Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bizi samimi bulmana çok sevindim ellfcimSana farkında olmadan bi faydamız dokunduysa ne mutlu bizeİnş.beraber motive olup vericez yağlarımızı.Bu arada aramıza hoşgeldin

Kızlar bi elff miz gitmiştiBi elff miz geldi

Geç geldik oğlum az önce uyudu.Aslında su içip yatsam yeridir.O derece tokum.Ama şeytan aman ye ye acıkırsan deyüp dürtüyor beniBiraz atıştırıp ütü yapıp felan filan 5 oluyor yatmam.Benim sahur kuşum özgem nerde acaba

Kizlar .nasilsiniz iftara davetliydik esimin amcasina kizimi uyutup sahura kadar yatak odamin mobilyasini sildim .tozlari gitsin biraz bari orda ustten birdaha siler yerlestiririm ufff artik olsada bitse kurtulsam evimde son 2 gecem duygusallastim sanki gurbete gidiyo gibi kv de bugun diyo oraya gideceksiniz burayi cok arayacaksiniz ama daha is isten gecicek kendi uzuluyo diye moral bozuyo olsun varsin ben aileme huzuruma bakicam nazar degmesin iyiye gidis var bizde tasinirken stresten kavga etmezsek iyidir
Bugun hali baktik biraz kafam cok karisti esim shagyy tarzi istiyor yumusacik olsun diye bende onlar sonra cabuk bozuluyor dedim temizligi kolay hali istiyorum ben en guzeli yun halida onlar da cok pahali bi salon halisina 1.200 dedi 2. Haliyada 1.500 dedi saolun deyip ciktim magazadan 3. Baktigim magazada cok guzel modeller vardi baska yerlere de bakicam aklimda kalmasin eve yerlesince kalan bosluklara gore gidip hali alicaz o da tuzlu olcak gibi valla iyice acildik.
Nelson bacim ben senin bunyeyi zaten hic anlamadim sirf karbon. Aldigin haftada 900 gr vermistin sonucta vermissin hemde iyi gitmis demek az yiyosum cok abartmiyosun met. Hizinda etkili tabi
Ebrucum komusularin mi laf atiyo tobe tobe mubarek ramazan ayi dertleri neymis bunlarin
Lutfen kendini uzup aglama degcek insanlar icin uzulur insan kaldi ki seni uzuyorsa hicbirseye degmiyordur kiziyorum artik sana kendine bu kotulugu yapma sıkma sen tatli canini.
Mevcanim gozumu acsam kapatsam ev yerlesse her yer piril piril olsa esim ben kizim balkonda oturuyo olsak ne dersin olur mu su 2 3 gun yasansa ama ben gormesem

Sahur kusun geldi ebrucumm
İslerim vardi biraz bitirip geldim simdi sahur yapiyoruz esimle yeni bi arkadas gelmis elff hosgeldin canim bizler dost gibi olduk burda diyet disinda da sohbet ediyoruz o nedenle samimi geldik sanirim buyur gel sende insallah kilo vermene bi faydamiz olur

Merhaba kızlar
Ellf aramıza hoşgeldin. Ben her ne kadar son zamanlarda gezmekten muhabbete pek katılamasam da süperdir bizim topiğimiz. Tabi kızlardA.
ben yine yollardayım. Havalimanındayım şu anda. Az sonra uçağım var. Arkadaşıma gidiyorum. Çocuğum annemde kaldı. 8 yıldır ilk defa böyle birşey yapıyorum. Çok özledim onu...

elif hoşgeldin kendinden bahset bakalım bize,

eprumm,susunca kimse aa terbiyeli kadın demez iki çemkirsen bu sefer saygısız der,düşünüp dert sahibi olacağını,söyle onlar üzülsün,sakın ama sakın laf dalaşına girme,inceden bir iki kelime ile laf sok geç,bakınız:mevcan

ösgemm,gece kuşlarım benim,bende inan aynı şeyi düşünüyorum gözlerimi kapatıp açsam ve taşınmış olsam,gün saymaktan öğğğ geldi artık,herşeyimi sıfırdan aldım ama benimde tek eksiğim halı,avize ve ıvır zıvır süs eşyaları,zamanla olur artık ne yapayım ama şagi
alma temizliği çok zor,tamam çok şık duruyor ama pişman olursun demedi deme

papatyam,gez bakalım,seni çok kıskanıyorum bu arada,bozkırın ortasında tıkınıp kaldık bu sene iyimi,

şükrancım nerdesin datlum dün uğramamışsın,

dün felaket yoğundum bende fazla yazamadım,bayram öncesi böyle geçicek sanırım

dün akşam evin sağını solunu toplayıp iftarımı yaptım,sonracıma uzunnnn bir zamandır ertelediğim ütümü yaptım 2,5 saat sürdüya,boşalan dolabım geri doldu şaka gibi

bugün eski eşyalarım gidiyor,kolide yapmam lazım 2 gün kaldı çok sıkıştım ya

şimdi diğer forumlara iki bakınayım geri gelcem bekleyin anacımmmmm

Günaydın Mevcanım dün uğrayamadım evet oğlumun eli yandı fırına değdirdi yaramaz. iftara tatlı yapıyodum. fırının ışığını görünce
ilgisini çekti. ben salona koyuyodum o geliyodu. ben salona götürüyodum o geliyodu. sonunda korktuğum başıma geldi. bikaç saniye arkamı döndüm hemen elini sürmüş nasıl ağlıyo yavrum. hemen elini soğuk suyun altına tuttum. buz koydum. Çok şükür hastaneye götürecek kadar ciddi yanık değil. çabuk davranmışım. öyle yani şimdi iyi. yaramazlıklara devam.

Günaydın kızlaaar napıyosunuz bi geldim herkes gitmiş. Elifcim aramıza hoşgeldin. Ben de yeniyim senin gibi burda. Önce sessiz takipçiydim. Bu topiği çok sevince ben de katılayım dedim. Ayrıca bir de Trieny nin başarı öyküsü diye bi sayfa vardı orayı da çok sevdim. ve 15 günde 3 kg vermeme yardımcı oldu. (bebeğim 5 aylıkken) Burda da çok güzel paylaşımlar oluyo. ayrılamıyorum.

Son düzenleme:

günaydın datlum,çok geçmiş olsun,deneme yanılma yöntemi diyoruz biz buna,oğluşun artık deil fırına değmek on metre yanına yaklaşmaz bundan sonra,tüm annelerin başına gelmiştir muhtemelen bu fırın kazası

e-okul otomatik yerleştirmeyi açıkladı sonunda kızım okullu oldu teyzeleri,gerçi ben o mahallede okula vermiycem kızımı ama duygulandım yine ya

e-okul otomatik yerleştirmeyi açıkladı sonunda kızım okullu oldu teyzeleri,gerçi ben o mahallede okula vermiycem kızımı ama duygulandım yine ya

Çok sevindim canım. Benim kızım da eylülde 1. sınıfa başlıycak ben de senin kadar heyecanıyım. Geçen yıl anasınıfına gönderdik. Çok severek gidiyodu. Ama cadı kızım son birkaç ay okulu bıraktı. öğretmeni 2 defa bize geldi ve onu döndürmek için ikna etti. inş
bu sene öyle bişey yapmaz. Ayrıca benim oğlan bu sabah yine fırınla sevgili oldu hiç de pes etmiyo. şu 10 dk içinde hem sandelyeyle beraber yere düştü hem de kızımın kahvaltı tepsisini devirmek üzereydi. anlaşılan o uyanıkken giremiycem.

yaramaza bak sen gerçi evet erkek çocukları yaramazlıkta sınır tanımıyorlar maaşallah,dikkat et aman annesi,

benim kızımda 2 sene gitti anasınıfına,aksine o okulu çok sevdi,şimdi gün sayıyor okul için allah yardımcımız olsun çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim

şukranunlu tatlım geçmiş olsun..

mevcan işin zor tatlım allah kolaylık versin sana.. b arada ütü yapmayı hiç sevmem ve hep ertelerim.. ama topu ütü yapmakda işkence gibiii..

ebruli ve mevcan bende anlamadım ama diyetisyenim haklımı ne sabah tartıldığım kilomla öğle tartıldığım kilo arasında 500 gram var. iftara yakın tartılacağım..bakalım ne olacak merakla bekliyorum.. doğru kilom iftar öncesi kilom mu kızlarr..

özgecim bu işten bende birşey anlamadım...ramazanın ilk günleri yememe özen gösteriyordum.ara sıra kaçamaklarıma rağmen . tam buğday ekmeği salata ağırlıklı besleniyordum ama velakin diyetisyene kontrole gitmeden önceki son 4 gün yediklerimi bir görsen derdinki kiloda kesin artı çıkarsın.çünküm bir çifli pideyi eşimle beraber bitiriyoroz.. yemekleri tabak tabak yedim.. hatta eve yaptığım baklavadan günlük 3-4 dilim yedim..eşim yemek yemeğe götürdü çağ kebabı ay nasıl yedim anlatamam.çünkü tartı günüden önce yediğimiz karbonhidratlar bile sabah artı çıkmamızı sağlıyordu ki benim durumda buda normal tabii... . metabolizmam çok hızlıymış.. hatta çok fazla hızlı dedi diyetisyenim.. metablizma yaşımda 27 imiş.. bu da benim için artı birşey tabi.. düzenli diyet yapsam ben hemen veririm ama boğazıma dur diyemiyorum...

Son düzenleme:

valla tatlım ramazan vücut düzenimizi alt üst etti,3 gün önce 58.8 dim iftar öncesi,dün iftar öncesi 60 kilo,oysa çok hafif yiyorum,zaten eve gidince hiç oturmuyorum ev toplamaktan bende anlamadım gitti

ya aslında bende çok istiyorum bi diyetisyene gitmek ama bi taşınayım önce

Kizlar gunaydinlar
Papatyam hayirli yolculuklar arkadasinla hasret gidermek iyi gelecektir ne guzel vakit gecirirsin iste
Sukrancm gecmis olsun canim bak sen su yaramaza yaa simdiki nesil daha da hareketli 1 sn gozunu ayirdin mi tamam cok dikkat istiyorlar.
Bu arada bizim eski topik triendy topigi zaten orada baya paylasim yaptik sonra Yeni yilda yeni bi topik diyerek bu topigi actik canim
Mevcanim benim de bugun evimde son gunum avizelerimi siparis vermistim bugun gelirse gidip taktiricaz yoksa sonraya kalcak artik
Bugun son islerimi de yapip yarin nasipse tasinicaz
Nelson sen yemeye devam et canim met. Hizliyken tadini cikar Saka bi yana listeye anca bayram sonrasi uyabilirsin canim

Sükran ,oğluna çok geçmiş olsun.Tam şimdi merak ve inceleme zamanı aman dikkat et kuzucuğa:18:
Mevcan ve Özzge ,hadi son günleriniz Allah taşınma kolaylığı versin.Hayırlısıyla yerleşin biran önce.
Papatyam,özgür ruhlu arkadaşım.Bende gezebilsem keşkeTek başına ne güzel yaaa severim öyle ama nerde tek başıma wc ye bile ogluşlaBüyüyünce gezerim inş.
Elff ,trendy topigideydk il zamanlar yeniyılda buraya geçtikKilo boy yaş paylaşırsan sevinriz canım

Sağolun kızlar, eşim arkadaşlarını iftara davet edecekti. sonra vazgeçti. sonra yarın yine davet etti. Hazırlık içerisinde olucam. (yine vazgeçmezse tabiii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…