Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şuan arkadaş gönderen melike ileri diye biri o senmisin cnm başka arkadaşlık yok o yüzden soruyorum

şuan arkadaş gönderen melike ileri diye biri o senmisin cnm başka arkadaşlık yok o yüzden soruyorum

yok canım o ben değilim. tekrar gönderdim.
bu arada rabbim inşallah sana bir ev verir. gönlüne göre bir ev sahibi olursun...

Ösge çok yorma kendini yavaş yavaş yap,ben buna karşıyım işte 6milyar değil 5buçuk milyarlık perde alır 3gün iki kadını yanımda çalıştırır çocuğumla mübarek ramazanda ıruç halde bu kadar kendimi yıpratmazdım lütfen yanlış anlama beni..ben belfıtığı başlangıcı yaşadım biliyorsun değmez ösgem vallahi değmez üç günlük dünya sağlık sıhhatle geçir sendende rızıklansın temizlikçi kadınlar evlerine ekmek götürsünler,eşinin hiç bişeyine çemkirme o iyi biri ama baştan kadın tutmamasına çemkir benden sana izinşaka yapıyorum ama kendini düşün biraz ,belki ben çok alıştığım ailemdede bu durum normal olduğu için tuhaf karşılıyorum durumunu ama ne biliyim sankim üç gün 100liradan 300lira dokunmaz gibin geldi senin yorulmana dayanamadım ya sinirim bozuldu

Kızlar ben demiştim size bizim kilo işi yatar ramazan sonrası bayram sonrası anca kendimize geliriz diye bakın menü bile paylaşamıyoruz bende kilo aldım çıbık kraker değil galetaya döndüm resmen(etlerimi tutuyorum yanlardan(ama ben 55olcam inanıyorum görcem bunu tartıda hemde 2013yılında.göründe bakın
Epruu üzülme bayram sonrası bomba gibin döncez
Kızlarrr benim yeni atandığım okulun ilçesi başakşehir hoş bir ilçe ve ev almayı düşünüyoruz hali hazırda arsalarımız yatırım amaçlı var minik minik ama evimiz vardı sattık yine arsa aldık şimdi bir düşünce olarak evmi alsak diyoruz ben çok istiyorum aslında ama bi yandanda belli etmiyorum eşime çünkü zamanında çok dedim hep arsaya yöneldi şimdi söylemek bile gelmiyor içimden

Sehracim canim beni dusundugun icin dedigini biliyorum ama ben zaten boyle olcagini bilseydim kesinlikle icime sinsin sinmesin kadin tutardim. Evi satan zeki sahis bana dedi ki ben evini temizleticem sen sadece ince bi temizlik yapar gecersin dedi
Hatta esim temizlik kac gun surer dedi ben de 3 gunde biter dedim
Eve bir girdim temiz gibi gozukuyo mutfaktaki dolaplarin ambalajlari sokulmus camlarin camuru silinmis bi supurge yer silme yapmislar ama ev detaya girince icinden cikamadim bir de ben cok abarttim elimde falcata deli gibi bir oyani bir bu yani kaziyorum her yeri cifliyorum falan tum sokulen mutfak dolaplarini soktum sildim taktim deli gibiiiii
Sonra da dedim isin zoru bitti daha ben yaparim bi camlara girdim gene kazi kazi cifle hal oldum
Sonucta icime cokk sindi evin her yerini dip kose temizledim ama gene de bilsem biyle yorulcagimi kadin tutardim
Bu arada esim bastan istesem tutardi sanirim ama ben ise girisince yaparsin birsey kslmadi dedi cidden iyle gorunuyo isin icinde olmadigi icin anlamasi cok zor
Bu huyumu daha dogrusu hastalik boyutundaki takintim okadar zarar veriyor ki bana kizima evliligime temizlik yaptigim kadar baska birseyle ugrassaydim o konuda prof. Olurdum okadar diyim sana ne kadar gunaha giriyorum oysa

Mevcancım içine sinmesine çok sevindim canım mutlumutlu otur inşallah,ösgeye yazdıkların öyle doğruki..kitabın ortasından konuşmuşsun bravo..ben büyük oğlan zannettim eşini ösgemin bide baba yok zannettim açıkçası demekki baba biraz pasif kalmış eşininde zekası ve başarıdan dolayı egosu yüksek olsun Allah vermiş ne var ösgeee eziksin yivrumm kabul et azcıkın sus)

Mevcancim degerli onerilerin icin tesekkurler inanin sizler yazdikca daha bilincleniyorum 11 yil nere 3 yil nere asil evlilik 5. 6.yildan sonra oturuyor basliyor zaten biz comeziz daha
Gecenlerde yeni alyans begendik aldik esimle evlenirken basit birsey almistik icimize sinmemisti cok simdi acisini cikardik cok hos 2 alysns aldik yeni alyans yeni ev ins. Bize ugurlu gelecek ben inaniyorum iyi olacagina hersey bende bitiyor ve Allah'in izniyle basaricam bu sefer
Mevcanim bu sitede 9. Ve 10. Kat vardi cikip baktik ben asagi bakamadim dogru durust bi tuhaf oldum bende de var fobi esim de sevmiyor cok yuksegi suanki evim zemin dahil 3. Kat 2. Kat diye geciyor benim icin ideal gene de cok alcak degil yani bsna gore ama 10. Katin manzarasi cok guzeldi iste.
Kizlar bu arada size bir iki sorum olcak benim yeni evdeki evyem franke marka ama ne bela bi evye anlatamam hic boylesini gormedi cif mi surmedim domestos .mu degisik. Degisik sprey yok yok yok islakken birsey yok kuruyunca sanki hic silinmemis gibi dslga dslga su krec lekesi gibi cok kotu duruyor formul bilen varsa desin.
2. Sorum mutfak ve giris yerler seramik acik krem rengi arap sabunuyla sildim domestosla sildim marc yuzeyle sildim ama hep leke leke kafayi yiycem artik ya parkelerde oyle oldu ben kendi evimde hic yasamadim iyle bi sorun cok sinir bozucu napicdm ben.

Ösge öyle çok deterjan koymuşsunki ondan bence duru suyla silmeyi dene iki üç kez değiştir suyu

Hayırlı sahurlar arkadaşlar.İtardan sonra arkadaşa çaya gittik.Geç geldik oğlumda geç uyudu ve bi baktım saat 3 e geliyor.Sözde bugün kv uyumadım akşama 1 saatte olsa uyuyup öyle saura kalkıcam diye.Bende şincik sahurumu yapıyorum.Geçmişe bakayım

Özgem yine temizlik yapmış yorulmuş oruçlu oruçlu kıyamam.Ben kv gittiğim için üstün körü yapıp kapıyı kapatıp çıkıyorumSaldım kendimiBakımlı diye diye sehraaa nazarın degdiNe bakım ne temizlik ne spor

Sehraa uğramışsın bugün çok sevindim.

Papatyam ,elbisem kalım likralı bi kumaş adını çıkartamadım şşmdi.Heryeri cuk diye oturdu ama koca göbeğim olduğu için pörtledi ve çirkin durduFotomu albüm yapıp eklerim inş.Spor yapıyorduk ne güzel.Tekrar başlarız inş.:13:

Mevcanım çok yoğundun bugün sanırım.

Zuzuum inş. gönlüne göre ev alırsın..Bende çok istiyorum.Hatta dün akşam rüyamda ev almışız gördüm(hayır olsun inş.)

Günaydın kızlar
Sabahın köründe kalktım işe gideceğim. Üstelik yolculuk var bugün. Bir saatlik yere gideceğim. Akşam da ne zaman dönerim bilmem.
Gece sahura kalkmadım. 12 de bir tabak çorba 3-4 dilim ekmek yedim. İnşallah çok acıkmam.
Özge ne olur çok yorma kendini. Boşver o kadar titiz olma. Kızınla vakit geçir.
Ben işim dışında oğlumu hiç bırakmazfım. Temizliğe kadın gelirdi. Ama bu aralar içimde tuhaf duygular var. Oğlum kocaman oldu vakit çok çok çabuk geçti. Acaba diyorum onu ihmal mi ettim diye. Şimdi annem de ya bu bile bana vakit kaybı gibi geliyor.
Canım yorma kendini. Olur gider hepsi...
Öpüyorum kızlar...

Günaydın kızlar. Benim minik yaramaz oğlum yüzünden sabahın 6 sında uyandım yine. Tekrar şimdi uyutabildim. Dün hastanedeydik. Bebişim hiçbişey yemiyo kızlar. 10 aylık oldu. 5-6 aylıkken her yiyeceğe alışmıştı. Ozaman sorun çıkarmadan yiyodu. Dr kan şurubu verdi. Şimdi daha iyi. Öğleden sonra da eşimle alışverişe gidecez. Hafta sonu eşimin arkadaşları ve hanımları
iftara gelecek. Nasıl bi menü oluşturayım diye düşünüyorum.

moralim şu an yerle bir,çok duygusal bir insanım buda benim günlük hayatımda çok zorluyor.

dün gazete yada haberlere baktınızmı bilmiyorum ama bi haber vardı,kırıkkalede katliam gibi kaza 5 kişi öldü diye,ben okumuştum ve çok etkilenmişim,bir aile yok oldu diye,

sabah otobüs beklerken camide sela okundu,sela bitti ve ölenleri adı okundu,o okunan isimler bir türlü bitmedi dün kazada yok olan o aile bizim mahallede oturuyormuş meğer,öyle bir canım yandıki anlatamam size

rabbim geride kalanlara sabır versin,kazada 5 kişi ölü 2 kişi ağır diyordu ama hepsi vefat etmiş ve 2 si maalesef bebek

günaydın hoşgeldin aramıza,hamilesin ne güzel,2 bebiş arasında kaç ay var merak ettim,

menü olarakta

çorba
fırında sebzeli tavuk
taze fasulye
pilav

meze niyetine

dolma biber kıymalı
patlıcan salata
zeytinyağlı barbunya
börek

salata
cacık
karpuz
üzüm

felan filan işte tabi bide tatlı

(geçenki menüm çaktırma)

Teşekkür ederim. Hamile değilim. 5 yaşında bir kızım var bir de 10 aylık oğlum. Bebeğin doğum tarihi bölümünü yanlış yazmışım da.
hamileymişim gibi görünüyor.2012 eylülde doğum yaptım.

mevcan canım allah rahmet eylesin. ben de duydum o haberi. ama tam ayrıntısını bilmiyordum..
sukran ben genelde şu tarz bir menü oluşturuyorum.
mercimek çorba
fırında biftek
pilav
salata yada meze niyetine
zeytinyağlı taze fasülye
patlıcan yada kırmızı biber salata
biber dolma yada yaprak sarma
yoğurt
mutlaka soğuk soğuk komposto
domates salata
tatlıyı alıyorum genelde. uğraşmıyorum...

Menüler için teşekkürler kızlar. Yazdıklarınızı dikkate alıcam. ne pişireceğime karar vermeden alışverişe çıkmak istemedim. Bu arada ramazan girince bizim kilo verme işleri ertelendi. İftar davetleri, şerbetli tatlılar, börekler, zeytinyağlılar filan derken fazla kaçırmasak bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…