Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyam ,resimle paylasmissin çok güzel ve sağlıklı!Sporuda yaptın mi tamamdır:)

Özgecim içine sinmediyse iyi yapmışsın almamakla! PERDEnin ucuz diye hiç beğenmiyorum nerdeyse yırtık tulumu takucakaksiliklerde de vardır bi hayır !

Aksilik işte ya geldimi arka arkaya geliyo. özgecim eğer diğer komşular da bu sıkıntıları yaşıyosa şebeke elektriği kısa sürede halledilir. Eşin bu işlerle ilgilenen biriyse başvuruda bulunup getirtir. Yeter ki bikaç kişi daha şikayetçi olsun. Tek kişi için gelip ilgilenmiyolar maalesef.

günaydın çıtırlarım,

şükür kızımın alerjisi baya azaldı,sadece bacağında hafif şişlik ve morlukları var,gen testi için eşim randevu alamamış,bugün tekrar gidecek hastaneye,idrar kültürü temiz çıkmış,doktor kültür temiz çıkarsa akdeniz ateşi veya romatizma hastalığı olma ihtimali daha yüksek çünkü enfeksiyonda tetikler demişti,anlıycanız taşıyıcı olma ihtimali şu an için yüksek,

şimdi beklemekten başka çarem yok,umarım taşıyıcı deildir,umarım hastaysada başında yakalamışsızdır kısa sürede ilaçla atlatırız,
önemli bir hastalık deil ama uzun yıllar ilaç alıcak olması beni delirtiyor.beklemedeyiz anlıycanız

dün sularımız bağlandı 2 gün susuz kalmak zordu ya,mutfağımı nihayet yerleştirdim ama fırın,bm,musluk bu akşam kurulacak,evde eksik o kadar çokki hangi arada nasıl yetiştircem bilmiyorum

ösgem kaderdas arkadaşım benim,beni yazmışsın resmen bizde şantiye elk kullanıyoruz ve bizle beraber bir bina 3 inşaatta aynı elk kullanıyor,müracat etmiş yönetim ama trafo takılması gerekiyormuş buda en az 3 ay demek asonsörler çalışmıyor ve trafo gelene kadar çalışmıycak,akşamları 2-3 kez elk gidip geliyor bende korkuyorum bi şeylerin bozulmasından ama yapacağımız bir şeyde yok

papatyam,

menünde resimlerde harika bence,yanlız fotoları görünce acıktım iyimi canım acaip şeftali istiyor şu an

eprumm,

çok sevindim adına,maaşallah akıllı oğluşuna keyfinin yerinde olması çok güzel,

şükran,

burdasın tatlım koca bir günaydın sana

db,

canım nerdesin bi göründün bi kayboldun canını sıkan bir mevzuu vardı,hastalıktan soramadım ya

Günaydın kızlar, napıyosunuz bakalım? Ben annemlerdeyim dünden beri.

Kahvaltıda 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 haşlanmış yumurta
şekersiz açık çay

Ara 1 salkım üzüm

Bu sabah oğlum 05:30 da kalktığı için erken kahvaltı yaptım 6:30 da babam işe giderken. öğlen de burdaki komşular gelecekmiş
çaya. inş fazla kaçırmam onlarla beraber.

sabah kahvaltısı

1 dilim beyaz ekmek
yarım paket altınbaşak diyet bisküvi
melemen
çok az beyaz peynir

sonra yarım litre su

ara öğün

1 tane orta boy şeftali

sabah kahvaltısı

1 dilim beyaz ekmek
yarım paket altınbaşak diyet bisküvi
melemen
çok az beyaz peynir

sonra yarım litre su

ara öğün

1 tane orta boy şeftali

ekmek az tüketmişsin bu güzel bide tahıllı olsa daha güzel olacakmış,yarım pakette olsa diet bisküvi yeme,evdeysen onun yerine salatalık,domates ve maydonoz ekle,diet bisküvi dışarıdayken kurtarıcın olsun

günaydın kızlar:
özgecim allah yardımcın olsun. ben deevime taşındığımda bir süre şantiye elektriği kullandım. zordur bilirm. umarım en kısa zamanda hallolur..
mevcan kızının alerjisi azalmış ne güzel...çok çok sevindim. porsiyonlarım çok iştah açıcı değil mi? bakalım hergün yapabilecek miyim. arkadaşlarla yemeğe çıktığımda çekemem herhalde. sorarlarsa ne dicem...

çıtır anneler mrh. ben geldim hemde kilolarımla birlikte ama okudum sizinde farkınız yok sanırım ben kilo almışım veremiyorum üstüne kilo almışım bide... kv köyde sadece aktıvıte olsun dıye yemek yenıyo da sıkıntıdan hiç yapacak bişey yok çünkü hareket alanıda çok kısıtlı ve gelsın kilolar.....
bayramda nete giremdım bayrmanızı kutlayamadım benim bayramım çok sıkıcıydı bi köyde ddüğün vardı vakit geçsin diye oraya gittim...
gitmeden 62-61 arasıydı kilom şimdiii 64(((
ve bu hafta sonu düğün var yarın aksam kına pazarda nikah var ve kilo veremedimm bennnn...
geçmişi okudum ama çok hatırlamıyorum ebruuu iyi tatillerrrrr bol bol eğlennnn...biz bu sene tayın nedeniyle tatıle gıddemedıkkkk
mevcan kızın için üzüldüm allah şifa versin ins. çabuk iyileşir...
bu arada ewınde de ıyı oturmalar tasınmıssınnn....eksiklerinde hemen biter inş..
özge senınde taşınman bitmiş güle güle oturunnnn....siz bitirdınız işi sıra bana geldi yeni bi şehir yeni ew bakalım nasıl olacak.. bide yani bi okul tayınım olmadı daha bana dua edın ıns olur açık yok dıyorlar çok korkuyorum olmazsa diye.....

papatya menün çok görünuyooo çokta sağlıklı ..ama biyerdde duymuştum renkli tabaklar iştah açıyormuş ..benim günlük yemek takımım öyleydı o zamandan beri kullanmıyoorummm ...

mevcan tatkın bebeğin kısa sürede iyileşir inşallah.. ve thlil sonuçlarında hiçbirşey çıkmaz inşallah.. alerjisi azlmış çok sevindim..
özgecim beden evime ilk oturduğum zamanlar sık sık sartel atardı.. ama zamanla düzeliyorrr. merak etme bir kaç ay sonra düzenen girer.

farmela hoşgeldin toğiğimize

elif kilolar oh gelmiş ama merak etme veririz toğikçe..

papatyamm menun güzel.. ama aynı gayreti hergün gösteririsen gider kilolar..

künra güzelim görüşemedik ama olsun başka seferre inşallah..

ebruli kız sana ne yazacaktım yaa..:) tatil nasıl güzel mii

kızlar bende karatayyın diyet kitabını okuyorum.. hem gezme hemde kitap okuyorum.. şimdiden 80 sayfasını okudum daha var ama bitiririm sanırım.bitince mantığını size de anlatırım.. mantık doğruda uygulaması zor gibi görünüyor bakalım nolcakkk... bileyimde uygulamazsam uygulaamam... buğün dışarı çıkmadık.. evdeyiz..

bu arada yaz tatili bana kilo olarak çok birşey katmadı.. ramazanda verdiğim 2 kg mın birazını geri ldım.. yemek koonusunda kendimi kasmıyorum.. yiyorum. dikaat etmeye çalışsamda çok dikkat edemiyorum.. . evime dönünce ne kadar vermişim almışım belli olacak..

ama kızalr ben enince sonunda 55 klo olacağım.. belki evime yürüyüş bandıda alırım.. yürümek her şekilde iyi gelir insana.. spor selülitlerimizide azaltır diye düşünüyorum.. bu yaz şimdilik bu son tattiim. tadını çıkarayımdaa..

Kizlar nasilsiniz ben kv geldim simdi malum gun var ben aramiz 1 durak saniyodum 4 5 durak varmis sicakta kizimla zor oldu valla esim sabahtan havuza gitti arkadaslariyla nasi canim cekti firsat olursa ailecekte gideriz ins..
.Ebrucum masallah oglusuna yaa benimde 2. Uslu olur insallah kizim cok akilli cok bilmis ama yaramaz cok hareketli laf soz dinlemiyor yanii
Bu arada sen gezip eglendikce ben gezmisim gibi oluyorum cok istiyodun tatile cikmak nasip oldu cok sukur
Elff 16 baslangiclar guzeldir canim yeni sehir yeni okul(ins.)yeni ev ve yepisyeni kilo vermis bir sennnnn.
Tasinmanin zorlugu elbet var ama senin sansina cocugun yok suanda yerlestikten sonrada butun yorgunlugun gidiyor zaten
Mevcanim kurulu duzene gitsek bu kadar zor olmazdi ama az kaldi keyfini cikarmaya kizin da bi sagligina kavussun unutursun bu yorgunluklari
Papatyacm nelsoncum ins. Beyaz esyalarima birsey olmadan şu elektrik isleri hallolur buzdolabi haric fislerini cekip geldim herseyin bi ocagi cekemedim fisi yoktu cunku
Papatyam bu arada renkli tabak istah acarmi bilmem ama mavi tabak kullanin diyorlar varda kullan istahi dengeliyomus
Nelsoncum bulustugumuzda anlatirsin birazcik karatayi merak ettim.

slm kızlar,çok yoğundum bugün kk ya gir çık yaptım hep,

ilk defa duydum tabak rengine göre iştah kapandığını,işyerindede evdede beyaz tabak kullanıyorum ben,sadece kahvaltım mavi renkte onuda deli gib tüketiyorum,

sadece şunu biliyorum yemeklerden 10 dakika önce nane koklanırsa iştah azalırmış ha denedimmi hayır,

çıkıcam birazdan kendinize şimdilik iyi bakın

menüm çok saçma ama

sabah

kuruyemiş,yeşil çay

öğlen

1 kase yoğurt çorba,bulgur pilavı üstü bezelye,salata 1 dilim ekmek

ara

1 elma

ara

2 tane bayram çikosu

ara

1 salatalık ve kuruyemiş bide yeşil çay

dedimya saçma diye

Merhaba kızlar
Bazı özel nedenlerden ve problemlerden dolayı bir süre kk ya giremicem. Hesabımı kapatmıyorum. Belki de kullanıcı adımın değişmesini talep ederim bilmiyorum. . Sizi misafir olarak takip ederim. Bunun sizinle hiç ilgisi yok inanın. Dönene kadar elimden geldiğince dikkat edip spor yapıcam. Belki bir hafta belki de bi r ay sonra dönerim bilemiyorum.
Sizi çok seviyorum... Hoşcakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…