- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.521
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim heralde heralde diyorum cunku son gunlerde butun vucudum agriyo ozellikle bacaklarim eeime diyorum bence benim vucudum yaslandi diye hic dinc olamiyorum kizlar ya agrilarimin nedenini reql olamadigima bagliyorum zaten olamadigim icin stres oldum korkular basti hamileysem diye .. kizlar dun kizimin kontrolu vardi sagligi yerinde cok sukur ama 1.5 aydir hic kilo almamis( guzelde yediriyorum ama cok hareketli uyurken bile ayaklari surekli hareket halinde doktorda yediklerini yakiyodur dedi ama ben takildim bikere daha dis cikarmadik dis cikarirken bebeklerin sarsildigini biliyorum ins iice zayiflamaz ((
Ebrucum canim iftariniz ne guzel olmustur oh kalabalikta iftar daha guzel oluyo :)) canim bende sizi ozledim ama elimi kaldircak halim yok neden bolr oldu anlamadim ama toparlarin ins canim gecen masaji sormustun ramazandan sonra devak etcem ins
Osgecimm coo gecmis olsun canim ya hic kiyamiyorum valla ah biraz yerlerinde dursalara ins opmaz bidaha ooe bi kaza canim sadakayi ihmal etmeyin kazalari belalari def edermis sadaka tekrar gecmis olsun canim
Mevcann esyalarin hayirli olsun canim valla tasinmak zor is ama kendi evim olsun hemen toplanirim bizde ev istiyoruz ama kismet iste suan kiradayim oda zor oluyo tabi ins banada bi ev kismet olur canim ya ee sen hem calisiyosun hem tasinmak zor olmicakmi canim Allah kolaylik versin)
Neslon suan hangi sehirdesinki canim ?? Biz kadinlar bazen bole inatlasiyoruz iste ortada bisey yokken inaylascak bisey buluyoruz illaki ama ins hersey duzelir esine bi ozur borclusun sanirim canim tabi annenede hersey gonlunce olur ins
Sukran hosgeldin aramiza ins istedigin kil9ya ulasirsin
kızlar eşimin akrabası olan bi abla haftaya evimi temizleyecek,yanına bir bayan alıcak,evim 3+1 ama kaba inşaat pisliği yok+mutfak dolaplarım silinmeyecek,camlar,balkon yerler,banyo ve tuvalet 200 lira para dedi,normalde fiyatlar nasıldır bilmiyorum sizce normal mi ankaraya göre
200 bence çok bizim burda yani bursa da koca ev içinde aklına gelebilecek herşey camlar kapılar halılar koltuklar mutfak dolapları herşey 90 tl den başlıyo olsun en fazla 130 olsun daımın karısı temizliğe gidiyo ordan biliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?