- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.641
merhaba ... ben anne deilm ama beni de aranıza alırmısınız ? bir yıllık ewlıyım ve anne olmadan önce bende kilo vermek istıyorum.. sizin diyet günlüğünü 3 aydan fazla takip edıyorum dısarıdan üye deildim.... bu siteyi de ozaman keşfetmiştim ilaç kullunımdan kaynaklanan aşırı kilo almıstım araştırıken keşfettim bu siteyi yoksa bilgisayar int pek işm olmuyo işlerim dışında .... sizi okumak çok hoşuma gitti arkadaşlığınız çok güzel bana samimi geldi:) bir çok diyet günlüğğü okudum geçtim ama sizde taklı kaldım bence bağımlılık yapıyosunuz ....
sanırıım biraz fazla konuştum....
sizi okuyarak hergün diyet menuleri olustrdum ama pek başarılı deilm ama ilaçla aldığım kiloları verdim... daha öncesi kaldı..
elif hoşgeldinkendinden bahset bakalım bize,
eprumm,susunca kimse aa terbiyeli kadın demez iki çemkirsen bu sefer saygısız der,düşünüp dert sahibi olacağını,söyle onlar üzülsün,sakın ama sakın laf dalaşına girme,inceden bir iki kelime ile laf sok geç,bakınız:mevcan
ösgemm,gece kuşlarım benim,bende inan aynı şeyi düşünüyorum gözlerimi kapatıp açsam ve taşınmış olsam,gün saymaktan öğğğ geldi artık,herşeyimi sıfırdan aldım ama benimde tek eksiğim halı,avize ve ıvır zıvır süs eşyaları,zamanla olur artık ne yapayım ama şagi
alma temizliği çok zor,tamam çok şık duruyor ama pişman olursun demedi deme
papatyam,gez bakalım,seni çok kıskanıyorum bu arada,bozkırın ortasında tıkınıp kaldık bu sene iyimi,
şükrancım nerdesin datlum dün uğramamışsın,
dün felaket yoğundum bende fazla yazamadım,bayram öncesi böyle geçicek sanırım
Günaydın Mevcanım dün uğrayamadım evet oğlumun eli yandı fırına değdirdi yaramaz. iftara tatlı yapıyodum. fırının ışığını görünce
ilgisini çekti. ben salona koyuyodum o geliyodu. ben salona götürüyodum o geliyodu. sonunda korktuğum başıma geldi. bikaç saniye arkamı döndüm hemen elini sürmüş nasıl ağlıyo yavrum. hemen elini soğuk suyun altına tuttum. buz koydum. Çok şükür hastaneye götürecek kadar ciddi yanık değil. çabuk davranmışım. öyle yani şimdi iyi. yaramazlıklara devam.
e-okul otomatik yerleştirmeyi açıkladı sonunda kızım okullu oldu teyzeleri,gerçi ben o mahallede okula vermiycem kızımı ama duygulandım yine ya
Çok sevindim canım. Benim kızım da eylülde 1. sınıfa başlıycak ben de senin kadar heyecanıyım. Geçen yıl anasınıfına gönderdik. Çok severek gidiyodu. Ama cadı kızım son birkaç ay okulu bıraktı. öğretmeni 2 defa bize geldi ve onu döndürmek için ikna etti. inş
bu sene öyle bişey yapmaz. Ayrıca benim oğlan bu sabah yine fırınla sevgili oldu hiç de pes etmiyo. şu 10 dk içinde hem sandelyeyle beraber yere düştü hem de kızımın kahvaltı tepsisini devirmek üzereydi. anlaşılan o uyanıkken giremiycem.
şukranunlu tatlım geçmiş olsun..
mevcan işin zor tatlım allah kolaylık versin sana.. b arada ütü yapmayı hiç sevmem ve hep ertelerim.. ama topu ütü yapmakda işkence gibiii..
ebruli ve mevcan bende anlamadım ama diyetisyenim haklımı ne sabah tartıldığım kilomla öğle tartıldığım kilo arasında 500 gram var. iftara yakın tartılacağım..bakalım ne olacak merakla bekliyorum.. doğru kilom iftar öncesi kilom mu kızlarr..
özgecim bu işten bende birşey anlamadım...ramazanın ilk günleri yememe özen gösteriyordum.ara sıra kaçamaklarıma rağmen . tam buğday ekmeği salata ağırlıklı besleniyordum ama velakin diyetisyene kontrole gitmeden önceki son 4 gün yediklerimi bir görsen derdinki kiloda kesin artı çıkarsın.çünküm bir çifli pideyi eşimle beraber bitiriyoroz.. yemekleri tabak tabak yedim.. hatta eve yaptığım baklavadan günlük 3-4 dilim yedim..eşim yemek yemeğe götürdü çağ kebabı ay nasıl yedim anlatamam.çünkü tartı günüden önce yediğimiz karbonhidratlar bile sabah artı çıkmamızı sağlıyordu ki benim durumda buda normal tabii... . metabolizmam çok hızlıymış.. hatta çok fazla hızlı dedi diyetisyenim.. metablizma yaşımda 27 imiş.. bu da benim için artı birşey tabi.. düzenli diyet yapsam ben hemen veririm ama boğazıma dur diyemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?