- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.541
ya kızlar yanlış anlamazsanız bi şey sorucam,
hayatımda ilk kez cem evine gidicem,akşam iş çıkışı sünnet duası okunacak,ya ordada başımı örtmem gerekiyormu,arkadaşımı aramak istemiyorum ayıp olur bu tarz bi soru sormam,eşimde bilmiyor o dedi örtü aldınmı başına diye,eğer örtüneceksem şal gibi bi şey alayım çıkışta
Mevcanım, eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. umarım tüm sorunlar hallolur ve evinize geçip yerleşirsiniz. Bu arada emzirmek kilo vermede etkili olmuyor benim için. bazı insan emzirerek çok güzel kilo verebiliyor. Her insanın bünyesi farklı. Bu ara ben de koyverdim kendimi yeme içmede.
Pc açtım diye oğlum küstü yineHemen yazayım aklımda kalanları.
Sehra senden önce ben 60 olmuşumdurHiç toparlamıyosun arkadaşını Kaynımın düğününde balina elti diye dolanırım ortalarda
Papatyam ,sebepsz boş yere küsmelere sinr oluyorum.Bende çok alıngan bi insanım kırıldığımı söyleyemezdim önceleri surat yapardım herkese.Ama arkadaşlarım çevremdekiler bunun yanlış oldugnu bu huyumu değiştirmemi gerekirse onları kırsam dahi sorunun ne oldugnu konuşarak ifade etmemi isted,ler.Ve şimdi hemen kızgınlığımı söylerim.Çünkü karşındaki ne oldugnu neden olduğunu bilmiyor ve sorun çözülmeden ipler kopuyor.Küslük iyi bişi değil.Dün kv orda gelinle kv küsmüştü.10 gündür dil döktüm yok.Ama dün akşam yarım saat geline yalvardım ve onu mah. getirttim Kötülükten ne çıkar heleki böyle günlerde herkes barışsın.
Btlkbra,bazen ara ara banada oluyor canım.Havalar bişeye canın sıkılmıştır ondandır.Hadi topla kendni hergün leslie yapan kız nerde
Mevcanım, iyi günlerde kullan eşyalarını.Bende temizlik yapan insan herşeyi fazla fazla hakkediyor.Camdan düşme riski ufak tefek kazalara maruz kalıyorlar ve bi güvenceleri yok.Annem bi dönem mecbur kalıp zor günlerimizde temzlik yapıp bize ekmek getirmişti.O günlerde annem eve gelene kadar yüreğim ağzımda beklerdim eve gelmesini.Çok titiz olduğu için inşaattan heleki geldiğinde parmaklarının üst derileri parçalanmış gelirdi.Kazırdı da kzrıdı endi evi gibi üstün körü yapmak ona göre haram yemekti.O yüzden helede 2 kişi kişi başı 100 çok degil
tatlım ben başka bir bayanı aradım 80 lira dedi 11.katı duyunca gelmem ben şirket ara dedi,şirketler 120 lira istiyor kişi başı,bu ablada 200 lira ver 2 kişi gelelim pırıl pırıl olsun evin diyince hemen kabul ettim,dar zamanda kazıklanmak istemiyorum ama sıkıntı şu ki benim camlarım çokkk büyük,çok uğraşıcaklarAilem ankarda 10yıl yukarı ayrancıda emniyet lojmanlarında oturdum canım ailem ilker 1.caddede,200çok alma onları neymiş o öyle ya çüşümsüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?