- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.861
Aramıza yeni arkadaş gelmiş hosgelmis
Papatyam ınş ailevi bi sorun yoktur!
Nelsonum karataya başlayacakmış hayırlı olsun canım
Ozgecim bende tatile çıktığımız için çok mutluyum ":)
Elfcim denize yakın olması iyi ölmüş yürüyüş yaparsın!
Mevcanim kızının daha iyi olmasına sevindim!kilo vermişsiniz tebrikler canım!
Sukrancim unuttun sana ne yazacağımı
Papatyacim umarim sorun her neyse biran evvel cozulur mutlaka don aramiza cok ozletme kendini bak
Mevcanim kizinin daha iyi olmasina sevindim umarim randevuyuda biran evvel alirsiniz
Elffcm haklisin aslinda insanoglu iste nankoruz malesef!!!
Ve az sukrediyoruz. Suan ben hayalini kurdugum bir evde oturuyorum ama simdiden alistim 1 ay bile olmadi esimlede dun konustuk trilyonluk villada alsak bir yerden sonra normal gelicek yani bunlar hep dunyanin aldatmacalari iste Rabbim affetsin bizleri hep sukreden kullarindan olalim ins.(amin)
Sukrancim dikkat etmedik fazla csnim bu aralar ins. Topikcenek bi toplanalim duzelicez ben de cok fenayim aynalara kustummm
Ebrucum cok gecmis olsun tatlim yaa beterin beteri var ama ilaclar da iyi gelmis bak son gun tadini cikar keyfini bozma yarin malesef riya biticek gene ev is yemek . . . .Nasilsa.
Slm kizlar.
Bebegim huzursuz dis mi cikariyor baska. Bir sey mi bilmiyoruz. Idrarinda bir sey cikmadi. Neyse iste bir de cok yoruliyorum. Kucagimda hep. Vakit bulamiyorum pek.
Rejime gelirsek. Rejim mejim kalmadi. Yeniden motive olmam gerek. Sizi takipteyim.
Db55 hoşgeldin aramıza canım. Senin geldiğin sayfaları kaçırmışım. Profilime yazdığınız yorumlar gelmiyo. Takip edemiyorum. Bu arada senin de bebeğin varmış, Allah bağışlasın. kaç aylık? benimki 11 aylık. Huzursuzluğuna canın sıkılmasın. Benim oğlum da çok ağlıyo. Defalarca dr a götürdüm. tahliller, muayneler, bişey çıkmadı. ben de bişey oldu da ağlıyo sanıyodum. kucağıma alınca susuyo çoğu zaman.
Benim de dün akşam bütün hevesim şevkim kırıldı. Moral bozukluğundan herşeyleri yedim. Bu sabah tekrar devam ettim diyete. topiğe kimse bişey yazmayınca, menü paylaşmayınca bütün motivasyonum gidiyo. Kendimi de yalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?