- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.721
Gunaydin kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun ben cuma gunu tartildim 83 kiloyum nolcak bole bilmiyorum neyse gelelim dun naptigima gunduz temizlik yaptim perdeleri yikadim tam yemek hazirlicaktim esim aradi ben gelemicem iftara dedi bende biseyler hazirladim kendime iftarimi yaptim kizimi uyuttum kuran okudum dua ettim tesbih cektim esim geldi ben sahura kadar oturdum iste bole kizlar size danismak istiyorum esim arefe gununden is yerinde nob kalcakmis yani bayramin 1 gunu yok ben ne yapiyim simdi katinvalidemlerle ayni binada oturuyoruz onlar esimin buyuk amcasina gitceklermis ama ben yalniz gitmek istemiyorum oraya ve bir gece evde yalnizda kalmak istemiyorum ama arefeden annemlere gitsem ayip olcak gibqi esimin ailesi lafi sever biraz yok kubra anasina gitti yok gelmedi dicekler ama kayinbabamla gitmek istemiyorum biraz karisik yazdim ama anladiniz beni sanirim simdi ben napiyim esim nasi istersen ole yap dedi ama ben ayip olcak dusuncesiyle napcami bilmiyorum
Hadi yaaa demeee orucum bozuldu mu şimdiAma ben bugüne kadar 1 kere kafamı ve bugünde duşumu aldım.Ama evremdeki herkes denize girmiş duş yapıyorlar.Ben ne olur ne olmaz diye gece yıkanırdım.Ama bugün ok rahatsız hisseetm akşama kokucam diye dayanamadım.inş. Rabbim kabul etmiştir :18:Amin canım hepimizin dularını kabul eder inş.
Gunaydin kizlar nasilsiniz keyifler nasil mevcancim yerlesmissin canim gozun aydin atlattinosgecim senin isler bitti diye tahmin ediyorun bi perdelerin kaldi sanirim yerlestiys3n gerisi kolay gerci :) sukran ebru nelson sizler nasilsiniz kizlar yazdiklarinizi okudum dogru soluyosunuz esim tamam dedikten sonra dusunmemem gerekir ama bizde laf edecek olan kv degil cok anlayislidir kayinvalidem cok sukur hic bi sorun laf soz yok aramizda ama kayinbabam laf eder diye cekiniyorum haa gerci bu zamana kadar cekindimde nolduda ama karar verdim anneme gidicem zaten izmirden annanemler geldi orda dururum bende
Ebruu valla ramazandan sonra toparlanmamiz lazim yani bole olmuyo gozum hep tatlilarda ama ins toparlicaz motive edicez birbirimizi
Kübracım ve kızlar sabahtan beri mesaj tablomdaki sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Mesaj yazamıyodum ve yorumlara cevap veremiyoıdum. Anca hallettim geldim. Canım kendini zorlama tatlını da ye böreğini çöreğini de. Sonuçta kaç bayram yaşıyoruz ki. Yiyelim içelim gezelim. Bayramdan sonra hepimiz vericez kilocukları gör bak. Biz bu gece eşimin memleketine gidiyoruz. Bayramı orda geçirip dönücez. Bu günüm valiz hazırlamakla ve benim minik yaramazlarla uğraşmakla geçti. Sizleri çok özliycem. Hepinize hayırlı bayramlar. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle..
Kızlar biz köye gidemedik hala. Bizim arabada arıza çıktı. bu akşama kadar mı yoka yarına kadar mı sürer bilemiyorum. Eşim ve kaynım dışarda yapmaya uğraşıyolar. Tamirciye giderlerse uzun sürer. ben hala buralardayım.
Kızlar biz ogluşla geç kalktık mis gibi uyumuşuzOgluş oynarken size bakayım dedim.Bugün uyutmamayı planlıyorum.Temziligimi yapıcam.Balkondu çamaşırdı bulaşıktı süpürgeydi.Şimdi yerleri silip toz alıp kapılarımı silicem inş.Mekigim işe yaramıyor gibime gelirdi ama şuanki karnıma aynada bakıyorumda mekiğim işe yarıyormuş ve aynen devam edicem.Bölgesel spor yapıcam.Kararlıyım 20 eylül tartı 50 küsürleri görmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?