Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ya kızlar yanlış anlamazsanız bi şey sorucam,

hayatımda ilk kez cem evine gidicem,akşam iş çıkışı sünnet duası okunacak,ya ordada başımı örtmem gerekiyormu,arkadaşımı aramak istemiyorum ayıp olur bu tarz bi soru sormam,eşimde bilmiyor o dedi örtü aldınmı başına diye,eğer örtüneceksem şal gibi bi şey alayım çıkışta

Mevcanım, eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. umarım tüm sorunlar hallolur ve evinize geçip yerleşirsiniz. Bu arada emzirmek kilo vermede etkili olmuyor benim için. bazı insan emzirerek çok güzel kilo verebiliyor. Her insanın bünyesi farklı. Bu ara ben de koyverdim kendimi yeme içmede.

Pc açtım diye oğlum küstü yineHemen yazayım aklımda kalanları.

Sehra senden önce ben 60 olmuşumdurHiç toparlamıyosun arkadaşınıKaynımın düğününde balina elti diye dolanırım ortalarda

Papatyam ,sebepsz boş yere küsmelere sinr oluyorum.Bende çok alıngan bi insanım kırıldığımı söyleyemezdim önceleri surat yapardım herkese.Ama arkadaşlarım çevremdekiler bunun yanlış oldugnu bu huyumu değiştirmemi gerekirse onları kırsam dahi sorunun ne oldugnu konuşarak ifade etmemi isted,ler.Ve şimdi hemen kızgınlığımı söylerim.Çünkü karşındaki ne oldugnu neden olduğunu bilmiyor ve sorun çözülmeden ipler kopuyor.Küslük iyi bişi değil.Dün kv orda gelinle kv küsmüştü.10 gündür dil döktüm yok.Ama dün akşam yarım saat geline yalvardım ve onu mah. getirttimKötülükten ne çıkar heleki böyle günlerde herkes barışsın.

Btlkbra,bazen ara ara banada oluyor canım.Havalar bişeye canın sıkılmıştır ondandır.Hadi topla kendni hergün leslie yapan kız nerde

Mevcanım, iyi günlerde kullan eşyalarını.Bende temizlik yapan insan herşeyi fazla fazla hakkediyor.Camdan düşme riski ufak tefek kazalara maruz kalıyorlar ve bi güvenceleri yok.Annem bi dönem mecbur kalıp zor günlerimizde temzlik yapıp bize ekmek getirmişti.O günlerde annem eve gelene kadar yüreğim ağzımda beklerdim eve gelmesini.Çok titiz olduğu için inşaattan heleki geldiğinde parmaklarının üst derileri parçalanmış gelirdi.Kazırdı da kzrıdı endi evi gibi üstün körü yapmak ona göre haram yemekti.O yüzden helede 2 kişi kişi başı 100 çok degil

Ailem ankarda 10yıl yukarı ayrancıda emniyet lojmanlarında oturdum canım ailem ilker 1.caddede,200çok alma onları neymiş o öyle ya çüşümsüü

Btkübracım h.bulduk. Senin bebeğin de benimki gibi kilo almıyo demek ki. Kaç aylık? Benim oğlum da aylarca aynı kiloda kaldı. çok hareketli. 1 dk yerinde duramıyo. Sağlıkocağındaki ebeler çok hareketli olduğu için yediği içtiği harekete gidiyo dediler. Sağlıkları yerinde olsun yeter.

kızlar bu soruma cevap verebilecek kim var,yoksa akşama doğru arkadaşımı arıycam

çok teşekkür ederim canım,daha iyisi sizlerin olsun,

tatlım gelen kadınlar oruçlu olucak hem,evde 11.katta ince temizlik istiyor evin içi,bide gelen abla baştan savma yapmaz bundan eminim,benim bi akrabamda temizlik yaparak çocuk okutuyor,daha 40 yaşında ama temizlik çok yıpratmış onu,allah yardımcıları olsun
Ailem ankarda 10yıl yukarı ayrancıda emniyet lojmanlarında oturdum canım ailem ilker 1.caddede,200çok alma onları neymiş o öyle ya çüşümsüü
tatlım ben başka bir bayanı aradım 80 lira dedi 11.katı duyunca gelmem ben şirket ara dedi,şirketler 120 lira istiyor kişi başı,bu ablada 200 lira ver 2 kişi gelelim pırıl pırıl olsun evin diyince hemen kabul ettim,dar zamanda kazıklanmak istemiyorum ama sıkıntı şu ki benim camlarım çokkk büyük,çok uğraşıcaklar

Kızlar bugün evimdeyim ama akşamüstü anneme gidicem.Ogluşu uyuttum çamaşır as topla ,yatık kılıfı boşlat yıka doldur ,ayakkabılıkları girişi sildim,maskemi yaptımŞimdi tv keyfi yapıcam uyumassam tabiisii.

mEVCANIM bu konu ile ilgili bir bilgim yok canım

SORU:kuaföre epilasyona gidicem.Orucum bozulur mu?Eger iftardan sonra açıksa o zaman giderim tabi ama yok kapatıyoruz derse yaptırmam lazım.

Kizlar oncelikle gecmis oldun dilekleriniz icin tesekkurler sehracim dua etseniz ne iyi olur oruc agiz hem de. Simdiden Allah razi olsun canim benim
Mevcancim valla kac gun gittim geldim temizlige ilk gun bayilcak gibi oldum diger gunlerde oruc agiz dilim damagim birbirine yapisti konuscak takatim bile yoktu 2 kisi 200 normal insaat temizligi normal ev gibi olmuyor esya olmasa da cok ugrastiriyor bak ben kendim yaptim her yeri nasil didik didik ettim hala icine sinmiyo esim yeni insaat daha 5 6 aya kumu topragi anca oturur diyor ben cam supurgelik siliyorum bi pencere acsam 10 dk her yer toz( asagi bahcede toprak dolu hala bahce duzenlemesi yapiliyor)
Aldiklarini da gule gule kullan Allah icine sindirsin canim..
Btlkubra canim oturdukca daha da agirlik coker ev isi yap bi yuruyuse cik iftardan sonra kaslarin acilsin bi acik havada parkta bahcede dolas iyi gelir

Kizceler napiyonuz bakalim ugrayan olmamis hic
Aksam tam ezan vakti kucuk gorumcem geldi elinde 1 tabak yemek getirmis sagolsun ustune bide kizimi aldi gezdirir getiririm dedi esim de evde degildi iftara davetli is yemegi gibi birsey
Ben de iftarimi yaptim sonra bi yanim dedi otur keyif yap bi yanim dedi be keyfi tasincan haftaya kalk is yap kalktim buzdolabini komple bosalttim raflari sildim tek tek geri taktim simdi nescafe keyfi yapiyorum aradim kizimin keyfi yerindeymis birazdan getirir halasi.

1 saat uyumuşum zor kalktım kızlar sahura.Şİmdi bişiler yedim size bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış.Bi yeşilçay ypıp içeyim belki uğrayan olur

Özge canım bu kadar yorma kendini taa iftara kadar .Oruçlu oruçlu bide kızında koşturuyor.Gerçi çoğu bitti azı kaldı diyelim.yEŞİlçayı özlemişim bu arada.Ya herkes nerde topikçenez salmış durumdayız sonumuz hayrolsun

günaydını hello

kilo bildirimi yapıyorum efem

geçen hafta 59.5

bu sabah 59.1

toplam verilen 12.9

hedef 2-3 kilocuk

ramazan bitmeden 58 olaydım iyiydi

ösgemm,
çalışmasam kendim yapardım temizliği ama bi pazarım var ondada inan ev temizlemek istemedim,sendeki şu gayretin yarısı bende olsa ya,pazar günü vestiyeri ve gardolabımı kendim temzileyip ufak tefek yerleştiricem,önümüzdeki hafta her akşam evime gidip bi yerleri düzelticem ama tek sıkıntı asonsörler kapalı girişten 9 kat çık çık nasıl bitecek ya,çarşamba günü yatağım hariç tüm eski eşyalarım gidiyor,evi daha rahat toparlarım,önümüzdeki haftasonu 2 günde ne yapabilirsem artık,doğalgaz bayram sonrasına kaldı sanıyorum sıkıntı olucak biraz ama idare edicem artık,

eprumm,
regli iken saldım doğru ama 3 günde kendimi baya toparladım,ne iftarda ne sahurda abartmıyorum,bayram sonrası düğün var hedefim 57-58 arası olmak ama inşallah,bu arada yeşil çayı deli gibi özledim ama iftar sonrası hep bi koşturmaca içindeyim,taşınayım ayağımı balkona uzatıp şöyle ankaraya doğru kupa kaldırıcam

bu arada bizim sünnet kınası bu akşama ertelenmiş,bende arkadaşıma aaa iyi olmuş işten gelicem kıyafetim cem evine uygun olmayabilirdi felan dedim,güldü yok ya sıkıntı yapma her zamaanki halinle gelmen yetiyor buraya dedi

iş çıkışı önce bir iki mağaza gezip salon masa sandalye ve ufak bir konsol bakıcam,umarım kafama göre bir şeyler bulurum,

ben evlenirken istediğim hiç bir şeyi maddi sorunlar yüzünden alamamıştım,şimdi yeni gelin gibi o kadar heyecanlıyım ki anlatamam sizlere

kilo bildirimi
geçenlerde en son 60.3görmüştüm
bu hafta 61.1
gelen 800
giden yok
ben artık ramazandan sonra düzene sobilirim kızlar pazar günü tatile gidiyoruz bursa biyerlerine çarşambaya kadar kumla çarşmbadan pazartesiye kadar eşkele gidicez ama düzenli menü paylaşımınına gelince bayramdan sonra hepinizi öpüyorum birazdan yengemle çarşıya gidicem çocuğumun aşısı var onu yaptrıcam inşallah ateş yapmaz bu arada bayram temzliğine erkenden başladm çarşı.gelince kalan işlerimi halledcicem arefe günüde üstten bi süpürge yapar silerim yine öpüyorumsizi çok hoşçakalınnn

kızlar müthiş bir haber aldım,

canım yiğenim,ankara gaziyi tuttturmuş,işletme bölümü,hazırlık dahil 5 yıl,

ablam başka bir ilde oturuyor ve maddi sıkıntıları vardı,yiğenim başka bir ile gitse çok zorlanırdı,benim tüm ailem ankarada yiğenim gözümüzün önünde olucak hem maddi olarak biz destek olucaz ona,

o kadar mutluyum ki anlatamam

Son düzenleme:
günaydın kızlar:
mevcan hayırlı uğurlu olsun inşallah. rabbim çocuklarımıza da göstersin inşallah...
kızlar her geçen gün biraz daha şişiyorum ben. bu sabah tartıldım 64,2 çıktım. buraya 64,8 ile başlamıştım düşünün artık. başa döndüm resmen.
sporu bırakınca vücudum saldı hemen. ve bu sabah farkettim ki gardrobumdan sabah kıyafet seçerken genellikle alt kısmı lastikli yada bağlamalı üstü bol giysilerimi seçiyorum. dar kıyafetlerim dolabın arka kısmına gitmiş itile itile...

Son düzenleme:
Ebruuu valla yaaa leslie yapmak istiyorum ama ins bayramdan sonra toparlicam ayin 1inde endokrin doktoruma gidicem bakalim ne dicek ins guzel seyler soylerde bende guzel kilolar veririm :)

Sukran kizim 8 aylik canim benim kizimda gecen ay 300 gr almisti bu ay ayni heralde zayif bi bebek olcak bizimkiler

Mevcan canimm benim kizda boyuna gidiyo sagligi yerinde cok sukur ama iste insan kafaya takiyo anne olmak bolr bisey sanirim :)) mevcann babam bana kizim erva kilolu olduki nolcak vak sende kilodan sikayetcisin diyo ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…