- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.441
Yok çok şükür ama oruç degilim ondandıroh gez bebeğim gez,ağrın yok dimi bugün
Merhaba kızlar
Ebrucum aman dikkat et. Bende bi doktora git. Allah korusun başka bir şey olabilir.
Özge canım beğendiğin istediğin herşeyi al. Ödenir gider merak etme. İçşnde kalnasın.
Nelson Pazartesi başlıyorum işe. Ama hergün işten mutlaka telefon geliyor. Sinir oluyorum ama yapacak bir Şey yok.
Ben de düzen falan kalmadı. Wc olayım zaten tamamen düzensiz. Çok merak ediyorum kilo durumumu.
Evimi de özledim askında. Ben gidince oğlum kalacak burada. Offf karışık duygular içindeyim.
unutmadan yazayım..
mevcan geçmiş oldun canım..mevcan yeni yatak odası takımı mı aldın..yeni eve.. yeni iseler resmini merak ettim bak.. mutfagının ve yatak odanın.. evet pizza yemesen iyiymiş ama yemişin artık..
ebruli baş ağrın nasıl oldu.buğün bendede baş ağrısı var ama halen oruç değilim..
sehra eltimin annesi vefat etmişti.. buğünde benim amcam vefat etti.. akşama benim memlekete gideceğiz.. yarın cenaze kallkacak.. ama çok durmam geri geleceğiz.. mağlum eşimin işi güçü
senin anlattıklarından da çok etkilendim.. biz binlerce milyonlarca nimet içindeyiz.. ama o nimetin birini bile bulamayanlar var..allah yardımcıları olsun..
özgecim ev işinin çoğu bittmiş.. anlattığına göre mis gibi bir temzilik yapmışsın..bebeğinin yüzü nasıl oldu. geçiyormuu?
zuzu menun iyi amam sende benim gibi tatlıyı yemişsin.. gitmeyecekmi bu kilolar yoksa
papatyam gözüm yollarda kaldı gel artık.. özledim senii..sen gelince belki bende diyetisyenimin verdiği menuye uyabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?