Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

özge senin iş bitti yük bize kaldı:) ewet bazen yeni iş okul falan ıyi oluyoda benim biraz sanki çok oldu bundan bir sene önce urfadaydım bu sene malatya ve şimdi batı :) okulları hiç saymıyım. ama dediğin gibi çocuk yok.
siz elektrik falan dediğinizde benim aklıma urfada cççalıştığım okul geliyooo çok kötüydü tezekle soba bile yaktıkkk. biz çok güzel şartlarda yaşıyoruz bu yüzden taşınmak çok zor gelmiyor bunları düşününce rahatlıyorummmm...
kilolarda başım dertte ama gideceğim şehir deniz kenarı sahile ew yakınmış(ben hiç görmedim) yürüyüş yaparım diye düşünüyorum...

ewet gitmeyen kilolar geldiiii.......
karatayı bende merak ediyorum biraz araştırdım mantık oturtmak gerekiyor sen okuda bizde feyizlenelimmmm...:))

günaydın kızlar,

topic bomboş kalmış ya,

papatyam ne oldu şekerim ya,nickinimi değiştircen ne yaparsan yap aramıza en kısa zamanda dön lütfen,

kızımın şişliği indi şükür ama bacakları parça parça mor sanki dayak yemiş gibi,bi geçeydi eşim bugün yine randevu için gidecek,bi alaydık şu randevuyu ya

elifcim o kadar güzel bir yere değindinki işte insan oğlu böyle nankör oluyor,biz şantiye elektiriğini dert ederken elektrik nedir bilmeyen insanlar olduğunu hatırlattın bize,

kendime kızdım ağzımla deil kalbimle şükretmeyi öğrenmem lazım,

sizinde işiniz çok zor,ben meslekleri gereği kurulu düzeni olmayan insanlara çok üzülüyorum,benim yiğeniminde sözlüsü polis,branşı gereği sürekli tayin alıyor,yengemi bi görsen daha düğün dernek yok ama kızım gider diye kafayı yiyor

gelelim asıl konumuza,yani kilocuklara,

ben 16 ağustos itibari ile yeni başlangıç yapıyorum,

cenaze,ramazan,taşınma,hastalık derken kilomu hiç takip edemedim şöyleki

1,5 ay önce 60.5 tim

sonra 60.1 oldum

arefe günü 58.2

dün sabah 60

bu sabah 59.3

regli,ödem hepsi peşpeşe olunca saçma bir şey çıktı ortaya

bu sabahki kilom 59.3
başlangıç 72

hedef 56

hayde bre diyip her cuma düzenli tartılmaya başlıyorum

mevcan canım allh kızına şifa versin ...kışın bende alerji olmuştum ağrı kesici yüzünden ayaklarım şişmiş bide benek benek olmuştu acısını hatırlamak bile istemiyorummm inan ..kızına allh yardım etsın o daha çok küçük üstelik inş en kısa zamanda iyi olurr....
canım inan bende bilmiyordum öle hayatları görünce şok oldum hergün bakıp şükrederdim böle bazı olaylar hatırlatıyor işte hoş bu aralar bende şüükretmeyi unutuyorum..

anlıyorum yengeni annemde aynı çok kötü ya gezmek bazen iyi çok insan tanıyorsun farklı yaşamlar ama bazende yorucu oluyo ben 2 aydr ewımde değilm mesala.....

kilo ya gelince aynnı 64 annemin tartısı dijital değil tam kilo olmuyoo yani...
hedefim:56 inş tabi
beden olarak yani görüntü olarak 3 beden inşşş tabi

Kızlaaaar ben evime döndüm. dün misafirlerle birlikte biraz yesem de fazla artıda çıkmamışım sevindim. Ben 65- 66 kesin olurum diyodum. Ama pes etmek umutsuzluğa düşmek yok. Durmak yok yola devam.

Kilo bildirimi

Geçen hafta 62.7
Bugün 63.0
Gelen 300 gr

elif tatkım karatayı anlatırıjm.. kitabı bir bitireyim ve eve döneyim de..,
elif kilolar üzeerimizde kiracı veririz yaa.. tek sorunumuz kilo olsun.. senin tayinde hayırlı olsun.. ah ben gidemedim bir yerlere kaldım aynı yerde.. yaram derin :)
mevcan güzelim yinede başlangıca göre kilo vermişsin.. azı çoğu olmaz kilonun giden her ne kadar olursa olsun kardır.,
kübra sende öyle çok almamışsın kiloyu.. veririlir ya ..

durmak yok tam gaz devammm..
,papatyam sorun ne diye sormayacağım özel demişsin ama seni en kısa sürede aramızda görmek isterim.. sensiz tadı olmaz bu toğiğin

kilo göstergemi değiştirmyorum.. k,lo verneye kaldığım yerden 58.5 den devam etmek hayalimbu kiloda olmadığımı biliyorum amaneyse hayal kurmakda güzel.... umarım üzerine çok kilo eklemeden geri eve dönerim..

Moralim bozuk.ilk gün regl bugünde idrar yolu enfeksiyonu tekne turu yapacaktık çok hevesletmiştikEsim bi sürü ilaç almış şimdi rahatladım biraz!bugün bol bol denize girecektimhhavuza eşim girdi oglumda bugün girmek istemedi .ama uyutmaya çalışıyorum uyumuyor ee yorulmadi tabi! Yarın dönüş :-( hiç dönmek istemiyorum! Neyse bunuda yapamiycktik bunada şükür ! Nankörlük ediyorum bazen böyle!

Aramıza yeni arkadaş gelmiş hosgelmis
Papatyam ınş ailevi bi sorun yoktur!
Nelsonum karataya başlayacakmış hayırlı olsun canım
Ozgecim bende tatile çıktığımız için çok mutluyum ":)
Elfcim denize yakın olması iyi ölmüş yürüyüş yaparsın!
Mevcanim kızının daha iyi olmasına sevindim!kilo vermişsiniz tebrikler canım!
Sukrancim unuttun sana ne yazacağımı

Ebrucum tekrar aramıza dönecek olmana sevindim. Tatilinin son günü böyle bi sorun çıkması kötü ama yine de günlerce tadını çıkardın. Daha nice tatillere inş. Eşimle çocuklarla biz de gidecekmişiz eylülün ilk haftası. Napalım işyeri eylülde izin yazmış yapcak bişey yok.
Neyse gelir gelmez menülerimizi yorumlamaya başla çıtırcık gibi.

Papatyacim umarim sorun her neyse biran evvel cozulur mutlaka don aramiza cok ozletme kendini bak
Mevcanim kizinin daha iyi olmasina sevindim umarim randevuyuda biran evvel alirsiniz
Elffcm haklisin aslinda insanoglu iste nankoruz malesef!!!
Ve az sukrediyoruz. Suan ben hayalini kurdugum bir evde oturuyorum ama simdiden alistim 1 ay bile olmadi esimlede dun konustuk trilyonluk villada alsak bir yerden sonra normal gelicek yani bunlar hep dunyanin aldatmacalari iste Rabbim affetsin bizleri hep sukreden kullarindan olalim ins.(amin)
Sukrancim dikkat etmedik fazla csnim bu aralar ins. Topikcenek bi toplanalim duzelicez ben de cok fenayim aynalara kustummm
Ebrucum cok gecmis olsun tatlim yaa beterin beteri var ama ilaclar da iyi gelmis bak son gun tadini cikar keyfini bozma yarin malesef riya biticek gene ev is yemek . . . .Nasilsa.

Evet Özgecim bayramdan sonra kendimizi toplıcaz dedik ama herbirimiz türlü sıkıntılar yaşadık. Bi düzen tutturamadık. İnş hepimizin hayatı normale döner.

Papatyacım sorunun her ne ise kullanıcı ismi değiştirerek girebilirim demiştin. O işi halledip tekrar dön aramıza. İnş seni yine bu topikte görürüz.
Kübracım sen nerelerdesin? yazmıyosun bayağıdır? umarım herşey yolundadır.
Mevcanım, kızının daha iyi olduğuna sevindim. Bu arada kızının okul işi noldu? kaydedildi mi? Benim kızım daha kaydedilmedi. Kur a çekilecekmiş. Herkes çocuğunu öğlenci yaptırmak için başvurmuş. Bir de herkes bir bayan öğretmene kaydettirmek isteyince
karışıklık çıkmış ve kur a çekilmesine karar verilmiş. kayıt işi de buna bağlı. Hiç böyle şey duymamıştım ya.
Sehraa ve Zuzu siz ne zaman dönüyosunuz?

Nelsonum Bu Karatay diyetine sardırmışsın. Ben az çok bişeyler duydum. Canan Karatay tv de anlattı. Sizlere uyar ama ben alışamadım gitti. Ayçiçek yağı yasak, margarin yasak, prinç, patates hiç yenmeyecek. zeytinyağı ve tereyağ serbest. Bol bol yeşillik
tüketilecek. Kahvaltıda zeytin peynir, yeşillik domates serbest. Öğünlerde zeytinyağı ile pişmiş sebze yemekleri tüketilecek vs. Hepsine alışırım ama zeytinyağı ve tereyağı mide bulantısı yapıyo bende. Prinç ve patatesi de evden çıkarmamız zor. Onlarsız yemek düşünemiyorum. Ama tabii ki az tüketilir o ayrı.

Elifcim birçok köy bu sorunları yaşıyor. Annemlerin memleketinde köy okulunda soba yakılması için her öğrenci kendisi odun getiriyormuş. Hergün bir öğrenci bir poşet odunla okula geliyomuş. Ayrıca 1.2.3.4. sınıflar da tek bir sınıfta öğrenim görüyomuş.. Sahip olduğumuz herşeyin kıymetini yokluğunda bilebiliyoruz.

Slm kizlar.
Bebegim huzursuz dis mi cikariyor baska. Bir sey mi bilmiyoruz. Idrarinda bir sey cikmadi. Neyse iste bir de cok yoruliyorum. Kucagimda hep. Vakit bulamiyorum pek.

Rejime gelirsek. Rejim mejim kalmadi. Yeniden motive olmam gerek. Sizi takipteyim.

Db55 hoşgeldin aramıza canım. Senin geldiğin sayfaları kaçırmışım. Profilime yazdığınız yorumlar gelmiyo. Takip edemiyorum. Bu arada senin de bebeğin varmış, Allah bağışlasın. kaç aylık? benimki 11 aylık. Huzursuzluğuna canın sıkılmasın. Benim oğlum da çok ağlıyo. Defalarca dr a götürdüm. tahliller, muayneler, bişey çıkmadı. ben de bişey oldu da ağlıyo sanıyodum. kucağıma alınca susuyo çoğu zaman.
Benim de dün akşam bütün hevesim şevkim kırıldı. Moral bozukluğundan herşeyleri yedim. Bu sabah tekrar devam ettim diyete. topiğe kimse bişey yazmayınca, menü paylaşmayınca bütün motivasyonum gidiyo. Kendimi de yalnız hissediyorum.

Son düzenleme:
Ben yinede menülerimi paylaşmaya devam edicem kızlar. İnş en kısa sürede sizler de bana katılırsınız.
bu günkü menüm

Sabah 1 kk beyaz peynir
2 dilim emekten yağsız tost
1 domates-- şekersiz çay

ara 1 salkım üzüm
3 kaşık nesfit

öğle 1 kase yoğurt
6 kaşık etli patates yemeği
1 dilim ekmek

arada da 1 şeftali
1 fincan yeşil çay olucak

Kizlarr nasilsiniz topigimiz sessiz kalmis gene.
Sukrancim canim ne guzel menu paylasmissin menun de guzel ayrica yalniz aksam ogununu atlama ( hem de emziklisin sen)1 corba da olsa ic
Dbcim canim simdi zor zamanlari bebeginin sicaklarda dis cikarmak daha da eziyet bebeklere hergun dusa sok musait bi yerin varsa suya koy oynasin toprakta yurutmeye calis falan emin ol faydasi olcaktir cani da sıkılıyordur evde simdikiler gezenti evde durmuyorlar enerjisini atar hem
Disler tamamlanana kadar zor geciyor malesef
Bana gelince bugun izmirde bir firtina bi yagmur sanarsiniz tsunami oluyo o derece agaclar yaprak gibi o yans bu yana egrilip dogruldu bahceye kum koymuslar onlar ruzgarla bi havalan kumdan goz gozu gormedi tum site evler camur oldu esimle sok olduk balkondakileri iceri zor aldik hepsi ucuyodu
Simdi 2. Kez balkonlari yikadim 4 cam sildim parkeler resmen toz icinde offf offf yap yap ayni valla perdelerime aciyorum maf oldular napalim artik sonra dip kose girer temizleriz artik Allah saglik versin gerisi olur
Kizlar gelin artik hadi toplanalim yarismalar duzenleyelim.
Sehraacık ev tasima telasindamisin yoksa
Elff16 buralarda zaten dun gelmisti
Sukrancm da buralarda
Ebrum tatil donusunde
Hawarcim 1 aya gelicem demisti
Papatyam en kisa surede gelirr ins.
Btlkubra yoksun canim bu aralar
Zuzucum sen de yoksun bayadir
Nelsoncum .izmirde gezmede zaten
Mevcanim haftasonu diye yok zaten
Baska baska unuttugum varsa gelsin hatirlatsin kendini bakimmm
Yeni yeni arkadaslar geliyor gidiyor surekli gelmediklerinde aklimda kalmiyor nickleri kusura bakilmasin canlar emi

5 aylik cnm. Bebegimden menu paylasamiyorum bunlari zor yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…