Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gece boyu en az 5sefer geldin aklıma hallettin mi iptal işini:18::18::18::18::18::18:delisin deli

amin canım inşallah,
inan bende halen dökümlü şeyler giyiyorum üstüme,göbeğim yok ama simitlerim beni mahvetti,dar giysen yandan pörtlüyor,bende lastikli dökümlü şeyler seviyorum,facen yokmu senin ekleseydik birbirimizi son halimi koydum anlardın ne demek istediğimi

ben 162,babası 182 kızım boya gidiyor , kilosu 1 yıldan fazladır aynı,bide çok yemek seçiyor tıpkı benim gibi,eti yedirmek zulum,dün ceviz,fındık ve keçi boynuzu pekmezi özü aldım aktardan,sabah akşam yediricem yine,yiğenim eczacı çinko ilacı önerdi akşamda onu alıcam ondan,bide onu deneyelim bakalım,ya benim derdim kilo alması deil,almasın ama yesin,çok vitaminsiz kalıyor

gece boyu en az 5sefer geldin aklıma hallettin mi iptal işini:18::18::18::18::18::18:delisin deli

bende merak ettim,facesindede bir durum yazmamış,umarım sorunsuz halleder

Nelson ,merak ediyorum canım.İnş bi anlık inatla alıdıgın karar mutlu yuvana etki etmez:18:

Mevcan, çok sevindim inş. bizim yavrularımızda okur.

Zuzuumm, ohh temizlik bitmiş nerdeyse.Tatlde bol bol tadını çıkar ama fazla kaçırmadanArtık bayramdan sonra düzene gireriz inş. hep beraber.

Btlkbra,inş. dr iyi şeyler söyler.Çocukların kilo konusu konuşulmuş.Benim oğlum 4 kilo dogdu ve çok kiloluydu.Ama emzirmeyi kestikten sonra zayıflamaya geçtiVe geçende dr. kaç aydır aynı kiloda deyip bizi korkuttu.Testler yapıldı kanı biraz düşükmüş.Aç karınla keçiboynuzu bekmezi,vitamin şurubu,kan ilacı ,çinko,meyve suyununa kalsiyum, bunları yapmaya başladım.Sabah bunları hazırla zorla ver çocukta bıktı ama iyi gelmeye başladı sanırım.Bende kilo almasından çok bişi yemediği için vitamn almadığından şikayetiyim.Meyve yiye çocuk görünce ağlayasım geliyorAma napalım büyünce elbet yiycekler diye kendimi teselli ediyorum.

Papatyam spor iyi gelmişti sana.Ki kime iyi gelmez.Bende sıkılaşmak istiyorum kilo vermekten çok.İç bacaklarım kollarım göbeğim şekile girsin istiyorum.Ama hep istiyorum sadece bi çaba hala yok

çıtır annelerim nerelerdesiniz yahu,

ben kaçıyorum,pazartesi görüşürüz,kendinize çok iyi bakın ve menü paylaşmıyoruz ama kilolarımız paylaşalım

günaydını hello

kilo bildirimi yapıyorum efem

geçen hafta 59.5

bu sabah 59.1

toplam verilen 12.9

hedef 2-3 kilocuk

ramazan bitmeden 58 olaydım iyiydi
Bence iftaraa yakın tartılırsan 58.9 felan görürsün.kİ ben 58 olacağına inanıyorum
Offff zuuzuum hep kilo aldık ramazanda sözde verecektikİnş. bayram sonrası toparlanırız.

Bari sporumuza başlayalımda kaynımın düğününe 52 ve sıkı bi vücutla gideyim.Ppatyam spora teşfik edelim birbirimizi yoksa ben 56 ları bile görücem:18:

Sözde bu yaz 52 olup bembe bikini alıp giyecektimEvdeki kkya başlamadan ki pembe bikinim var ama 42 bedenBüyük geliyor ama 38 36 bikinilerimde olmaz küçük gelirBi iradeli azimli olup eritemedim şu göbegiKaynım diyetisyene başladı 6 kilo verdi bileAma onca yediği abur cuburu kesti hiç tatlı yemiyor.

Güneş gözlüğü almaya gidicez eşim gelince.Gitmeden tartılıp bildirim yapıcam unuttum sanmayın.Sehra özge btlkra kızlar bildirimi unutmayınnnnnnnnnn

Diger bi kaç topiğe göz gezdirdim.Ve sahurda iftarda o kadar az yiyiyorlar ki malum sonuçta kilo veriyorla ramazandaRamazanda hep bide ve beyaz ekmeğe gömüldüm.Bu bile büyük etken.Nerde benim miss gibin çavdarım hani benim tam buğdayım

Slm kızlar, bugün fazla kk ya giremedim. Benim minik canavarlar fırsat vermedi. 5 yaşındaki kızım, oğlumdan da beter kıskanç çıktı yaa. anne! hep bilgisayar hep ev işi hep kardeşim. hiç selin (kendisi için diyor) yok hep onlar var dedi yaa. Kendimi sorumsuz anne gibi hissetmeye başladım. Oğlum dabacaklarıma tırmanıp ısırıyo.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 66
Bu sabah 65.7
Giden 300 ühüüüüü yine fazla veremedim.

Kizlarrrrrr Nasilsiniz sonunda girebildim forma
Sabah uyaninca kizimi halasina birakip avize bakmaya gittik ordan koctasa gittik bir iki eksigimi aldim esim beni yeni eve birakti son kalan temizligimi de yaptim bitti cok sukur eve tasinabiliriz artikkk
Esim mutfaga girince aa yerler hep iz iz dedi size sormustum ya hep dalga dalga iz kaliyo diye yerler seramik degil parlak granitmis int. Arastirdim ben de ayni dertte olanlar da var. Cozumu camsilke silmekmis bakalim nasil olcak . Birde ozel deterjani varmis onu ve hemen ardindan kurulucakmissin isim is yani hem koridor (giris) hem mutfak zemini en cok kirlenen yerdir offf ins. Camsil etkilidir deniycem gidince.
Sali gunu de hali bakicaz nasipse 2 3 gune su aritma cihazim ve tvlerim monte edilir iste yavas yavas yerlesicez.
Bayramdan sonra halim olmazsa kadin tutarim olursa da kendim hergun 1 odayi temizlerim birdaha.
Kilo bildirimi yapamadim cunku esim beni almaya geldiginde ezana 15 dk arabadan birkac esya cikardik birlikte yukariya kizimi da getirmis yardima indim sen yanlis anahtari al cek kapiyi torbalarla kapinin onunde kaldik simdiki evin anahtarini koymusum cebime bilincalti iste bekciyi bul snahtari iste cik ac kapiyi falan ezan okundu zaten kv gittik sonra yarin evde olursam tartilirim yazarim canlar

Mevcan canim senin adina cok sevindim insallah bizimkiler de okur mutlu olduklari meslekleri icra ederler. Allah yegeninin emegini bosa cikarmasin okusun mesleginineline alsin insallah
Papatyam bende alti bol pantolonlarimi giyiyorum hep niye acaba
Nelson bi haber ver canim ne yaptin merak ettik seni:26:
Ebrucum gozlugu aldiysan gule gule kullan
Senin de pembe bikini 2014 e kaldi nefsimize yenildik bu yaz .hepimiz:26:
Sukrancm benim kizimin adi da selin bu selinler pek bir bilmis ve cadi oluyorlar sanirim
Zuzucum asiyi ben de yaptirdim kizima ates yapmaz dedi hemsire bana

Yine uyuycam dedim ama oğlum geç yatınca uyumadım.Şimdi sahurmu yapıp uyuyabilirsem uyurum.
Özge inş. camsil işe yarar yoksa sen eminim bez elinde gezersinAvizelerini güle güle kullanYarın tartılırsın sende.Ben tartıldımda ne oldu
Nelsonum,çok merak ediyorum seni:18:

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.2
Bu hafta:54.5
Gelen:300
Giden:yok
Hedef:50

Sahurda tatlısız iftarda tatlısız duramazsam olacağı buydu.

Sahur:
yarım gözleme
2dl.peynirli ekmek
yeşilçay,
3 hurma
9 zeytin

İftarda fazla yemedim acıkmışım kızlar.Keşke 1 gözleme yapıp yeseydm.

Son düzenleme:
Annem börek yapmıştı sıcacık tam eve döneceğim zaman.Al sahurda yersin dedi.Yok alırsam yerim tabi ama artık dikkat edicem dedim.Yarım yufka aldım peynirli gözleme yaptım.Ama gözüm karnım doymadı herzamanki gbi2dl.ekmegide yedim üstüne

Ebrucum gormeden cikmisim seni tatlim saol ins. Agiz tadiyla otururuz canim ya bugun esimle yolda gidiyorduk arabayla bi is makinesi cuvalla kagit toplayan birini ezcekti nerdeyse bi baktim ki kadinmis esim sadaka verelim iste dedi birden ( kizim dustugunden beri vercek birini ariyodu )parketti arabayi gitti bi geldi agliyo dedim noldu kadin cok yasliydi dedi ben de basladim aglamaya bizler cok ama cok nankoruz Allah'im bizleri affeetsin okadar icim acidi ki bu hayat bos cok bos arkadaslar yaaa

Son düzenleme:

Ebrucum kendine bu kadar yüklenme bence. Ramazan ayındayız Sahur menünü de çok az gördüm. Ne de olsa akşam 9 a kadar bunlarla duracaksın. Su içmekten iftarda fazla bişey yenmiyo ama bari sahurda bak kendine. Bayramdan sonra hepimiz eski beslenme düzenimize döneriz.

Özgecim, kızına nolmuştu ki? Allah bi daha yaşatmasın. çok geçmiş olsun. Yaşlı kadına da üzüldüm. Kimbilir ne durumdaydı. Sadakanızı Allah kabul etsin. İmkan olduğu kadar yokluk içindeki insanları görüp gözetmek lazım. Benim içimde de bir sızıdır bu. Derdim ki keşke yardıma muhtaç olan insanlardan bazıları bize yakın olsaydı da para yardımı edemeseydik bile tenceremizdeki yemeği paylaşırdık. İftara davet ederdik. Ama şimdi uzakta olanlara el uzatmak için yardım derneklerine bile güven olmuyo.

özgecim sen yazarken gözlerim doldu öz halamın çocukları erzurumun bir köyündeler evliler tarlaları var ama anca karınlarını zor doyuruyorlar mış yengemin anlattığına göre bu arada yengem benim halamın kızı abimin eşi yani sizin anlıycağınız akraba evliliği yaptılar ) çok şükür 3 tane kızları var hesi cin gibi ve çok zekiler ...
köy hayatı yoksul onlarda geçenlerde benim giymediğim eşimin ve çocuklarınımın giymediği bütün kıyafetleri gönderdim onlara dün yengem aradı nasıl sevinmişler anlatamam tabi yapılan iyilikler anlatılmaz ama ne biliyim anlattım işte 2 senedir sizlerleyiz allah bize ne kadar veriyosa bizde tabiki elimizden geleni yapıp yoksullara vermemiz gerekir gelinliğim yıllardır bazanın altında hani kızım olursa ne biliyim bi elbise falan diktiririm ına diye saklıyodum hep çok güzel geçenlerde uzun uzun düşündüm ve ben o elbiseyi hayr kurumuna bağışlamayı düşünüyorum bayramdan sonra ne gerek var ki boşuna boşuna saklamaya elimden geldiğince bu tür yardımlar yapmaya çalışıyorum keşke daha çok zengim olsamda her gördüğüm yoksul çocuğa yardım edebilsem keşke

Gunaydin kizceler
Sukrancm kizim kafasini cok kotu bi sekilde vurdu sisti kafasi simdi iyi cok sukur
Zuzucum ben de basta yazmak istemedim iyilik anlatilmaz diye ama sadaka verin sizler demistiniz zaten ve o kadindan cok etkilendigim icin anlattim sizlerin de bir sıkıntisi varsa cokta takmayin sukredin demek icin yazdim senin de hayrini Allah kabul etsin esimle konusayim olmadi ben de vereyim gelinligimi gerci kizim var ama ozamana giyilir mi o modasi gecermi ne olur bilinmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…