Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar,

dün gece 2 ye kadar hastanedeydik,kızımım alerjisi dün gece iyice çığrından çıktı apar topar hastaneye gittik,kan alındı iğne yapıldı hastane çığlıklarla yıkıldı,hemşirelere siz görün ben bi büyüyüm hepinize iğne yapıcam diye isyan edildi,doktora sen çok kötü bir doktorsun seni hiç sevmedim diye isyan edildi,

sonuç yine alerji teşhisi konuldu,şurup verildi takip edilecek

ve romatizmal bi hastalıktan şüphelenildi,birde ailevi akdeniz ateşi denilen bir hastalıktan şüphenelindi,idrar kültürü ve bu kan sonuçları için gece tekrar gidicez hastaneye,

moralmen bitik ve bi o kadarda uykusuzum,kuzucuklar neden hasta oluyor biz olsakya onların yerine

dün 3 kere eve gir çık yaptım,merdivenler öldürdü beni,şantiye suyunu kullanıyorduk dün kesmişler abonelik için,sanırım abone olucaz yarın,cumaya kalmadan gelseydi suyumuz,sözde mutfak tezgahım takılacak bugün ama benim hiç inancım yok,gaz yok,su yok,mutfak tezgahı yok,koliler bekliyor evime alışamadım ,bi yemek pişirip yeseydim belki kendimize gelirdik

geçmişi okudum ama kafamı toparlayamıyorum bir türlü,akşam olurmu ki bugün,

yeşil çay alıyım kendime,ayılırım umarım

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm ya. Çocukların bünyesi çok hassas. Ne kadar dikkat etsek de üstüne titresek de çocuklarımızın, hasta olmalarını engelleyemiyoruz. İnş önemli bişeyi yoktur. Allah şifa versin Mevcanım

Mevcanim cok gecmis olsun yaa hepsi ust uste gelmis Allah beterinden korusun ama umarim teshis konur ve tedavi edilir kizin biran once kiyamam ona ben.
.Ben evime alistim hatta burda cok mutlu hissediyorum kendimi ancak su ve asagidaki bahce yapimi sorun bizde de artik evimi temizleyip oturmak istiyorum sicak suda yok dus almakta ayri bi sorun 1 2 haftaya umarim su sorunu kalmaz
Kizlar bu arada biz esimin memleketine gidecektik bu hafta esim bugun aramis sen annemle onceden git 1 hafta kal sonra ben gelip 3 gun kalirim hep beraber doneriz diyor nasil sinir oldum ben napicam orda 10 gun kucuk cocukla insanlarla bi samimiyetim yok ustelik koyde de kalincak kv tek gitsin dedim korkuyo tek gitmeye ucakla diyor kabul etmeyince bozuldu kapatti tlf onceden de okadar dedim bak 3 5 gunden fazla kalmayalim zor olur diye simdi olana bak nolucak hic bilmiyorum

Ösgecim evine alıştığına sevindim. İnş su sorunu hallolur da herşey yoluna girer. Eşini anlayamıyorum. Nasıl da bu kadar annelerine düşkün oluyolar. Bozulmaya hiç hakkı yok. Eşin senin annenle köyde kalmayı kabul eder miydi? Seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimin köyünde çok sıkıldım. Güzellikle ikna etmeye çalış, daha da olmadı eşinle kv ile beraber gidin mümkünse. Kv ile tek gitmekten iyidir. inş eşin düşünüp taşınıp doğru kararı verir.

allahım allahım nereden başlasam ki yazmaya....
özgem çok sevindim evine alışmana. rabbim içine sindirsin inşallah. ama ben eşini nedense pek anlamadım. sen neden gidiyon kv ile. illa birinin gitmesi şartmı...valla seni gaza getirmek gibi olmasın da ben hayatta yapmam. ama benim kv ile ilişkim ile senin ki aynı değil. sen anladığım kadarıyla çok sık görüşüyorsun. eşinin neden surat yapıyo ki...
şükran ohh ne güzel kilolar verilmiş...çok sevindim senin adına...
mevcan tatlım çok geçmiş olsun...allah beterinden korusun...
ebrucum iyi tatiller....
Nelson gezmelerde kızlar..faceden görüyorum kendisini...
sehra ahh sen mi ben mi içimde bir canavar var. sürekli istiyor. ye ye diyor...
tayinin hayılrı olsun...
kızlar bana gelince...
tam bir ay önce çıktım evimden...2 gün annemde kaldım. annem kışın şehirde yaşıyor. yaz tatillerinde daha serin olan memlekete gidiyor...bahçe falan var onunla ilgileniyor...sonra tatile gittik yurtdışına. 5 gün kaldık orda. yiyecek bir şey bulamadığımdan sürekli tavuk burger patates kızartması yedim akşamları... öğlenleri de bisküvi ıvır zıvır ile idare ettik. sonra anneme gittim yeniden. 9 gün kaldıktan sonra oğlum orda kaldı. ben işe döndüm. 5 gün çalıştım. cuma oğlumun yanına gittim. pazartesi işe döndüm iki gün çalıştıktan sonra doğudaki bir arkadaşımı ziyarete gittim. doğunu tadına doyum olmayan yemeklerini yedim de yedim. aman şunu da ye geleneksel yemektir, aman bunu ye dediler. hiç itiraz etmedim. orada 5 gün kaldım geldim. 2 gün çalıştım. bayram için oğlumun yanına gittim yine. bayramın 2. günü oda kahvaltı konseptinde bir otele gittik. 2 gece kaldık. pazar geldim. bu cuma da otele gideceğim. sonra 2 hafta izinliyim. evde yatışa geçeceğim...
bir orada bir burda hiçö yeme düzenim olmadı. evimde olduğum 2 günlük zamanlarda evde yiyecek bir şey olmadığından dışarıdan yedim..
yani anlayacağınız yemeye doydum. bu arada henüz tartılmadım ama eminim ki en az 3 kilo aldım...dün bir kotuma giremedim. bugün de bir komşum hamile misin dedi...ben de kendimi çok ama çok kötü hissediyorum...
kızlar doymak bilmiyorum. içimde sanki bir canavar var...sürekli yiyorum. önüme ne gelirse saat kaç olursa olsun yiyorum...kışın o kadar iyiydi ki herşey istediğim kiloya düşemedim ama spor da yaptığımdan vücudumn çok şekilliydi. en azından kendime güvenim vardı. şimdi dolabımdaki en geniş elbiseleri seçiyorum iç güdüsel olarak...
ben yarın sabah tartılacağım. o başlangıç kilom olacak. 13 eylüle kadar bir daha tartlmadan çok ama çok dikkat edicem. spora da başlıcam yeniden. yarın sabah ve 13 eylül de aynı kıyafetle fotomu çekicem. bakalım ne olavcak. hafta sonu otelde yemicem..şimdiuye dek yedim de ne oldu????????????????????????

Son düzenleme:
Sukrancm papatyacm saolun kizlar onceden pisman olurmuyum acaba diyordum tasindigima ama tam tersi oldu kizimi asagi indirip bisiklette gezdirdik kostu oynadi parkta olsun daha da eglenir burda cok cocuk var onlara el salliyo konusmaya calisiyo falan Kizim adina cok mutluyum esime simdi daha cok hak veriyorum bosuna tasinalim diye ugrasmamis
Diger konuya gelince 3 saat falan sonra ben esimi aradim ne oldu aldin mi diyev( mil puanlariyla alicak biletleri) 2 hafta sonra alicam dedi ozamana kadar harcama yapip puani yukseltcekmis 4 kisi gidis gelis anca denk gelicek sanirim.
Normalde zaten planimiz kv ben eskm kizim gidicek 3 gun kalcaktik sonra puanlar denk gelmeyince esim boyle birsey dusunmus buyuk konusmayayim ama o bi hafta bana 1 ay gelir kizimla yapamam oralarda.
Esim de tlf soguk konusmadi aradigimda olmuyacagini o da biliyor cunku sansini denedi sadece sanirim kv tek gitmez ucakla zaten desteksiz zor yuruyor otobuslede 24 saat onu hic gidemez esimin ananesi teyzeleri kizimi hic gormediler hamileyken gitmistim zaten ondan biz de gidelim dedik yoksa hic gidesim yok zaten
Papatyacim bu arada sen guzel gezdin bu yaz ev almasaydik biz de yakinda olsa bir yerlere giderdik esim gezmeyi cok seviyor benim gibi.

Sağol papatyam darısı başına. Çok yoğun günler geçirmişsin. Komşunun söylediklerini kafaya takma canım. münasebetsizlik etmiş. Daha önce kilo vermişsin gene verirsin.

İyi olmuş canım. Böylesi daha iyi. Hep beraber gidin dii mii yaaa! Özgem üzülmesin. İnş iyi geçer, hiçbir sorun çıkmaz.

Kızlar nolcak benim bu halim? Kilo verdim diye sevinirken eşim börek istedi yarın sabahki kahvaltı için. Masada görünce dayanamayıp 1-2 dilim hüplettim. 1 kilo geri geldi iyi mi? Birileri bana kızsın. Midem genişledi galiba benim. Oğlum 5 aylıkken de 3-4 kilo vermiştim. O zaman bu kadar zorlanmamıştım. Siz ne gibi bir çözüm buldunuz bu gece acıkmalarına? Lütfen bana bi yol gösterin kızlar. günlük diyetim akşama kadar çok iyi gidiyo. ama gece oğlum emzirip uyuttuktan sonra mutfakta buluveriyorum kendimi.

Sukrancm canim ben kizima 6 aylikken baslamistim diyete 6 ay boyunca gunduz uyuduk gece oturduk yemek yedik tv izledim tabi bunye tersine alisik olunca nasil kilo almistim gece yemekten kizimin gaz sorunu bitince normale donduk zaten.
Sana tavsiyem gece cok acikirsan sut yogurt ya da yogurdun icine badem kuru ya da taze meyve dogra ye bi cikolata acip yemek daha kolay ve isimize gelir ama onunda sonu kotu iste.

arkadaşlar geçmişi odudum ama yarın hepinize yazacağım.. şimdi biraz yorgunum...
papatyam gezmeye başladım.. senin yazdığını okurken kafam karıştı tekrar okuyacağım..yorgunluktan nereleri gezmişsin anlamadım ama doğu resimlerine bayıldım..
,özgecim rahat ol tatlım kendini üzme.. su akar yolunu bulur hesabı herşey olacağına varır.. birde hangi anı yaşarsan yaşa anın tadını çıkar tatlım..
ay buğün ne gündü yaa.. sabaha kadar yol geldik. öyle yoruldukki biraz uyuduktan sonra kendimize gelebildik..akşam yemeğini dışarıda yedik.. yürüyüş yaptık.. daha ilk günden gezmye başladık yani..buğün gece dinleneceğiz.. yarına dinlenmiş oluruz.. neyse hepiniz öpüyorum..

Sağol canım tavsiyelerini deniycem. bi de gece çeyrek ekmek arası peynir, meyve suyu, nutellalı ekmek, tatlı vs.. yiyodum. Biraz da bunlar kilo yapıyodu bende. Aslında akşam 19:00 dan sonra bişey yememek lazım diye öğrendim ama kalorisiz şeyler yemek bu saydıklarımı yemekten iyidir. Keşke gece yemediğimde midem bulanmasa. o zaman kilo vermem daha da hızlanırdı.

Nelson canim hosgeldin tatlim izmire esimle konusayim hangi gun musaitse sana haber veririm sen aksam goruselim demistin demi yanlis hatirlamiyorum kardesin is cikisi getircekti seni tekrar konusur bulusma ayarlariz canim
Bu arada dedigin cok dogru biraz akisina birakmam gerek ama nerde ben herseyi cok kafama takipsorun ediyorum mutsuzluk sendromu var galiba bende hic sevmiyorum huyumu hayat enerjim alinmis gibi ruh gibiyim birkac yildir
Sukrancim saat 7 den sonra isin rengi baya bi degisiyo malesef haftanin bir iki gunu neysede hergun birseyler atistirmak kosu bandinda yurumeye donduruyo isi oldugumuz yerde sayiyoruz yani en iyi yontem psikolojik olarak kendini ikna etmen gerek ben hep atiyorum bu tatliyi yesem 5 dk sonra tadi bile kalmicak agzimda .ustune vicdan azabi ve kilo alicam diyodum kendimi tutup yemiyodum sabah kahvaltidan sonraki arada tadini cikara cikara yiyodum ve kiloda yapmiyodu en iyi care bu bence.

günaydın kızlar,

dün gece hastaneye gittik eşimle,kuzumun kızarıklıkları azaldığı için onu götürmedik,babaannede kaldı dün,idrar kültürü çıkmamış ama idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor doktor,maalesef kan testi değerleri,ailevi akdeniz ateşi hastalığını gösteriyor,gen testi istedi doktor romatizma ve akdeniz ateşine bakılıcak,nefroloji bölümünden randevu almak için eşim hastaneye gidicek,şu günler bi bitseydi allahım

dün mutfak tezgahım geldi,şükür ki toz olmadı,saolsunlar santim santim ayarlayıp balkonda kestiler bi kova su döktüm kurtuldum pislikten,mutfak dolaplarım zaten temizdi ama dura dura toz olduğu için tekrar bi sildim,belli başlı şeyleri yerleştirdim ama bardak tabak felan halen kolide onlarıda bu akşam halledicem,

aklım başımda deil,bedenim bitmiş vaziyette uykusuzluk yorgunluk mahvetti beni,ne diet ne spor ne yeme düzeni hiçbir şey umrumda deil kızım düzelsin o bana yeter

Bitecek inş Mevcanım. Bu tahlil işlemleri bikaç gün sürüyo maalesef. Çoğunu halletmişsiniz zaten. Sen bol bol dua et. Annelerin çocukları için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş. Şifa versin yarabbim. Kuzucuklara hiç kıyamam ben.

ösgem
sorununuzu halletmenize sevindim işte erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar bazen,evinde huzurla otur,darısı bana inş,tam yerleşeyim kızımda iyileşsin misafir ağırlayacağım doya doya

papatyam,

ben gezdiklerini okurken yoruldum,sen gezmekten yorulmamış gibisin,kilo işine takılma o kadar yere gittin elbetteki kilo alıp dönecektin,el birliği ile vericez hepimiz inan

şükrancım,

ah o kocalar yokmu ah madem canın börek istiyor git anan yapsın dimibende aynıyım inan akşam bir şeftali yer yatarım sabah 500 gram fazla gelirim

nelson,

gezmelerdesin yine tatlı yorgunluklar bunlar,herkes bi dönsün senin diet menüne bizde azıcık uyalım bebeğim

eprumm,

tatil nasıl gidiyor,göbişini dert etme,eylül ayı çıtır annelerin ayı olucak

kubra,sehraa,hawar,zuzu kızlar hu hu

Son düzenleme:
bu arada yeme düzenim alt üst oldu,tezgah dün takıldı evde yemek pişirme faslı anca yarın başlar,köyün verdiği şişlik halen bedenimde,üzüntüden reglim kesildi daha 3.günüm oysaki ve en kötüsü uzun bir zamandır tuvalete çıkamıyorum gaz beni mahvediyor,

sabah 59.7 kilo geldim ama bu kilomu şişlikmi bilemiyorum,kızım bi iyileşsin 15 eylülde 58 olmazsam banada mevcan demesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…