Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oh gez bebeğim gez,ağrın yok dimi bugün
Yok çok şükür ama oruç degilim ondandır

Kendim için dr hep ertelerim hiç sevmem hastaneyi kendim için koşturmayı.Sanırım oruç böyle yaptı uykusuzlukta vardı.Bugün tutmadım yarın deniycem yine inş. bi daha agırmazda bende orucumu bırakmam

Kizlar oluyorum yorgunluktan oglen 2 gibi geldik yeni eve kovalar supurgeler deterjanlar esliginde mutfagimda dolap cok % 70 ini bitirdim ama tek tek dolaplari sokup ( rayli sistem) raylarin arasindaki tozlari igneyle kuyu kazar gibi temizledim dolaplari guzelce silip yerine taktim cok ince detaya girince hepsi bitmedi yarin halim kalirsa devam ederim yoksa ara veririm birgun zor olani bitti gibi en zoru mutfakti cunku oruca gelince dun sahur yapip uyudum niyet etmedim sabah kalkinca iyiysem niyet etcektim migdem cok bulaniyodu ama iyiki de niyet etmedim cunku suan kipirdicak halim yok 1 paket biskuvi yedim ve meyve suyu ictim suan esim yemek getircek yiycem eve gecicez.

sahurda 1 tane haşlanmış yumurta 1 tabak makarna 2 zeytin 2 bardak limonlu az şekerli çay domates salatalık

iftarda 1 tabak barbunya 2 çatal patates kızartması 3 çorba şığı makarna yarım dilim pide 1 tane baklava bol salata
ara türk kahvesi
birazdan nescafe içicem

Bugün:
Sabah:2incecik dl ekmek,saltalık domates,kk peynir
Ögle:çay,1 çatal poça,2 kaşık ogluşun kalan çorbası,2 çatal peynir,2 zeytin
Ara:türk kahvesi,yarımdan fazla gözleme,1 kare sütlü çiko
Akşam:izmir köfte(3 köfte,2 dl.patates)göbek salatası,1 bardak kola,1 tahta kaşık pilav
Ara:çay,ogluşla yaptıgımız bisküvi toplarından 2 tane

Spor:450 oklava
15o mekik

Kızlar oglumu uyutucam şimdi.Sahura kalkıcam ama niyetlenmiycem.inş. başım agrımaz ve orucumu tutmuş olurum.Ymegim kaldı acaba sahurda agır olur mu?Ama yarın kv gidicem kalıcak yemek.Ama bitsin diyede migdeme dokunmasın:44:

Uyumadım yineŞimdi sahurumu yiyip size bakıp yatıcam.Uyanın kızçeler sahur vakti dum dum:)

Ah kızlar cuma günü tercihlerimi yaptım ablamlara iftara gitcez gittikte..sonra bir telefon..babama geldi (annemle babam ablamda bi süredir gezme tozma)halam adanada kardeşim suriyeliler geldi buraya perperişanlar yetişin buraya bir lokma ekmek yiyemez hale geldik sefiller dedi bizde o gecenin sabahında uçakla ordaydık..1saat 15dk süren yolda hep dedimki evet kötüdürler ama ne kadar olabilir??.kızlar gözlerimle gördüm gerçekleri..biz sıcak yatağımızda yatarken onlar dört aile bir çulun üstünde yatıyorlsr..sersefiller..yeni doğmuş bebek anne sütü içer anneler sütten kesilmiş bebek bulgur yermi pirinç yermi?ıslatıp ezip ezip onu yediriyorlar,hadi şimdi yaz ya kış??ölür o insanlar yavrucaklar...maşallah eniştemin durumu oldukça iyi 80milyar kadar verdi babamla bende üç beş biraraya getirdik en az35hane gezdik ama ya diğerleri(içim dağlandı yandı kaynadı kızlar...zekatınız varsa ve eğer o zekatı evinde tabak olan birine veriyorsanız (başka şeylerden vazgeçtim)büyük vebaldesiniz..hiç bişeyleri yok anlatabildimmi..ablam arapça biliyor konuştu çoğuyla hepsinin suriyede iş güç sahibi msğaza market doktor mühenfls ama esat bummm diyorlar,her şey yerle bir oldu..evlerde dikkatimi çeken seccadeler oldu..müslümanlar hep çile halinde kızlar ben çok üzülüyorum bu duruma..neyse geldim evelsi gün tercihlerim açıklanmasınmı??elim ayağım titredi bi baktım en çok istediğim okula atanmışımmmtaşıncam ev bakcam ösgeee mevvv bende taşınacaklar kervanındayım..diyet ise hak getşre ne buldum onu yedim ve kilo aldım biliyorum,ve biliyorumki ramazan don hafta adetim bsşlıyorbo zamanda diyete başlıcam..yoksa olmuyor bence ramazanda diyet ya(

Aklında kakankar
1.ösge yawruna çok üzüldüm iz bırskmayan krem al eczaneden muhakkak
2.iğrenç espirine güldüm ösgeee
3.epru sağlık oruötan önce gelir
4.nelson kim vefat etti
5.ösge perdeler çok pahalı tutmuş ama bir kere oluyor başka şeykerde israfa girmeyerek durumu dengele
6.papatya anlat nereleri gezdin
7.hawar çok kilo alma ben gibin
8.ösge 55çok çıkmışsın dikkat et tokmuydun?
9.mevcan dert etme yavsş yavaş yaparsın ev içini
10.zuzucum sağlığına dikkat et önleyici tıptan faydalan
11.sehraa tut boğazınııııı

günaydın kızlar,

öğleden sonra dişçiye gidicem,implantım vardı protezini yaptırcam,ufak bi operasyon geçirip işe geri dönücem,

dün evimin duvar kağıtlarını seçtim,yarında mutfak ve yatak odam geliyor,yavaş yavaş toparlanıyoruz artık,

akşam dışarda olduğum için geç saatte yemek yedik ( pizza) yemeseydim iyiydi ama

geçen hafta : 60
bu sabah: 59.7 kilo

topic yine sessiz kalmış,az olan msjları okudum,sonra tekrar bakıcam

sehram,atanmana çok sevindim,ev arayışında allah yardımcın olsun,yazdıklarına ayrıca çok üzüldüm,fitremi göndermek isterdim ama biliyorsun geçen ay çok acı bi kaybımız oldu,bizde o yavrucuklara fitre topluyoruz.

şimdilik kaçıyorum tekrar gelicem

akşam oldu hu hu

nerdesiniz kızlar,

dişimi yaptırıp geldim,2 dikişim ve bir narkozlu yanağımla geldim ama kimsecikler uğramamış

unutmadan yazayım..

mevcan geçmiş oldun canım..mevcan yeni yatak odası takımı mı aldın..yeni eve.. yeni iseler resmini merak ettim bak.. mutfagının ve yatak odanın.. evet pizza yemesen iyiymiş ama yemişin artık..

ebruli baş ağrın nasıl oldu.buğün bendede baş ağrısı var ama halen oruç değilim..

sehra eltimin annesi vefat etmişti.. buğünde benim amcam vefat etti.. akşama benim memlekete gideceğiz.. yarın cenaze kallkacak.. ama çok durmam geri geleceğiz.. mağlum eşimin işi güçü

senin anlattıklarından da çok etkilendim.. biz binlerce milyonlarca nimet içindeyiz.. ama o nimetin birini bile bulamayanlar var..allah yardımcıları olsun..

özgecim ev işinin çoğu bittmiş.. anlattığına göre mis gibi bir temzilik yapmışsın..bebeğinin yüzü nasıl oldu. geçiyormuu?

zuzu menun iyi amam sende benim gibi tatlıyı yemişsin.. gitmeyecekmi bu kilolar yoksa

papatyam gözüm yollarda kaldı gel artık.. özledim senii..sen gelince belki bende diyetisyenimin verdiği menuye uyabilirim...

Son düzenleme:

nelson başınız sağ olsun,

ve evet pizza yemem kötü oldu,şu an ağrım var muhtemelen bugün hiç bi şey yiyemem,eve gidip biraz uzanmak istiyorum,

canım ben kızımın odası ve mutfak eşyalarım hariç tüm evimi deiştirdim,hani ahım şahım şeyler olmadı ama mutfağımı ve yatak odamı kendim çizdim,salon takımımı ve oturma odama 2 kanepe 1 puf yaptırıyorum,eniştem mobilyacı beğendiğim modelden yaptırıyorum (aynısı olurmu birebir orası meçhul) yatak odam ve mutfağım bembeyaz,salon takımım beyaz ve açık füme,oturma odam krem kahve olucak,çok borca girdik allah yardımcımız olsun,umarım herşeyim içime siner,parça parça olunca zor oluyor,perde halı avizeler eksik daha,bi yerleşeyim koyarım buraya resim

malum pazartesiye kadar yokum ben,kızım pazar günü geliyor burnumda tüttü kuzum,yarın biraz alışveriş yapıp,ordan sinemaya gidicez arkadaşlarla,pazar günü kayınvalideme bize gelin evde yemeğin yok dedim,nasıl mutlu oldu kadıncağız

pazartesi yine toplu msj yazarım,kaçtım şimdilik

Sehracim tam olarak kim bu durumda onu anlamadim halan mi yoksa kardesin mi orasi karsik geldi gozume
Yazdiklarin gercekten cok uzucu haberde 5 10 dk bisi goruyoruz ama ic yuzu cok farkli olaylarin Allah yardimcilari olsun nerde varsa.
İstedigin yere atanmana cok sevindim gercekten ne mutlu sana hayirli ugurlu olsun canim insallah istedigin gibi bir evde bulur tasinirsin
Mevcancim sana da gecmis olsun tatlim agrin sizin yoktur insallah
Nelsoncm kizimin yarasi kapaniyo cok sukur iyi suanda isler de hala yiginla var canim ya en gicik olan is bitti sadece Allah buyuk biticek insallah onuncok takmiyorumda huzur olsun dun esimle kotu bi tartisma yasadik eline koluna saglik tek basina ugrastin dicegi halde sacma sapan sebeplerden kavga etti benimle okadar cok kirildim ki icimden hicbirsey yapmak gelmiyo bu mubarek aylarda dua edin benim icinde ya duzelelim ya da bitsin gercekten ikimizde birbirimizi cok seviyoruz hicbir maddi sıkintimiz da yok herseye sahibiz cok sukur ama olmayinca olmuyor basta saygiyi yitirdik sanirim artik toparlanmiyor kucucuk seylerden huzur kaciyor aglamaktan yoruldum artik.

Merhaba kızlar
Nelson tatlım başınız sağolsun. Pazartesi ile başlatacağım. Moralim çok bozuk. Kilo aldım sanırım. Buralarda tuvalet sorunu da yaşıyorum. Bu Ramazan da kilo vermek çok zor bence. 16,5 saat aç kalıp 7,5 saat birşeyler yiyebimiyoruz. Ben gece sahura kalktığımda hep tok oluyorum.
Mevcan çok geçmiş olsun. Ayyyy ne güzel eşyalarını değiştirmişsin. Ben de çok istiyorum ama çok borç car. Aylık 2700 ev ve araba kredisi. Ödüyoruz. Sabrediyorum şimdilik. Bitince kendimi mobilya mağazalarına atacağım.
Sehra atamana çok sevindim canım. Hayırlı olsun inşallah hadi bakalım taşınma işketi de kolay gelsin.
Özge canım yaaa.... Kaç yıllık evlisin sen...evliliğimin ilk 5 yılında eşimle saçma sapan şeylerden o kadar çok tartışırdık ki defalarca kere boşanmayı düşündüm. Üstelik üniversitede flört ederek evlendik. O kadar pişman olurdum ki eşimle evlendiğim için.
Şimdi 13 yıllık evliyim. Neredeyse hiç kavga etmiyoruz. Etsek de küsmüyoruz. Ben onu ilk zamanlardan bile daha fazla seviyorum.
Eminim zamanla siz de olgunlaşacaksınuz. Biz çok küçük yaşta evlendik. Birlikte büyüdük. Üzme tatlı canını. Evtelaşı yorgunluk Ramazan derken böyle olmuştur.

Sehracım yazmayı unutmuşum. Ülkemizde muhtaç o kadar insan car ki ben onları gördükçe bazen kendimden utanıyorum. Çok saçna şeyleri kafaya takıp sürekli birşeyler istiyoruz. Hep daha fazlasını istiyoruz. Bu şekilde muhtaç insanları görünce şükretmeyi unuttuğumuz geliyor aklıma. Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Herkes elinden geldiğince yanında gördüklerine yardım edebikse ne iyi olur aslında...

Papatyacim hayirlisiysa biz de olalim ilerde ne kadar cok isterim uyumlu olmayi esimle bi bilsen biz 3 yillik evliyiz evliliklerin ilk 5 yili zormus derler hep
Simdi esim bana diyor ki sen su su su konularda hatalisin ben de diyorum ki tamam haklisin caba harciyorum iyi olalim diye ama ben esime diyorum ki sen de su huylarini duzeltsen yok efendim ben de sorun yok yuvayi disi kus yapar yani ben ne yapsamda o duzelmedikce yol alamiyoruz sar basa ayni kavgalar ve ona gorede hep suclu benim aile terapisi almayi teklif ettim belki baskasindan duysa ikna olur diye onada vaktim yok gereksiz sen duzel yeter diye cvp veriyor benlik birsey yok suan yani elimden geleni yaptim siddetli bi firtina bizim evliligi alabora eder kizim icin cok uzuluyorum onun icin bunca sey yapiyorken aile olmayi becerememek ne aci bilmiyorum karisik duygular icindeyim dua ediyorum siz de esirgemeyin ne olur duanizi

Bugun kvdemdeydim iftara aksamustu 5 gibi tartildim 54.800 ciktim kizlar haftaya gelen giden yazarim artik

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.3
Bu hafta:54.2
Giden:100 gr
Gelen :yok
Hedef:50

Kızlar yine eşime bişi unutmuşg gibi iftara 1 saat varken eve gelip tartıldım.İnş. sizlerde tartılmışsınızdır.Çok merak ediyorum kilo bildirimlerinizi.Oglumu bugün hiç uyutmadım geç kalktı diye.23:00 uyudu yavrum.Yoksa 01:30 dan önce uyumuyor.Günler uzun ama o sataten sonrada uyuyamıyoru ee sonra baş agrısı.Bugün elhamdülillah dilimi ısrayım 2.5 saat yürümeme ragmen hiç acıkmadım başım agrımadı.Çok güzel geçtiİnş. hep böyle olur bende orucumu bırakmamış olurum.Pareo aldım bugün ayakakbı elbise bayramlık bişiler begendim fikir edindim.H.içi ogluş kv uyurken gidip alırım.Bi güzel mayokini bulamadım pörsük göbegimi kapatacakAyy çok konuştum sizleri özledim geçmişi merak ediyorum.Okup gelicem.Menümüde yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…