Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

özgem kolay gelsin güzelim taşınıyor musun.yerleştirmek toplamaktan daha zor oluyor ama insan sevinçten nasıl yerleştirdiğini anlamıyor... güle güle otur evinde..

mevcan canım ne kadarda yorulmuşunuz dikkat et canım .. evine yerleşince tüm yorgunluğunda geçer..

ebrulimm kız iyi mi olmuşsun ramazanda.. bu söz bana söylenince hakaret duymuşum gibi oluyorr.sende üzülme.. ramazan sonrası inşallahhh topikçe toparlanırızzz ve inccik anneler oluruzz... ben her gün yediklerimi çıkarmıyorum güzelim.. bazen oluyor.. dün yine çok yedim gece sindirmek için uğraşıp durdum....işin tuhaafı yerken birşey olmuyor.. 2-3 saat sonra kötü oluyorum..gece 11-12 gibi.. eh sahur yapmadım.ama dedim kusmayacağım..sodalar falan çok geç kendime geldim.sahurda minik bir dilim kadayıf yedim su içtim yattım..

cuma gecesi yatılı misafirlerim geliyor.. dayım ve ailesi..ben evlendim ama yıllardır evime hiç gelmemiştiii.. ilk kez gelecekkler.. daha doğrusu yut dışındalar memlekete geçerken uğrayacaklar.bende kalacaklar. ne kadar kalırlar bilmem ama bir kaç gün kalmalarını çok isterim..çok heyecanlıyım çokk..buğün iki odamın camını sileceğim.. ütülerimi bitiireceği...yarında evimi köşe bucak siler süpürürüm.. eh geceyede yemek hazırlarım..yarın onlara ne pişireceğimide bilemiyorum.. kaldım kaygıya şimdidenn

Son düzenleme:

ösgecim taşınırken yine toz olucak yerler,kabası bittiye gerisi gelir şükür,neyseki eşim ev işi konusunda çok becerikli,taşınalım yavaş yavaş silicez heryeri tekrar,bende kurban bayramına yakın bir bayan tutup tekrar temizletmeyi düşünüyorum evi hem iş hem çocuk yeterince yıprandım zaten

nelsonum gerçekten çok yoruldum bu hafta daha kolileri yetiştirmem gerekiyor,tüm vücud düzenim alt üst oldu,iftarda deli gibi yiyorum ama iş yapmaktan ne ara yapıyorum ne sahur,yorgunluktan ayaklarım bile şiş,kilom ne alemde tartımda yok ortada,umarım ramazan sonuna azda olsa kilo vermiş olarak girerim,

bende misafiri çok severim,heleki gelen çok sevdiğim insanlarsa ne mutlu bana moduna girerim,yatılı misafir ağırlamak zordur ama bi o kadarda zevklidir,kolay gelsin sana şimdiden

Nelson saol canim benim evet tasiniyorum .bugun is bitmez ama pazartesiye kadar yavas yavas halledicem ins.
Senin de misafirlerin gelicekmis sana da kolay gelsin canim umarim iyi vakit gecirirsiniz.
Mevcanim kendimizi elimizden geldigince fazla yormamaya calisicaz .yavas yavas hersey olur yapicak halimiz var cok sukur

Gunaydin kizlar osgecim evin tasiniyomus hadi Allah kolaylik versin canim bi tasin yavas yavas yerlesirsin temizlik cok nankor canim ya toz aliyorum bi cam aciyorum hooop heryer bembeyaz yani evin bugunde baticak illaki ama dip kose iyice yaptigin icin temizlik hemen hallolur ins :)

Mevcan canim baya yorulmussun ya hem calisip hem ev tasimak zor gercekten Allah yardimcin olsun sende tasinsaydin hayirlisiyla canim ya :)

Nelson kilo vermene cok sevindim ah ah keske bende verebilsem

Kizlar yazilanlari okuyorum ama aklimda kalmiyo yaa ebruu sen nasilsin canim merak etme bayramdan sonra sıkicaz kendimizi ins

Bana gelirsek kizlar dun yine sahura kalkamadim bugunde sahursuz tutcam orucu malesef hadi ben yine evdeyimde esime zor olcak bugun buyukbabamlar gelcek belki anneme giderim ama bi evi silip supurmem lazin kizim uyusun ise giriscem kizlar yaa kizim sanirim artik emmicek cunku her gogsumu vermeye calistigimda kafasini geriye atiyo agliyo sutumde azaldi iyice son bir haftadir bole nerdeyse daha emmesini istiyorum ama agladigini gormeniz lazim sanki biyerine bisey oldu bend3 zorlatamiyorum ole olunca nolcak bilmiyorum

Btlkubracm saol canim benim bu arada sen emziriyorsun canim sahursuz oruc tutma bence ne kadar ek gida alsada anne sutune de iht. Var bebeginin belki de az diye sinirlenip istemiyor ya da bir derdi var bilemiyorum bak benim kizimi 3.5 ay once sutten kestim arada hala acip emmeye calusiyo versem istiyo yani.
1 yasina kadar emzirmek icin diren derim ben
Kizlar bu arada evi gormeniz gerek resmen maf oldu heryer cop gazete ivir vizir banyo mutfagi goren 3 ay temizlik yapilmamis sanir yeni evde oyle olursa ben oturur aglarim nasil kalkarim tek basima bunca isin altindan bir daha tasinmak mi havuzlu villa aldim dese esim gitmemm!!!!!

Özgee ,kolay gelsin canım.
Mevcan ,fazla ücret vermekle iyi yapmışı canımBu kadar niye yordun ve sahursuz oruç tuttun bakayım
Btlkbra ,iyi değilim canım ramazan bana yaramış öyle dediler akşamki iftar yemegindeNasıl toparlancaz bilmiyorum.Fazla ugramıyosun özletme kendiniAcaba diş felan mı çıkartıyor?Vardır bi sıkıntısı kuzucuğun!Ama emzirebildiğin kadar emzir.Ve sahursuz oruç tutma nolur!!!Nelsonum ,hakaret taikide çok üzüldüm.Ama inat ettim bu göbek benden gdicek
Sehra,tatildesin hala özledim seni
Papatyam,arkadaşıyla hasret gideriyordur.

Özgecim Allah yardımcın olsun kolay gelsin canım. Kızlar arkadaşımın yanına geldi . Dönünce uzun uzun yazarım inşallah. Öperim hepinizi...

Evimdeydim bugün.Günlük işlerimi yaptım.Oglum uyurken yemeğimi yaptım biraz uyudum(sehra).Bugünde bitti çok şükür Rabbime az kaldı.Nasıl tutucaz saat uzun derken Rabbim bu ramazanda sabrını verdiPazar çıktım bi sürü meyve çekti canım.Aldım biraaz biraz innş. akşamları sahurda yiycem.

Kübracım bebeğin ramazandan önce mi emmemeye başladı kızın? Oruç da tutuyomuşsun nasıl besleniyo bebeğin üzüldüm ya. benim oğlum da 4-5 aylıkken emmiyodu bırakmıştı aynı seninki gibi yapıyodu. Geceleri emzirdim sadece bi süre sonra alıştı vazgeçme emzirmekten. Ben oruç tutamıyorum. Zaten tek göğsümü emiyo, diğeri tıkalı hiç süt yok.

Evet Ebrucum ya öyle böyle geçti ramazan. Allah kabul etsin oruçlarınızı. Keşke ben de tutabilseydim. Sütüm çok az ya. İnşallah seneye ben de tutarım.
İradene de hayranım canım. İnsan oruçluyken alışverişte herşeyi alası geliyo. İyi sen meyve alıp gelmişsin. Afiyet olsun. Biz de sahurda çay ve kahvaltılık türü şeyler yiyoruz.

Sen emziriyosun canım hemde tek göğsünle!İnş seneye tutarsın sende.Canım çiko ıvır zıvur istedi çayın yanına ama şeytanı kovdum başımdan:)meyve yedim:)Şincik eşimin yegeniyle Türk kahvemizi içicez

Ösgecim şimdi çok yorucu günler geçiriyosun ama birkaç güne sefasını sürersin inş. Ramazan da bitmiş olur. rahatlarsın. Allah kolaylıklar versin sana da Mevcana da. inş hayırlısıyla yerleşirsiniz.

bayram öncesi çok sıkıştık,dün vakit bulup yazamadım,bugün erken çıkmayı planlıyorum şu işlerimi bi toparlarsam,yarın öğlen taşınıyoruz çabucacık biter inşallah,

asonsörlü taşımacılık yapan bir firmayla anlaştım,nereyi arasam doluyuz dediler,bu adamda öğlene geliriz anca diyince kabul ettik iyi oldu hiç olmazsa 10 a kadar uyur yorgunluğumu atarım,

dün iftar sonrası halıları süpürüp kaldırdık,bazaların altını toparladık,mutfağın tencere ve plastik bölümünü hallettik,geriye kızımın giysiler ve bardak çanak tabak kısmı kaldı,eşimde sabah avizeleri çm ve bm yi sökücek,yarın biraz uyursam sahura kadar yerleştiririm evimi,

dün gece 12 de 2 dilim kek bir bardak limonata ve bol su içip niyetlenip yattım sabah nasıl olmuş farkında deilim

Mevcanım kolay gelsin canım.Yerleşince bi yorgunluk kayfesi içersin artık
Yerleri sil süpür toz al banyo wc offf hergün yap hergün aynı işler.Mutfagın camını silicektim tel çaldı baya laklak yapınca cam kaldı.Ogluşun ütülerini yapıcam şmdi o uyurken.Akşama anneme gidicem.Bugün kilo bildirim günü hhuuu kızlar herkes unutmuş bakıyorumdaBen anneme gitmeden tartılıp yazarım size

Slm kizlar nasilsiniz kizimin emmesiyle ilgili yazdiklarinizi okudum bende emzirmek istiyorum ama direniyo sipa dun gece emzirebildim sutum var ama kizim basini ceviriyo hatta gecen gogsum o kadar dolduki agrimaya basladi ama kizim emmiyo zaten cok emmeye duskun bi bebek degildi 5. Aydan beri zor emiyo bakalim nolcak

Ebrycumm biraz sonra tartilip bildircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…