- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.561
günaydın kızlar:
mevcan hayırlı uğurlu olsun inşallah. rabbim çocuklarımıza da göstersin inşallah...
kızlar her geçen gün biraz daha şişiyorum ben. bu sabah tartıldım 64,2 çıktım. buraya 64,8 ile başlamıştım düşünün artık. başa döndüm resmen.
sporu bırakınca vücudum saldı hemen. ve bu sabah farkettim ki gardrobumdan sabah kıyafet seçerken genellikle alt kısmı lastikli yada bağlamalı üstü bol giysilerimi seçiyorum. dar kıyafetlerim dolabın arka kısmına gitmiş itile itile...
Ebruuu valla yaaa leslie yapmak istiyorum ama ins bayramdan sonra toparlicam ayin 1inde endokrin doktoruma gidicem bakalim ne dicek ins guzel seyler soylerde bende guzel kilolar veririm :)
Sukran kizim 8 aylik canim benim kizimda gecen ay 300 gr almisti bu ay ayni heralde zayif bi bebek olcak bizimkiler
Mevcan canimm benim kizda boyuna gidiyo sagligi yerinde cok sukur ama iste insan kafaya takiyo anne olmak bolr bisey sanirim :)) mevcann babam bana kizim erva kilolu olduki nolcak vak sende kilodan sikayetcisin diyo))
gece boyu en az 5sefer geldin aklıma hallettin mi iptal işini:18::18::18::18::18::18:delisin deli
Bence iftaraa yakın tartılırsan 58.9 felan görürsün.kİ ben 58 olacağına inanıyorumgünaydını hello
kilo bildirimi yapıyorum efem
geçen hafta 59.5
bu sabah 59.1
toplam verilen 12.9
hedef 2-3 kilocuk
ramazan bitmeden 58 olaydım iyiydi
Offff zuuzuum hep kilo aldık ramazanda sözde verecektikkilo bildirimi
geçenlerde en son 60.3görmüştüm
bu hafta 61.1
gelen 800
giden yok
ben artık ramazandan sonra düzene sobilirim kızlar pazar günü tatile gidiyoruz bursa biyerlerine çarşambaya kadar kumla çarşmbadan pazartesiye kadar eşkele gidicez ama düzenli menü paylaşımınına gelince bayramdan sonra hepinizi öpüyorum birazdan yengemle çarşıya gidicem çocuğumun aşısı var onu yaptrıcam inşallah ateş yapmaz bu arada bayram temzliğine erkenden başladm çarşı.gelince kalan işlerimi halledcicem arefe günüde üstten bi süpürge yapar silerim yine öpüyorumsizi çok hoşçakalınnn
günaydın kızlar:
mevcan hayırlı uğurlu olsun inşallah. rabbim çocuklarımıza da göstersin inşallah...
kızlar her geçen gün biraz daha şişiyorum ben. bu sabah tartıldım 64,2 çıktım. buraya 64,8 ile başlamıştım düşünün artık. başa döndüm resmen.
sporu bırakınca vücudum saldı hemen. ve bu sabah farkettim ki gardrobumdan sabah kıyafet seçerken genellikle alt kısmı lastikli yada bağlamalı üstü bol giysilerimi seçiyorum. dar kıyafetlerim dolabın arka kısmına gitmiş itile itile...
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:54.5
Gelen:300
Giden:yok
Hedef:50
Sahurda tatlısız iftarda tatlısız duramazsam olacağı buydu.
Sahur:
yarım gözleme
2dl.peynirli ekmek
yeşilçay,
3 hurma
9 zeytin
İftarda fazla yemedim acıkmışım kızlar.Keşke 1 gözleme yapıp yeseydm.
Ebrucum gormeden cikmisim seni tatlim saol ins. Agiz tadiyla otururuz canim ya bugun esimle yolda gidiyorduk arabayla bi is makinesi cuvalla kagit toplayan birini ezcekti nerdeyse bi baktim ki kadinmis esim sadaka verelim iste dedi birden ( kizim dustugunden beri vercek birini ariyodu )parketti arabayi gitti bi geldi agliyo dedim noldu kadin cok yasliydi dedi ben de basladim aglamaya bizler cok ama cok nankoruz Allah'im bizleri affeetsin okadar icim acidi ki bu hayat bos cok bos arkadaslar yaaa
Ebrucum gormeden cikmisim seni tatlim saol ins. Agiz tadiyla otururuz canim ya bugun esimle yolda gidiyorduk arabayla bi is makinesi cuvalla kagit toplayan birini ezcekti nerdeyse bi baktim ki kadinmis esim sadaka verelim iste dedi birden ( kizim dustugunden beri vercek birini ariyodu )parketti arabayi gitti bi geldi agliyo dedim noldu kadin cok yasliydi dedi ben de basladim aglamaya bizler cok ama cok nankoruz Allah'im bizleri affeetsin okadar icim acidi ki bu hayat bos cok bos arkadaslar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?