Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bu son sahurumuz .Çok şükür bu ramazanıda bitirdik.Bugün evi temizledim bitti herşey.(ütüler hariç)Ama halılarımı sermedim bize kimse gelmez.Kv 2.gün annemde 3.tatil hazılıgı yıka ütüle katla 4.yolculuk zaten.O yüzden sermiycem gelince sererm düğün için.Neyse temizliği bitirdim arkadaşlarım aradı.Uzak bi yere iftra çagırdıar.Eşim izin vermez dedim saolsun verdiOglumu eşimle kv bıraktım artık alıştım sanırım.1 kere aradım.Ama kv oğlumu uyutmuş ge saatte sonra uyandırmış.Sersem gibiyidi.Yavrum az önce zor uyudu.Yarın arife bol bol ibadet edebiliriz inş.Elbiseme bolero tarzı bişi almam lazım.Oglumun bayramlığı küçük geldi onu degiştiricem.Kv zaten gidicem orda yatıcaz.Şmdi sahuru yaptım yatıcam uykum var.

Şükran gidebildiniz mi köye?

Mevcanım,mutfagıda bitirince rahat rahat oturursun.

Özge ,hem çocuk hem ramazan tek başına uğraştın hep tabi uyursun öyle.İnş. bayramda dinlenirsin canım

Sehra,hawar, zuzu,elff,db55 ,fenerbahçem ,unuttuğum varsa affedin.Nerdesiniz kızlar

Sabah şekerimiz bugün yok.Gerçi kimsecikler yokBayramdan sonra patır patır dökülürüz burayaMenü paylaşmayı bile özledim

Kizlar nasilsiniz bakalim arefeniz mubarek olsun brn kalktim kizimin karnini dogurdum evi topladim kzi uyuttum evi sildir supurdum toz aldim wc leri yikadim kizima ogle yemegi yedirdim sutunu icti uyutuyorum simdi uyusun tatli yapcam ole iste kizlar sizden ne var ne yok bakalim

Kizlar nasilsiniz malum arefe bugun herkes temizlik yapiyordur
Ben de sabahtan beri ugrasiyorum ama kizim bi yandan esim bi yandan heryer dagildi esim simdi gitti kizimi uyutuyorum tekrardan topluycam evi utulerim de yapilcak
Ebrucum ben de sizlerle rahat rahat sohbet etmeyi ozledim . İns. Bayramdan sonra topigimiz eski nesesine kavusur
Btlkubracm baya is yapmissin benim kizim daha buyuk ama hic is yaptirmiyor anne gel anne gel bagiriyo habire o da hakli tabi tasinma yuzunden ihmal ettim kizcemi

merhabalar kızlar nasılsınız pazartesi geldik tatilden anca fırsat bulabildim faceyi saymaksak :)
evi sil süpür çamaşıları yıka as üttüle bugün son çamaşırları yıkadım astım akşama y7ine beni dünya ütü bekliyo :) artık iftardan sonra yarın bayram herkesin bayramını kutluyorum kuzuklarınızı öpüyorum sizlerinde yanaklarınızdan öpüyorum inşalah bayramdan sonra burası canlanacak bu arada ben tartıldım gelir gelmez 200 gram almışım :) bugün vermişimdir umarım baya iş yaptım çünkü 2 de bi uyumuşum az önce kalktım yemekleri koydum ocağa benden bu kadar görüşürüz sonra

selam kızlar. Ben memlekete geldim. Bayramda buradayız. Nasip olursa bayram sonrası on on beş gun kadar ızmir e gideceğiz. Herkesin bayramı mübarel olsun

Kizlar iyi geceler nasilsiniz? Aksamustu utu yaparken esim aradi cocukluk ark. İftara mangal yakiyorlarmis siz de gelin demis ona gittik
Cok iyi geldi valla bayanlar bi yerde erkekler bi yerde sohbet edildi kizimda bahcede kosturdu durdu biraz once geldik biz de kizimi uyutuyorum simdi
Bu arada hepinizin bayrami mubarek olsun canlarim
Zuzu hosgeldin canim tatilin tek kotu yani camasir yika as utule zaten sen de bitirmissin cok sukur
Nelsoncum sana da iyi bayramlar tatlim biz de nasipse esimin memleketine gidicez ama bayramdan sonra izmirde de beklerim gel misafirim ol birgun canim

Bayramınız mübarek olsun canım arkadaşlarım :) Oğlum 2 de yatıp 1 saat uyudu bense hiç dün öğle uykusunu fazla kaçırdık diye mi yer değişikliği diye mi uyumadik.Şimdilik herkes uyuyor bizse oğlumla bahcedeyiz oğlumu salliyyorum salıncaklı

Gunaydin kizlar bayraminiz mubarek olsun ben hazirlandim esimi bekliyorum namazdan gelsin dedelere gidicez kizim hala uyuyo kucaklayip goturcem artik ins hepimizin bayrami guzel gecer aman tatlilari kacirmayin kizlar hepinizi opuyorum )))

Merhaba kızlar;
Herkese iyi bayramlar dilerim.
Ben ailemin yanındayım. Yarın kısa bir tatile gideceğiz. O nedenle bugün akrabaların hepsine gitmemiz gerekiyor. İlk defa bayramda biryerlere gidiyorum. Tuhafıma geliyo bayramda tayine gitmek. Kardeşim ve eşi de gelecek bizimle.
Bu sabah siyah pantolon giydim ama düğmesini çok zor kapattım. Nasıl bu hale geldim çok şaşırtıyorum kendime. 19 Ağustos sabahı çok ciddi bir spor ve diyet programına başlıyorum. Böyle hiç mutlu değilim.
Sizler neler yapıyorsunuz.

Papatyacim bana da bayramda tatile gitmek tuhaf geliyor ama bazen oyle denk geliyor iste gorumcem bu bayram yok o da tatile gitti mesela kv yadirgadi bu durumu
Kilo konusuna gelince gecen bi tayt almistim tunikle giyeyim dedim aman Allah'im gobegim basenlerim bi moralim bozuldu benim de kendime ceki duzen vermem gerek acilen pantolonlarima sigamiyorum artik

özgecim biz izmirde 15 gün kadar kalacağız.. seninle tanışmayı çok isterim.. nasip olursa dışarıda bir yerde buluşabiliriz..bayramdan sonra ki salı günü sabahı izmirde olacağız allah nasip ederse..

papatyam bu yıl arkadaşlar akrabalarçok gezdin diyor ama bakıyorum ki sen benden çok geziyorsun.. bu kez tatil nerede.. kilolara gelince boş ver tatlım tatil sonrası gireriz sıkı bir diyete hatta benim diyetisyenin diyet listesini uygularız veririz 20 günde 4-5 kg...tabi benim eve dönüş tarihimmm nasip olursa 26 ağustos civarı olacak..

ebrulim bende diyet l,stesi paylaşmayı çok özledim.. şöyle güzel diyet menuleri paylaşmayı çok isterim çok..

kızlar kübra, mevcan, zuzu, sehra, k,m vardı ya daha hepinizi çok özledim çok..

bu arada kayserili olan hanginizdiniz...acaba bu kayserili kayseridemi yaşıyorduki?

Nelson canim .ben de gorusmek isterim tabi ki ortak musait bir gun ayarlayip gorusuruz insallah ben seni gorsem tanirim zaten

Selamm çıtır annelerim cepten yazıyorum size,zor oluyor ama kıymetinizi bilin :)) eşimle kızım halen uyuyor kalkınca kayınvalideme kahvaltıya gidicez öğleden sonra çorum taraflarınA gidicez arkadaşlarımız kendi köylerini gezdircek bize yıllar sonra bir köyde yatıcam ohh mis gibi dağ havası,ordan ablama geçip pazar günü evime dönücem.bu arada mutfak tezgahım olmadı bayram sonrası geliyor,sinirden dudaklarımdan yara çıktı hep asonsör yok diye kimsede gelmek istemiyor iyimi,o kadar tatlı çikolata bana kaldı :) neyse kolum ağrıdı ya kaçtım ben,hepinizin bayramı kutlu olsun pazartesi görüşürüz ha bu arada tartımı buldum ama kilomu söylemem haftaya cuma sürpriz yapcam :)))

Mevcanim ne guzel geziyosunuz degisiklik olur hem biraz da ev tasima stresinden de uzaklasmis olursun
Mutfak tezgahi olsaymis iyiymis tabi ama .icine sinsinde gec olsun canim takilma cok yani
Benim de halilarim yok bayramdan sonraya kaldi hatta pahali birsey secersem daha da uzayabilir alma surem gecen 3 parca yolluga hali degil bak ince yolluk 700 tl dediler sok olduk esimle halilarda 2 3 bin tl tutcak bu gidisle
Ben tartiya cikmaya cesaret bile edemiyorum hicccc dikkat etmedim canim istedi ben yedim ama bir basliycam ins. şu .gobegi yok edicem.
Sen iyi bisiler gordun sanirim valla cok cok tebrik ederim

Kızlar tartı tokat gibi vurdu yüzümeGerçi bugün regl günüm(henüz olmadım:18: )Gelsede hotele girene kadar bitse karnım davul gibi.Bayramda herkes ohh maşşallah toparlamışsın kendini ,kilo mu aldın sen, ramazan yaramış sana, vss.. beni kahreden cümleler söylendi.Bense hırs yapıp dikkat edeceğime eskisi gibi gece kalkıp tatlı ve ekmeğe vurdum kendimiÇok moralim bozuk. Elbise alana kadar sıkı bi diyet yapmalıyım.Zamanım az göbeğim fazlaBugün bi yere gitmedik anca çamışr valiz hazılıyorum yavaş yavaş.Hi byram gibi gelmiyor.Annecimde bu bayram ilk kez yokBu bayramdan hiç tat almadım o yüzden.Ben kaçar ogluşu besliycem.Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…