Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar nasılsınız?Eve geç geldk ogluş uyudu onun ütülerini ve eşime bi kaç bişi ütüledim.Duşumu ve bitterimi aldım geldim size.Özledim sizleri inanın ççok uykum olmasına ragmen ugramak ve dertleşmek istedim.Bu sabah oglumu kilosu az geldigi için dr. hem rutin kontrole götürdük.Tahlil yaptılar.Yarın dr sonuçları konuşucaz.Neyse ordan kv geçtim.Tel msj geldi fatura 101 tl diyeFaturalı(21tl)ama arada msj biraz lak lak 26,27 en fazla gelmiştir.Olamaz dedim eşime.Eşimde daha anlayıp dinlemeden (kaç gündür atışıyoruz ufak tefek şeylere ikimizde barut gibiyiz)söylendi bu kadar kile konuştun felan diyeNeyse uzatmayayım turkcelle konuurken duydum nette girdigim içinmiş anladıgım kadarıylaBen evde net var yada kv net var ordan baglanıyorum zannediyordum nerden bileyimSonradan alttan almaya başladı ama ben sinirden yarı kare btter paketini yemiş oldum.Kırıldım ve surat 10 karışPc oglurm izin vermiyor tel bana ders oldu.Offf özlüyorum sizleriYarın oruç tutsam mı diyorum duşumu aldım ama yarın son bi ka damla gelse orucum bozulur mu?Tutmayayım yarında ama ya gelmeyecegi tutarsaBirde kızlar tok oldugum halde agzımı tıka basa dolduruyorum.Oruluyken hem hafif hemde acıkmıyordum çok daha az yiyordumGeçmişe uyumazsam bakıcam.

Kızlar geçmiş 1 sayfacıkmışRegl devam ediyor en iyisi yatıp uyuyayım.Yarında oruç yok anlaşıldıİyi geceler arkadaşlar

günaydın,

ne oldu bizim yopiğimize ya,nerde bu millet

sahura zor uyandım,sıfır iştahla kendimi zorlayarak bi şeyler yedim,

sabah uyandım regl olmuşum iyimi,4-5 günüm vardı ya,

pazara kadar oruç deilim artık,dikkat ediyimde kilo almayayım bari,

ösgem,

taşınmak başlı başına bi stres gerçekten,perdeler baya pahalı geldi bana ya ben şöyle göz ucu ile sorduğumda 2 bin civarı bi fiyat çıkarmıştı adam :44:

eprumm,

eşinde şok olduğu için öyle bi tepki vermiştir,hangi marka tel kullanıyorsun bilmiyorum ama ayarlardan net ayarını kapat,wifi ayarını aç bi daha böyle bi sorun yaşamazsın,bu ay benimde faturam çok kabarık gelmiş ama dak.bitmişti,mecburiyetten kullandım,kendim ödediğim için eşime söylemeyi düşünmüyorum bu ay

kızalr naasılsınız.. toğik bomboş.. bir iki gündür baktım kimseciler yok bende yazmamıştım

özge perdeler içine sindiyse hiç parasına takılma.. yaptır gitsin.. borç nasılsa ödeniyor ama içine uhde olan şeyler bir ömür hiç içinden çıkmıyor..

ebrulim eşinde haklı.. ani tepki vermiş.. amacı seni üzmek değildir elbet..

mevcan tatlım iş güç şu sıcakda sana allah sabır versin..bende 3 gündür orucu yiyorum..pazara kadar yerim sanırm..

bende kızalrın kurslarını kovalayıp duruyorum.. iki gündür de iki kızımı camiye gönderiyorum.. büyük kızım inşallah kuran okumayı öğrenir bu yaz..

dün il içi yer değirmeler açıklanacakdu ama açıklanamadı.. buğünde pür dikkat bekliyorum sonuçları.. sehra kız çıkar inşallah ikimizide...
iki gündür aşırı gerginim.. sebepsiz çok ama çok sinirliyim.. regl döenmlerim çekilmiyor ya.. ben bile kendimden nefret ediyorum bu dönemlerde.. şimdi normale dönmeye başladımm az az..
dün diyetisyenşme gittim.. diyet listesine uymadığımı dedim.. neyse dkkat e dedi..regl dönemim için bir liste daha verdi.. şimdi 2 gündür onu uyguluyorum..

şimdi nane şeçip onları kurutacağım.. kış için.. yemek proğramı izleyim biraz .. yiyemiyoz bari izleyelim.. güzel birşeyler olursa eve yaparım belki... aklıma eve yapacak yemek gelmiyor... bu aaralar beceriksizliğim üzerimde..

Son düzenleme:
Kizceler sonunda gelebildim suan evimdeyim yarin
Sabahtan dogalgaz acilcakmis nasil ozlemisim evimi koltugumu yatagimi.
Ben de durumlar pek iyi degil
Sabahtan aksama kadar kosturmaca ev sil supur yemekti aksam oldu bugun ilk defa cok susadim bir de bugun ben supurge tutarken bi ciglik atti kizim kostum hemen kizimla kvyle ayni odadalardi kv kiyafet yerlestiriyodu dolaba arkasi donukmus gormemis ayagi kaldi kapida galiba.dedi bende aldim kucagima optum ayagini falan sonra yuzune bi baktim burnu kaniyor nasil dedim yuzunudemi carpti acaba meger ayagi falan degilmis burnunun yanini kesmis ta gozune kadar o odada sandik vardi yanlari demir ona mı carpti nasil oldu anlamadim hala elim ayagim titriyo gozunu silme gecmis Allah korudu yavrumu saglik ocagina gittim pansuman yapti dikislik degilmis Allahtan anne acı anne acı diye agladi yavrum Allah'ım beterinden korusun
Sizlere gelince ebrucum benim kiz da cok zayif Hele ki bu aralar hicbirsey yemiyor yemediginin aksi kadarda hareketli benim de psikolojim alt ust oluyo o yemedikce 1 tabak corbasini biterse inan milli piyango cikmis gibi seviniyorum o gun mutlu mutlu geziyorum onun ac oldugunu bildigim surece de agresif oluyorum.
Faturaya gelince benim tlf msj geliyo sukadar gb hakkiniz kaldi diye ( evdeki int. Kullaniyorum zaten) ama disarda olunca gb hakkindan yiyorum wi fi ayari var acikken evdeki kapaliyken 3G oluyo zaten o parali iste canim dikkat et cok yansiyo gordugun uzere faturaya
Mevcanim artik evimdeyim rahat rahat ( kizimla ne kadar rahat olursa)gidip islerimi halledicem ins. İlk onemli is perde ama daha dikilcekler cunku okadar zor ki secmek evi gostercek olan .perdeler ve hali cunku koltuklarim desensiz beyaz iki takimda mobilyamda yok oyle vitrin ivir zivir yemek masamda siyah beyaz ondan hareket katmasi acisindan ince eleyip sık dokuyorum 1 yer daha var aklimizda ama 5 ten asagi olmaz bizim .perdeler belli oldu ve cok para dusuk model araba alinir o parayla yaa.
Nelson dedigin dogru csnim gecen sefer acemiligime geldi evlenirken de malum cok iyi birsey alamamistik ev alip evlendik biz ozaman da gerci 2 bin civari tutmustu ama bin tl vermistim tanidik diye simdi icimde kalan modelleri yaptirmal istiyorum ama en onemlisi huzur yoksa hersey bos Allah saglikla huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin yeni evimiz bize hayirli gelir insallah
Kizlarini da kursa gondermen cok yerinde olmus hem bos vakitleri degerlenir hem ne guzel kucuk yasta Kur'an ogrenirler.

Son düzenleme:
Kızlar sayfa bile ilerlememiş.Bende sadece ben koşturmaca içindeyim sanıyorum.Oglum 2:30 zor uyuduUyku düzenmiz alt üst olmuş durumda.Kv bırak uyusun uyandırma bırak ne zamn uyumak isterse uyusun kızım zorlama gibi müsamma göstermesi sonuç ortadaHemen bi duş aldım ve sahurlugumu yedim.Gözlerim kapanıyor valla.Bugün temizlik yaptım epilasyondu derken kv gittim ordada yemek çay faslı.Yürüyorum hergün 1 saat mutlaka.Oruçlu degilken açgözlü oldugumu ve orucun bunu frenledigini anladım.Kaç gündr kola pasta ve pide düşkünü oldumÇok pide yiyorum kızlar.Valla oruçluyken bile bunun yarısını yemiyorumBütün gün oglumun peşinde ve kv evi 2 katlı.Bahçeye yukarıya valla merdiven çıkmaktan bacaklarım agrıyor.Sİzleri çok özledim ama ogluş pc açtırmıyor sonra kv gidiyorz.İşte bu saatte anca girebiliyorum.Oglumun tahlilleri temiz çıktı çok şükür.Kanı biraz düşük çıkmış yarın kan ilacı alıcam ve pekmeze devam edicem.

Özge ,çok geçmiş olsun canım ya kıyamam onaMelekler koruyor ben inanıyorum.Gözünüde korumuşlar.Tuz ekmek ver birine canım.

Mevcanım özledim muhabbetlerimizi canım 4S tel yapayım dedigin ayarlamayı.Teknoloji özürlüyüm biraz

Sehra ve nelsonum inş. gölünüzün istedigi yere atanırsınız

Ve diger arkadaşlar arada ugrayın çok sakinleşti topigimiz

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

nerdesiniz kızlaar,terk-i diyarmı eylediniz buraları

galiba ösgem,eprumm bide ben şişko kaldık,geri kalan herkes bizden gizli zayıflayıp gitti galiba

ösgem,

hoşgeldin tekrardan evine,çok geçmiş olsun neyseki dikiş atılacak büyüklükte deilmiş,kızımda 2 yaşındayken yanağından göz kenarına kadar kesmişti,nasıl oldu anlamadık bizde,dikişimiz olmadı şükür ama izi yeni geçti desem yeridir.

eprumm,

uyku düzeninde kilo vermemene büyük bir etken biliyorsun dimi,yaramaz oğluşuna söyle erkenden uyusun
benim telefonumda ıphone,ayarlardan genel+ 3g yi kapat,sonra wifi yi aç,bi sıkıntı olmaz

akşam biraz kaçırdım,eşimin kuzenine gittik börekler ,pastalar hüplettim

ama sabah tartı güzel bi sürpriz yaptı bana ya bu arada regli oldum ama çok afedersiniz kanamam başlamadı,halen leke geliyor,normalde bugün tuvaletten çıkamamam lazımdı,o yüzden şişliğimi atamadım canım sıkıldı.

bu arada kızım babaannesi ile birlikte şehir dışına çıktı,pazar günü dönecek,ilk defa bu kadar ayrı kalıcam,daha yoldalar ama kuzumu özledim bile,sabah giderken ben seni çaldırırım sen beni ara tamammı anne diyor.

nelsonnnnnnnnnnn,sehraaaaaaaaaaaaaa

atamalar ne oldu,bi ses çıkdımı kızlar,

tatlım bir kaç şehin atama sonuçları açıklandı.. o şehirler içeris,inde benimkide vardı.. mağlum atamam çıkmadı.. sonra meb sıramatikte sorun oldu diye tüm yer değiştirme sonuçlarını iptal etti.. tekrar yapılacakk..ben,im sonuç değişmezdde sehra ne yapacak onu merak ediyorum..

3 gündür diyetime özen gösteriyorum.. regl olunca diyete uymak daha kolay geldi bana.. bir kaç kaçamağım oldu ama ne yapayım.... dün arkadaş geldi o da oruç değilmiş.. onlara bir güzel kahvaltı sofrası hazırladım.. bende öğle yemeğimi yemiştim.. domateslerden salatalıklarda alayım derken bir de kendimi tereyağı bal karışımlı ekmekleri yerken buldum..

nelcok bizim bu kilolar yaaaa...

Son düzenleme:

hakkınızda ne ise hayırlısı o olsun tatlım ya,

ya ne kadar dikkat etsekte,arada kaçamaklar oluyor,önemli olan ipin ucunu kaçırmamak,

hem sen resimlerde gayet fit duruyorsun

Kizlar gunaydin.
Ebrucum benim kizinda uyku saati alt ust oldu zaten yaz diye gec uyuyordu kv de karmakarisik oldu aksam 5 6 gibi .ogle uykusumu dersin gece bizle sahur yapmasimi dersin
Bir aksam kp geldi saat 9 selini uyuttum diyo dedesiyle oynarken bakmis uykusu var uyutmus o da biz yemek yerken o da sahurda uyumadi haliyle eve geldik daha duzene girer umarim
Oglusun tahlillerinin temiz cikmasina sevindim canim sagliklari yerinde olsun da ins. Buyuyunce yemek yerler onunla avutuyorum kendimi
Benim de tlf 4S csnim tlfndan nasil smile ve begenileri goremiyosun ki ben hep tlden giriyorum mobile kismi kapat bakslim normal site olarak ayarla altta bi yerde olcakti ozaman hersey gorunuyogecmis olsun dilegin icin dectesekkyrler canim Allah meleklerimizi korusun
Mevcancim gunaydin canimmmm
Saol canim gecmis olsun dilegin icin dr sordum iz kalir mi diye sanmiyorum dedi ama emin degildi ins. Kalmaz cok uzulurum kalirsa
Tartida iyi gitmene sevindim canim
İftardan sonra ben de canim birsey cekmisse yiyorum nefsimi koreltiyor biraz kizina da degisiklik olur iste gelince bol bol opusur koklasir hasret giderirsiniz
Nelson hakkinda hayirlisi olsun tatlim hersey nasip sonucta
Sehraa delusuuuu nerdesin gene???Diger kizceler Papatya btlkubra happy fenerbahcm hawar zaten sonra gelcek baska baska aklima gelenleri yazdim :44:Haydi gelin artik
Daha yataktan kalkmadim ilk size bakim dedim birazdan tartilcam baya oldu tartilmayali :18:fazla cikabilirim birde unutmazsam iftardan once tartilcam.

Kizceler tartildim 55 kilo ciktim 1.5 yakin kilo almisim gerci suan midem dolu sahurda cok sivi da tukettim ama bu kilo aldigim gercegini degistirmez

ösgem

çık yataktan tartıl bizede hemen yaz burdayım ben ona göre,

papatyam,

aşağıdasın gördüm tatlım,döndünmü tatilden

Kizceler tartildim 55 kilo ciktim 1.5 yakin kilo almisim gerci suan midem dolu sahurda cok sivi da tukettim ama bu kilo aldigim gercegini degistirmez

ben yazana kadar tartılmışsın,şu an vücudunda yataktan çıkmanın bi şişliği vardır,iftara yakın tekrar bi tartıl bence

dün sahurda kıymalı yumurta 3 dilim ekmek 2 ardak şekersiz çay
iftarda 1 tabak çorba 1 tabak sulu köfte 1 yemek kaşığı erişte 2 dilim baklava
ara çay
ara nescafe

dün sahurda kıymalı yumurta 3 dilim ekmek 2 ardak şekersiz çay
iftarda 1 tabak çorba 1 tabak sulu köfte 1 yemek kaşığı erişte 2 dilim baklava
ara çay
ara nescafe

zuzum selam datlum,

sahurda 3 dilim ekmek fazla deilmi,hele bide beyazsa,ekmeği 1 dilime indirip,yeşillik ve domatesi çoğaltsan

iftarda ise baklava 1 dilim baklavanın vücuttaki kalorisini atmak için 30 dak.yürümemiz gerekiyor desem

Baş agrısıyla uyandımŞükür geçti ama kafam sallanıyor elim klum kalkmıyor zor astım çamaırlarıUfak tefek işlerimi yaptım..Oglumu yukarıya sevmeye aldılar bende size bakayım dedim.Birazdan kv geçerim.Uyumekta istemiyorum sanki başım daha çok agrıycak gibime gliyor.
Özge canım uyutmaya çalıştıkça böyle oluyor.Biz ay saati geçti ay düzeni bozuldu.Ama kendime hiç vakit ayıramıyorum.İnan o uyuyunca uyuyorum.Ne bi dizi izliyorum ne flimlerden ne yeni çıkan albülerden şarkılardan ne de arkadaşlarımdan haberimm var.Ot gibi yaşıyorum.Ayy yine bunalıma giriyorum galiba.:18:Çok şükür diyorum herzaman ogluma endim bakıyorum evdeyim rahatım oglum çok aklıılı sakin bi çocuk.Ama herşeyden çok kopmuş bi fanus içinde yaşıyormuşum gibime geliyor.Bİ akşam eşime dedima rkadaşlarla iftar yemegi ve fasıl felan yapalım.Oglumu bırakıcam 2-3 saat dayanıcam dedim.Buna çok ihtiyacım var
Mevcanım nasılsın sabah şekerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…