- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.681
Mevcancim seni oyle iyi anliyorum ki .ilk bakista temizlik 2 3 gune biter gibi geliyor ama isin icine girince yap yap bitmiyor iyi yapmissin 300 lira vermekle kimsenin hakki kalmaz sen de iste belli ki cok yorulmuslar
Sana da kiyamam ya su icip niyetlenmissin gunun kolay gecer ins.bi an once aksam olurda yatip dinlenirsin
Bak ben koca evi tek basima temizledim esim her beni almaya geldiginde bu sefer bittimi diyordu ben de yok daha is var diyordurm gorumcem kv bu kadar ne var evde diyordu gecen hic temizlenmemis baska bi daireyi gezdik esim sok oldu dedi bu kadar pismiydi bizim evde ben de ne sandim dedim o halden bu hale getirdim iste ama ne faydaki dun gittim gordum her yer balkonlar gene toz icinde asagidaki tum kum toprak yukarda 1 ay sonra kadin tutup birdaha guzelce temizliycem simdi yapsamda bosuna yani
özgem kolay gelsin güzelim taşınıyor musun.yerleştirmek toplamaktan daha zor oluyor ama insan sevinçten nasıl yerleştirdiğini anlamıyor... güle güle otur evinde..
mevcan canım ne kadarda yorulmuşunuz dikkat et canım .. evine yerleşince tüm yorgunluğunda geçer..
ebrulimm kız iyi mi olmuşsun ramazanda.. bu söz bana söylenince hakaret duymuşum gibi oluyorr.sende üzülme.. ramazan sonrası inşallahhh topikçe toparlanırızzz ve inccik anneler oluruzz... ben her gün yediklerimi çıkarmıyorum güzelim.. bazen oluyor.. dün yine çok yedim gece sindirmek için uğraşıp durdum....işin tuhaafı yerken birşey olmuyor.. 2-3 saat sonra kötü oluyorum..gece 11-12 gibi.. eh sahur yapmadım.ama dedim kusmayacağım..sodalar falan çok geç kendime geldim.sahurda minik bir dilim kadayıf yedim su içtim yattım..
cuma gecesi yatılı misafirlerim geliyor.. dayım ve ailesi..ben evlendim ama yıllardır evime hiç gelmemiştiii.. ilk kez gelecekkler.. daha doğrusu yut dışındalar memlekete geçerken uğrayacaklar.bende kalacaklar. ne kadar kalırlar bilmem ama bir kaç gün kalmalarını çok isterim..çok heyecanlıyım çokk..buğün iki odamın camını sileceğim.. ütülerimi bitiireceği...yarında evimi köşe bucak siler süpürürüm.. eh geceyede yemek hazırlarım..yarın onlara ne pişireceğimide bilemiyorum.. kaldım kaygıya şimdidenn
Gunaydin kizlar osgecim evin tasiniyomus hadi Allah kolaylik versin canim bi tasin yavas yavas yerlesirsin temizlik cok nankor canim ya toz aliyorum bi cam aciyorum hooop heryer bembeyaz yani evin bugunde baticak illaki ama dip kose iyice yaptigin icin temizlik hemen hallolur ins :)
Mevcan canim baya yorulmussun ya hem calisip hem ev tasimak zor gercekten Allah yardimcin olsun sende tasinsaydin hayirlisiyla canim ya :)
Nelson kilo vermene cok sevindim ah ah keske bende verebilsem
Kizlar yazilanlari okuyorum ama aklimda kalmiyo yaa ebruu sen nasilsin canim merak etme bayramdan sonra sıkicaz kendimizi ins
Bana gelirsek kizlar dun yine sahura kalkamadim bugunde sahursuz tutcam orucu malesef hadi ben yine evdeyimde esime zor olcakbugun buyukbabamlar gelcek belki anneme giderim ama bi evi silip supurmem lazin kizim uyusun ise giriscem kizlar yaa kizim sanirim artik emmicek cunku her gogsumu vermeye calistigimda kafasini geriye atiyo agliyo sutumde azaldi iyice son bir haftadir bole nerdeyse daha emmesini istiyorum ama agladigini gormeniz lazim sanki biyerine bisey oldu bend3 zorlatamiyorum ole olunca nolcak bilmiyorum
Evimdeydim bugün.Günlük işlerimi yaptım.Oglum uyurken yemeğimi yaptım biraz uyudum(sehra).Bugünde bitti çok şükür Rabbime az kaldı.Nasıl tutucaz saat uzun derken Rabbim bu ramazanda sabrını verdi Pazar çıktım bi sürü meyve çekti canım.Aldım biraaz biraz innş. akşamları sahurda yiycem.
Evet Ebrucum ya öyle böyle geçti ramazan. Allah kabul etsin oruçlarınızı. Keşke ben de tutabilseydim. Sütüm çok az ya. İnşallah seneye ben de tutarım.
İradene de hayranım canım. İnsan oruçluyken alışverişte herşeyi alası geliyo. İyi sen meyve alıp gelmişsin. Afiyet olsun. Biz de sahurda çay ve kahvaltılık türü şeyler yiyoruz.
Mevcancim seni oyle iyi anliyorum ki .ilk bakista temizlik 2 3 gune biter gibi geliyor ama isin icine girince yap yap bitmiyor iyi yapmissin 300 lira vermekle kimsenin hakki kalmaz sen de iste belli ki cok yorulmuslar
Sana da kiyamam ya su icip niyetlenmissin gunun kolay gecer ins.bi an once aksam olurda yatip dinlenirsin
Bak ben koca evi tek basima temizledim esim her beni almaya geldiginde bu sefer bittimi diyordu ben de yok daha is var diyordurm gorumcem kv bu kadar ne var evde diyordu gecen hic temizlenmemis baska bi daireyi gezdik esim sok oldu dedi bu kadar pismiydi bizim evde ben de ne sandim dedim o halden bu hale getirdim iste ama ne faydaki dun gittim gordum her yer balkonlar gene toz icinde asagidaki tum kum toprak yukarda 1 ay sonra kadin tutup birdaha guzelce temizliycem simdi yapsamda bosuna yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?