- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.501
merhaba kızlar:
evime döndüm çok şükür. oğlum annem de kaldı. cuma tekrar gideceğim pazar döneceğim. haftaya çarşamba da çok uzaklara arkadaşımı ziyarete gideceğim. çarşamba sabahı uçağım var. pazar ordan dönüp arifeden bir gün önce de yine anneme gideceğim. oğlum orada olacak. bayramdan sonra da 2 gecelik bir tatil tatil aldık. oraya gidelim diyoruz. tabi tüm bunları rabbim izin verirse yapabileceğim...
2 haftalık tatil ve anne yanından dönüşte bir heyecan iftardan önce tartıya çıktım. 63,2....kilo almamışım da vermemişim de....çok sevindim ama nedense kilo verme konusunda ki hevesimi kaybettim artık. eylül başı gibi evime tam olarak döneceğim. o zaman spora başlarım artık...
zuzu bende de var o düğün telaşı. daha doğrusu biz ne yapsak ki diye düşünüyoruz. bana çok anlamsız ve mantıksız geliyor. çocuk anlamıyor bir şey. hem birsürü masraf..bilemiyorum ne yapıcaz...bu arad ben sana faceden arkadaşlık teklifi yollmaıştım ama senden bir cevap gelmedi...
mevcan ben de nasıl istiyorum eşya değiştirmeyi ama şimdi zor. biz gezmeyi de seviyoz. oraya da para harcıyoz. hem ev hem de araba taksidimiz olunca anca oluyo işte...
sukranunlu aramıza hoş geldin....inşallah hep beraber kilo verebiliriz...
ebrucum ben senin resmini görmüştüm sen nasıl 40 beden giyiyon ben anlşamadım ki...
Nelson gördün mü tatil fotolarımı face den...
şuan arkadaş gönderen melike ileri diye biri o senmisin cnm başka arkadaşlık yok o yüzden soruyorum
Günaydın kızlar. Benim minik yaramaz oğlum yüzünden sabahın 6 sında uyandım yine. Tekrar şimdi uyutabildim. Dün hastanedeydik. Bebişim hiçbişey yemiyo kızlar. 10 aylık oldu. 5-6 aylıkken her yiyeceğe alışmıştı. Ozaman sorun çıkarmadan yiyodu. Dr kan şurubu verdi. Şimdi daha iyi. Öğleden sonra da eşimle alışverişe gidecez. Hafta sonu eşimin arkadaşları ve hanımları
iftara gelecek. Nasıl bi menü oluşturayım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?