Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günyadın kızlar.Kafam yat kalk sersemleştim
Mevcaanım nasılsın canım:79:Kızınla hasret gidermişsin
Özge ,canım eşin dogru söylemiş zoru bitmiş(mutfak)Gerisi yavaş yavaş olur elbet.
Zuzuum ,günah degil canım.Sonuçta seen niyet etmişsin tutcaktın ama regl gördügün gibi bozmaan gerekiyor.Bu da Allahtan sonuçtaRahatlamışsındır stresin gitmiş bak tatilede temiz temiz gidersin

sayfayı açtım,yazacak vakit bulamıyorum valla,

eprumm giderdik gidermezmiyiz kuzumla,kucağımdan indirmedim,öpmeye doyamadık babasıyla,bir sürü hediye aldım cmt günü sürpriz olsun diye,gözüme bir büyümüş geldi anlatamam,zil çalıp kızım köşeden dönene kadar yüreğim yerinden çıkacaktı topu topu 5 gün ayrı kaldık ama 5 yıl gibi geldi,rabbim kimseyi evladına hasret bırakmasın

ve yine kaçıyorum

Sofrayı kurduk eşimin tel size bakayım dedim.Ama kimseler uğramamış mevcaniminda bugün yoğunluğu vardı sanırım oda çok yazmamis.Moralim bozuk yargıda 3 günde tam 1 kilo almışım:-( kaymak pekmez ikilisini yersem olacağı buydu!Elbisemide az önce 38 verip 40 aldım yakında 42_44 leride görürüm bu pis boğazla!

Kizceler nasilsiniz gene sakinlesmis topigimiz.
Mevcanim yatakodanin ve mutfaginin icine sinmesi ne guzel gule gule otur ins.canım .ben de yatak odami degistirmek isterdim mobilyam siyah alirken basiretim baglandi butcem de ona musaitti gerci aldim cok kullanisli ici ama iste iz cok kaliyo daha 3 yillik evliyim mobilyalarim sapasaglam degistirsem israfa girer borc oduycez zaten 1 yil boyunca ayda 14bin tl oducez eve sonra 3 bin kusur oduycez gikimi cikarmiyorum bu sebepten beyaza boyatalim dedik ama rengi kusar dediler oyle kaldi sonra artik nasip olursa degisiriz
Bu arada esim tasimaci tutmus mobilyalari sokme .tekrardan montaj esyalari komple kutulama ve yeni evde acip yerlestirme hersey dahil yani .Biraz olsun stresim azaldi ben onu suraya bunu buraya koyun diycem( kaldi ki ben rahat durmam kesin ben de yerlestiririm zaten)
Ama temizlik beni tabiri caizse verem etti bugun camlari sildim 4 oda surgu kapi aralari hep toz falan kizimda hic durmadi bugun bir iki de oda kapisi sildim ama icime sinmedi zaten ev yerlessin bastan heryeri birdaha yapicam yavas yavas.
Mevcancim kendimi dusundumde kizim daha kucuk gerci 5 gun bensiz durmaz ben de onsuz ama buyuyunce ayni ben de senin gibi olurdum Allah nasi bi sevgi koymus icimize yaa tarifi olmayan bi sevgi bu
Bu arada benimle ilgili yazacaklarini merakla bekliyorum sizlerden gelen tavsiyeler yorumlar bana cok iyi geliyor
Ebrucum ramazanda sozumuzu hic tutamadik ben cok yemek yiyemesem de tatli birseyler ozellikle dondurma hergun yiyesim var hic dikkat etmiyorum
40 beden almana uzuldum dogrusu ben de 40 beden oldum sanirim 38 beden boliken simdi taammm oluyor tastamam oluyor gobusten yanlardan da tasmalar mevcut yani
Bu arada d.g nezamandi kusura bakma aklim hic yerinde degil kutlamazsam uzulurum diye soruyorum

İyi sahurlar arkadaşlar.Oglum yıkandı eşimin yeğenleriyle oynadı ve geç uyudu.Hemen duş alıp kuran okudum.Şİmdi sahurumu ediyorum.Yeşilçay keyfi yapıp yatıcam.Bugün iftardan sonra 25 dk tempolu yürüdüm 100 yarım mekik çektim(karnım daha çok yanıyor mekik aletiyle öyle olmuyor).Ama yediklerini niye yazmıyosun diyceksiniz.İşte ona yüzüm yokAma bugün yazıcam inş.. yoksa iipin ucu kaçıyor.

20 ağustos canımNerden aklına geldiOruçlu oruçlu hemde çocukla zor oluyordur.Yerleşincekızın uyudukdukça rahat rahat yaparsın yine.Herkes arkadan harikasın popon göğüslerin küçücük kaldı bacakların çırpı gibi ama önden göbeğin çok pörtlemiş dedi elbiseyi giyip gösterdiklerimBende yarım mekik ve alt karın ve oklava yapıcam inş. hep yazıyorum onu yapıcam şu kararı aldım diye ama

Sehraa Nelson btlkbra uğramaz oldunuzÖzge ben mevcan ve zuzumdan başka kimsecikler yok

2 zeytinyağlı soğuk dolma
2 kaşık yoğurt
1 salata
2 çeçil peynir

daha sonra:
2incecik dl.çokokremli ekmek
yeşilçay

Şeytan daha ezana çok var uygun kaçmadan yat artık dedi .Ama oğlum cisine kalktı baktım derlemiş üzerini değiştirdim uyuttum ezan okundu şimdi.Rabbim şeytana uydurmasın doğru yoldan ayırmasın bizler( amin )

günaydın kızlar,dün çok yoğundum yazamadım,gerçi kimselerde uğramamış ama neyse,

moralim çok bozuk reglimin 8 günü bugün,normalde 5 günde biterdi ama lekem geliyor halen,oruç bitiyor diye iyice strese giriyorum,akşam yatarken duş alıp abdestleniyorum,gece sahura bi kalkıyorum lekem geliyor yemeden geri yatıyorum,iyice stres oldum

eprumm 40 beden almana üzüldüm,gerçi bende altıma 40 üstüme 38 alıyorum bana kim üzülecekse,

ramazanda bende normalde kilo verirdim ama bu regli dönemi ve taşınma stresi bende kilo yaptı,aldıklarımı anca veririm bu gidişle,şu reglim bitsin toparlıycam kendimi,düğünler geldi arkadaş,lütfen sende dikkat et

ah ösgem ah kaderdaşım benim,ne olacak bizim bu ev taşıma halleri,

eşim saolsun evin kaba temizliğini bitirdi,camlar ve ince temizlik kaldı geriye,yanlız benim evim 11.katta ve benim yükseklik fobim var camlara yaklaşınca tansiyonum düşüyor gözümün önü kararıyor o yüzden eşim kaba inşaat temizliğini kendi yaptı kalan işler için 2 bayan tuttuk taşınmadan 2 gün önce temizleyecekler,bende taşındığım gün tekrar üstünden geçecem,camlarım temiz olsun bide pimapenlerin kağıdı çıksın yeter bana,evin içini kendim hallederim,

ya bide eşim saolsun balkonları sürgülü camla kapattı,alışana kadar rahat çık diye,bizde taşıma firması ile anlaştık ama benim tüm eşyalar yenilendiği için,sadece asonsörlü taşımacılık hizmeti alıcaz kendimiz yerleştiricez,2hafta sonra kısmetse gidiyorum,şu stresten bi kurtulsaydım ya,

sende hayırlısı ile taşınırsın inşallah,

ya benimde göğüslerim,ayaklarım,yüzüm,kollarım minicik kaldı ama 40 beden totomla,az kalan simitlerim beni bırakmamakta kararlı,sporu bayram sonrasına bıraktım,her akşam taşınma telaşı ile ufak ufak koli yapıyoruz,haliyle spor olmayınca o totonun gideceği yok,bak bende 40 beden elbise giyiyorum 38 üstümde harika oluyor ama basen kısmı gerliyor,40 bedenin üstü bol ama altı tam geliyor mecburen 40 giyiyorum,bayramdan sonra düğün var sizin için 40 beden elbiseli fotomu koycam buraya

Kizlar gunaydin ben geldim kac gundur ugramiyorum reql olamadim bi turlu leke geliyo devami yok abdest aliyorm surekli reql olmadigim icinde bas agrisi cok fazla oluyo vee en kotusu istahim acikk ( osge mevcan kizlar Allah yardimciniz olsun ev tasimak gercekten zor

Ebru canim 40 beden giymene uzuldum ama moral bozmak yok toparlicaz ins :))

ösgemm,

evliliğin ilk 5-6 yılı evde hakimiyet kurma üzerine geçiyor,yapı olarak baskın ve ben merkezci olan kişi ise evin reisi modunda karşısındakini ezdikçe eziyor,aslında en büyük hatamız eşlerimizi değiştirmeye çalışmak,oysaki çıkarken ,nişanlıykende aynı kişi onlar ama biz bunu görmüyoruz ve evlenince değişti yalanının arkasına sığınıyoruz,2 kişi ile yapılan evlilik ailelerle beraber oluyo 10 kişi,biz kadınlar orta yolu buluyoruz ama erkekler öyle deil,anasının dolduruşuna gelip bize bağırıyor,bizim dolduruşumuza gelip gidip anasına bağırıyor,eşin seni sevmese sen mutlu ol diye istediğin hiçbir şeyi yapmaz,çevremde öyle insanlar varki karısını adam yerine koyup fikrini almayan tipler,eşinin yapısı oysa orta yolu bulan sen olucaksın,asla komşular duyacak kadar bağırma,cinselliği ceza olarak eşine sunma,surat asma,sen şöylesin sen böylesin sen sen sen diye kavgaya tutuşma,

bak 11 yıllık evliyim ben,haksızken haklı durumuna gelmeyi öğrendim sonunda,asla sen kötüsün,sen bağırıyorsun sen şöylesin sen böylesin demiyorum tam aksine,bana bağırma lütfen,hani beni seviyordun bana nasıl kıyıyorsun,ben seni bu kadar severken benim canımı yakman inan bağırmandan daha çok üzüyor beni diyorum ve asla surat asıp küsmüyorun tam aksine ağlamaklı bi moda giriyorum olmadı 2 gözyaşı döküyorum, bak o zaman nasıl pervane oluyorlar peşimizde

daha çok yenisiniz benim gözümde, ilerleyen zamanlarda eşinin öksürmesinden ne dediğini anlayacak moda geliyorsun, boşanma fikrini aklına getirme,aksine ben bu adamı seviyorum ölene kadar onun karısı olucam diye düşün,

yuvayı dişi kuş yapar diye boşa dememişler,biz kadınlar çabuk olgunlaşırız ama erkeklerin zeka yaşı bi 5 sene geriden gelir,sevginle eşini şekillendirecek kişi sensin ve en önemli etken bi yavrunuz var şimdi küçük ama şöyle bi 5 yaşına gelsin bak gör o zaman o babayı,çocuklarımız yaş aralığına göre bile evlilik evremiz değişiyor inan,bazen istemeden kızımın yanında eşimle tartışıyoruz,kızım araya giriyor bağırmayın ben bıktım sizden,bu evden gidicem antalyada yaşıycam diyor bi anda kavga bitiyor yok annecim kavga etmiyoruz konuşuyorduk diye sarılıp öpüşmeye başlıyoruz.

zaman herşeyim ilacı,dişiliği kullan inan herşey yoluna girer

hoşgeldin kubram,

sende regl zedelerdensin desene

hay o iştahımıza diyorum bende,ne zaman toparlancaz biz ya

günaydın arkidişlerim
ev aalanlar hayırlı uğurlu olsun evinizde ağız tadıyla kavgasız gürültüsüz musmutlu oturun inşallah canlar Allah ödeme kolaylığı versin yazcam yazcam bi türlü kısmet olmadı ya yeşilçayımı içerken size bi yazayım dedim çocuklar içerdeyken bende yatakta keyf yapıyom :) dualarınızda benide unutmayın emi seneye mayıs gibi çocuklara sünnet cemiyeti yapıcaz ve ondan sonra allah nasip ederse bende ev almak istiyorum artık benim ev çok küçük çok şükür kira vermiyorum ama kayın valdemin evi bende en yakın zamanda ev sahibi olmak istiyorum artık nolur dualarınızda bana da dua edin olur mu

Merhaba kızlar, beni de alın aranıza. Ben de çıtır anne olma yolunda sizinle birlikte ilerlemek istiyorum. Doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

merhaba kızlar:
evime döndüm çok şükür. oğlum annem de kaldı. cuma tekrar gideceğim pazar döneceğim. haftaya çarşamba da çok uzaklara arkadaşımı ziyarete gideceğim. çarşamba sabahı uçağım var. pazar ordan dönüp arifeden bir gün önce de yine anneme gideceğim. oğlum orada olacak. bayramdan sonra da 2 gecelik bir tatil tatil aldık. oraya gidelim diyoruz. tabi tüm bunları rabbim izin verirse yapabileceğim...
2 haftalık tatil ve anne yanından dönüşte bir heyecan iftardan önce tartıya çıktım. 63,2....kilo almamışım da vermemişim de....çok sevindim ama nedense kilo verme konusunda ki hevesimi kaybettim artık. eylül başı gibi evime tam olarak döneceğim. o zaman spora başlarım artık...
zuzu bende de var o düğün telaşı. daha doğrusu biz ne yapsak ki diye düşünüyoruz. bana çok anlamsız ve mantıksız geliyor. çocuk anlamıyor bir şey. hem birsürü masraf..bilemiyorum ne yapıcaz...bu arad ben sana faceden arkadaşlık teklifi yollmaıştım ama senden bir cevap gelmedi...
mevcan ben de nasıl istiyorum eşya değiştirmeyi ama şimdi zor. biz gezmeyi de seviyoz. oraya da para harcıyoz. hem ev hem de araba taksidimiz olunca anca oluyo işte...
sukranunlu aramıza hoş geldin....inşallah hep beraber kilo verebiliriz...
ebrucum ben senin resmini görmüştüm sen nasıl 40 beden giyiyon ben anlşamadım ki...
Nelson gördün mü tatil fotolarımı face den...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…