- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.581
Gunaydin kizceler
Sukrancm kizim kafasini cok kotu bi sekilde vurdu sisti kafasi simdi iyi cok sukur
Zuzucum ben de basta yazmak istemedim iyilik anlatilmaz diye ama sadaka verin sizler demistiniz zaten ve o kadindan cok etkilendigim icin anlattim sizlerin de bir sıkıntisi varsa cokta takmayin sukredin demek icin yazdim senin de hayrini Allah kabul etsin esimle konusayim olmadi ben de vereyim gelinligimi gerci kizim var ama ozamana giyilir mi o modasi gecermi ne olur bilinmez ki
Ebrucum kendine bu kadar yüklenme bence. Ramazan ayındayız Sahur menünü de çok az gördüm. Ne de olsa akşam 9 a kadar bunlarla duracaksın. Su içmekten iftarda fazla bişey yenmiyo ama bari sahurda bak kendine. Bayramdan sonra hepimiz eski beslenme düzenimize döneriz.
Özge zuzuu hayırlarınız kabul olsun.Ama sukranın dediği gibi güvenimizi kaybettik .Acaba yerine ulaşıyor mu acaba şöyle mi böyle mi?Bende geçenlerde kv iftardan sonra yürüyüşe çıktım.9 yaşlarında bir çocuk çöpün önene oturup temiz gazete yaymış.Baya ekmek simit açma pide poça ları gazetenin üzerine ayıklamış.Bzim attığımız nimetleri özenle temizleyip gazetenin üzerine koyuyordu .Yaklaştım ve para uzattım.Bana ters ters baktı ve ben dilenci değilim dedi tekrar işine devam etti.Aglamamak için zor tuttum kendimi.Ama lütfen ailene taze ekmek alırsın bu sahurda mutlu olurlar dedim.Hala bakmıyordu bende ekmeklerin üzerine bıraktım.O çocuğu bi kere daha görmüştüm takip edip ailesine ulaşmak isterim.Öylelerine vermek gerekir.Birde geçenlerde bizim yaşlarda biri arka arkaya çocukları 2 erkek ama pembe ayakkabı felan vardı.Yardım ediyorlar sanırım.Bende erzak götürdüm teşekkür bile etmedi dedim utanmıştır.Sonra ev sahibine sordum çocuklar kaç yaşında bayram için bişiler alayım bütçemin yettiği kadar diye.Aaaa 2.5 milyar alıyor eşi sen üstlerine başlarına bakma almaz giyim onlar eşi bankaya koyuyormuşAfalladım birden eşimle aynı alıyorlar nerdeyse.Yani insan kime ne yapacağını şaşırıyor.Yardımlar gerçek sahiplerini bulmuyor bence Bende bunları paylaşmak için anlattım yoksa tabiisi anlatılmaz.
Gunaydin kizceler
Sukrancm kizim kafasini cok kotu bi sekilde vurdu sisti kafasi simdi iyi cok sukur
Zuzucum ben de basta yazmak istemedim iyilik anlatilmaz diye ama sadaka verin sizler demistiniz zaten ve o kadindan cok etkilendigim icin anlattim sizlerin de bir sıkıntisi varsa cokta takmayin sukredin demek icin yazdim senin de hayrini Allah kabul etsin esimle konusayim olmadi ben de vereyim gelinligimi gerci kizim var ama ozamana giyilir mi o modasi gecermi ne olur bilinmez ki
Yine ben hep ben başka kmse yok muBu akşam canım üst üste bi kaç şeye sıkıldı.Eşime söyledim onlada tartıştık Duşa girip ağladım sonra kuran okudum rahatladım.Sonra oğlumun yanında tam dalmışım alarm çaldı. İnsanları anlamak çok güç.İdare etmekten hep alattan almaktan hep geçim olsun diye edire etmekten bunaldım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?