- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.881
Kizlarr nasilsiniz topigimiz sessiz kalmis gene.
Sukrancim canim ne guzel menu paylasmissin menun de guzel ayrica yalniz aksam ogununu atlama ( hem de emziklisin sen)1 corba da olsa ic
Dbcim canim simdi zor zamanlari bebeginin sicaklarda dis cikarmak daha da eziyet bebeklere hergun dusa sok musait bi yerin varsa suya koy oynasin toprakta yurutmeye calis falan emin ol faydasi olcaktir cani da sıkılıyordur evde simdikiler gezenti evde durmuyorlar enerjisini atar hem
Disler tamamlanana kadar zor geciyor malesef
Bana gelince bugun izmirde bir firtina bi yagmur sanarsiniz tsunami oluyo o derece agaclar yaprak gibi o yans bu yana egrilip dogruldu bahceye kum koymuslar onlar ruzgarla bi havalan kumdan goz gozu gormedi tum site evler camur oldu esimle sok olduk balkondakileri iceri zor aldik hepsi ucuyodu
Simdi 2. Kez balkonlari yikadim 4 cam sildim parkeler resmen toz icinde offf offf yap yap ayni valla perdelerime aciyorum maf oldular napalim artik sonra dip kose girer temizleriz artik Allah saglik versin gerisi olur
Kizlar gelin artik hadi toplanalim yarismalar duzenleyelim.
Sehraacık ev tasima telasindamisin yoksa
Elff16 buralarda zaten dun gelmisti
Sukrancm da buralarda
Ebrum tatil donusunde
Hawarcim 1 aya gelicem demisti
Papatyam en kisa surede gelirr ins.
Btlkubra yoksun canim bu aralar
Zuzucum sen de yoksun bayadir
Nelsoncum .izmirde gezmede zaten
Mevcanim haftasonu diye yok zaten
Baska baska unuttugum varsa gelsin hatirlatsin kendini bakimmm
Yeni yeni arkadaslar geliyor gidiyor surekli gelmediklerinde aklimda kalmiyor nickleri kusura bakilmasin canlar emi
5 aylik cnm. Bebegimden menu paylasamiyorum bunlari zor yaziyorum.
Üzüldüm ya yine ağlyo herhalde bebeğin.oralarda yardım edebilecek bi yakının yok mu? anne veya kv. akraba filan. Benimki de çok ağlıyo ama benim kv diyo ki amaan takma kafana olabilir böyle şeyler. ağlarsa ağlasın. Ağlaya ağlaya bebeğin ciğerleri açılır boşveeer. Çocukların 39 dr ateşi bile çıksa gelmiyolar. Hem de düşün üst katımdalar bi de.
Kimsem yok burda. Onceden emerken giriyordum yaziyordum. Simdi ona da izin vermiyor emmeyi birakiyor. Uyuyunca yorgun olmazsam isim olmazsa yazicam ben de. Bazen sadece okumak iyi geliyor, yazmak istemiyor cnm.
Menum
Alınan Kalori
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal) 112 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 32 kcal
3.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal) 120 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Actifryda patates kizartmasi (207 kcal) 207 kcal
Alınan Kalori Toplamı471 kcal
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl özledim sizi burnumda tütüyorsunuzDün gece geldik.Yorgunluk uyuduk.Sabahta ogluş saolsun erken kalktı hemen anneciğime kahvaltıya gttim.Akşamda kv geçtik.Ogluşu yıkadım az önce uyudu.Valizleri boşalttım.Yarın temizlik yap çamaşır as topla. Off ne güzel orda çamaşır bulaşık yemek derdi yoktu.Yatıcam şimdi çok uykum var.Yarın dikkat etmeye ve akşama menü paylaşmaya başlıyorum.Tam 1 ayım var önümde.Kilo aldığımın farkındaydım ve bugün herkeste söyleyince iyice adapte oldum.Yarın spor+saglıklı beslenme programıyla 20 eylül sabahı 50 küsüratıda olsa görmek istiyorum.Göbegim totom fotolara baktımda iyice büyümüş Kola+tatlı anladımki göbüşü besleyip yağlandırıyor.Ayran aldım yarın bol bol ayran içicem.Geçmişe ne zaman bakarım bilmiyorum merakta ediyorum ama uykumda var
geldim kızlar geçen hafta çarşamba günü istanbula gitmştik cumartesi geldik geldiğim gibi valizi boşalttım evi sildim süpürdüm dünde misafirlerim vardı yazmaya bi türlü fırsat bulamadım sizlere önümüzdeki 1.5 ay boyunca tam 5 tane düğünümüz var 5 düğün demek 5 altın demek :) yandık ki ne yandık :)) ben bugünden itibaraen sporumada başladım sabahın 7 sinde basen eritme hareketlerini yapıyorum sadece oğluşu babaanneye gönderdikten sonra da yürüyüşe devam edicem 1 hafta sonra filan haftaya yine yokum annem gelicek annemde kalıca eşimde tam gececi istanbulda gebzecenter da bi elbise aldım aslında sadece bakıyodum 42 bedenini arıyodum eşim dediki aşkım 40 nı bi dene istersen bende çok beğendim eminim sende güzel durur dedi denedim ve 40 beden elbise cuk diye oturdu bedenime38 olcakmış ama oda yoktu düünümüz var orda giyerim he biraz göbüş pörtledi ama olsun eşim çok beğendi basenlerimde belli değilmiş :) haftaya düğün var giyerim çekerim eklerim bu raya :) bu arada kızlar ben yulaf kepeği aldım bugün başladım ona 1 bardak süte 3 tatlı kaşığı kadar koydum ve içtim tok tutuyo kahvaltı edicem ama sadece salatalık domates biber peynir yiycem yarım dilim ekmekle beraber suyumu da düzenli içmeye çalışıcam yeşilçayıı da öyle kendime olan öz güvenim geri geldi şükür :)
İnş. canım hırs yaptım bu sefer şişko bi elti olmk istemiyorum dügündeeprumm moralini sakın bozma hatta o 57 kilo seni dahada gaza getirip hırslandırsın,hep beraber çıtır anne olucaz burda,
bu arada boyun kaç cm,şu an benden zayıfsında ondan sordum
kızlar slm ben geldimmmm....
ebru hoşgeldin tatil ne güzel oluyo dimi ya herşey hazır olunca daha bi tatlı oluyo valla...stres attın ne güzel kilolarıda çabucak verirsin inşşşş hemen hatta hep birlikte veririz...
mevcan sana da kolay gelsinnnn...ilk iş günü hafta sonu düğünlerdden sonra kötü olmuştur benimde kuznın düğünü vardı bende pasta yemek gitti valla nasıl olacak bu kilo işi anlamadım... bide sizin bebek var hadi o yuzden böle kilolusunuz benım yokken böle ama ben tatlıya dayanamıyorum işte tek sorunum sanırım tatlııııııı.....
db canım allh yardım etsın bebek zor ya kuznın vardı dugunde oda kucaktan inmıyo sürekli annesının kucagındaydı....
zuzu hoşgeldinnnn...
şukrancım ewet haklısın ben öle köylerde gördum yanı hıç ıyı okul görmedım...coğu okul öle zaten doğuyu saymıyorum bile batıda öle köy çok valla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?