- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.661
28/06/2013 de : 60,2
bu hafta : 59,3
giden :900
gelen :yok
toplam giden :5,7
başlangıç :65
Saol canım.Oglumu bugün uyutmadım akşama erken yatsın diye.Sıkıldı 1 saat dışarıda peşinden koştum.Koltukları onu uyutunca inş. aksilik çıkmazsa sahurda silicem.Hem gece kurur biz uyurken.Sende baya iş yapmışsın 2 çocukla.Kolay gelsin Ebrucum, çok fazla yorma kendini. Malum havalar çok sıcak. İftara davet edilmeniz iyi olmuş. Bir de yemek derdiyle uğraşmazsın. Ben de bugün camları sildim, perdeleri yıkadım, evi süpürüp sildim. Diğer işleri de yarına bırakıcam. Dinleniyorum şimdi biraz.
Valla nelsonum senin bünyenden bişi anlamadımkızlar iki gün önce bu bildirimi yapmıştım ya.. neyse dedimki iftara doğru tartılayım bakalım ne olacakkkk.. diyetisyenim yüzde 50 haklı çıktııııı..
kilom gördüğüm en düşük kiloooo
az önce tartıldım.
58,2 kilo yaa.. çok mutlu oldummmmm.. yani ben 20 gündeee 2 kg vermişim..bildirimimi değiştiriyorum vee 19 ağustosa kadar tartılmak bana yasak..o zamana kadar başkada tartılmıyorumm...bakalım ne olcekk..
28/06/2013 de : 60,2
bu hafta : 58,2
giden :2 kg
gelen :yok
toplam giden :6,8
başlangıç :65
demek diyete uysaydım 20 günde 55 olmuştum yaa...özge yedim yedim bakk sonuca..pideleri götürmeseydimmm ah ahhh..ama yinede çok mutlu oldum yaaa...gıdım gıdım da olsa yol almak güzel..
şimdi iftar için hazırladıklarımı ne yapcağım.. bari az yiyeyim.. hepsinden tadımlıkk
herkese tşk ederimmmmm beni de almışınız ... ewet günlük hayattan paylasımlarınız çok hoşuma gidiyo bazen çok benzıyo birbirnize yaptığınız yorumları bende kendıme uyarlıyorum falllannn.
ben 164 boyunda 63-64 kiloyum ewlenmeden 56 falandım yine p kiloma düşmek istiyorum...
ayrıca öğretmenim ve çok gezıyorum şimdi yıne eşimin tayını cıktı bır ılden baska bir ile gdıyoruz es ataması nasıl olur bilmiyorum...
ramazanda da gezıyorum buggun eşimin memleketıne gdıyorum annemlerin yanından sonra yıne gelecm falan benım hayatım o konuda baya karısıkta:) leylek hep havada bana :) o yuzden kv köyde oturuyo vınn çekmıyo yazamayabılrım ...grsss
Gunaydin kızceler
Evim tasinmaya baslandi:18:
Mevcanim saol canim benim darisi senin basina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?