Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatilciler tek tek dökülmeye başlamış ohh ne güzel,topiğimiz eski neşesine kavuşsun

bayramınız nasıl geçti güzeller,

ben bol bol gezdim,eğlendim stres attım,foto çekindim,yanlız kızım alerji olmuş 2 gün iğne yaptırdık kıyametler koptu tabi,keyfi yerinde ama vücudu kıpkırmızı babaanneye bırakıp işe geldim,umarım artmaz,eşim fırsat bulursa yarın hastaneye götürücek alerji testi için,

bu hafta evimde eksikleri tamamlamak için uğraşıcam,kızımın kulak kontrolü var hastaneye gidicem ve en önemlisi okul için kayıt aldırmaya uğraşıcam ha özel sektörde nasıl izin alıcam orası muaamma

ya bu arada 58.2 kiloyu gördüm ama bu sabah tartı 60 gösterdi,reglim başladı,kabızım ve hava değişimin verdiği şişlik halen vücudumda umarım yediğim o çikolatalar kilo yapmamıştır bana,köy hayatı çok zevkli ama tuvalet ve hijyen başlı başına sorun,

kızım yayla çadırlarını görünce çok sevindi,inanmıyorum burda kızıldereliler yaşıyor anne diyor

of yazacağım o kadar şey varki ama işler beni bekliyor,

eprumm,ösge,db,şükran,sehra,nelson,kübra hepinizi çok öpüyorum

ay bu arada doğalgaz abonesi oldu sabah eşim,şükür sıcak suyum akıcak

Günaydın Mevcanım, hoşgeldin. Tatilinin güzel geçtiğine sevindim. Geçmiş olsun inş kızın daha iyi olur. Köy hayatı farklı, güzel ama ya çocuklar hasta oluyo ya ben. Köye giderken regl oldum. ilk gün hasta yatarak geçti. Diğer günler güzeldi.

Günaydın Mevcanım, hoşgeldin. Tatilinin güzel geçtiğine sevindim. Geçmiş olsun inş kızın daha iyi olur. İlk gün regl oldum hasta yattım bütün gün. Diğer günler de koşuşturma içinde. Misafirler tatlı servisi çay servisi, bulaşıklar. kv ile köy hayatı...

yemeğimi yedim geldim,ev 11 katta olunca kimse gelmedi bize ama asonsörler kapalı diye,

o kadar çikolata,şeker,baklava,börek kaldı şimdi kim yiyecek bunları tabiki ben sonrada dobiş olucam

sabah

3 tane bayram çikolatası,yeşil çay (buyur burdan yak yediğim yetmez gibi utanmadan yazıyorum)

öğlen

3-4 kavun

bulgur pilavı 5 kaşık

3 çatal taze fasulye
yarım dilim tahıllı ekmek

ara:

yanımda yeşil elma var onu yerim

akşam arkadaşımla buluşucam,klasik menümüz mado dondurma

Geçen hafta köye gitmeden önce tartılmıştım. o zaman 65.2 geldim. eve döndüğümde tartıldım. 62.7. yaklaşık 3 kg vermişim. oralarda ana öğünler dışında aralarda yemek ayıp sayılıyo. ana öğünlerde de benim çocuklar yüzünden fazla bişey yiyemedim.

Bu sabah 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir, 1 yeşil biber, 5 zeytin
1 domates, şekersiz limonlu çay

11:30 ara küçük 1 salkım üzüm
şekersiz açık çay

Öğle yemeği daha yemedim. Kızlar ben daha öğünü yemeden önce küçük kağıtlara yazıyorum. Kilo vermem için motivasyon oluyo. Hem de ne yiyeceğimi planlamış oluyorum. Mesela bugün öğle yemeği için:

1 haşlanmış tavuk baget
4-5 kaşık pilav
bir bardak ayran

Her öğünü bu şekilde yazdığım için bir sonraki öğünde ne yiyeceğimi biliyorum ve cısss lara saldırmamış oluyorum.

3 kilo süper beybi tebrikler

benim regli bi bitsin cumaya gerçek kilom çıkar ortaya,

15 eylülde yiğenimin düğünü var o güne kadar çokk dikkat etmem lazım,58 i geçmesem yeter bana

Başlama 67.7
En son birbuçuk ay evel57.9
Bugün 60.7
Gelen 2kilo 800gram
Giden keşke olsa ama yok
Hedef ilk olarak 57
Bu sefer olacak inşallah
Gördüğünüz gibi tickerımdaki kilom şu an hedefim olmuş durumdaama kızlar yediklerimi bi anlatsam cidden yuh dersiniz..ördek bile yedim varın siz düşünün tereyağlarmı desem cips çiko hoşaf sğtlaç iskender künefe ekmek kadayıfları et süt bıldurcın ne yemedimki..özbek mantı katmerler..vsllahi utanıyorum saymaya..ama gönlüm kslmadı hiçbişeyde bugünde ev baktım yarın büyük iht okeylicez hayırlısı inş.ve taşınırım haftaya..napcam bilmiyorum ösge mevv bi skıl verin nerden başlıyım(

Slm kizlar nasilsiniz sehra mevcan hosgeldiniz kizlar ozledik sizleri valla nrlson canim kusura bakma haber veremedim sana daha dogrusu topige hic giremedim ins bidahaki gelmene evimde agirlamak isterim seni :))
Kizlar bana gelirsek bugun diyete basladim ilk olmasindan dolayi cok guzel bi menum yok ama paylasicam sizinle

Sabah
Bir dilim uno denge
Bir dilim peynir
Domates
Biber
Salatalik

Ara yok

Oglen
Iki kucuk biber dolmasi
Bir catal kek
Bir yufka boregi ( akraba oturmam vardi kizlar )
Ara yok

Aksam
3 yk yesil fasulye
Bir bucuk yk pilav
Bir dilim uno denge
Bol salata

Gunu kapattim kizlar ama belki turk kahvesi icerim kocisle
Bu arada 2 mil leslie ve biraz mekik cektim ipk gun bole kizlar

Menüm kötü ama paylaşcam düzene girmek için bugün ev bakmaya gittim düzensiz o sebepnennnn

9da
birbuçuk çavdar
Birbuçuk kk peynir
Üç kare karpuz
Çay
11buçukta
Birbuçuk liralık doritos cips
Yanına bir sırma portakallı(içim çekti uzun zaman diyet yapmayınca kopması zor oluyor kızlar özür(
1buçukta
2tane Orta kahve
Bir avuç bayram şekeri(
3te
Bir dürüm çiğköfte ayran
4de
1liralık cheetoss biftekli
Evde6buçukta
Bir el kadar göğüs
Bir kase yoğurt
Bir salatalık
Acısos
9da
Bir kare karpuz

Gördğümüz gibi evdeyken çok tikkatli yimişim kızlar..taşınırken yemek yemeyi unutup zayıflamayı çok umud ediyorum;(((
60ları gördümya yuh bana..ama ne yaksn diyim yememe oranla az almışım,canım vücudum benim..,

Kızlar 4 gibi otele girebildik çok şükür.Kociş uyurken ben kendimi koca göbüşümle güneşin altına attım.O kadar utandım ki görüntümden yeni aldığım pareo yu bile göbeğimi gösterdiği iççin çıkartıp kenara koydum.
Mutlu olduklarım:

1-Otel fiayata ve beklentimin çok çok üstünde çıktı
2-aşırı temiz ve oda çok güzel
3-yemekler heleki tatlılar harika
4-geçen sene fazla para kötü yemek titizlik yok bu sene eşimle çok şaşırdık tam tersi
5-başbaşayız 3 ümüz kalmayı özlemişim
6-sakinlik dinginlik ve huzur......

Mutsuz olduklarım:
1-göbüşüm
2-vıcık vıcık yağlarım
3-çok yabancı hatunlar var
4-nenelerinde bile benim gibi göbek yok
5-bir kaç obez aile dışında çoluklu çocuksuzu içine kaçmış karınlar bense dışa vurum
6-kociş uyuyor diye bikini giydim ama çok utandım
7-yarın mayo giyicem
8-göbüş
9-göbüşşş
10- göbüşşşşşşşşşşşşşşş

Kizlar ig .nasilsiniz
Sehraciimmmm hosgeldin ozlettin kiz kendini umarim guzelce eglenip dinlenmissindir
Kiloya gelince ben de baya aldim baya diyorum cunku burda hic tartilmadim ve cesaretim de yok cikmaya gerceklerle yuzlesmek istemiyorum sanirim
Ev konusuna gelince ev almaya karar verdiniz mi yoksa kirami canim tasinmak icin onerilerim.
Mutlaka isini iyi yapan bi tasimaci tut toplarken herseyi onlar topluyor zaten sen hicbirsey yapmiyosun
Ama yerlesirken mutlaka yaninda birileri olsun derim ben cok zorlandim hic stres yapma tasincagin evin dolaplarini guzelce sil ustun koru yerlestirirsin sonra dinlene dinlene guzelce yerlestirirsin ilk gun zor oluyo ama sonra olup bitiveriyo hersey merak etme
Sukrancim sen de hosgeldin tatlim ne guzel bak koy kilo vermene vesile olmus ins. Burdada devami gelir
Mevcanim sana katiliyorum koy hayati guzel ama wc hijyen problem oluyo ben de 7 8 yaslarindaydim ozamanda cok titizdim kucuk olmama ragmen rahat edememistim.
Sen de baya gezdin bu aralar papatyam gibin.
Ebrucum sevindim canim ortami begenmene guzelce bi tatil yapin ailecek
Olan oldu kilo veremedik takilma fazla gobusune az guneslen cok yuz suyun icinde kimse gormez
Saka bi yana deli olma kiz oyna oglusunla yuz gez tadini cikar tatilin

Hoşbulduk Ösgecim. Evet evimde günlerce uğraşsam bu kiloyu veremezdim. Ama köyde hem kendi kv hem de eşimin babannesi sık sık yiyip içen gelinlere laf ediyolar pek hoşlanmıyolar. Aralarda hiçbişey yiyemedim. Sabah öğlen ve akşam da sofra kurulduğu zaman çocukları yedirmekten kendim pek yiyemedim. Neyse sizlerle devamı gelicek zayıflamamın. İnş siz de verirsiniz en kısa zamanda. Menü paylaşımlarına da başlarız. Birbirimizi motive ederiz.

Kübracım menün güzel ama ara olsaydı daha iyi olurdu bence. En azından bi meyve yiyebilirsin canım. Sık sık yersek ana öğünlerde fazla yemeyiz.

Yemen içmen zamanla düzene girer Sehracım. Moralini bozmak yok. İş başı yapınca bi düzenin olur. işteyken ne yiyebileceksen onu yersin. Evde dengelersin sen de.

Ebrucum tatilinin güzel geçtiğine sevindim. Ayrıca göbüşü dert etme. Plajda kimbilir kimler vardır daha büyük göbüşü olan. etrafına bi bak. herkes kendi halinde yüzüp güneşleniyo. Hem de tatil dönüşü bak nasıl zayıflıyosun. Burda hep beraber kurtuluyoruz fazlalıklardan. keyfini çıkar tatiliiiiiin. kötü şeyler düşünmeeeee.

günaydın kızlar günlerim o kadar telaşeli geçiyo ki dün bütün gün temizlik yaptım pasta çörek yaptım bugün günüm var benim akşama da ütüler var bavulu hazırlıycam daha eşimin 1 hafta daha tatili var ve istanbula gidicez akraba ziyareti yarın öğlnede teyze olunu askere uğurluycaz ondan sonra da biz binip gidiez istanbula daha önce bu kadar ttelaşeli olduğmu hatırlamıyorum çok yoruldummm (
eşimin tatili bi bitsin ondan sonra başlıycam menü paylaşımlara bu aralar baya bi saldım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…