Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hafta sonu öldüm bittim yaaa

cmt günü arkadaşımın oğlunu sünnete götürdük,bağıra çağıra mahvetti çocuk bizi gece 1 e kadar arkadaşıma yardım ettim,pazar sabahı gardolabımı ve vestiyeri toplayıp kendi evimize gittik,dolapları vestiyeri iyice silip herşeyimi yerleştirdim,hazır ordayken diye kabaca evide temizledim bi taraftan duvar kağıtları yapıldığı için geri battı ama neyse,iftarada abime davetliydik oraya gittik,bu hafta boyu her akşam koli yapıcam,çarşamba günü yatak odam ve oturma odam ihtiyacı olan bir aileye gidiyor,evim bomboş olucak

sanırım bizim doğalgaz bayram sonrasına kalıyor,küçük tüple idare edicem biraz

günaydın şükrancım,

alt satırda hafta sonumu geniş geniş yazmıştım

dayak yemiş gibiyim akşam olsada gitsem moduna girdim hemen

sen nasılsın

Günaydın kızçeler....Gece can sıkıntısında uyur uyanık sahura kalktım.5 e geliyordu dalmışım.Oglum 7 de kalktıSersem gibiyimO uyuyunca uyucam diyorum ama ne zaman öyle desem uyuyamıyorum yada temizlik yaparken buluyorum kendimi.

sehraaa,zuzu iyi tatiller kızlar,benimde tatile öyle bir ihtiyacım var ki sormayın,seneye inşallah,

eprumm ben sabah şekeri,sen gece kuşu ramazan sonrasımı karşılaşıcaz datlum,canını sıkma lütfen her evde olur kavga gürültü,sevginiz hiç bitmesin o yeter

ösgemm benim garip yorgun arkadaşım ne olacak bizim bu ev halleri,haftasonu taşınıyorum ama bina halen düzensiz,herkes taşınana kadarda öyle olacak gibi,benim tek artım eşyalarımın yenileniyor olması hiç olmazsa temizleme derdim yok,oda olsan ne mok yerdim,

nelson tatlıya bağlamanıza çok sevindim,gitmek istemekte sonuna kadar haklısın ama öfkeyle alınan kararlar ilerisi için canını acıtacak sonuçlar doğurabilir,hakkında hayırlısı olsun tatlım,

Bazen bende psikoloğa gidip rahatlasam mı diye düşünüyorumArada kalmaktan sıkıldım kimi nasıl idare edicegimi bilemiyorum.Pattadan söyleyen bi tip olmadığım için kimseye bişi diyemez kendi kendime ağlarım hep.Ama gözlemlerim çattadan söyleyen kırıcı olanların daha makbul oldukları daha el üstünde tutuldukları.Hayat böyle söyleyen iyi susan kötü

çok yorma datlum kendini,zaten ösge ile yarışa temizlik yapıyorsunuz maaşallah size,yapan var yapamayan var dimi,

ramazan günü çok iş yapmak dahada yoruyor vücudu,sarıl oğluşuna koklaya koklaya uyu,bak bana kızımla uyumayalı yıllar oldu

günaydın şükrancım,

alt satırda hafta sonumu geniş geniş yazmıştım

dayak yemiş gibiyim akşam olsada gitsem moduna girdim hemen

sen nasılsın

İyiyim Mevcanım çocuklar hala uyuyo ben de topiğe bi bakayım öyle işlerimi halledeyim dedim.
Hafta sonu görümcemler geldi. Eltimler de vardı. Hep beraber iftar yaptık. Güzel geçti. Pazar günü de annemler bizdeydi iftara.
aslında arkadaşlarını çağırmıştı ama nedense vazgeçmiş. Annemleri çağırdı.

Aynen öyle oldu vardiyalı gibiyiz.Eşimle değil problem.Zaten eşimle nerdeyse kendimiz için hiç kvga etmedik.Hep dış etkenler yada yok senin ailen öyle yaptı ama seninkilerinde şu huyu var felan filan neyse boşver

eprum sustukça orta yolu buldukça ezilen hep sen olursun,bak yıllarca evimde huzurum olmadı,hergünüm ağlamakla geçti ne zaman olgunlaştım,ne zaman anne oldum aklım başıma geldi,şimdi susmuyorum,istemiyorsam hayır diyorum,hakkımı sonuna kadar arıyorum,beni tersleyeni fazlası ile tersliyorum ve anladımki ben böyle yaptıkça kıymete biniyorum,bak ailenin en küçüğüyüm ama kaynanam,kayınpederim görümcelerim herşeylerini bana sorup yapıyorlar,

geçen hafta kaynanam iftar verdi,ilk beni aradı yarın iftar vericez gelebilirmisin dedi,işin varsa başka zaman yapıcamda diye aradım dedi,eskiden olsa yarın erken gel yardım et der şak telefonu kapardı

eprumm bizde kocamla iyiyiz ah şu dış etkenler olmasa,gerçi eskisi kadarda ailesini kavga sebebimiz olmuyor,oldurmuyorum

annem hayatta deil,bir garip babam var ağzı var dili yok,kardeşlerim desen ayda yılda bir araya geliyoruz,eşim rahat o yüzden,ne varsa eşimin ailesinde var anam

şükran,

ramazanın en çok bu yönünü seviyorum,tüm aile bir arada ne güzel,bu hafta sonu diğer abime gidicez yine iftara

eprum bende bazen diyorum,bi psikoloğa gitsem şöyle bi rahatlasam,

eşimde diyorki psikolog ne yol gösterirse göstersin sen onada itiraz edersin,maaşallah bi çene var sende

Ebrucum ben de aynıyım her sabah benim oğlum 6 da kalkıyo eşim işe giderken. Hep bi sonraki uyuyuşunda uyumayı hayal ediyorum. ama olmuyo. Sahurda çay içtiğimiz için uyuyamıyorum herhalde. Ama uykun gelirse sen bari fırsatı kaçırma derim.

Gunaydin kizlar ben geldim off cuma gunu tarti gunuydu ve ben tartilmadim cunku reqlmin 2 gunuydu vucudum cok sisti zaten ramazanin ilk haftasi ne guzel az yiyodum simdi ipin ucu kacti yaa nese cuma gunu iftara misafirim vardi cumarteside misafirim vardi hemde 20 kisi kizimla biraz zor oldu ama atlattim dun perdelerimi yikadim ve dinlendim bugun kendime anca geldim kizim 6.30da uyandi yeni uyudu bende kahvalti yapicam birazdan aksam esimin dayisina davetliyiz kizlar yaa kendi vucudumu hic begenmiyorum hele dun daha bi sinir oldum esimle disari cikalim dedik esimin vucudu cok kibar giyindi suslendi oturdu suraya bende ustume ne olcak diye dolaba bakip durdun sinirlerim bozuldu kotun ustune tshirt gecirdim ustune uzun ceketim basimada sal aldim ciktim cok moralum bozuldu esimin yaninda resmen kilolu kaldim tamam zaten oleyim ama sinirlerim bozuldu esim yok askim cok guzelsin ben seni bole seviyorum fln diyo ama ben kendimi sevmedikten sonra...dolabimda o kadar kiyafet var icine sigmiyorum

Ebrucum uzme kendini bizdede hep boledir hic kisisel olarak tartismadik hep dis etkenler yuzunden tartistik ve arada kalan arayi yapmak zorunda olan hep ben oluyorum sonra oturup agliyorum olan bana oluyo valla
Mevcann canim Allah kolaylik versin sana ins bian once yerlesirsin evine

Osgecim sen naptin toparlandinmi iyice hayirlisyla bi tasinsaydin bizde rahatlicaktik inan:))

Sukran canim cuma gunu gordum kilo bildirimini azda olsa vermissin kilo tebrikederim ben onuda yapamadim(

Kizlar nasilsiniz ben de yavastan panik basladi.
Son durumlar soyle bugun sabahtan su aritmayi yeni eve baglattik
Gittigimde karsi komsumla denk geldik evine yerlesmis kapinin onu koliden gozukmuyordu kadin cok zor Allah sana da nasip etsin bi an once yerlesmeyi dedi gozum korktu gerci benim ivir zivir esyam nerdeyse hic yok o konuda takintim var fazla esya hic sevmem evde ama gene de gozum Korktu ayrica sekreter bi bayan vard satis ofisinde ona sordum dedim evye ve mutfak yer graniti hep lekeli onlarinki de oyleydi sulardan dedi suan insaat suyunu kullaniyosun kirecli dedi sebeke suyuna gecince olmaz dedi bakalim ins. Leke leke goruntu yok olur
Evimde son 3 gunum bugun iftara yine kv gitcez esim gidicez diye surekli orda kv yuzunu guldurmeye calisiyo yarinda baska yere davetliyiz carsambada son gecemiz zaten Allah utandirmasin ins. Tasinmakla dogru bi karar vermisizdir
Mevcanim hosgeldin ikimizde kazasz belasiz tasinalim yerleselim sonra balkonda keyif kahvemizi yudumluycaz insallah.
Ebrucum erkeklerle ayni mantikta olmadigimizdan onlar bizim onemsedigimiz seylere genelde bos muhabbet gozuyle bakiyorlar buyuttugumuzu dusunuyorlar bu tarz seyleri yakin bi ark. Ya da gerek duyarsan bizlerle paylas rahatla fikir iste esine hic yansitma cozum degil tersine tartismaya sebep oluyo.
Canini da sıkma her ailede oyle can sıkan tipler var.
Btlkubra canim az kaldi bi tasinayim yavas yavas olur gerisi zaten ramazan bitimi aynalarla barisirsin merak etme yavas yavas eski duzene donucez tekrar birbirimizi motove edicez tatlim

Tşk ederim Btkübracım. iftar daveti için yardıma gelen bi tanıdığın yok muydu? bayağı kalabalık gelmişler. küçük çocuklarla misafir ağırlamak zor iş. Kilonu da kafana takma eminim bayramdan sonra verirsin. Hem eşin de laf etmemiş. Canını sıkma. Benim eşim kilomla hem dalga geçer hem de kırıcı benzetmeler yapar. Yine de takmıyorum. Zayıflayıp onu utandırıcam inş. Benim de dolabım giysiyle dolu ama bu bayramda hiçbirinin içine sığmıycam. Bakalım bayrama kadar kaç kilo vericem.

şükrancım benim eşimde çok kırıcıydı bana,ha kırıcı derken hakaret etmezdi ama yemek yerken az ye,yavaş ye,yatak çöktü,çok kilo aldın hastalanıcan felan derdi ha bide soyunurken arkama geçer fışkıran etlerimi toplar şöyle ol ya diye aynadan gösterirdi,şimdi spor sayesinde öyle oldum,kilo verme çöktün diyor bu seferde ama ben hedefime ulaşamadığım için durmuyorum,ha zayıfladıkça giyimim eskisine dönüyor bu seferde kıskançlık başlıyor,geçen siyah bir kısa elbise aldım düğün için,kalp krizi geçirecekti kıskançlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…