Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

evet ama dayanamadım reglimde yaklaşıyor tatlı isteiğim fazlsıyla bak dün menümde 1 bardak buz gibi kola da vardı yazmayı unuttum :)

eprumm iyiyim şekerim,ramazan dolayısıyla işlerim çok hafifledi,kkya takılıyorum genelde ama sizler olmuyorsunuz,
reglim başladığı için pazara kadar oruç deilim,fırsat bu fırsat diye 4 akşam boyunca eşimle planlar yapmaya başladık,arkadaşlara gidicez,sinemaya gidicez felan filan,sen napıyorsun nasılsın

zuzum uyardığıma bakma bebeğim bende yeri geliyor kaçırıyorum,işte bu kaçırmalar yüzündende 4 aydır 60-61 arası gidip geliyorum,

insan oruçken gözü dönüyor herşeyden yemek istiyor ama bizler kilo vermek isteyen insanlar olduğumuz için çokkk daha dikkatli yemek zorundayız,

bu arada dün face bi resim yükledim 60 kiloyum şu an bak bi bakıyım

kızalr bayagıdır size menu yazmıyordum.. yazmadıkça kaçamaklarım daha çok oluyor..

sabah(8,00) 1 dilim yarım yağlı peynir-1,5 dilim tam buğday.
ara: (10,30) 1 su bardağı ayran- 12 bağdem-2 tane ekşi kırmızı erik
ara11,30) 1 fincan sütlü neskafe
öğle15,00): 1 kase çorba- 1 por. kayseri mantısı- salata
ara: 17,00: bir dilim karpuz
akşam: bol salata- bir kase çorba içeceğim..

6 bardak bitki çayını içtim - 2 litre su tamamlayacağım

8 dak mekik çeşitler yaptım..

yürüyüşde yapmak istiyorum.. bakalım belki yürürüm..

Son düzenleme:
Merhab akışlar, tatilim bitti ama hala izinliyim. Pazartesi başlatacağım işe. Bir haftadır annemdeyim. Bu pazar eve gideceğim. O zaman tartılacağım. Vücuduma bakınca hiç tahmin edemiyorum. İftardan Önce karnım çöküyor. O zaman iyi oluyor işte.
Özge canım çok geçmiş oldun kızına. Allah beterinden korusun inşallah
Nelson tayin konusunda da hayırlısı olsun diyelim.
Mevcan benim de oğlum kalacak annemde. Sinemayı ben de düşünüyorum. Oğlumdan ayrı kalmak zor olacak ama k burada çok mutlu. Bahçeye çıkıyor babamla vakit geçiriyor.
Bu gece sahurda 1/8 kadar bazlama yedim domates peynirle.
Bir tabak d makarna yedim.
Çok merak ediyorum kilomu. Pazar akşamı iftardan önce tartılcam inşallah.

Baş çağrısıyla uyandım ve hala kafa tasim beynim catliyohiç bu kadar kötü olmamıştım!Eşimin tel giriyorum.yarın böyle olursam tutmam diyorum ama orucumu bırakmak istemiyorum.!

17 deki aramı yiyemedim.. akşam yediklerimide çıkardım (istifrart ettim).. gündüz çok şerbetli tatlılardan bahsetmiştik ve dayanamadım kenime künefe yaptım gece gece onu yedim.. pişman değilim.. yine olsa yine yerdim :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlım menüme geçeyim
sahurdan önce yani 24 gibi 2 yemek kaşığı erişte yemiştim
sagurda 1 tane kaşarlı tost 3 bardk ay 1 tane salatalık kızlar dün iftara misafirim vardı ve bana dediki sahurda bol bol salatalık yada göbek marul ye dedi susuzluğu engelliyomuş hakikaten ben bugün ne susadım ne acıktım aklınızda olsun biaha salatalık yicem ben tuzsuz olarak

iftarda 1 tabak sulu köfte 1 banımlık biber kızartması 1 avuç içi kadar pide canım makarna istemişti ama yiyemedim oonu yiceğime koca bi tabak bol marullu bi salata yapmıştım onu yedim 1 bardak kola
2 bardak şekersiz çay
birazdan kv le karşılıklı nescafe içiciğiz

Kızlar hiç bu kadar kötü olmamıştım !Kv utanmasam aglıycaktımOğlum benden başkasından yemek yemez .Sadece onu zar zor tepine tepine besledimOnun dışında saçlarımı yoldum kafama vurdum hep ve 2. Ağrı kesici sonunda şimdi kendime geldim eve geldik hemen.Kv çok üzüldü böyle olucaksan hiç tutma çocugunla ilgilenemedin dedi.Ama hiç bırakmadıgım(regl hariç) kendimi suçlu hissederim ama inanın bu akşam beynim patlıycak sandımYemek zor yedim hap içmek için o da.Kv sevdiğim kurabiyeyi yapmış pasta almış ama o haldeyken insanın gözü bişi görmüyorBugün tutmayacağım

Sahur : çeyrek pide
1bardak kola
2biber
1domati
1dl peynir

İftar:
1kepçe çorba
1 kepçe cacık
Avuç kadar pide
2çatal taze fasulye
2 elma dl fırın patates
3kare karpuz
Bi sürü şeyden bunları yedim zorladım kendimi ama çok Migdem bulandı

Zuzum ,canım benim saolasın!
Mevcanım , oh gez keyfini çıkar canım!YRın evde olabilirim uğra sen topigimizin neşesisin!
Papatyam ,çok özledim seni bunu hissettim şu anda Annen ile bol bol hasret gider ama dönüncede biz seninle hasret giderelim çok uğra topige:)
Nelsonum , menün harika diyecektim ama künefeyi okuyunca durdum.Ama sana bi sır vereyim bende künefeyi çok seviyorum
Sehracık , atama işin ne oldu canım nerelerdesin çok özledim ama

Kizlar bugun aksamustu 18.00 gibi disari ciktik 1 yer daha vardi perde icin oraya baktik ama pek begenmedim fazla bakmadimda zaten esimin ark. 6 milyar demisti esim ticari maharetini gostererek 5 milyara aldi ama perdelerin normal satisi 7.5 bulur yani salon cok tuttu cunku neyse sonra koctasa gittik birkac birsey aldim alacagim seyleri de goz gezdirdim birkac yere daha bakicam begendigim yerden slicam diger eksikleri de. Yarin nasipse evi temizlemeye gidicem oruclu ve kizimla cok zor olucak yarin halasi izinli ama bakslim belki birakirim da uzun zaman durmuyor iste İns. Birsekilde oyalanir isimi yapabilirim oruc tutmasam mi diyorum temizlige girisince kendimi kaybederim cok zor olabilir bakicam artik
Tartiya gelince İftari disarda yaptik bugun o nedenle tartilamadim evde oldugum bigun tartilcam iftradan once
Papatyacim hosgeldin canim benim ozledik seni umarim bu tatil iyi gelmistir sana dinlenmissindir
Nelson canim kunefeyi hic sevmem seveni de sevmem dermisim babani da sevmezdim zaten der gibi oldu sehraaa gel bak yoksa seni aratmiycam diye daha kotu espriler yapabilirim
Ebrucum cok uzuldum canim yaa gecmis olsun kendini iyi hissetmiyorsan 1 2 gun ara ver tatlim sagligini etkiliyor sonucta bizlerin ilgilenmesi gereken kucuk cocuklarimiz var o yuzden onlari da dusunerek ara ver kaza edersin sagligin elverdigi zaman
Zuzucum istikrarini tebrik ederim duzenli menu paylasimindan dolayi

iYi sahurlar arkadaşlar.Baş agrı yok ama enselerim ovdurmaktan damarlım şiş gibi hala.Saura kalkmadım malesefOglum çişe kaldırdı ve anne beni balkonda sallasana dediSıcak zaten hem kapı pencere açmam korkarım hırsızdan.Yavrum sıcaklıyor galiba hemde alıştı püfür püfür balkona 2 dk. da daldı.Onu yatırdım size bakayım dedim.Karnım acıktı bi lokma ekmek atıp su içip yatayım.İyi geceler arkadaşlar.

günaydın kızlar,

çok şiddetli bir kasık ağrısı ile güne başladım,ilaç almak zorunda kaldım,umarım iş günü içerisinde aynı ağrıyı tekrar çekmem,

bu hafta hiç spor yapamadım,hava akşamları hep yağmurlu gözüm kesmiyor dışarı çıkmayı,dün eşim erken geldi,yemeğini yedi beraber dışarı çıktık,bi kaç parça kıyafet aldık bana,evimize dönüp biraz tv keyfi yaptık,kocama sarılıp tv izlemeyi özlemişim,yaaaaaaaaa diye bağırıp aramıza giren bi cadı yok çünkü evde

eprum,

geçmiş olsun bebeğim,geçende aynısı bana oldu baş ağrısı mide bulantısı öldürdü beni,bide iş yerindeyim sesimde çıkmadı,eve zor atmıştım kendimi,umarım şimdi daha iyisindir,

ösgem,

güle güle kullan perdelerini,bizde akşam duvar kağıdı seçicez ve başlatıcaz bu sefer,perdeleri eşyalarım gelince yaptırcam,rengini tam olarak bilemiyorum çünkü,taşındıktan sonra belli bir süre perdesiz kalıcam gibi,bende geçen leroy merlini gezdim,çok güzel ev tekstil ürünleri vardı,bi taşınıyım ordan bir iki parça bi şey almak istiyorum,

nelson,

hmm künefe yedin demek,şerbetli tatlıyı pek sevmem ama baklavamı,künefemi deseler künefeyi seçerdim ben,senin diyet listen yalanmı oldu şimdi

papatyam,

tatilin keyifli geçmişdir umarım,anneciğinden gelince bol bol yaz buraya olurmu,

zuzum,

iftar menün gayet güzel ama kola içme be güzelim

dün yazmıştım sana,sahurda bol bol yeşillik ve domates ye diye,oruç tutarken hiç susamıyorsun inan,

papatyam hoşgeldin .. ama daha tam gelmedin çabuk gel..

ebrulim baş ağrısı zor buğün bir dene bakalım oruç tutmadan ama baş ağrınnın sebebi ramazan mıki..belki oruç tetikliyordur ama sebebi ne bunu bulmayı dene.. oruçtan vazgeçme..

mevcan benim diyet gitti resmen .. ama bırakmadım da yarım yamalak devam ediyorum..

özgem üniversitede günlük künefe yerdik neredeyse.. herkes yemek yemeye çıkardı biz künefe..düşün halimi bu iyi hallerim...özge oruç ev temizliği zor olacak.. dkkat et susuzluktan tans,yonun düşmesin..

buğün sabah tok uyandım sanırım künefedennn..

sabah bir bardağa yakın süt içtim.. kahvaltı yapmayı canım istemedi.buğün hareket halinde olayımda eriteyim şu künefeyi diye düşünüyorum..

bir de midem küçülmüş sanırım yüyemiyorum.. çok yeyincede kusuyorum.. yada vicdan azabı ile diyet dışında yediğim şeyleri sindiremiyorum..nasılsa künefeyi kabule etti midem..

kızalrımı camiye bıraktım.. 12 ye kadar ev işlerimi halledeyim.yemeğimi pişireyim... biraz el işi yapmayı planlıyorum..bir kaç gün önce bebek battaniyesi başlamıştım öremedim bir türlü.. onu örererim biraz.. komşu ile sohbet ederiz..
13,30 da da kızalrımı jimnastiğe götüreceğim.. gitmişken bende yürürüm belki...1 saat

Nasılsınız arkadaşlar?Evdeyim bugün pazara komşuya kahveye gidicem.Evimde yemek yapmayı özledim:)Akşama çaya anneme giderim belki.

Merhaba kızlar
Ebrucum aman dikkat et. Bende bi doktora git. Allah korusun başka bir şey olabilir.
Özge canım beğendiğin istediğin herşeyi al. Ödenir gider merak etme. İçşnde kalnasın.
Nelson Pazartesi başlıyorum işe. Ama hergün işten mutlaka telefon geliyor. Sinir oluyorum ama yapacak bir Şey yok.
Ben de düzen falan kalmadı. Wc olayım zaten tamamen düzensiz. Çok merak ediyorum kilo durumumu.
Evimi de özledim askında. Ben gidince oğlum kalacak burada. Offf karışık duygular içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…