AKlımda kalanlar:
Sehracıkkk ,istedigin yere atanmana çok sevindim.Gönlüne göre olmuş ne güzel.Anlattıgın insanların halinede çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun.Bazen çok nankör oldugumu düşünüyorum böyle muhtaç insanları görünce.
Mevcanım cancazım geçmiş olsun.Agrın sızın var mı?Şİmdi 2 gün sensiz nasıl geçicek
Kv olunca anca gece girebiliyorum canım al şu yeni evine bi net sende kurutl bizde kurtulalım bu hasretten
Nelsonum,geçmiş olsun canım agrınca tutma tabi.Ben niyetlenmedim ama çok iyiydim şükürki tuttum bugün.İnş. yarında böyle güzel geçer.Sende iyi olunca tutmaya devam edersin.
Özgecim ,canım erkekler hep ben fikirliler.Ve hep bizim degişmemizi isterler nedense
Eşimde hep hatalısın şu huyundan vazgeç vs...beni uyarır.Bense onu hiç uyarmam oldugu gibi kabul ederi.Eşimin huyu bu sinirlenir hemen ama 2dk hemencecik sakinleşir yüzsüzleşir sarılır hiç bişi olmamış gibi.Bende bişeye birine kızsa aman 2 dk sonra gönlünü alır bi parlar bi söner diye milleti uyarr onun bu özelligini anlarıım.Degiştir şu huyunu vs.. diye kızmam hiç.Ama o hep boş konuştun şimdi çocuk çocuk davrandın hep benim bi sürü kötü özelligim varmış gibi sayarda sayar.
Ama şimdi eskiye nazaran kavgalarımız azaldı olgunlaşmaya başladık oglumuzunda büyük etkisi var bunda sanırım.Kavgaları büyütmez takmaz olduk .İnş. sizde zamanla böyle olursunuz ki seneden seneye fark ediyoor insanda.Olgunlaşıyorsun geçmişteki kavgaları saçma boş buluyosun mesela.Aglayıp boşuna gözlerini agrıtma tatlı canını üzme bunlar gelir geçer zamanla herşey rayına otutrur papatyam gibin olgunlaşırız.
Papatyam,bak özgenin mevzuya girince kafam karıştı sanada bişiler yazıcaktım canım benim.Sahurda bakıp yazıca söz!öZLEDİM SENİ YAAAA