- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.601
Üzme canını Ebrucum. Maalesef hep idare eden, sabreden hep biz oluyoruz. Benim psk dr um demişti ki seni üzen kişilere güzellikle
neye kırıldığını karşısına çık söyle. Anlamayıp seni üzmeye devam ederlerse de boşvermeyi aldırmamayı öğren demişti. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Tatlı dille yaklaşarak bi yere varamadım ben. üzülmemeye çalışıyorum artık. Sende boşver gitsin, ne yazık ki
bişey değiştiremiyoruz.
Günaydın kızçeler....Gece can sıkıntısında uyur uyanık sahura kalktım.5 e geliyordu dalmışım.Oglum 7 de kalktıSersem gibiyim O uyuyunca uyucam diyorum ama ne zaman öyle desem uyuyamıyorum yada temizlik yaparken buluyorum kendimi.
günaydın şükrancım,
alt satırda hafta sonumu geniş geniş yazmıştım
dayak yemiş gibiyim akşam olsada gitsem moduna girdim hemen
sen nasılsın
sehraaa,zuzu iyi tatiller kızlar,benimde tatile öyle bir ihtiyacım var ki sormayın,seneye inşallah,
eprumm ben sabah şekeri,sen gece kuşu ramazan sonrasımı karşılaşıcaz datlum,canını sıkma lütfen her evde olur kavga gürültü,sevginiz hiç bitmesin o yeter
ösgemm benim garip yorgun arkadaşım ne olacak bizim bu ev halleri,haftasonu taşınıyorum ama bina halen düzensiz,herkes taşınana kadarda öyle olacak gibi,benim tek artım eşyalarımın yenileniyor olması hiç olmazsa temizleme derdim yok,oda olsan ne mok yerdim,
nelson tatlıya bağlamanıza çok sevindim,gitmek istemekte sonuna kadar haklısın ama öfkeyle alınan kararlar ilerisi için canını acıtacak sonuçlar doğurabilir,hakkında hayırlısı olsun tatlım,
Bazen bende psikoloğa gidip rahatlasam mı diye düşünüyorumArada kalmaktan sıkıldım kimi nasıl idare edicegimi bilemiyorum.Pattadan söyleyen bi tip olmadığım için kimseye bişi diyemez kendi kendime ağlarım hep.Ama gözlemlerim çattadan söyleyen kırıcı olanların daha makbul oldukları daha el üstünde tutuldukları.Hayat böyle söyleyen iyi susan kötü
Günaydın kızçeler....Gece can sıkıntısında uyur uyanık sahura kalktım.5 e geliyordu dalmışım.Oglum 7 de kalktıSersem gibiyim O uyuyunca uyucam diyorum ama ne zaman öyle desem uyuyamıyorum yada temizlik yaparken buluyorum kendimi.
Gunaydin kizlar ben geldim off cuma gunu tarti gunuydu ve ben tartilmadim cunku reqlmin 2 gunuydu vucudum cok sisti zaten ramazanin ilk haftasi ne guzel az yiyodum simdi ipin ucu kacti yaanese cuma gunu iftara misafirim vardi cumarteside misafirim vardi hemde 20 kisi kizimla biraz zor oldu ama atlattim dun perdelerimi yikadim ve dinlendim bugun kendime anca geldim kizim 6.30da uyandi yeni uyudu bende kahvalti yapicam birazdan aksam esimin dayisina davetliyiz kizlar yaa kendi vucudumu hic begenmiyorum hele dun daha bi sinir oldum esimle disari cikalim dedik esimin vucudu cok kibar giyindi suslendi oturdu suraya bende ustume ne olcak diye dolaba bakip durdun sinirlerim bozuldu kotun ustune tshirt gecirdim ustune uzun ceketim basimada sal aldim ciktim cok moralum bozuldu esimin yaninda resmen kilolu kaldim tamam zaten oleyim ama sinirlerim bozuldu esim yok askim cok guzelsin ben seni bole seviyorum fln diyo ama ben kendimi sevmedikten sonra...dolabimda o kadar kiyafet var icine sigmiyorum
Ebrucum uzme kendini bizdede hep boledir hic kisisel olarak tartismadik hep dis etkenler yuzunden tartistik ve arada kalan arayi yapmak zorunda olan hep ben oluyorum sonra oturup agliyorum olan bana oluyo valla
Mevcann canim Allah kolaylik versin sana ins bian once yerlesirsin evine
Osgecim sen naptin toparlandinmi iyice hayirlisyla bi tasinsaydin bizde rahatlicaktik inan:))
Sukran canim cuma gunu gordum kilo bildirimini azda olsa vermissin kilo tebrikederim ben onuda yapamadim(
Tşk ederim Btkübracım. iftar daveti için yardıma gelen bi tanıdığın yok muydu? bayağı kalabalık gelmişler. küçük çocuklarla misafir ağırlamak zor iş. Kilonu da kafana takma eminim bayramdan sonra verirsin. Hem eşin de laf etmemiş. Canını sıkma. Benim eşim kilomla hem dalga geçer hem de kırıcı benzetmeler yapar. Yine de takmıyorum. Zayıflayıp onu utandırıcam inş. Benim de dolabım giysiyle dolu ama bu bayramda hiçbirinin içine sığmıycam. Bakalım bayrama kadar kaç kilo vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?