar:
1 kepçe çorba
1 tabak kıymalı bamya
1dl.ekmek
1 avuç içi pide
1 bardak ayran
2 şekerpare
2 yeşil sarma tatlısı

Kizlar nasilsiniz size vakit ayiramiyorum dogru durust malum kv dedeyim bugun oruc agiz is guc yaptim gittik perde baktik cok guzel modeller begendim esim bile cok begendi birde eve gidip gorduk olcu icin temizleyen bayanlar vardi icerde insaat pisligi gitmis ev piril piril olmus( tabi ben gene dip kose giricem icim rahat etmez ama) ev daha bi guzel geldi gozume bi heves geldi sevindim tasincagima.
Perdeler 5 milyar kusur tuttu biz evi ozaman komple 1 milyara yaptirmistim esimin cocukluk arkadasina cok ucuza gelmisti simdi baska yere gittik o da esime cok grldi gene cocukluk ark. Bakicaz icime sinmezse burdakileri yaptirabiluriz bakalim iste.
Bu arada bas agrim bugun yoktu kizlar sanirim ilk gune mahsus cogu kisinin olmus bugun cok daha iyi gecti orucum tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin
Bu arada bugun cok tatsiz seyler oldu moralim bozuk biraz bugun eltime iftara davetliydik kv beni esimi ve buyuk gorumcemi cagirdi yani 4 kardeside cagirdi birini diger akrabalarla baska gun alcakmis ona gore sebep evi cok kucuk ve cok cocuk bi arada olmasin diye
Kucuk eltimde bi bizmi fazlayiz diye gucendi 2 kizi var onunda oyle iste son dk bizde gitmedik esimle kv karari uzerine aradi eltim niye gelmiyonuz diye tatsiz konusuldu ramazan ramazan hic hos olmadi o kadinda oruc agiz yorulmustu ben kuslugu hic ama hic sevmiyorum hic sevmedigim biri bile olsa kalabalikta Allahin slmini verip almak gerek yani dusmanliga gerek yok ins. Kisa zamanda barisilir sanki kendi kardesimle kusmus gibi uzulup dert ettim.
Ebrucum o tarifi ben onceden deneyip yaptim ama toz karabiber degil top karaniber olcak icilebilir bi tadi vardi onunla nelsonun dedigi gibi
Hawarcim tahmin ettim bir sey oldugunu merak ettik seni cok kiloyu dert etme hepimiz ayni durumdayiz ozletme gel kendini bak
Mevcancim kusum cidden ya denk gelsek hos muhabbet olur ama bu aralar inan zor vakit buluyorum eskiden her msji alintilayip cvp yazardim cok sık girerdim simdilerde firsat zor buluyorum

Kilo Bildrimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:söylememiştim 55.2
Bu hafta:54.3
Gelen:yok
Giden:900
Hedef:52

Ve kızlar iftara yarım saat varken ogluşla yürüyüşe çıktık ve kucagıma almamı istedi.Bira zöyle yürürken regl oldum.Tartı aklıma geldi.Şimdi eşime tartılamk için eve git gel yapalım desem yorgun zaten ve saçma bulucaktı.Bende bişi almam lazım felan dedim.Anahtarı kv unutmuşum haydi bi daha git gel.Hmen tartıl ezan okundu tam tamına yemege yetiştik.Bi tartılmak için 2 kere git gel yaptıgımı bi duysa Benim için önemli ve sizlerde önemlisinizVe regl ragmen böyle çıktım.UYuyorum öglenleri ama hergün oruçlu en az 45 dk yürüyorumda!Ama mekigimi boşladım ve göbegim sivrildi yineMekik ve oklavaya başlıycam inş.Off şimdi sahur yapmak ve bi yandan sizlerle sohbet etmek vardı.Ama malesef çarş kadar oruç yok anlaşılan.

Btlkbra ,bende özledim sizi canımOruçta hep kv gidicem.Ama yarın evdeyim bol bol ugrarım.Çok iyi vermişsin inş. ramazanda 2-3 kilo verecegimize inanıyorum şahsen.

Özgecim ,biz herşeyi dert ediyoruz kendimize.Çok hassas olmakta iyi degil ama elimizde de degil işte.İnş. kısa zamanda herşey tatlıya baglanır.Kardeş onlar bi küser bi barışırlar.Olmasa daha iyi ama oluyor işte.Perde fiyatında bi yutkundumİpekten mi neyden yapılmış bu perdeler böyleAma eminimki bu fiyata çok güzellerdir.Herşeyi gönlüne göre yaptır boşver.

Hawarım ,hem merak ettik hemde özledik seni.Ramazanda vericez inş. hep beraber.Ugra mutlaka fırsat buldukça!

Nelsonum ,başınız saolsun öncelikle.Bi dahakine top karabiberle yaparım.Acı macı içiyorum napim.

Mevcanım,eve net al valla bitsin bu hasret sen yazarken biz uyuyoz biz yazarken sen yoksun Ama yarın evdeyim güne seninle başlıycam

Valla kızlar yi alıştım 4-4 buçukta uyumaya nasıl uyucam şimdi.Nyese deneyeyim dön saga dön sola uyurum inş. İyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…