Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Valla hepimiz saldık kilocuklarıda alıyoruz.İnş. bayram sonrası toparlanıcaz canımEşin bişey demiyorsa karışmıyorsa annenlere git.Kv laf edebilir ama eşin bişi demiyorsa sorun yok.2.günüde eşinle kv gidersin onunda gönlünü yapmış olursun.Zaten noramlde hep ilk gün kv denle oluyorsun anladığım kadarıyla.Bu bayram eşin yok diye annene gittiğini söylersin bişi derse kv.

Amin canım. Allah kabul eder inş. Ben tv den duydum. Annem de senelerce bana öyle öğretti. şu hocaların da söyledikleri hiç birbirini tutmuyo. İnsan hangisine inanıcağını bilemiyo. Eminim çevrendeki insanlarda öyle biliyorlardır. sen kabul olcağını düşün şüphen olmasın.

Son düzenleme:
taşındımmmm çıtırlarım öldüm bittim yawwww

% 80 i yerleşti evimin,mutfağım bu akşam yada yarın bitiyor,tezgah yetişmediği için mutfak kolilerini açmadık,granit yaptırıyorum kesme işlemi toz kaldırdığı için kolide duruyor herşey,

eşyalarda tek tük aksilik oldu,hani kapaklar küçük oldu,koltukların kolu gelmedi gibi,şimdi en büyük eksiğim halılar ve evi süslemek,onlarad 1 2 ay içerinde olur,kalabalık bi aileyiz tüm kardeşlerin odaya halı alsa evim biter

bu arada binanın içi inşaat pisliği,doğalgaz elk su hepsi onaylandı yanlız araya bayram girdiği için abonelikler bayram sonrasına kaldı,10 gün felan asonsörsüz ve doğalgazsız idare edicez artık,

taşınmak beni yormadı,elimi bir şeye sürmedim,düzeltmekte yormadı ama evi toplamak beni mahvetti,

bu arada asonsörlü taşımacılığı bulan adama burdan sevgilerimi iletiyorum 40 dakika içinde tüm eşyalarım evimin içindeydi,

ay yazacak çok şeyim var ama bi o kadarda işim var,

bu aralar çok aktif olamayabilirim işlerim yoğun

bayram sonrası bol bol kaynatırız,

ay bide sabah tartılayım dedim tartıyı bulamadım iyimi

Gunaydin kizlar nasilsiniz keyifler nasil mevcancim yerlesmissin canim gozun aydin atlattin osgecim senin isler bitti diye tahmin ediyorun bi perdelerin kaldi sanirim yerlestiys3n gerisi kolay gerci :) sukran ebru nelson sizler nasilsiniz kizlar yazdiklarinizi okudum dogru soluyosunuz esim tamam dedikten sonra dusunmemem gerekir ama bizde laf edecek olan kv degil cok anlayislidir kayinvalidem cok sukur hic bi sorun laf soz yok aramizda ama kayinbabam laf eder diye cekiniyorum haa gerci bu zamana kadar cekindimde nolduda ama karar verdim anneme gidicem zaten izmirden annanemler geldi orda dururum bende

Ebruu valla ramazandan sonra toparlanmamiz lazim yani bole olmuyo gozum hep tatlilarda ama ins toparlicaz motive edicez birbirimizi

Mevcanım toparlanırsın yavaş yavaş.Hem iş hem ev işi zor oluyor hemde ramazan ayında.Akşamdan akşama halledersin.
Btlkbra ,annenle hasret giderirsin hem, iyi bi karar vermişsin.İnş. toparlnıcaz inanıyorum buna..

Oglumu şimdi uyuttum.Yemegimi yapmıştım zaten.Şimdi epilasyon zamanı

merhaba kızlar:
mevcan güle güle otur canım evinde.
ben dün geldim. hemen bavulu boşalttım. çamaşır yıkadım falan. bugün de 1-2 sat işe uğradım. onun dışında da çarşı pazar yaptım. yarın da anneme gidiyorum. oğlum bir haftadır orada. nasıl özledim anlatamam. ama o orada inanılmaz mutlu. o yüzden içim rahat diyebilirim.
bayramın 2. günü tatile gideceğiz 2 gecelik. haftaya cuma da otele gdeceğiz yine 2 gece. asşlında bu benim için çok fazla gelecek ama aquapark falan var. sırf oğlumun istedi diye. bayramda gideceğimiz yer oda kahvaltı. havuz falan yok.
kızlar ben acayip kilo aldım. inanır mısınız bilmem ama iç çamaşırımın sırt kısımları sıkıyor. acıyor valla. tatilleri bitirdikten sonta ciddi bir diyete başlamam gerek...

Kübracım ve kızlar sabahtan beri mesaj tablomdaki sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Mesaj yazamıyodum ve yorumlara cevap veremiyoıdum. Anca hallettim geldim. Canım kendini zorlama tatlını da ye böreğini çöreğini de. Sonuçta kaç bayram yaşıyoruz ki. Yiyelim içelim gezelim. Bayramdan sonra hepimiz vericez kilocukları gör bak. Biz bu gece eşimin memleketine gidiyoruz. Bayramı orda geçirip dönücez. Bu günüm valiz hazırlamakla ve benim minik yaramazlarla uğraşmakla geçti. Sizleri çok özliycem. Hepinize hayırlı bayramlar. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle..

Kızlar nasilsiniz valla kac gundur sizlere vakit ayiramiyorum eve bi geliyorum kizimi uyuturken uyuyup kaliyorum sonra imsak vaktine yakin bi uyaniyorum esime hemen sahurluk hazirliyorum
Yorgunlugum simdi simdi cikiyor ama isler de bitmek bilmiyor malesef apt. asagisi sahra cölü gibi bi ruzgar esiyo. İnsaattaki tum kumlar evin icinde resmen disarda goz gozu gormuyo toz bulutundan.
Bugun perdelerim takildi icime sindi hepsi cok sukur bi halilarim kaldi alincak birde bir iki ortu ivir zivir
Su bahce duzenlemesi bitse de bi kadin tutup temizlesem rahat rahat otursam artik boyle yapsamda temizlik sular temiz degil bi anlsmi olmuyo zaten az daha sabir edicem artik
Mevcanim tasinmissin zor kisim bitti bundan sonrasi yavas yavas oluyo zaten benim de apt ve bahce hep pisleniyo daha duzen oturmadi kumlarin ustune basarak eve giriyoruz suanda cok gicik bi durum pazar gunu de dahil sabahin korunde ustalar geliyo calismaya bian once bitsin artik diye.
Bu arada gecen aynada farkettim selulutlerim nasil olmus cok kotu gorunuyorlar gobek almis basini gitmis tekrar en basa dondum pantolonlarim basenden yukari zar zor cikiyo durumum cok vahim ve diyet yapasim da hic yok o modda degilim nolcak bu gidisim hic bilmem

Özge burdasın :92:İyi sahurlar canım.Yorulmuşsun baya.Ama zoru atlattın.Sorma o tozdan bende çekiyorum.Bi inşaat bitti biri yarım daha.Ve camlarımı sildim yine toz içinde.Habire kum toprak boşaltıyorlar.Geçen günde taşlar gelmiş.bU ne dedim.yollar yapılacakmış bayramdan sonra.Ben bayram için ama daha çok tatile giderken temiz bırakıp temiz bulayım demiştim.Ama nerde her yer özellikle balkon hep yıkıyorum hep tozİnsan sinir oluyor.Biri gelyor utanıyorum camımı açınca yada balkona çıkınca hiç silmiyorum zannedecekler diye

Hayırlı yolculuklar canım.Seninde bayramın şimdiden mübarek olsun

dün iş çıkışı arkadaşımla buluşup gezdim,iftarı dışarda yaptım,görende tüm evi yerleştirdi gezmeye geldi sıra der napıyım mutfak kapalı durunca insan işte yapamıyor,

dün eve gidince 2 makina çamaşır yıkattım,malum asonsör yok evde yüksekte olunca çöpler birikiyor toplu çöp atma merasimi yaptık eşimle,

bina inşaat pisliği ile duruyor yerleşim tam olmadığı için,bizde eşimle kendi katımızın belli bir bölümünü kazıyıp sildik,ohhh mis gibi oldu,

bu hafta sessizce biticek gibi,herkes gezmelerde ve bayram telaşında,

papatyam,

gezici kuşum,sana nasıl imrendim anlatamam,kiloyuda artık takma madem aldın,bayram sonrası sıkı bir diyet programı uygularsın kendine,

şükrancım,

iyi tatiller,bol gezmeler canım seninde bayramın kutlu olsun,

eprumm

hiçbirimiz ramazanda hedefimize ulaşamadık,hatta hedefi bırak kilo alanımız bile oldu,ramazan sonrası bizim miladımız olsun,zorunlu menü paylaşımı yapalım hatta,

ösgemm,

ah ah seni en iyi ben anlarım evimin dört bir yanı inşaat,binada inşaat pisliği olunca halimi düşün,bizimde kapının önü çakıl seriliydi taki dün akşama kadar,dün sabah eşime dedimki kışa kadar atmazlarsa halimiz yaman çamurda evede girilmez,akşam eve bi gittik asfalt atılmış

bugünde mutfağım takılıyor,artık gece ve yarın durmadan temizlik yapıcam,bu akşam balkon storlarımda geliyor,bayrama daha derli toplu giricem inş.

gelelim asıl mevzumuz olan kilo işine,

ramazandaki gerçek hedefim 58 kiloya düşüp,kalan 2 kiloyuda burda güle oynaya vermekti ama,taşınma ve 10 gün süren reglim tüm düzenimi alt üst etti,ramazan başı 60 lı bir kilodayken şu an 59 lu kilolardayım diye tahmin ediyorum,bu akşam kalan koliler açılınca tartım çıkar ortaya ve ben sabah tartılır gerçek kilomu öğrenirim,

ramazan benim için güzel geçti,çok kilo veremesemde almamak bile benim için başarılı bir durum,

şu anki kilom nedir bilemiyorum ama,

ramazan sonrası yapacaklarım aklımda

yürüyüşe belli bir süre daha devam edemiycem,daha doğrusu asonsörler açılana kadar günde 3 sefer 11 kat inip çıkmak beni çok zorluyor,

akşam 6-7 den sonra gebersem ağzıma lokma sokmuycam

yeşil çaya tam gaz devam edicem

ve erken saatlerdede olsa çikolata bisküvi gibi şeyler yemiycem

şerbetli tatlıyla aram pek yok ama bayramda tatlıların çoğunu geri çeviricem,ay hatrım kalır 1 dilim ye diye yapılan baskılara boyun eğmicem,

işte böyle çıtırlarım,

Kızlar biz köye gidemedik hala. Bizim arabada arıza çıktı. bu akşama kadar mı yoka yarına kadar mı sürer bilemiyorum. Eşim ve kaynım dışarda yapmaya uğraşıyolar. Tamirciye giderlerse uzun sürer. ben hala buralardayım.

tatlım her işte bir hayır vardır,geç olsunda güç olmasın diye boşuna dememişler

Kızlar biz ogluşla geç kalktık mis gibi uyumuşuzOgluş oynarken size bakayım dedim.Bugün uyutmamayı planlıyorum.Temziligimi yapıcam.Balkondu çamaşırdı bulaşıktı süpürgeydi.Şimdi yerleri silip toz alıp kapılarımı silicem inş.Mekigim işe yaramıyor gibime gelirdi ama şuanki karnıma aynada bakıyorumda mekiğim işe yarıyormuş ve aynen devam edicem.Bölgesel spor yapıcam.Kararlıyım 20 eylül tartı 50 küsürleri görmeliyim

Kolay gelsin Ebrucum. Mekik işe yaramaz mı hiç. bende de yarıyo. Sen devam et bırakma. hemen farkedemezsen de bi süre sonra ödülünü alırsın. Bayram hazırlıkları ve köy hazırlıkları yüzünden ben biraz ihmal ettim ama bayramdan sonra tamgaz devam.

Kizlar bugun size tam cvp yazacakken esim aradi hazirlan hemen hali bakmaya gidelim diye gittik 3 magaza dolastik birinde begendik esim dedi eve gotursek sersek begenmezsek geri getirebilirmiyiz diye adamda ev yakinsa gidelim deniyelim dedi koridor ve mutfak oldu( zaten hali gibi degil yolluk tarzi aldim yumusak makinaya atilip yikanan cinsten.
Digerlerinde cok karasiz kaldim cok zorlandim secerken bayramdan sonra birdaha bakicaz artik
Ebrucum heryer insaat olmus zaten herkes insaat pisliginden sikayetci izmirde her mahallede 1 insaat kesin var yani
Mevcanim mutfagini bugun siler yerlestirirsin ortadan yayinti kalkar baya bugun mutaahhit .bize .asansorleri bayram dolayisiyla actik dedi 2 kat dahi olsa elde posetler kucakta selinle zor oluyodu ins. Sizinde acilir bir an once 11 kat cikmasi baya bi mesele yani( zayiflamaya etkisi oluyodur o ayri bak)
Sukrancim gule gule git gel canim arabaniz tamir oldu mu gidebildiniz mi?
Yarin bir dunya is var bugun hepsini bitiremedim vucudum iflas etmek uzere resmen baygin uyuyorum
.Kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum saka gibi birsey bu benim icin son sahurumuz artik yarindan itibaren daha erken uyuyup dinlenicem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…