Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

off ösgem bi taşınaydık valla,stersten sivilce bastı heryerimi,bende dün alt komşumla tanıştım çok şeker bi bayan,umarım kapı komşumda iyi bir insan evladıdır ev alma komşu al boşuna dememişlerdir

Ösgecim Mevcanım inşallah hayırlısıyla sorun çıkmadan yerleşirsiniz. Umarım komşularınız da çok iyi çıkar. Sizin yerinizde olmak için neler vermezdim. Yeni ev yeni bi çevre yeni komşular. Taşınmak zor iş ama planlı ve düzenli yapıldığı zaman o kadar da zor değil. Tadilat ve bakım işleri yoluna girerse gerisi kolay. Çünkü bunları yapacak olan ustaların günlerce gelmemesi ya da işini kötü yapması insanı çok sinirlendiriyo. Annemler 3 ay önce kendi evlerine taşındılar ordan biliyorum. Siz de kendi işlerinizi ona göre ayarlıyosunuz. Planlarınızı ona göre yapıyosunuz.

Mevcancm ben yasitim bi komsum olsun isterdim sohbet acisindan cunku hic ark. Yok burda ama iyi insan olsun da gerisi cok muhim degil koca site zamanla elbet bi cevre edinirim
Sukrancim aslinda dedigin dogru sistemli olunursa okadarda zor degil benim buyuk gorumcem 2 3 gun icinde apar topar tasindi hem de calisiyodu ve ivir zivir esyasi coktu inan psikolojisi bozuldu kadinin ev sifir evde degil di tadilatta yaptilar cok yiprandi mevcanla bizim sansimiz .sifir bina olmasi tadilatla ugrasmadik hic ve benim onumde 2 3 hafta sure vardi herseyi rahat rahat planladim liste bile yaptim o yuzden sıkısıklik yasamadim tasinmak yeni cevre bana heyecan veriyor ins. Cok mutlu oluruz Allah isteyen herkese nasip etsin sehraa sen ebrucum nelson gonlunuze gore ev alip tasinmak size de nasip olur ins. ( amin)

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
bu sabah ezanla yola çıktık. 7 gibi evdeydim. hafta sonu anneme gitmiştim. oğlum orada diye. eve gelince vurdum kafayı yattım. işe de gitmedim bugün. temizlik yaptım evde. dolabım bomboştu. boş olunca onu da temizledim.
özge kız sen oruç oruç o evi nasıl temizledin. ben şu anda susuzluktan ölüyorum. dilim damağıma yapıştı resmen. hiç böyle olduğumu bilmem.
kızlar diyet falan hakgetire.
sizin yazdıklarınızı okudum ancak şu anda kafamı toparlayıp yazamam herhalde...
herkse hayırlı iftarlar...

ay buğün sabahı sabah ettik.. ay uyumayadık gece sabahın 5-6 gibi ancak daldık uykuya.. geri 9 da kaltım kızalra kahvatı camiye götür geri al yemeklerini yedir. komşuyu ziyaret et derken öğlen saat 3 gibi uyudum .. geri telefon çalması ile uyandım.. ama saat altıya geliyordu..

ebrum kız ben de neler taktım neler kafama.. ağlaya ağlaya az mı sabah ettim.. ama ne değişti.. hiçbirşey.. sadece ben yıprandım.. takma kafana.. üzerinde de durma..bu tayin isteme arifesinde normalde biz eşimle kanlı bıçaklı düşman olurduk.. ama hiç kavga etmedik.. konuştuk düşüncelerimizi söyledik.. orta yoluda bulamadık.. bir hafta boyunca ikimizde rahat bir uyku çekmedik ama hiç küsmedik kavgada etmedik.. biraz daha zaman.. 10 yılda evlilik daha çok oturuyor..başkalarının laflarına gelince.. önceleri insanları kıracam diye kimseye birşey demezdim.. içimden ah şunumu deseydim bunumu deseydim derdim ama bir şeyde yapamadım.. sonra dedimki laf içimde durup beni yiyeceğine(kendimi yiyeceğimizüzeceğime) ben lafımı söyleyim kim kimi yerse yesin dedim..ve hayat kendini önemsemekle başlar.. sen kendşne önem verirsen herkes sana önem verir.. bu da ne istediğini bilmekle başlıyor.. eh bunuiçinde bir 30 yaşı devirmen gerek.. ama ne yaşarsan yaşa ne kadar tartşırsan tartış kendini üzme.. çokda abartıp kendini haksız konuma düşürme..üzülme kıza bizde azmı sabahladık ağlaya ağlaya.. ama çözüm bu değil inan..haya felsefeni değiştir artık.. ben kavgamı da ederim hayatımı da yaşarım

özgem ve mevcan yeni evlerinizin fotolarını merakla bekliyorum.özge perdeleri diktirdinmi.. onlar merakımda.. ve diğer eşyaların.. mevcam seninde yeni eşyaların ve duvar kağıdım ilk merak ettiklerim arasında.. ve mutfaklarınız.... hayırlısı ile taşının bakalım.. allah herkese istediği gibi bir ev versin..biz evimizi alalı 3 yıl oldu.. ama evi yeni alınca birde kredi ile eşyalarımızı değiştiremedik.. ev yenide eşyalar eski.. bir iki yıl bunları sorun yapıyordum ama artık sorun yapmıyorum.. bir gün gidip çocuk odamız hariç tüm odaları yeni gelin gibi değiştireceğimiz günü bekliyorum.. inşallah olurrr..

mevcan yadıklarını okudukca yüzümde hep tebessüm oluyor.. sen ne hayat dolu birisin maşallah..

kübra ve papatyam hoşgeldiniz...

ya birde arkadaş katılmıştı aramıza.. sukranunlu ben seninle ilgili bilgileri kaçırdım fıstık. bir anlat kendini olurmu..

ben 32 yaşında 7-5 yaşlarında 2 kız çocuğu annesi 60 kg 161 cm bıyunda.. eh biraz deli eh biraz duygusal biriyim.. mesleğim öğretmen.. amacım 55 kg olmak ve bu şehirden gitme(bu uzun süreli bir hedef)

Nelsoncum ben de 32 yaşındayım ev hanımıyım. 5 yaşında bi kızım 10 aylık bi oğlum var. 1.60 boyunda ve 66 kg yum. idealim 55 kg olmak. Bu arada tayinle ilgili sıkıntılarını okudum. Allah hakkında en iyisini versin. Eşinin de sana karşı iyi olmasına sevindim. İnşallah eşinin ve ailenin rızası olur da siz de taşınırsınız.

aynı yaşyayız.. bende kilo vermeye 65 kg ile başladım.. bir ayda verdim bu kiloyu ama devamını getiremedim..evet yatinlerle ilgli sıkıntılarım vardı.. aslında benim sıkıntım yıllardır sevmediğim bir şehirde eşim için yaşamak.. öncesinde bu kadar sorun etmiyordum ama şimdi daha fazla bu şehirde kalmayı istemiyorum..eşim gideceğim diyor ama gitmek öyle kolay değil.. eşim benim kadar cesaretli hiç değil..bakalım zaman bize ne getirecek..umarım tez günde gideriz buralardan.. ama şimdilik bu ütüpyadan başka bir şey değil..

Papatyacim evine ve aramiza hosgeldin. Ahh canim hic kolay olmadi inan ilk gun oruc degildim evi temizlerken ama yemekte yememistim actim yani en son 23.00 gibi bitmistim dedim suan onume 1 trilyon para koysalar ayni isi yap deseler inan yapmam dedim ve ciddiydim bunu derken o derece yorgundum sonra da baktim is bitecek gibi degil orucumu yemek istemedim Allah sabrini verir dedim tuttum aclik degilde susuzluk cok zordu ramazandan sonra daha dinc yaparim islerimi artik
Nelsoncum canim heriste vardir bi hayir dogru zaman degil belkide gercekten inanirsan birgun sen de istedigin sehre tasinirsin. Bizim de suan ev yeni bir yatakodasi gozume batiyo simsiyah cunku.
Salonum yeni daha 3 5 kere oturuldu . Kizimin odasi da 2 yillik zaten eski sayilmaz perde ve cocuk halisi avize aldik mi havasi degisir gene odanin bu arada perdelerim dikiliyor avizeler kizimin odasi haric aldim onunkin de kararsiz kaldik cunku halimi da yarin ya da tasindiktan sonra bakicam canim

Son düzenleme:
Maşallah kızlar topigimiz canlanmış:)Muhabbrtler edilmiş çok sevindim!Ayrı ayrı sahurda yazıcam herkese.Kafam dolu olduğu için yazılanları unutuyorumBugün sersem gibiydim!Uyumayı deniyxem ezandan spnra uyuyuncada sersem oluyorum.uyuyamazsam uğrarım .

Öylede olmak hem istiyor (kendimi üzmememk adına)hemde istemiyorum.Dışarıdan bakıldığında çata pat( gelin arkadaş eş komşu vs.)insan görünümünde olmakta hoş değil.Başka bi tanıdıgmıza herkes ayıplayarak bakıyor.Herkese cvp yetiştiriyor diyeYnai öyle olsan olmuyor böyle olsan olmuyor.İnsana illa kötü ol diyorlar kötü olmamız için çabalıyorar sanki

eprum bende bazen diyorum,bi psikoloğa gitsem şöyle bi rahatlasam,

eşimde diyorki psikolog ne yol gösterirse göstersin sen onada itiraz edersin,maaşallah bi çene var sende
ÇÇeneli olan insanlar var etrafımda ama inan onlarda sinirden dışa dile vurum yapmış ama hala içleri dolu.Yani bi söyleyip bi gülselerde onlarda takıyorlar aslında.Herkese psikolog lazım bence.Artıık kafa yormak sinirlerimi yıpratıp oğluma sinir hastası bi anne olmak istemyroum
Uyudum valla hemde ruh gibi canım.Sende fırsat buldukça uyu boşver temizlik hergün yapıyoz hergün batıyor.Nankör iş yapanda bir yapmayanda(tötünü yırtanda bir )der annem hep
Canım benm eşimde hep seni herhalinle seviyorum der.Hamileyken doğum sonrası balon gibi şişken vs..tabikide seviyodur.Ama geçenlerde bana zayıfladıkça genç kız gibi oldun ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi oldun.Vs. özel biçok ruhumu okşayan sözler söyledi.Eee hani sen beni her halimle seviyordun.Bu halimin özelliklerini saydın hep ama dedim.Şeyyy seviyorum tabii kiloluda seviyorsum kem küm etti.Ynalış anlama beni ben hep kendimi erkek yerine koyarım.Ben yanımda selülitli göbekli kilolu bakımsız birini
mi?Yoksa her akşam kapıyı makyajlı hoş kokulu tertemiz giyimli düzgün fizikli bi bayanın açması mı?Hep bunu sorarım ve hep cvp tabikide zayıf ve bakımlı bir bayan!!!O yüzden önce kendimiz sonra eşlerimiz için çaba gösterip şu pisss yağlarımızdan kurtulup daha fazla kıskanılmak

Çocukla misafir zor olmuştur.Am atlatmışsın.Ahh şu dış etkenler eşlerde biraz pasif sessiz diye mi yansıyor bizze acaba:26::44:
Yansıtmayıp eşim o ortamda yokken bende cevap verip rahatlıycamSusuyorum saygılıyım diye kimse boynuma madalyon takmıyor
Amin canım
Hoş geldin papatyam

Aynen canım hep içimden derim keşke şunu deseydim keşke ezilmeyip bunu söyleşeyim hep keşkeler var içimde insanlara karşıHep kırıcı olmayayım saygısızlık etmeyeyim derken kendimi yıprattım

Mevcan sabah sekeri seninle ben de sahur sekerleri olduk valla
Bu arada dedigine de katiliyorum ben de yapim geregi hic cvp veremem Biri bana laf soylese ozellikle buyugumse dumur olur susarim sonra icimden ona durmadan cvp verir kendimi sinir ederim.
Esime ailesinin yaninda .saka yollu bile cvp verdigim zamansa hemen dilin uzuda senin gibi seyler soylerler sanki cvp vere vere bi hal olmusum gibi esim bu konuda cok hassas hakli da olsan sen cvp verme der tabi bunun zarari cok ama uzun vadede yararini da goruyor insan kv benim hakkimda konusurken hic cvp vermez saygili der en azindan zaten kimseye yaranmak icin degil huyum boyle malesef dilim tutulup kalir konusamam ( ama teke teksem esimle oooooo cvplar fena bende o konuda biraz edepsizim galiba

dün iş çıkışı perdeciye ödeme yapmaya gittim,ordan istenilen temizlik malzemelerini aldım,yiğenim evleniyor ona ev hediyesi aldım derken eve girişim 8 i geçti,evde yemekte yoktu alel acele makarna yaptım,bir yedim bir yedim sormayın bir sene makarna yemesem müstehak bana o kadar yedim yani

sonracıma eşim kendi evimize gitti,duvar kağıtlarının son rütuşunu yapmak için geldiler,bende girdim mutfağa 4 çeşit yemek+salata yapıp koydum dolaba cumaya kadar yemek derdim olsun istemiyorum,saat 12 gibi uyuya kaldım,sahurda eşim aradı kapının önündeyim aç diye,gelirken pide yaptırmış ama ben halen makarna yüzünden şişim su içip geri yattım,

bu akşam mutfağı topluycaz beraber,yarın akşam yatak odam ve oturma odamı vermiştim onu almaya geliyorlar,perşembe ve cumada kalan eşyaları kolileyip yolcudur abbas bağlasan durmaz diyerek evimin yolunu tutucam

oysss bayram gelsede az yataydım ya

papatyam hoşgeldin evine kuzum,daha aktif olman dileğiyle

gece kuşları epruu ösge,ramazan sonrası bol bol yazışırız inşallah karşılaşamıyoruz çok sık

nelsonum istemediğin bir şehirde yaşamak kabus gibi olsa gerek,umarım tez zamanda orta bir yol bulursun,ankaraya gel bacım ankara güzel sakin ve düzenli bir şehir,

ya geçmişi okudum ama çenem yine düşünce okuduklarımı unuttum,işlerimi halledip geri gelicem mucksss

kıalr buğün diyetisyenime kontrole gittim.. bana 3 kg vermişin dedi ama ben hiçbirşey anlamadım .. anlatayım şöyleki:

diyetisyende ilk tartıldığımda 60,7 gelmiştim... evde tartıldım kendi baskülümle kıyaslamak için 61,7 de evde gelmiştim.. ama üzerimde kıyafetlerle..

neyse buğün diyetisyen dedi 3 kg vermişin.. 57,7 dedi ama bana verdiği kilo tartım kağıdındaki kilo kısmını elindeki kalemle düzeltmişti.. bu kağıtta yağ su bilmem ne varya.. son kısmında ki daha önceki kilo karşılaştırma yerinde buğünkü kilom 59,3 görünüyor.. geldim tabi evdede tartıldım üzerimdeki aynı kıyafetlerle 60,3 geldim.. yine arada 1 kg var..bu şartlara göre ben 1400 gram vermiş oluyorum..ama bana böyle demedi

ama bana dediki

3 kg vermilim metabolizman çok hızlı.. metabolizma yaşım 27 ye düşmüş. daha önce 29 du.

bacaktan 400 gram ,sırttan 1400 kilo vermişim ama bunun 800 gramı göbekte yağ olarak birikmiş.. nereden kilo vermek istersek isteyelim oradan verilen kilolar göbekte birikir ve sonra oradan atılırmış.. bunun içinde göbeği dümdüz biri kilo vermek istese bile mutlaka göbek hareketleri verrirmiş.. vucudumda 800 gramda su varmış..çok su içmediğim için böyle olmuş..eee anlamadım biri bana açıklasınnn yaaa

Son düzenleme:
28/06/2013 de : 60,2
bu hafta : 59,3
giden :900
gelen :yok
toplam giden :5,7
başlangıç :65

Son düzenleme:

:44::44::44::44:

hiç bi şey anlamadım ya

ama ne olursa olsun kilo vermişsin tebrikler datlum

Kimseler yok mevcanım yoğunsun galiba.Oglum ge uyandı diye uyutmayacaktım.Zar zor uyanıkken temizlik yaptım.Duş aldırdım mayıştı uyumak istedi kendi.Uyuttum banyo wc girişler ayakkabılık kalmıştı onlarıda temizledim.Saçlarımı yıkadım şimdi uzun zaman sonra kesmek yerine tırnaklarımı törpüliycem(sehraaa:111:)Kocişe ütü yapıcam.Akşama patronuna iftara davetliyiz.sİZLEer ne alemdesiniz

Evet sahurda burdayızBugün yine bi kaç bişi oldu laf soktular camımı kapatıp içeri girdim.Sonra kv konuştuk telde.Cevp verseydin dedi.Ama veremediğim için seninle ağlayıp konuşuyorum dedim.bİ iki kere cvp verdiğimde sen böyle değildin çenene vurmuş demişlerdiNe yapsam suç.Ben öyle çirkef gibi hissederim kendimi.Ama böylede bakırköylük olurumEn iyisi vurdum duymaz olmayı öğrenmek.Ama iyi olunca kimse Allah razı olsun yada bu kız hiç cvp vermedi bugüne kdar saygılı deyip övende olmadıAma söyleyince dilim uzadı oluyorAllaha havale ettim.Dua ediyorum bol bol Rabbim herkesin yüreini biliyor.Bol bol günahıma giriyorlar.Bende anca eşime bulaşırım içimi ona kusarım.

Nelsonum ,bende bişi anlamadım ama sonuçta kilo vermişsn tebrik ederim canım

merhaba ... ben anne deilm ama beni de aranıza alırmısınız ? bir yıllık ewlıyım ve anne olmadan önce bende kilo vermek istıyorum.. sizin diyet günlüğünü 3 aydan fazla takip edıyorum dısarıdan üye deildim.... bu siteyi de ozaman keşfetmiştim ilaç kullunımdan kaynaklanan aşırı kilo almıstım araştırıken keşfettim bu siteyi yoksa bilgisayar int pek işm olmuyo işlerim dışında .... sizi okumak çok hoşuma gitti arkadaşlığınız çok güzel bana samimi geldi:) bir çok diyet günlüğğü okudum geçtim ama sizde taklı kaldım bence bağımlılık yapıyosunuz ....
sanırıım biraz fazla konuştum....
sizi okuyarak hergün diyet menuleri olustrdum ama pek başarılı deilm ama ilaçla aldığım kiloları verdim... daha öncesi kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…