Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

terziye verip o gelinliği kızına en yakın akrabanın düğünü için gelinlik diktirebilirsin mesela şöyle kabarıklı kabarıklı ne güzel olur junior özge olur :) şimdiki terziler neler yapıyo neler insanın ağzı açıkta kalıyo valla :))

Özge zuzuu hayırlarınız kabul olsun.Ama sukranın dediği gibi güvenimizi kaybettik .Acaba yerine ulaşıyor mu acaba şöyle mi böyle mi?Bende geçenlerde kv iftardan sonra yürüyüşe çıktım.9 yaşlarında bir çocuk çöpün önene oturup temiz gazete yaymış.Baya ekmek simit açma pide poça ları gazetenin üzerine ayıklamış.Bzim attığımız nimetleri özenle temizleyip gazetenin üzerine koyuyordu .Yaklaştım ve para uzattım.Bana ters ters baktı ve ben dilenci değilim dedi tekrar işine devam etti.Aglamamak için zor tuttum kendimi.Ama lütfen ailene taze ekmek alırsın bu sahurda mutlu olurlar dedim.Hala bakmıyordu bende ekmeklerin üzerine bıraktım.O çocuğu bi kere daha görmüştüm takip edip ailesine ulaşmak isterim.Öylelerine vermek gerekir.Birde geçenlerde bizim yaşlarda biri arka arkaya çocukları 2 erkek ama pembe ayakkabı felan vardı.Yardım ediyorlar sanırım.Bende erzak götürdüm teşekkür bile etmedi dedim utanmıştır.Sonra ev sahibine sordum çocuklar kaç yaşında bayram için bişiler alayım bütçemin yettiği kadar diye.Aaaa 2.5 milyar alıyor eşi sen üstlerine başlarına bakma almaz giyim onlar eşi bankaya koyuyormuşAfalladım birden eşimle aynı alıyorlar nerdeyse.Yani insan kime ne yapacağını şaşırıyor.Yardımlar gerçek sahiplerini bulmuyor benceBende bunları paylaşmak için anlattım yoksa tabiisi anlatılmaz.

Oglumu uyutunca sandalyelerimi silicem.Sonra akşam için oje ütü hazırlık yapıcam.Dün mutfak dolaplarımı sildim üstün körü çünkü deterjan içime işledi tıkandım içlerini bigün oturup silerim.
nELSONU ÇOK MERAK ETTİM!
sEHRA kilo bildirimi yapmamışsıınGerçeklerden kaçılmaz yüzleş bence

Bana çok geldi canım.Topikelrde 1 şeftali ile tutan mı istersin.Su içip aç yatan mı istersin.İnş. bayram sonrası(ben tatil sonrası)inş. toparlanmaya başlarız.

ciddimisin ebru 2.5 milyar alıyomuş he evet haklısın hayır yyaparken raştırılmalı bence

Özgecim kızının iyi olduğuna sevindim. Benim oğlum da gün içinde defalarca düşüp bi yerlerini yaralıyo. Ne kadar dikkat etsek
engel olamıyoruz. Hepimizin yavrularını daha kötü şeylerden korusun Allahım.

Ebrucum erkek cocugu iste gurur yapmis kendince kiyamam ona ben yaa bizim tenezzul edip sıkılıp yemedigimiz seylere onlar muhtaclar Allah yardcilari olsun bizlerde elimizden geleni yapalim daha duyarli olalim
Kilo bildirimine gelince
Baslangic:63
Gecen hafta:54.800
Bu hafta:54.700
Giden:100
Hedef insallah kendime gelirsem 51 olmak
Kizlar ben ev tasima telasindan daha da efor harciyorum bugun de evimdeki koltuklari sildim masami sandalyemi sildim biraz kizimin odasini temizledim mobilyalari temizliyorum 3 haftadir toz dahi almadim evde mobilyamin ustune yazi seni seviyorum yazdim gecen gun guluyorum kendi kendime
Yani lafin kisasi cok acikip yiyorum iftarda cok yiyemesem de kendime gelince abur cubur dondurma yiyorum yani

İyi sahurlar arkadaşlar.Yorgunum uykum var.Oglumla hasret gderdik 1 i geçiyordu eve geldik.Sarılarak uyudu banaOnu yatırdım az önce sahur yapıyorum şimdi.Çok iyi geldik dostlarımla olmak güldük eğlendik.Özlemişim böyle ortamımızı ama herkes araa ara çocuğunu tel arayıp sordu arada benimki öyle yapardı burda olsaydı böyle yapardı diye andık onları.Sanki 1 haftadır görmüyormuşuz gibiAma bunada ihtiyacım varmış anladım.Gitmeden oğluma zebralı kek yaptım.Kv gülüyor töbe kızım sanki uzun yolculuğa çıkıyosunEşimde bi garip oldu zor bıraktık valla.Muhabbetten fazla bişi yiyemedim zaten.Şimdi buzluktan poça çıkarım kekte var.Sizler nerdesiniz topik sessizleşmiş yine

Kimseler yok sahurdaÇok uykum var ezanı bekliyorum.
Zuzuum ciddiyim eşimden fazla alıyormuş
Özge koşturmaca temizlik efor harcıyorsun.İnş. haftaya daha çok verirsin.
Sehra 2 satır yaz özledim seni
Nelsonu çok merak ediyorum kızlar:18:
Btlkbra topla kendini salma sakın.Ugra fırsat buldukça
Db ,annesinde.
Hawrımda yok
mevcan,malum h.sonu hasretiz ona
papatyam nerdesin

Ebrucum sahurda ben varim da denk gelmedik seninle
Senin adina sevindim canim ne guzel degisiklik olmus iste ama dedigin gibi bi tuhaf oluyo insan hem cok ozluyoruz hem merak ediyoruz ayrilik olsun da boyle guzel sebeplerden olsun buyuyunce de onlar anne ben arkadasimda kalabilirmiyim diyerek bizi birakip gidicekler evde

ben bu işten bişey anladıysam arap olayım cuma günü tartıldım 61.1 çıktım bu sabah yine tartıldım 60.3 çıktım bi kaç gündür hem kendi evimi hem kv min evini temizliyorum spor gibi ondan olabilirmi bide akşam fazla yiyemedim iftarda ben geçen yazdığım kilo bildirimimi iptal edip bugün yazayım bari
3 gün önce 61.1
bu sabah 60.3
giden 800
gelen yok
hedef 55-56
inşallah tatilde de yüzerek veririm ve yemek olayını abartmam öğleden sonra gidiyruz 1.5 hafta yokum 10 gün yokum kızlar kendinize iyi bakın

Eşim oğlum ve ben 10gün yokuz bolu abanttarafına gidiyoruz süprüz oldu banada dün akşam haberim oldu,maneviyat ağırlıklı geçecek malum son 10günramazanda..hepicinizi özleyeceğim Allaha emanet olun,beniösleyin anacım

Zuzucum evet ev işleri de insana kilo kaybettiriyo, ama az yemek kolşuluyla. Sadece iş yapmak yeterli olmayabiliyo. İftarda az yemenin de etkisi olmuştur. Bu arada iyi tatiller canım kendine iyi bak. 10 gün sonra yazışmak dileğiyle.

Son düzenleme:
Sehracım sana da iyi tatiller. Abanta ben de gitmiştim. çok güzel bi yer rüya gibi. İyi gezmeler kendne iyi bak. Sizleri özlicem.

Son düzenleme:
canlarım sizleri böyle merakta bıraktığım için hepinizden özür diliyorum...

sabahın 8 inde gittim meb atama süresi bir gün daha uzatılmışş.. eh böyle oluncada başvurumu iptal ettirdim.. zaten anneme hiç başvuruda bunundum dememiştim.... neyse eve geldim ama ben ağlamaklı.. başvurumu iptalden sonra çok mutlu olmadım gerçekten gitmeyi çok istemiştim... bir hafta boyunca sanki içimde başka biri vardı. 30 yıllık hayatımda öyle bir ruh halim olmamıştır..

neyse 26 sında atamalar belli oldu.. baktım öğretmenler,n genel olarak puanlarına.. yüzde 99 atamam çıkarmış zaten biliyordumda çıkacağını.. şu an askıya aldım şehir değiştirmeyi.. ama ne yalan deyim bu şehirde- yaşadığım bu şehirde -bir ömür geçirmeyi düşünmek beni çıldırtıyor.. bakalım gelecek bize ne getirecek..

ama bu atamam başvusunda bulunacağımı dediğim günden bu yana eşim beni hiç üzüyor.. gidecem diye öyle korktuki.. çok çok şeyler değil ama beni üzmemek için gayet iyi davranıyor.. yemeklere götürüyor.. gezdiriyor falan filan.. eh belki yer değiştirme yapamadım ama eşim beni yeniden farketti. aslında o da bana hiç karşı çıkmadı.. çünkü yaşanılan onca şeyden dolayı başka şehire tayin isteme hakkımın olduğunu biliyordu.. çünkü çok taviz verdim.. herşeyden önemlisi sevmediğim bir şehirde 11 yıl yaşadım eşim olduğu için.. ve eşimin beni gereksiz üzmelerinide hesaba katarsak gitmek istediğimde diyemekiki buna hakkın yok.. uzun lafın kısası.. bende nelsonsam eninde sonunda bu şehirden giderim.. ama zaman konusunu kestiremiyorum..

Son düzenleme:
benn diyette uyamadım.. ramazanda zor oldu.. diyetteki menu beni açıktırma ama uyamadım yinede.. hatta dün dışarıda bir bayan arkadaşla yemeğe gittik sofra harika idi..salatalar çeşit çeşit mezeler çeit çeşit..çorba ve iskender takviyesi yapttım üzerine.. çay içtik gecenin 12 sine kadar sokaklarda 2 çocuk bende 2 çocuk arkadaşta dolaştık durdum. ama eve gelince yine istifrar ettim.. artık yarım porsiyon mu yesem yemekleri çok geliyor mideme...

Kızlar noli herkes 20 gün yok
Sehra bende seni seviyorum iyi tatiller :)
Nelsonum , esinle aranizin iyi olmasına sevindim! Çok merak etmiştik!
Zuzum sanada iyi tatiller.Eksi çıkmama sevindim:)
Özge denk gelemedik bi türlü:) 5.30 ta uyudum 12 de kalktım .BUgün uyutniycan oğlumu akşama saatinde uyusun!

Yine ben hep ben başka kmse yok muBu akşam canım üst üste bi kaç şeye sıkıldı.Eşime söyledim onlada tartıştıkDuşa girip ağladım sonra kuran okudum rahatladım.Sonra oğlumun yanında tam dalmışım alarm çaldı.İnsanları anlamak çok güç.İdare etmekten hep alattan almaktan hep geçim olsun diye edire etmekten bunaldım sanırım.

Üzme canını Ebrucum. Maalesef hep idare eden, sabreden hep biz oluyoruz. Benim psk dr um demişti ki seni üzen kişilere güzellikle
neye kırıldığını karşısına çık söyle. Anlamayıp seni üzmeye devam ederlerse de boşvermeyi aldırmamayı öğren demişti. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Tatlı dille yaklaşarak bi yere varamadım ben. üzülmemeye çalışıyorum artık. Sende boşver gitsin, ne yazık ki
bişey değiştiremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…