- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.761
Bugün oldum çok şükür.İlk gün regl olucam.Zaten yol yorgunluğu olur .Belki tampon kullanıp güneşlenirim sadece.Sorma bugünde kilo aldığımı dair şeyler söylendi.Bende markete girip bi sürü ıvır zıır aldım.Şİmdi çayla yyorum ne güzel dimiEbrucum bu sabahta annem dedi gene gobeklenmissin diye hos birinin birsey demesine gerek yok aynalar herseyi anlatiyor
Regl konusuna gelince canim sence duzenini bozmaya deger mi onu dusun bu arada kac gun kalican reglin az suruyo senin zaten son gunler gircek. Gibi olursan bence ilac alma ama yok hic giremiycem dersen de almak zorunda kalabilirsin
Slm kizlar ben gldim kilo da aldim. Cok zor gunler gecirdim. Sizler nasilsiniz?
Db55 canim seni tekrar aramizda gordugume sevindimama zor gunler gecirmis olmana uzuldum umarim
en kisa zamanda unutursun herne yasadiysan ve hersey normale doner
Kilo konusuna gelince mevcan ve nelson disinda herkes aldi basini gitti.
Ebrucum ins. Canim 1 aya kalmaz toparlancaz bugun kral tvyi dinliyoduk hadisenin klibi cikti esimde yanimdaydi esim klibi guzel demi dediBen de neyi guzel ne alaka sarkiyla dedim
Hadiseyi begendi diye gicik oldum kendi gobuse bakip ye sen daha dedim icimden bi hirs gelsede tutsam su bogazimi ne iyi olurr yaaa
Kizceler bana gelince bugun ilk defa kocisle balkon keyfi yaptik kizim uyurken cay ictik sohbet ettik .evime cok isindim ve cok mutlu huzurluyum burda Allah bozmasin(amin)
Slm kizlar ben gldim kilo da aldim. Cok zor gunler gecirdim. Sizler nasilsiniz?
Yine kimseler yokYarın mevcanımın günaydınıyla uyanıcaktım ama bu seferde ben yokum Ama pc alıcaz zaten unuttum yazarım size Şİncik mevlüde gelincede toparlanmaya devam.
Ebrucum canim sana tatilde iyi eglenceler umarim gonlunce eglenir dinlenirsin.Allah icine sindirsin simdiden
Nelson valla benim kafam karisti :44:herkes bi yere gidiyor geliyor bi daha gidiyor simdi sen annendesin ayri sehirlerde oturuyosunuz sanirim ordan eve gecicen sonrami buraya geliceksin ayin kacinda gelcen ( hangi semte) kac gun kalcaksiniz canim.
Ben de seninle gorustugumde incecik olmak isterdim ama malesef gobusumde benimle beraber olucak
Sehraa senin tatil bitmedimi daha nirdesinnnn
Hawarcm sen de cok ozlettin kendini.
Btlkubra sen de az girer oldun canim gerci hos ben de eskisi gibi sık giremiyorum artik
Slm kizlar ben geldim bugun annemlerin bagindaydim annanemleri izmire yolcu ettik bend3 eve geldim yemek esimi bekliyorum ebrucum reql cok surmuyo sanirim o yuzden dengeni bozma bence
Sukran hosgeldin cqnim ins hersey yolundadir
Osgecim herzaman sık gircem topige diyorum ama bi duzen oturtamadim daha
Mevcann nerelerdesin canim
nelson goruselim tanisalim tabi canim ben erciyes evlerdeyim annenin evi nerde gorusursek cok memnun olurum :))
Kizlar ben kendimi cok rahatsiz hissediyorum sanki davul gibi sistim y ar8ndan itibaren sıki diyete giriyorum belki 22 agustosta tatile gideriz bari biraz toparliyim o zaman leslie yede basliyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?