Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bende bu sene ilk defa ramazanda iftar veremedim ya,evime hayırlısı ile yerleşeyim bende eşi dostu toplayıp mevlüt okutucam,

bu arada doğalgaz onayı çıktı egodan,bayram öncesi yetişirse gazıma kavuşuyorum

Geçende silememiştim deterjanım bitmişti.Sandalyelerimi sildim.Balkonu yıkayıp güneşe koydum.Çmaşır as banyo wc girişleri merdivenleri sildim.Koltukları silmek istiyorum ama takatim kalırsa.İftara yukarıya davetliyiz.Klimasız duramıyorum.Bugün çok sıcakÇok susadım:26:

Kolay gelsin Ebrucum, çok fazla yorma kendini. Malum havalar çok sıcak. İftara davet edilmeniz iyi olmuş. Bir de yemek derdiyle uğraşmazsın. Ben de bugün camları sildim, perdeleri yıkadım, evi süpürüp sildim. Diğer işleri de yarına bırakıcam. Dinleniyorum şimdi biraz.

28/06/2013 de : 60,2
bu hafta : 59,3
giden :900
gelen :yok
toplam giden :5,7
başlangıç :65

kızlar iki gün önce bu bildirimi yapmıştım ya.. neyse dedimki iftara doğru tartılayım bakalım ne olacakkkk.. diyetisyenim yüzde 50 haklı çıktııııı..

kilom gördüğüm en düşük kiloooo
az önce tartıldım.

58,2 kilo yaa.. çok mutlu oldummmmm.. yani ben 20 gündeee 2 kg vermişim..bildirimimi değiştiriyorum vee 19 ağustosa kadar tartılmak bana yasak..o zamana kadar başkada tartılmıyorumm...bakalım ne olcekk..

28/06/2013 de : 60,2
bu hafta : 58,2
giden :2 kg
gelen :yok
toplam giden :6,8
başlangıç :65

demek diyete uysaydım 20 günde 55 olmuştum yaa...özge yedim yedim bakk sonuca..pideleri götürmeseydimmm ah ahhh..ama yinede çok mutlu oldum yaaa...gıdım gıdım da olsa yol almak güzel..
şimdi iftar için hazırladıklarımı ne yapcağım.. bari az yiyeyim.. hepsinden tadımlıkk

Son düzenleme:
herkese tşk ederimmmmm beni de almışınız ... ewet günlük hayattan paylasımlarınız çok hoşuma gidiyo bazen çok benzıyo birbirnize yaptığınız yorumları bende kendıme uyarlıyorum falllannn.
ben 164 boyunda 63-64 kiloyum ewlenmeden 56 falandım yine p kiloma düşmek istiyorum...
ayrıca öğretmenim ve çok gezıyorum şimdi yıne eşimin tayını cıktı bır ılden baska bir ile gdıyoruz es ataması nasıl olur bilmiyorum...
ramazanda da gezıyorum buggun eşimin memleketıne gdıyorum annemlerin yanından sonra yıne gelecm falan benım hayatım o konuda baya karısıkta:) leylek hep havada bana :) o yuzden kv köyde oturuyo vınn çekmıyo yazamayabılrım ...grsss

Saol canım.Oglumu bugün uyutmadım akşama erken yatsın diye.Sıkıldı 1 saat dışarıda peşinden koştum.Koltukları onu uyutunca inş. aksilik çıkmazsa sahurda silicem.Hem gece kurur biz uyurken.Sende baya iş yapmışsın 2 çocukla.
Valla nelsonum senin bünyenden bişi anlamadımKız biz gibi sende baya yiyosun dikkat etmiyosun.Ama sen veriyon biz alıyozAcaba diyorum yediklerini çıkarttığın için kilo veriyor olabilir misin:44:Aman nedeni neolursa olsun biz sonuca bakalım dimi ama

Ögretmenlerimiz çogaldıBaşlıgı eğitimcilerin diyet günlüğü diye değiştirsek miNelsonum sehraa papatyamda ögretmenOhh çocuk yokken gez bakalım.Ve sana tavsiyem çocuk olana kadar yapmak istediklerini gezmek istedign yerileri ve çocuk olunca yapamacagın şeyleri li,stele ve yapFırsat buldukça uğra.Biz anca bayramdan sonra toplarlnıp bi yarış düzenleriz artık

Kizlar iftardan sonra yeni eve gittik esimin enistesi elektrikci o avizeleri takti banyayo aski aparatlarini falan takti bu arada ordan anneme geldik simdi kizimi salliyorum burda uyusun biz eve gidicez annem yarin bakicak kizima o telasta durmaz malesef avizeler takilirken bile kac kere agladi bu arada biraz once regl oldum erken geldi zamanlamanin boylesi yarin en azindan esimden gizli su icerim yemek okadar istemiyo insan zaten sabah erkenden ayakta olucaz yarin yorucu birgun bizi bekliyorAklim hep kizimda olucak ilk defa o olmadan uyuyacagiz mecburiyetten malesef 1 gun dayanicaz artik

Erken olmuşsun regl.Herhalde stres koşturma felan etki etti.Bende sahur kuşum nerde diyordumYarın için kolay gelsin şimdiden.Sonra dinleneceksin bol bol.

Bu akşam yemekte ramazan sana yaramış dedilerKendime gelmem lazım artık.Çocuk gibi balık kraker yedim şimdi.Sonra millet söyleyince üzülüyorum ama bi çaba yok .Ramazan bitimi ilk işim çavdarıma yeşilçayıma geri dönmek

.Ebrucum karnim bi agriyor ki sorma ins. Sabaha kadar gecer yoksa isim is.:18:
Hic merak etme arkadasim ramazandan sonra topikcene duzene gircez benim de pantolonlarim dar geliyor artik yaa cok sinir oldum . .

Saol canim benim ins.
Eski evdeyim tasimacilar tek tek tasiyorlar herseyi burasi bitince yeni eve gecicez asil is orda suan yaptigim hicbirsey yok oturup bekliyorum

kızlar ölüyorum uykusuzuktan,

dün 2 bayan evimi temizlediler ama camlar öyle bir pismişki malesef yetişmedi,iftar için evlerine gidip tekrar geldiler,bende iftardan sonra yardıma gittim gece 2 ye kadar temizlik yaptık,ev temiz oldu ama mutfak üstü körü silindi bide bazı pimapenlerin yapışkanları çıkmadı,
dün kadının eline baktım tellemekten tüm tırnaklar kırılmış ve parmak uçları yara olmuş 200 liraya anlaşmıştık ama ben 300 lira verdim evlerine kadarda araba ile bıraktım,

evideki eski eşyalarımıda aldılar dün, bide eşimle gece gece yerleri sildik, banyoydu derken saat 4 oldu,sahurda yapmadım su içip niyetlendim,

şu an uyku diye ölüyorum ve tüm kollarım ağrıyor nasıl biter bugün

Mevcancim seni oyle iyi anliyorum ki .ilk bakista temizlik 2 3 gune biter gibi geliyor ama isin icine girince yap yap bitmiyor iyi yapmissin 300 lira vermekle kimsenin hakki kalmaz sen de iste belli ki cok yorulmuslar
Sana da kiyamam ya su icip niyetlenmissin gunun kolay gecer ins.bi an once aksam olurda yatip dinlenirsin
Bak ben koca evi tek basima temizledim esim her beni almaya geldiginde bu sefer bittimi diyordu ben de yok daha is var diyordurm gorumcem kv bu kadar ne var evde diyordu gecen hic temizlenmemis baska bi daireyi gezdik esim sok oldu dedi bu kadar pismiydi bizim evde ben de ne sandim dedim o halden bu hale getirdim iste ama ne faydaki dun gittim gordum her yer balkonlar gene toz icinde asagidaki tum kum toprak yukarda 1 ay sonra kadin tutup birdaha guzelce temizliycem simdi yapsamda bosuna yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…