Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim hoşgeldin. nerelerdesin sen. canım dün öğleden sonra buralarda da fırtına vardı. ağaçlar yerinden sökülecek sandım. Allah kolaylık versin canım ya. Üzüldüm şimdi o kadar uğraştın, yeni yerleştin, temizledin.

Bu arada akşam öğününü atlamadım. akşam yemeğini yemeden önce yazmıştım. Akşam 1 kase salata 1 kase tarhana çorbası ve 1 dilim ekmek yedim. Gece 22:00 de de 1 elma. Emzirdiğim için çok sık acıkıyorum. Öğün aralarını 2.5 saat olarak ayarladım.

5 aylik cnm. Bebegimden menu paylasamiyorum bunlari zor yaziyorum.

Üzüldüm ya yine ağlyo herhalde bebeğin.oralarda yardım edebilecek bi yakının yok mu? anne veya kv. akraba filan. Benimki de çok ağlıyo ama benim kv diyo ki amaan takma kafana olabilir böyle şeyler. ağlarsa ağlasın. Ağlaya ağlaya bebeğin ciğerleri açılır boşveeer. Çocukların 39 dr ateşi bile çıksa gelmiyolar. Hem de düşün üst katımdalar bi de.

Kimsem yok burda. Onceden emerken giriyordum yaziyordum. Simdi ona da izin vermiyor emmeyi birakiyor. Uyuyunca yorgun olmazsam isim olmazsa yazicam ben de. Bazen sadece okumak iyi geliyor, yazmak istemiyor cnm.

Menum

Alınan Kalori
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal) 112 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 32 kcal
3.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal) 120 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Actifryda patates kizartmasi (207 kcal) 207 kcal
Alınan Kalori Toplamı471 kcal

Canın sağolsun tatlım. Bebiş iyi olsun yeter ki. Sen de o uyuyunca girersin. Veya sadece okursun. Allah kolaylık versin. yanında yakının olmamasına üzüldüm. Çok zor. Oğlum ağladığında denediğim şeyleri yazayım sana saçma gelse bile sana, belki bebeğini sakinleştirir. denemeni tavsiye ederim. şarkı söyleyerek kucağında salla, camdan veya balkondan dışarıya baktır. Bahçe varsa bahçeye çıkar dolaştır, müsait yerin varsa evde veya bahçede hamak şeklinde olan salıncaktan yap, salla, internetten hareketli müzik aç. uyumasa bile ağlamaz en azından.

menüne gelince patates kızartması hariç güzel bence ama kızartmanın yerine domates, salatalık ,yeşil biber veya haşlanmış yumurta olabilirdi. Neyse diğer arkidişler benden daha iyi bilirler. Ben de yeni sayılırım.

Kimsecikler yok yine. Kızlaaaar yarın bari uğrayın. İyice özlettiniz kendinizi walla.
Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin
1 kk beyaz peynir, 1 y.k tahin pekmez
2 dilim ekmek, şekersiz açık çay

ara 1 salkım üzüm, 1 fincan şekersiz açık çay

öğle 1 kase yoğurt, 1 büyük kase yağsız yoğurtlu salata
1 dilim ekmek

ara 1 şeftali, 2 bisküvi
yeşil çay

akşam 2 tane fırında tavuk baget, 4 kaşık pilav
ayran

ara 1 elma

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl özledim sizi burnumda tütüyorsunuzDün gece geldik.Yorgunluk uyuduk.Sabahta ogluş saolsun erken kalktı hemen anneciğime kahvaltıya gttim.Akşamda kv geçtik.Ogluşu yıkadım az önce uyudu.Valizleri boşalttım.Yarın temizlik yap çamaşır as topla.Off ne güzel orda çamaşır bulaşık yemek derdi yoktu.Yatıcam şimdi çok uykum var.Yarın dikkat etmeye ve akşama menü paylaşmaya başlıyorum.Tam 1 ayım var önümde.Kilo aldığımın farkındaydım ve bugün herkeste söyleyince iyice adapte oldum.Yarın spor+saglıklı beslenme programıyla 20 eylül sabahı 50 küsüratıda olsa görmek istiyorum.Göbegim totom fotolara baktımda iyice büyümüşKola+tatlı anladımki göbüşü besleyip yağlandırıyor.Ayran aldım yarın bol bol ayran içicem.Geçmişe ne zaman bakarım bilmiyorum merakta ediyorum ama uykumda var

Ebrucum hoşgeldin kıııs gözümüz yollarda kaldı. Tatilini yaptın geldin ohh misss. Ammmaaa şu kilo derdi olmasa. Daha biz de gitcez. 3 haftada verdiğim 4 kilo hooop geri gelcek. Bakalım dikkat edebilecekmiyim. Senin de menülerini merak ediyorum. Ben aslında yaz başında kilo vermeyi düşünüyodum ama olmadı. Olsun zararın neresinden dönülse kardır di mi yani? aynadaki göbüşlü halime hergün bakınca daha çok dikkat etmeye başladım. Hadi bismillah Ebrucum kızlar da dönsün hep beraber devam.

Son düzenleme:
geldim kızlar geçen hafta çarşamba günü istanbula gitmştik cumartesi geldik geldiğim gibi valizi boşalttım evi sildim süpürdüm dünde misafirlerim vardı yazmaya bi türlü fırsat bulamadım sizlere önümüzdeki 1.5 ay boyunca tam 5 tane düğünümüz var 5 düğün demek 5 altın demek :) yandık ki ne yandık :)) ben bugünden itibaraen sporumada başladım sabahın 7 sinde basen eritme hareketlerini yapıyorum sadece oğluşu babaanneye gönderdikten sonra da yürüyüşe devam edicem 1 hafta sonra filan haftaya yine yokum annem gelicek annemde kalıca eşimde tam gececi istanbulda gebzecenter da bi elbise aldım aslında sadece bakıyodum 42 bedenini arıyodum eşim dediki aşkım 40 nı bi dene istersen bende çok beğendim eminim sende güzel durur dedi denedim ve 40 beden elbise cuk diye oturdu bedenime 38 olcakmış ama oda yoktu düünümüz var orda giyerim he biraz göbüş pörtledi ama olsun eşim çok beğendi basenlerimde belli değilmiş :) haftaya düğün var giyerim çekerim eklerim bu raya :) bu arada kızlar ben yulaf kepeği aldım bugün başladım ona 1 bardak süte 3 tatlı kaşığı kadar koydum ve içtim tok tutuyo kahvaltı edicem ama sadece salatalık domates biber peynir yiycem yarım dilim ekmekle beraber suyumu da düzenli içmeye çalışıcam yeşilçayıı da öyle kendime olan öz güvenim geri geldi şükür :)

Zuzucum ne güzel sen de burdasın. Demek Gebzecenter a geldin ha. orası yakın bize. arasıra gidiyoruz. orda olsaydık karşılaşırdık belki de. Bayram önceleri ve yılbaşında çok kalabalık oluyo. İnceldiğine sevindim. Bak 40 bedene girebilmişsin. Daha da verirsin bu azimle. Düğün fotolarını da bekleriz canım.

günaydın çıtır annelerim benim,

neler yaptınız bakayım ben yokken,

hafta sonu 2 düğünümüz vardı ay ay ay öldüm oynamaktan,

herkes çok zayıflamışsın inanamıyorummmmmm aaaaaaaa gibi tepkiler verdi ay bi kabardım bi kabardım sormayın

düğünler içkili,yemekli olunca düzenim baya bi şaştı,abartmadım ama geç saatlerde yediğim için şişlik oldu biraz,cumaya yüzüm güler umarım,

aslında size foto koyucam ama yüz saklamayı bilmiyorum,facede ekli olan arkadaşlar görmüştür artık

eprumm,zuzum hoş geldiniz kızlar,

şükrancım menülerin gayet iyi,ben şu işlerimi bi toparlayım,evim düzene bi girsin hergün menü yazıcam

db cim bebişin diş sıkıntısı yaşıyor olabilir,çok zor zamanlar allah yardımcınız olsun,biz o günleri atlattık şimdi gezme tozma derdindeyiz

ösgemm,yorgun savaşcım sen ne yaptın evin eksikleri ne alemde,bizde eksik o kadar çokki vakitsizlikten yapamadık halen ha bide parasal sıkıntıdan,gazım ve suyum bağlandı kendi evimde bıcı bıcı yapıyorum artık,eşim bugün ocağı doğalgaza çevirecek,sonra adam gibi mutfak alışverişi yapıp,her normal insan gibi evde yemek yiycez inş.

Kızlar az önce tartıldım 57.0 57 başlangıç hedef 52 5 kilo vericem inş. moralim çok bozuldu.Şimdi ocağa yemek koydum artık pür dikkat

Mevcanım Hoşbuldukkızlar ama tartıda hala aklım.57 olmuşum ya tamam yedim aldım ama bu kadarını düşünemedim.Ama vericem söz!!

Db,canım dişler çıkarken zorlanıyor kuzucuklar.Önceden bol bol yazardın demekki çok huzursuz bebeginİnş. bu günlerde geçicek bizim gibi rahat ettiğin uyuduğun dinlendiğin günleride görüceksin.Bizde yaşadık ne zaman uyuycam ben derdim hep.Daha çok küçük 1 yaşını atlattıktan sonra ve emzirmeyi bitirdikte sonra dahada kendine vakit ayıracaksın inan bana.

eprumm moralini sakın bozma hatta o 57 kilo seni dahada gaza getirip hırslandırsın,hep beraber çıtır anne olucaz burda,

bu arada boyun kaç cm,şu an benden zayıfsında ondan sordum

kızlar slm ben geldimmmm....
ebru hoşgeldin tatil ne güzel oluyo dimi ya herşey hazır olunca daha bi tatlı oluyo valla...stres attın ne güzel kilolarıda çabucak verirsin inşşşş hemen hatta hep birlikte veririz...
mevcan sana da kolay gelsinnnn...ilk iş günü hafta sonu düğünlerdden sonra kötü olmuştur benimde kuznın düğünü vardı bende pasta yemek gitti valla nasıl olacak bu kilo işi anlamadım... bide sizin bebek var hadi o yuzden böle kilolusunuz benım yokken böle ama ben tatlıya dayanamıyorum işte tek sorunum sanırım tatlııııııı.....
db canım allh yardım etsın bebek zor ya kuznın vardı dugunde oda kucaktan inmıyo sürekli annesının kucagındaydı....
zuzu hoşgeldinnnn...
şukrancım ewet haklısın ben öle köylerde gördum yanı hıç ıyı okul görmedım...coğu okul öle zaten doğuyu saymıyorum bile batıda öle köy çok valla ...

Evi sil halıları yerleştirdim, toz al bi sürü çamaşır yıka as topla.Şimdi duş aldım size bakayım dedim oğlum uyurken.Arka balkon ve girişi silicem.Ogluş uyanınca pazara gidicem daha off yoruldum yaw.Yarına iş bırakmak istemiyorum.Geçmişe bi bakayım.Bugün menüm iyi değil ama evde pek bişi yoktu ve temizlik yaparken acıktım çok.Ama ilk gün için idare eder.Yarın daha da iyi olurum inş.

eprumm moralini sakın bozma hatta o 57 kilo seni dahada gaza getirip hırslandırsın,hep beraber çıtır anne olucaz burda,

bu arada boyun kaç cm,şu an benden zayıfsında ondan sordum
İnş. canım hırs yaptım bu sefer şişko bi elti olmk istemiyorum dügündeboyum mu 1.58

Dogru valla herşey hazır çok tatlı oluyor.Ama bana kilo olarak geri döndü bu tatil

Kızlar migdem genişlemiş doymak bilmiyorumHep ekmeğe saldırasım varYorgunum bacaklarım ağrıyor.Şimdi domates yapıcam kavanozlara kışlık.Sonra uğrarım yine.Muhabbet edelim gelin özledim sizleri

Kizlar anca gelebildim oglen kizimi uyuturken tam size cvp yazicaktim eltim aradi 30 dk konustuk birsuru is vardi kizim da az uyuyor tlf kapatir kapatmaz islere giristim yine yeni oturdum cok yoruldum evi sil supur cam sil banyo temizle dus al yemek yap ye bu saat oldu
Kizimla anca zaten ben yapiyorum o hemen arkamdan dagitiyo
Ebrucum hosgeldin canimmm cok ozledim seni sen de tatil sonrasi baya bi ise guce girismissin masallah bunca isi ayni gun yapmak marifet ister.
Bu arada ben hala tartilmadim ama kesin 57 58 varimdir belki de belkide aman Allah'im dahasini dusunmek bile istemiyorum nelsonla gorusme firsatimiz olursa o soyler ne kadar tombul oldugumu
Aslinda senle yarissak ne guzel olur boy ve kilomuz ayni hedefte ayni sartlar esit yani en kisa surede kim 50 olcak deyuuuuu haa ne dersin ebrum yoksa bana kalsa hic diyet yapasim yok.
Mevcanim cidden yorgun savasciyim hergun hergun ayni eziyet ama bugun baya bi ilerleme vardi kac kisi bahcede ugrasiyorlardi apt. İcide boyaniyor artik senin sicak suyun gelmis ne guzel bizim de oturma raporu alinca olcak oda en gec 2 haftaya alincakmis
Elff16 canim suan isten gucten evimin keyfini cikaramiyorum esime denk gelsem bi balkon keyfi yapicam ama oda isten gec ve yorgun geliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…