Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum ins. Tatliya baglanir ya bayramda geliyor eskisi gibi birlik olunsa ne guzel olur
Senin kv keyfin yerinde ne guzel ozendim valla ben burda daha hic ogle uykusuna yatamadim kv hasta zaten bide musafir geliyo dun esimin yegenleri kaldi(3 cocuk) sabah 5 tevyatmistim 7 de 2 si tepemde konusuyolar uyuyamadim seslerine 10 a kadar yandaki koltykta oturdular sonra alin dedim cep tlf gidin baska yerdecoyun oynayin oyle gittiler 2 gundur yorgunluktan bittim evde olsam daha iyiydi valla.
Perdelere gelince bazi odalara guneslik dahi yok dusun sadece salon 3 milyar tuttu 1 milyar perdenin takilcagi krom aparat salonda 1 kapi 1 cam olunca 2 ayri perde maliyette artti bakalim sonucta ne olucak daha hali var ivir zivir var cok asiri gitmekte istemiyorum birde bunlari odemesi var yanii
Kizlar kilolar verilmis ne guzel Ben tartilma konusunda itina gosteremedim affedin

Gunaydin kizlar nelson ebru isge tesekkur3derim kizlar ins hep bole devam eder :))
Ebrucum ohh ne guzel ogle uykulari yuruyusler ne guzel valla bende yuruyuse ara verdim bugun yeniden baslicam canim verdigin kilo icinde tebrikederim

Osgecim takma kafana her ailede oluyo bole sorunlar bendede sorunlar var ama bakiyorum hep kendime yapiyorum rahat olmaya karar verdim nasil olursa olsun diyorum .... perdelerinde icine siner ins canim

Dunku menum
Sahur
Bir dilim ligt ekmek
Bir dilim peynir
Iki zeytin
Bir haslanmis yum

Iftar
Bir kase corba
Avuc icinden daha kucuk tavuk sarma
Bol salata
Bir bardak ligt kola

Gullac
3 tane cig kofte

Dun biraz kacirdim kizlar(

Günaydın kızlar...
Ve ben döndüm. Şu anda annemin yanındayım. Bir hafta da burada kalıp sonra evime gidicem inşallah. Tatilimiz çok güzeldi. Bayıldım resmen... Bundan sonra otellere o kadar kara vermem. Hem gezdik değişik yerler gördük hem yüztük...
Özgecim evine herşeyin en güzelini en beğendiğini al tetlım. Ödenir gider merak etme. Ben 2 sene önce salon perdelerimi 1800 e yaptırmıştı . Çok paraydı. Ama değdi ödendi gitti işte...ailelerde hep oluyor böyle şeyler. Sanırım sevdiklerimizden çok şey bekliyoruz ve onlara daga çabuk kırılıyoruz...en kısa zamanda tatlıya bağlanır inşallah.
Nekson başınız sağolsun...
Hawar bende verdiğim 3-5 gramı geri aldım sanırım. Ama inatla devam ediyorum.
Ay kimlere ne yazacağımı unuttum vallahi.
Gece sahur yapmadım.
23:00 gibi 2 yk pilav, 3 yk patatesli köfte yemeği ve avuç içi kadar beyaz ekmek yedim. Bugün ilk orucum. Akşama da mangal yapıcaz.

Kv deyim.Kardeşleri geldi oruç tutmuyorlar çay faslı felan.Ogluşu uyutup onlarla 1saat alışveriş mağaza gezmece.Perdemi bu akşam alıcam inş.Yarın camı silip öyle takarım artık.Evde bi yığın ütü hazır regl oruç tutmazken yapmam lazım ama nerdeee!

Kızlar öözledim valla sizleri ama bir bir ay kadar uzak olacağız evden o yüzden pek giremem nete ama dönüşte aldığım kiloları vermek için tekrar aramızda olacam
Ösge yanlış anlamadiysam ev almışsınız hayırlı uğurlu oldun güzel günlerde oturun

Kendinize iyi bakın

Btlkubracim dogru diyosun canim kendimize yapiyoruz kaldi ki benimle birebir alakali bi konu degil su akar yolunu bulurmus zamana birakmak en iyisi
Papatyacim hosgeldin canim tatilinin iyi gecmesine sevindim canim annenle de hasret gider bi guzel sonra da evine evini de ozlemissindir artik
Perdeler icinde esimin ark. Bugun eve gidip olcu almis cok guzel yapicam bu evi demis kendi reklamini da yapicak ayni zamanda bakalim begenip anlasirsak onlar yapicak.
Ebrucum yeni perdelerini gule gule kullan canim. Eve degisik bi esya girince insan mutlu oluyor bi farklilik oluyor evde
Hawarcim biz de seni cok ozledik canim bi an once don aramizaEvet canim ev aldik tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bize de huzurla oturmayi ve odeme kolayligi versin.

Özgecim saol canım.Ama benmki çok ucuz bişiPek içime sinmedi ama yırtıktan iyidir.Eski perdem kaliteli ve çok begenerek almıştım.Ama hem tatil hem kaynımn yegenlerin dügünleri zorladı bizi.Seninkiler baya bi güzel olsa gerek bi kere olucak borç elbet ödenir saglık oldugu sürece nasılsa.

Hawarım demek 1 ay daha yoksunBiran önce gelde hep beraber olalım

Papatyam canım tatilinin keyifli geçmesine çok sevindimPansiyon yada apart evde mi kaldınız?

Mevcanım h.sonu malum yok

Ve diger kızçeler nasılsınız?

Ben bugün anladım ki oruç bana iyi geldi nefsimi köreltti.Bugün yedigi tatlıları bi söylesemAma sırf yemek için1 saat yürüdüm bugün.Ogluşu az önce sallarken 200 mekik çektim.Ve şimdi mekik aletimlede mekik çekicem.Oklava hareketi yappıp yatıcam.

Ebrucum en pahali seyide alsak bir yerden sonra gozumuz alisiyor nasilsa insan nefsi iste
Benim de aldigim perde yirtilsa ben de pahaliya kacmam zaten dedigingibi yirtik durmasi yeter
Begendiklerim cidden guzeldi ama iste pazartesi baska firmaya bakicaz ins.. Ordada icime siner fiyat daha uygun olur diye esim ordan istiyor bakalim hayirlisi ben yavas yavas temizlige girisicem haftays malum
2 hafta kaldi tasinmama:18:
Ben serbetli tatli yiyemiyor cok agir geliyor bana tatli iht. Ciko ile gideriyorum bugun kahve ictim ciko ile 3 gun icmemistim hic ozlemisim valla

hawarcım hoşgeldin canım .. ayrıca kayınvaliden içinde geçmiş olsun.. merak etme bize bizi bıraktığın yede kilolarla savaşıyorz.. sende tekrar veririn kilolarını

özgecim yeni evin için alacağın herşey içine sinerek al yoksa insanın içinde kalıyor.. inan her borç ödenirr.

erbu kız maşallah güzel kilo vermişin

ebru papatya bas sağlığı dilekleriiniz için sağ olun

papatyam sende gelmişiinnn .. oh topiğimiz doldu yine.. ama sık sık uğrayın bakk..

kızlar tam iftarımı yaptım ... kalktım sofrayı toplayacaktım regl oldum..çok şükür orucuma birşey olmadı..zamanlama harika...

dünkü mneüm sabah 2 avuç içi kadar eynirli tost 1 bardak yeşilçay
iftar az patatesli köfte azcık patlıcan kebabı 1 ince dilim sütlü tatlı 2 avuç içi kadar pide
su 1 litre
spor yemekten sonra elşimle yarım saat yürüdük iftardan sonra

sabah 2 küçük pideyle tost 2 zeytin yeşilçay
ara nescafe
iftar 2 tabak kuru yedim sırf patates kızartması yemeyim diye 2 tabak kuru yedim pilavda yemedim pide ded yemedim
evet antibiyotiğim bitti bu gece sahura kalkıcam ve orucuma kaldığım yerden deva edicem ant. bitti önemli olan oydu diğer ilaçımı da iftarda sahurda içerim zaten günde 2 kere 30 tabletti direncimde yerine geldi
su 1 litre
spor yok ev temizliiği ve kv min evini temizledim bayrama 1 hafta kala tatile gidicez o zaman sıkışırım diye bugünden başladım bayram temizliğine

yeni bir hafta az kalorilerle geçsin inşallah,

cmt günü abimlere iftara gittik,tüm kardeşler orda toplandık,saat 11 gibi hadi kalkalım derken kapı çaldı be açtım kapıyı ve şokk şehir dışında oturan canım ablam,herşeyim yiğenlerim gelmiş,herkesin haberi varmış meğersem,sadece sevinçten çığlık atabildim,sahuruda abimlerde yaptık,cümbür cemaat,tüm yiğenler 20 kişi felandık,saat sabah 5 gibi ablamlarla bize geçtik biraz dertleşip yattık,dünde dışarı çıktık,gezdik alışveriş yaptık beraber,sonra ablamları yolcu edip eşimle biraz ev işi yaptık,o kadar yorulmuşum ki kuzu gibi uyumuşum tabiri caizse,

benim için harika bir haftasonuydu,tabi bol yemeli olunca 2 günde kilo almışım,cumaya kadar veririm umarım

ösgemm,

ne güzel 2 haftaya taşınıyorsun,bizde güya 3 haftaya kadar taşınıyoruz ama,bizde hiççç bi gayret yok,deil perde kornej bile takmadık,ev olduğu gibi inşaat halinde duruyor,

eşim maalesef çok geniş bu konuda,son hafta herşeyi sıkıştırır biliyorum ama hadi diyincede kalkan biri deil,o yüzden ben yeni eşyalarım gelince perde siparişi vericem,yatak odama geçici eski perdemi takıcam,kızımı odası zaten yeniydi,oturma odam ve salon boş kalıcakbelli bir süre,1 haftada dikilir diye düşünüyorum,

kmsecikler uğramamış kaç saattir nerdesiniz hanımlar :)
sahurda 2 avuç içi kadar pide 1 yumurta 2 bardak şekersiz çay 2 zeytin

iftarda misafirlikteydik 1 tabak çorba 1 tabak etli ptates yemeği 1 avuç içi kadar pide bol salata
ara çayy
ara 1 dilim dondurma 1 tane şekerpre
ara nescafe
ara meyve (1 tane erik,üzüm.1 tane kayısı )
spor eşimle 45 dakika yürüyüş
su 1 litre iftara doğru tartıldım 60.3 çıktım hehehehe çok mutlu oldum yahu :)) inşallah cumaya daha çok - çıkarım :))

Kizlar nolmus topige boyle kimsecikler kalmamis yaa.
Mevcancim ne guzel supriz olmus ablanin gelisi hasret gidermissiniz senin adina cok sevindim
Tasinmaya gelirsek bugun de baska bi perdeciye gittik burda da cok hos seyler begendim hatta degisik fikirler de edindim onlarda 6 milyar fiyat cikardi normali 7.5milyar( baya lux bi semtti burasi onunda payi var) tutarmis tanidik diye 6 dedi
1 2 gune karar vericez ama pahali ya daha hali avize de bakicaz ivir zivirla baya bi masraf olucak.
Evime gecsem rahat rahat gider bakarim ne alicaksam yeni eve temizlige de giderim hem ama kvdeyken ayip oluyo ben gidip bakiyom o evde yemek yapiyo falan icime sinmiyo bakalim artik hafiften stres yapmaya basladim
Diger kizceler nerelerdesiniz ya topigi bos birakmayalim ozluyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…