Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

saol canım,inan bol bol dua ediyorum,sabaha kadar kabuslarla uğraştım kızımın başına hep kötü şeyler geliyordu,rüyamda çıldırdım resmen,bi uyandım yara olan ağzım gözüm iyice kötü olmuş,

önemli bir hastalık deil ama adının taşıyıcı hastalık olması beni ürkütmeye yetiyor,bacakları ayakları komple şiş ve mor yüreğim dayanmıyor işte

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim kızım da üç aylıkken ameliyat oldu. günlerce hastanelere taşıdık. tek doktora inanmadık başka doktorlara da götürdük ama ameliyat dedi hepsi de. şimdi iyi. kızınınki de geçer inş. Güçlü olmaya çalış. Ben normalde çok duygusalımdır. ama ameliyat günü Allah bana güç verdi. Çok soğukkanlı ve sakindim. Allah daha kötüsünü vermesin canım. çok geçmiş olsun.

benim kızımda geçen sene ameliyat oldu,geniz eti alındı ve kulaklarına tüp takıldı o zaman bende çok sakindim,çünkü tek şikayetimiz kulak ağrısıydı,bu sefer gözle görülen bir hastalık olunca panik oldum,az önce aradım kayınvalidem kızarıklıkları azaldı şişi baya indi dedi ama off ne bileyim

Kızlar çok özlüyorum sizleri.Ama günü değerlendirmek için hiç oturmuyorum.Ogluş uyurken güneşlenmeye gidiyorum.Gecede günün yorgunluğuyla yatakta uyuyakalıyorum.Geçmişe acele bi göz attım.Aklımda kalanları yazayım.Birazdan ölüdenize gidicez.Buraları çok güzel.Akşamları ya ogluş kucagumda yada ççantası yani bi ağırlıkla mutlaka 1 saat yürüyoruz geziyoruz.Yediklerimi yakıyorumdur herhalde.

Mevcanım ,çok üzüldüm çok geçmiş olsun kızına!!!Bu alerji vardı da çoştu mu?yoksa yeni mi ortaya çıktı?Bende evlendiğim ilk yazının denze girdiğimde denizde bayılıp hastanede gözümü açtım.Alerjk dediler.Ve bu illet hastalığı bir ilaç yüzünden evliligimn ilk aylarında bana musallat olduYaşamayan bilemez ve benimki hamilelik emzirme nedeniyle süre uzadığı ilaç içemediğim için kronikleşti.Adı kronik ürtikerNetten bakabilirsiniz.Heran vücudum kabarıyordu.Can acımı mı yoksa etraftaklerin cüzzamlı gibi bakmalarını mı neyi anlatayımEşim Allah razı olsun hep beni hastanelere her duyduğu ciltuzmanına götürdü.Hiç bi etken bulunamadı.Tek etken STRES dendi.Evliigimde Elhamdilllah hiç bişey yok.Ama aile problemleri zamanında yaşadıklarım o zaman çıktı vücudumda.Rabbim düşmanımın başına bile vermesin(amin)Geçen sene oğlumu emzirdiğim için ilaç içemediğim iççin ne çok sevdgim denizime ne havuza girebiliyordum kabarıyordum hep.İnş. kızının ki geçicidir ve kronikleşmez.Oglumda da çok az miktarda olsada ev tozu alerjisi çıkmıştı.Genetik olabilir dendiğinde kendimi suçladım agdım günlerce.Ama iyi çok şükür bi ilaç kullanmıyor hastanelik olmuyor en azında.Üzülmemek elde değil heleki söz konusu evlat olunca.Rabbim şifa versin öpüyorum seni

Sükrancım ,klo vermişsin çok sevindim.İnş. devamıda gelicek inanıyorum

Delüü sehra,dönmüşsün yağlarınla beraber hemideAy özlemişim sana bulaşmayı geleyim yakandan düşmiycem

Zuzuum ,iyi gezmeler canım sana.

Papatyam da gezmelerde sanırım.

Özgecim halıların geldimi yerleştin mi?

Menler paylaşılmaya başlanmış çok sevindim.

Nelsonum sen nasılsın?

Mevcanım başka bir doktora daha götürseniz, kızın da bıktı doktorlardan ama sağlığı için. bazen doktordan doktora farkediyo. Belki de sadece alerjidir. neye alerjisi varsa ondan uzak durunca geçer. önemli bişeyi olsa şişlik ve kızarıklıklar azalmaz bu kdar çabuk.

tatlım bu 3.doktor zaten,kızım cmt gününden beri alerji bu gün 5.günü yani azalması çok normal,doktor 3-4 güne tamamiyle geçer dedi

3 doktorda alerji teşhisi koydu,şu an sadece alerji şurubu içiyoruz,sadece dizlerindeki ağrı ve karın ağrısından şüphelendiği için gen testi istedi,orda çıkacak herşey

Ebrucum iyi gezmeler. Bizim yerimize de gez. Çok güzeldir oralar şimdi. Bi gezi dergisinde görmüştüm. Çocukla kolay olmuyo ama mekan değişikliği için bile gitmeye değer. dönünce yine hep beraber menü paylaşımlarına devam ederiz.

Anladım canım. Ne diyeyim. Çok geçmiş olsun. Kızına üzüldüğüm için ben de kendimce aklıma gelenleri yazıverdim.

şükrancım,ebrucum ikinizede uzun msj yazdım ama kafam nasıl dalgınsa gönder yerine kk yı toptan kapadım,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,şimdilik gen testi için randevu gününü ve sonuçlarını beklemekten başka çarem yok,

rabbiz kuzucuklarımızı korusun

Mevcan çok geçmiş olsun. Umuyorum çok kötü birşey çıkmaz. Rabbim yardımcın olur inşallah.
Ebruuu çok güzeldir oralar. Keyfimi çıkar. İhi tatiller canım...
Bu sabah tartıya çıktım ve ben tamda şöyle oldum
65.2 çıktım. Uzun zamandır hiç bukadar kilolu olmamıştım. Bu sabahtan beri dikkat ediyorum. Etmek de zorundayım zaten. Başka çarem yok. Bugün her yediğimin fotosunu çekti. Albüm şeklinde profilime eklicem. Sizde bakarsınız ve beni daha kolay eleştirirsiniz. Akşama gelecek fotolar.

teşekkür ederim canım,

en son kilon kaçtı peki,albümün herkese açıksa bende bakarım,bu arada geçen yazdım ama görmedin facen varsa eklesene beni fotolarını ve fotolarımı net görürsün 59 luk halim var :)

Mevcancim canim evi kafana hic takma yavas yavas duzene gircektir Rabbim kizina da sifa versin umarim tedavi cvp verir ve hemencecik iyilesir
Ebrucum oludenize gittim 2 sene onceydi gercekten cok guzel yerler iyi eglen canim keyfini cikar tatilin
Ben yerlestim halida begendim eve aldik serdik hic icine sinmedi serince vazgectik hem butce olarak biraz erteledim hem de acele etmek istemiyorum hali onemli benim
İcin icime sinsin istiyorum simdilik salonda kilim var diger odalar bos yaz diye sorun etmiyoruz artik
Papatyacm soyle birsey var sen baya duzene oturtmustum yemek ve sporu vucudun alismisti ee calistigin icinde belli bi uyku ona gore de yeme saatin vardi simdi ne oldu hepsi karisti o kiloyu gormen normal yani sismistir vucudun benim de oyle oldu cunku utaniyorum evde dar birsey giysem heryerim portluyor yaa cok belli kilo aldigim pompayla sismis gibiyim bir de esim sabah demezmi boyle cok guzel oldum sakın kilo verme diye gulsemmi aglasammi bilemedim sacmalama dedim boyle neyim guzel ( kendi cok zayif sevmiyo hastalikli gibi oluyomusmus ) neyse lafin kisasi sen ise baslar baslamaz takir takir verirsin ise kadar da salma tabi baslamissin zaten dikkat etmeye Allah ebruyla bana yardim etsin ( evde olup calismayanlara da)evdeyiz diye duzen hep ayni her dk mutfaga girme tehlikemiz var:18:

papatyamı facede gördüm,65 kiloyum dediğine bakmayın,hatun bildiğin çıtır

ösgem,bizimde şu an en büyük eksiğimiz halı yaz diye takılıyoruz ama eylül diyince ankaraya kış gelir,

papatyamı facede gördüm,65 kiloyum dediğine bakmayın,hatun bildiğin çıtır

ösgem,bizimde şu an en büyük eksiğimiz halı yaz diye takılıyoruz ama eylül diyince ankaraya kış gelir,

Ayyyyy ne diyeyim çok teşekkür ederim canım. Eşim de öyle diyor da ben rahatsız oluyorum işte...
Belki de özgenin dediği gibi şişkinliktir. Benim kışın saat gibi tıkır tıkır işleyen bir hayatım vardı. İnşallah öyledir. Ben bugün iyi beslendiğini düşünüyorum. Akşama eklicem yediklerimin fotosunu.

merhaba kızlar:
fotoğraflar gelecek inşallah başarabilirsem...

08:30 sabah kahvaltım kızlar...

10:30 ara öğünüm

12:30 öğle yemeğim. köfte salata. bir tane türk kahvesi içtim yemekten sonra

15:00 ara öğünüm. bir adet armut

17:00 2 şeftali soydum oğlumla yedik...

19:00 akşam yemeğim. 3 yk kadar bamya yemneği, bir tane kırmızı biber dolma, bol salata ve yoğurt
az sonra form çayı içeceğim.
kızlar benim midem acayip genişlemiş. çok acıkınca bayılacak gibi oluyom valla..
yorumlarınızı bekliyorum...

Papatyacim masallahMenun ne kadar saglikli olmus
Porsiyonlarinda gayet iyi hatta aksam bamyadan biraz daha alabilirdin ins. İstikrarini korur en kisa zamanda siskinliginden kurtulursun
Ben foto ceksem yuhlarsiniz beni hosbesler pudingler kurupastalar
Yarin aksam da akrabalar arasi gun var Ama biliyorum ki yakin zamanda ben de toparlanicam isteyince cok guzel adapte oluyorum sorunsa suan nedense istemiyorum:26:

Özgecim taşınma işi yoluna girdiğine göre sen de toparlanırsın yavaş yavaş. Diyetisyen selahattin dönmez demişti ki akraba ve komşu günlerinde kendi tabağınıza her çeşitten küçük birer parça alabilirsiniz. Porsiyon sınırını aşmazsanız sorun olmaz demişti. Mesela tabağınıza 2-3 yaprak sarması, 1 dilim kek, 1 küçük poğaça alabilirsiniz. Sen de öyle yaparsın canım.

Kizlar aksam aksam sinir oldum hic yoktan yaaa
Burda malum santiye elektrigi var. Ve tasinan sayisi gittikce artiyor santiye elektrigi kaldirmiyor sanirim gunde 3 4 kez elekrikler gidip geliyor bu aksam da 2 kez 5 dk arayla gitti geldi sonuc tvdeki tum kanallar silindi bir daha yaparken yine kesildi azcik kanal var suanda ve ayarlanmiyo onu gectim ocagimda elektrikli cam ocak oda sizlere omur calismiyor
Tvde bozulsa esim kalpten gider yeni aldik cunku
Akraba gunu de ya ben de ya kv olucakti fırını simdilik gunduz .kullanmayin demisti yetkili servis elektrik kaldirmaz diye halilarımda yok diye bu sartlarda misafir agirlamak istrmedim diger aya ben aldim isabet olmus ocagim da gitti cunku

Oğlum çok akıllı sanki 12 yaşında bi çocuğum var gibi!Dinliyor iştahı açıldı tuvaletini havuza girmeden yapıyor ve çok erken uyuyor :) Evde saatlerce ugrasirdim:)Bende buralarini çok begendim! HABIRE oğlum kucağımda tarihi yerleri geziyoruz spor oluyor :)ınş devam edilen gelince canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…