- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.621
Kizlar nasilsiniz ben de yavastan panik basladi.
Son durumlar soyle bugun sabahtan su aritmayi yeni eve baglattik
Gittigimde karsi komsumla denk geldik evine yerlesmis kapinin onu koliden gozukmuyordu kadin cok zor Allah sana da nasip etsin bi an once yerlesmeyi dedi gozum korktu gerci benim ivir zivir esyam nerdeyse hic yok o konuda takintim var fazla esya hic sevmem evde ama gene de gozum Korktu ayrica sekreter bi bayan vard satis ofisinde ona sordum dedim evye ve mutfak yer graniti hep lekeli onlarinki de oyleydi sulardan dedi suan insaat suyunu kullaniyosun kirecli dedi sebeke suyuna gecince olmaz dedi bakalim ins. Leke leke goruntu yok olur
Evimde son 3 gunumbugun iftara yine kv gitcez esim gidicez diye surekli orda kv yuzunu guldurmeye calisiyo yarinda baska yere davetliyiz carsambada son gecemiz zaten Allah utandirmasin ins. Tasinmakla dogru bi karar vermisizdir
Mevcanim hosgeldin ikimizde kazasz belasiz tasinalim yerleselim sonra balkonda keyif kahvemizi yudumluycaz insallah.
Ebrucum erkeklerle ayni mantikta olmadigimizdan onlar bizim onemsedigimiz seylere genelde bos muhabbet gozuyle bakiyorlar buyuttugumuzu dusunuyorlar bu tarz seyleri yakin bi ark. Ya da gerek duyarsan bizlerle paylas rahatla fikir iste esine hic yansitma cozum degil tersine tartismaya sebep oluyo.
Canini da sıkma her ailede oyle can sıkan tipler var.
Btlkubra canim az kaldi bi tasinayim yavas yavas olur gerisi zaten ramazan bitimi aynalarla barisirsin merak etme yavas yavas eski duzene donucez tekrar birbirimizi motove edicez tatlim
off ösgem bi taşınaydık valla,stersten sivilce bastı heryerimi,bende dün alt komşumla tanıştım çok şeker bi bayan,umarım kapı komşumda iyi bir insan evladıdır ev alma komşu al boşuna dememişlerdir
Nelsoncum ben de 32 yaşındayım ev hanımıyım. 5 yaşında bi kızım 10 aylık bi oğlum var. 1.60 boyunda ve 66 kg yum. idealim 55 kg olmak. Bu arada tayinle ilgili sıkıntılarını okudum. Allah hakkında en iyisini versin. Eşinin de sana karşı iyi olmasına sevindim. İnşallah eşinin ve ailenin rızası olur da siz de taşınırsınız.
Öylede olmak hem istiyor (kendimi üzmememk adına)hemde istemiyorum.Dışarıdan bakıldığında çata pat( gelin arkadaş eş komşu vs.)insan görünümünde olmakta hoş değil.Başka bi tanıdıgmıza herkes ayıplayarak bakıyor.Herkese cvp yetiştiriyor diyeeprum sustukça orta yolu buldukça ezilen hep sen olursun,bak yıllarca evimde huzurum olmadı,hergünüm ağlamakla geçti ne zaman olgunlaştım,ne zaman anne oldum aklım başıma geldi,şimdi susmuyorum,istemiyorsam hayır diyorum,hakkımı sonuna kadar arıyorum,beni tersleyeni fazlası ile tersliyorum ve anladımki ben böyle yaptıkça kıymete biniyorum,bak ailenin en küçüğüyüm ama kaynanam,kayınpederim görümcelerim herşeylerini bana sorup yapıyorlar,
geçen hafta kaynanam iftar verdi,ilk beni aradı yarın iftar vericez gelebilirmisin dedi,işin varsa başka zaman yapıcamda diye aradım dedi,eskiden olsa yarın erken gel yardım et der şak telefonu kapardı
eprumm bizde kocamla iyiyiz ah şu dış etkenler olmasa,gerçi eskisi kadarda ailesini kavga sebebimiz olmuyor,oldurmuyorum
annem hayatta deil,bir garip babam var ağzı var dili yok,kardeşlerim desen ayda yılda bir araya geliyoruz,eşim rahat o yüzden,ne varsa eşimin ailesinde var anam
Eşime diyorum bi kerede bana bi hatam için kız bağır sinirlen gam yemiycemHala zoruri konuşma dışında konuşmuyorum.Yarın akşam patronu yemeğe çağırmış.Tabikide yansıtmıycam gülüp geçicem herkese karşı
şükran,
ramazanın en çok bu yönünü seviyorum,tüm aile bir arada ne güzel,bu hafta sonu diğer abime gidicez yine iftara
eprum bende bazen diyorum,bi psikoloğa gitsem şöyle bi rahatlasam,
eşimde diyorki psikolog ne yol gösterirse göstersin sen onada itiraz edersin,maaşallah bi çene var sende
Uyudum valla hemde ruh gibi canım.Sende fırsat buldukça uyu boşver temizlik hergün yapıyoz hergün batıyor.Nankör iş yapanda bir yapmayanda(tötünü yırtanda birEbrucum ben de aynıyım her sabah benim oğlum 6 da kalkıyo eşim işe giderken. Hep bi sonraki uyuyuşunda uyumayı hayal ediyorum. ama olmuyo. Sahurda çay içtiğimiz için uyuyamıyorum herhalde. Ama uykun gelirse sen bari fırsatı kaçırma derim.
Canım benm eşimde hep seni herhalinle seviyorum der.Hamileyken doğum sonrası balon gibi şişken vs..tabikide seviyodur.Ama geçenlerde bana zayıfladıkça genç kız gibi oldun ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oldun.Vs. özel biçok ruhumu okşayan sözler söyledi.Eee hani sen beni her halimle seviyordun.Bu halimin özelliklerini saydın hep ama dedim.Şeyyy seviyorum tabii kiloluda seviyorsum kem küm etti.Ynalış anlama beni ben hep kendimi erkek yerine koyarım.Ben yanımda selülitli göbekli kilolu bakımsız biriniGunaydin kizlar ben geldim off cuma gunu tarti gunuydu ve ben tartilmadim cunku reqlmin 2 gunuydu vucudum cok sisti zaten ramazanin ilk haftasi ne guzel az yiyodum simdi ipin ucu kacti yaanese cuma gunu iftara misafirim vardi cumarteside misafirim vardi hemde 20 kisi kizimla biraz zor oldu ama atlattim dun perdelerimi yikadim ve dinlendim bugun kendime anca geldim kizim 6.30da uyandi yeni uyudu bende kahvalti yapicam birazdan aksam esimin dayisina davetliyiz kizlar yaa kendi vucudumu hic begenmiyorum hele dun daha bi sinir oldum esimle disari cikalim dedik esimin vucudu cok kibar giyindi suslendi oturdu suraya bende ustume ne olcak diye dolaba bakip durdun sinirlerim bozuldu kotun ustune tshirt gecirdim ustune uzun ceketim basimada sal aldim ciktim cok moralum bozuldu esimin yaninda resmen kilolu kaldim tamam zaten oleyim ama sinirlerim bozuldu esim yok askim cok guzelsin ben seni bole seviyorum fln diyo ama ben kendimi sevmedikten sonra...dolabimda o kadar kiyafet var icine sigmiyorum
Ebrucum uzme kendini bizdede hep boledir hic kisisel olarak tartismadik hep dis etkenler yuzunden tartistik ve arada kalan arayi yapmak zorunda olan hep ben oluyorum sonra oturup agliyorum olan bana oluyo valla
Mevcann canim Allah kolaylik versin sana ins bian once yerlesirsin evine
Osgecim sen naptin toparlandinmi iyice hayirlisyla bi tasinsaydin bizde rahatlicaktik inan:))
Sukran canim cuma gunu gordum kilo bildirimini azda olsa vermissin kilo tebrikederim ben onuda yapamadim(
Yansıtmayıp eşim o ortamda yokken bende cevap verip rahatlıycamKizlar nasilsiniz ben de yavastan panik basladi.
Son durumlar soyle bugun sabahtan su aritmayi yeni eve baglattik
Gittigimde karsi komsumla denk geldik evine yerlesmis kapinin onu koliden gozukmuyordu kadin cok zor Allah sana da nasip etsin bi an once yerlesmeyi dedi gozum korktu gerci benim ivir zivir esyam nerdeyse hic yok o konuda takintim var fazla esya hic sevmem evde ama gene de gozum Korktu ayrica sekreter bi bayan vard satis ofisinde ona sordum dedim evye ve mutfak yer graniti hep lekeli onlarinki gösterde oyleydi sulardan dedi suan insaat suyunu kullaniyosun kirecli dedi sebeke suyuna gecince olmaz dedi bakalim ins. Leke leke goruntu yok olur
Evimde son 3 gunumbugun iftara yine kv gitcez esim gidicez diye surekli orda kv yuzunu guldurmeye calisiyo yarinda baska yere davetliyiz carsambada son gecemiz zaten Allah utandirmasin ins. Tasinmakla dogru bi karar vermisizdir
Mevcanim hosgeldin ikimizde kazasz belasiz tasinalim yerleselim sonra balkonda keyif kahvemizi yudumluycaz insallah.
Ebrucum erkeklerle ayni mantikta olmadigimizdan onlar bizim onemsedigimiz seylere genelde bos muhabbet gozuyle bakiyorlar buyuttugumuzu dusunuyorlar bu tarz seyleri yakin bi ark. Ya da gerek duyarsan bizlerle paylas rahatla fikir iste esine hic yansitma cozum degil tersine tartismaya sebep oluyo.
Canini da sıkma her ailede oyle can sıkan tipler var.
Btlkubra canim az kaldi bi tasinayim yavas yavas olur gerisi zaten ramazan bitimi aynalarla barisirsin merak etme yavas yavas eski duzene donucez tekrar birbirimizi motove edicez tatlim
Amin canımMevcancm ben yasitim bi komsum olsun isterdim sohbet acisindan cunku hic ark. Yok burda ama iyi insan olsun da gerisi cok muhim degil koca site zamanla elbet bi cevre edinirim
Sukrancim aslinda dedigin dogru sistemli olunursa okadarda zor degil benim buyuk gorumcem 2 3 gun icinde apar topar tasindi hem de calisiyodu ve ivir zivir esyasi coktu inan psikolojisi bozuldu kadinin ev sifir evde degil di tadilatta yaptilar cok yiprandi mevcanla bizim sansimiz .sifir bina olmasi tadilatla ugrasmadik hic ve benim onumde 2 3 hafta sure vardi herseyi rahat rahat planladim liste bile yaptim o yuzden sıkısıklik yasamadim tasinmak yeni cevre bana heyecan veriyor ins. Cok mutlu oluruz Allah isteyen herkese nasip etsin sehraa sen ebrucum nelson gonlunuze gore ev alip tasinmak size de nasip olur ins. ( amin)
Hoş geldin papatyammerhaba kızlar:
bu sabah ezanla yola çıktık. 7 gibi evdeydim. hafta sonu anneme gitmiştim. oğlum orada diye. eve gelince vurdum kafayı yattım. işe de gitmedim bugün. temizlik yaptım evde. dolabım bomboştu. boş olunca onu da temizledim.
özge kız sen oruç oruç o evi nasıl temizledin. ben şu anda susuzluktan ölüyorum. dilim damağıma yapıştı resmen. hiç böyle olduğumu bilmem.
kızlar diyet falan hakgetire.
sizin yazdıklarınızı okudum ancak şu anda kafamı toparlayıp yazamam herhalde...
herkse hayırlı iftarlar...
ay buğün sabahı sabah ettik.. ay uyumayadık gece sabahın 5-6 gibi ancak daldık uykuya.. geri 9 da kaltım kızalra kahvatı camiye götür geri al yemeklerini yedir. komşuyu ziyaret et derken öğlen saat 3 gibi uyudum .. geri telefon çalması ile uyandım.. ama saat altıya geliyordu..
ebrum kız ben de neler taktım neler kafama.. ağlaya ağlaya az mı sabah ettim.. ama ne değişti.. hiçbirşey.. sadece ben yıprandım.. takma kafana.. üzerinde de durma..bu tayin isteme arifesinde normalde biz eşimle kanlı bıçaklı düşman olurduk.. ama hiç kavga etmedik.. konuştuk düşüncelerimizi söyledik.. orta yoluda bulamadık.. bir hafta boyunca ikimizde rahat bir uyku çekmedik ama hiç küsmedik kavgada etmedik.. biraz daha zaman.. 10 yılda evlilik daha çok oturuyor..başkalarının laflarına gelince.. önceleri insanları kıracam diye kimseye birşey demezdim.. içimden ah şunumu deseydim bunumu deseydim derdim ama bir şeyde yapamadım.. sonra dedimki laf içimde durup beni yiyeceğine(kendimi yiyeceğimizüzeceğime) ben lafımı söyleyim kim kimi yerse yesin dedim..ve hayat kendini önemsemekle başlar.. sen kendşne önem verirsen herkes sana önem verir.. bu da ne istediğini bilmekle başlıyor.. eh bunuiçinde bir 30 yaşı devirmen gerek.. ama ne yaşarsan yaşa ne kadar tartşırsan tartış kendini üzme.. çokda abartıp kendini haksız konuma düşürme..üzülme kıza bizde azmı sabahladık ağlaya ağlaya.. ama çözüm bu değil inan..haya felsefeni değiştir artık.. ben kavgamı da ederim hayatımı da yaşarım
özgem ve mevcan yeni evlerinizin fotolarını merakla bekliyorum.özge perdeleri diktirdinmi.. onlar merakımda.. ve diğer eşyaların.. mevcam seninde yeni eşyaların ve duvar kağıdım ilk merak ettiklerim arasında.. ve mutfaklarınız.... hayırlısı ile taşının bakalım.. allah herkese istediği gibi bir ev versin..biz evimizi alalı 3 yıl oldu.. ama evi yeni alınca birde kredi ile eşyalarımızı değiştiremedik.. ev yenide eşyalar eski.. bir iki yıl bunları sorun yapıyordum ama artık sorun yapmıyorum.. bir gün gidip çocuk odamız hariç tüm odaları yeni gelin gibi değiştireceğimiz günü bekliyorum.. inşallah olurrr..
mevcan yadıklarını okudukca yüzümde hep tebessüm oluyor.. sen ne hayat dolu birisin maşallah..
kübra ve papatyam hoşgeldiniz...
ya birde arkadaş katılmıştı aramıza.. sukranunlu ben seninle ilgili bilgileri kaçırdım fıstık. bir anlat kendini olurmu..
ben 32 yaşında 7-5 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi 60 kg 161 cm bıyunda.. eh biraz deli eh biraz duygusal biriyim.. mesleğim öğretmen.. amacım 55 kg olmak ve bu şehirden gitme(bu uzun süreli bir hedef)
kıalr buğün diyetisyenime kontrole gittim.. bana 3 kg vermişin dedi ama ben hiçbirşey anlamadım .. anlatayım şöyleki:
diyetisyende ilk tartıldığımda 60,7 gelmiştim... evde tartıldım kendi baskülümle kıyaslamak için 61,7 de evde gelmiştim.. ama üzerimde kıyafetlerle..
neyse buğün diyetisyen dedi 3 kg vermişin.. 57,7 dedi ama bana verdiği kilo tartım kağıdındaki kilo kısmını elindeki kalemle düzeltmişti.. bu kağıtta yağ su bilmem ne varya.. son kısmında ki daha önceki kilo karşılaştırma yerinde buğünkü kilom 59,3 görünüyor.. geldim tabi evdede tartıldım üzerimdeki aynı kıyafetlerle 60,3 geldim.. yine arada 1 kg var..bu şartlara göre ben 1400 gram vermiş oluyorum..ama bana böyle demedi
ama bana dediki
3 kg vermilim metabolizman çok hızlı.. metabolizma yaşım 27 ye düşmüş. daha önce 29 du.
bacaktan 400 gram ,sırttan 1400 kilo vermişim ama bunun 800 gramı göbekte yağ olarak birikmiş.. nereden kilo vermek istersek isteyelim oradan verilen kilolar göbekte birikir ve sonra oradan atılırmış.. bunun içinde göbeği dümdüz biri kilo vermek istese bile mutlaka göbek hareketleri verrirmiş.. vucudumda 800 gramda su varmış..çok su içmediğim için böyle olmuş..eee anlamadım biri bana açıklasınnn yaaa
Mevcan sabah sekeri seninle ben de sahur sekerleri olduk valla
Bu arada dedigine de katiliyorum ben de yapim geregi hic cvp veremem Biri bana laf soylese ozellikle buyugumse dumur olur susarim sonra icimden ona durmadan cvp verir kendimi sinir ederim.
Esime ailesinin yaninda .saka yollu bile cvp verdigim zamansa hemen dilin uzuda senin gibi seyler soylerler sanki cvp vere vere bi hal olmusum gibi esim bu konuda cok hassas hakli da olsan sen cvp verme der tabi bunun zarari cok ama uzun vadede yararini da goruyor insan kv benim hakkimda konusurken hic cvp vermez saygili der en azindan zaten kimseye yaranmak icin degil huyum boyle malesef dilim tutulup kalir konusamam ( ama teke teksem esimle oooooo cvplar fena bendeo konuda biraz edepsizim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?