- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.821
Bitecek inş Mevcanım. Bu tahlil işlemleri bikaç gün sürüyo maalesef. Çoğunu halletmişsiniz zaten. Sen bol bol dua et. Annelerin çocukları için ettiği dualar daha çabuk kabul olurmuş. Şifa versin yarabbim. Kuzucuklara hiç kıyamam ben.
saol canım,inan bol bol dua ediyorum,sabaha kadar kabuslarla uğraştım kızımın başına hep kötü şeyler geliyordu,rüyamda çıldırdım resmen,bi uyandım yara olan ağzım gözüm iyice kötü olmuş,
önemli bir hastalık deil ama adının taşıyıcı hastalık olması beni ürkütmeye yetiyor,bacakları ayakları komple şiş ve mor yüreğim dayanmıyor işte
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim kızım da üç aylıkken ameliyat oldu. günlerce hastanelere taşıdık. tek doktora inanmadık başka doktorlara da götürdük ama ameliyat dedi hepsi de. şimdi iyi. kızınınki de geçer inş. Güçlü olmaya çalış. Ben normalde çok duygusalımdır. ama ameliyat günü Allah bana güç verdi. Çok soğukkanlı ve sakindim. Allah daha kötüsünü vermesin canım. çok geçmiş olsun.
benim kızımda geçen sene ameliyat oldu,geniz eti alındı ve kulaklarına tüp takıldı o zaman bende çok sakindim,çünkü tek şikayetimiz kulak ağrısıydı,bu sefer gözle görülen bir hastalık olunca panik oldum,az önce aradım kayınvalidem kızarıklıkları azaldı şişi baya indi dedi ama off ne bileyim
Mevcanım başka bir doktora daha götürseniz, kızın da bıktı doktorlardan ama sağlığı için. bazen doktordan doktora farkediyo. Belki de sadece alerjidir. neye alerjisi varsa ondan uzak durunca geçer. önemli bişeyi olsa şişlik ve kızarıklıklar azalmaz bu kdar çabuk.
Kızlar çok özlüyorum sizleri.Ama günü değerlendirmek için hiç oturmuyorum.Ogluş uyurken güneşlenmeye gidiyorum.Gecede günün yorgunluğuyla yatakta uyuyakalıyorum.Geçmişe acele bi göz attım.Aklımda kalanları yazayım.Birazdan ölüdenize gidicez.Buraları çok güzel.Akşamları ya ogluş kucagumda yada ççantası yani bi ağırlıkla mutlaka 1 saat yürüyoruz geziyoruz.Yediklerimi yakıyorumdur herhalde.
Mevcanım ,çok üzüldüm çok geçmiş olsun kızına!!!Bu alerji vardı da çoştu mu?yoksa yeni mi ortaya çıktı?Bende evlendiğim ilk yazının denze girdiğimde denizde bayılıp hastanede gözümü açtım.Alerjk dediler.Ve bu illet hastalığı bir ilaç yüzünden evliligimn ilk aylarında bana musallat olduYaşamayan bilemez ve benimki hamilelik emzirme nedeniyle süre uzadığı ilaç içemediğim için kronikleşti.Adı kronik ürtiker Netten bakabilirsiniz.Heran vücudum kabarıyordu.Can acımı mı yoksa etraftaklerin cüzzamlı gibi bakmalarını mı neyi anlatayım Eşim Allah razı olsun hep beni hastanelere her duyduğu cilt uzmanına götürdü.Hiç bi etken bulunamadı.Tek etken STRES dendi.Evliigimde Elhamdilllah hiç bişey yok.Ama aile problemleri zamanında yaşadıklarım o zaman çıktı vücudumda.Rabbim düşmanımın başına bile vermesin(amin)Geçen sene oğlumu emzirdiğim için ilaç içemediğim iççin ne çok sevdgim denizime ne havuza girebiliyordum kabarıyordum hep.İnş. kızının ki geçicidir ve kronikleşmez.Oglumda da çok az miktarda olsada ev tozu alerjisi çıkmıştı.Genetik olabilir dendiğinde kendimi suçladım ag dım günlerce.Ama iyi çok şükür bi ilaç kullanmıyor hastanelik olmuyor en azında.Üzülmemek elde değil heleki söz konusu evlat olunca.Rabbim şifa versin öpüyorum seni
Sükrancım ,klo vermişsin çok sevindim.İnş. devamıda gelicek inanıyorum
Delüü sehra,dönmüşsün yağlarınla beraber hemideAy özlemişim sana bulaşmayı geleyim yakandan düşmiycem
Zuzuum ,iyi gezmeler canım sana.
Papatyam da gezmelerde sanırım.
Özgecim halıların geldimi yerleştin mi?
Menler paylaşılmaya başlanmış çok sevindim.
Nelsonum sen nasılsın?
tatlım bu 3.doktor zaten,kızım cmt gününden beri alerji bu gün 5.günü yani azalması çok normal,doktor 3-4 güne tamamiyle geçer dedi
3 doktorda alerji teşhisi koydu,şu an sadece alerji şurubu içiyoruz,sadece dizlerindeki ağrı ve karın ağrısından şüphelendiği için gen testi istedi,orda çıkacak herşey
Mevcan çok geçmiş olsun. Umuyorum çok kötü birşey çıkmaz. Rabbim yardımcın olur inşallah.
Ebruuu çok güzeldir oralar. Keyfimi çıkar. İhi tatiller canım...
Bu sabah tartıya çıktım ve ben tamda şöyle oldum
65.2 çıktım. Uzun zamandır hiç bukadar kilolu olmamıştım. Bu sabahtan beri dikkat ediyorum. Etmek de zorundayım zaten. Başka çarem yok. Bugün her yediğimin fotosunu çekti. Albüm şeklinde profilime eklicem. Sizde bakarsınız ve beni daha kolay eleştirirsiniz. Akşama gelecek fotolar.
papatyamı facede gördüm,65 kiloyum dediğine bakmayın,hatun bildiğin çıtır
ösgem,bizimde şu an en büyük eksiğimiz halı yaz diye takılıyoruz ama eylül diyince ankaraya kış gelir,
Papatyacim masallahMenun ne kadar saglikli olmus
Porsiyonlarinda gayet iyi hatta aksam bamyadan biraz daha alabilirdin ins. İstikrarini korur en kisa zamanda siskinliginden kurtulursun
Ben foto ceksem yuhlarsiniz beni hosbesler pudingler kurupastalar
Yarin aksam da akrabalar arasi gun varAma biliyorum ki yakin zamanda ben de toparlanicam isteyince cok guzel adapte oluyorum sorunsa suan nedense istemiyorum:26:
Ebrucum iyi gezmeler. Bizim yerimize de gez. Çok güzeldir oralar şimdi. Bi gezi dergisinde görmüştüm. Çocukla kolay olmuyo ama mekan değişikliği için bile gitmeye değer. dönünce yine hep beraber menü paylaşımlarına devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?