- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.901
Sukrancim Oncelikle bizi motive ettigin icin cok tesekkurler bizler gercekten istersek zaten yapamiycagimiz hicbirsey yok Allah'ın izniyle.
Ben suan yari depresyondayim diyebilirim esim sabah bi cikiyo evden gece geliyo bazen ben uyuyo oluyorum ramazanda nerdeyse hic isinin basinda durmadi( kendi isi)suan onu telafi ediyor ben de her sabah uyan is guc yemek hep ayni seyler ruhum daraldi biraz esimle sohbet etmeye iht. Var.
Aksamustu firsat bulursam kizimi yarim saatligine asagi indiriyorum hava aliyoruz bisiklet suruyorum
Esimin dizinde sorun cikmisti dr gitti gecen gun dr sen hic hareket etmiyomusun yurumuyomusun demis bir yere gidicekse yakin dahi olsa arabayla gidiyordu istede burosunda oturuyo zaten hep simdi sabahlari uyanir uyanmaz yuruyuse gidiyor duzelsin diye yoksa ameliyat olucakmis
Ben de ins. Duzene girince esimde evde oldugunda kizima bakar ben de asagi iner yururum buraya yuruyus yolu yapmislar ins. Faydalanicam ben de bir de azim gelir dikkat edersem kilo vermek kendiliginden olur zaten
Esim bugun firindan cavdar ekmegi almis belki 1.5 aydir yememistim yesilcaya da yeni basladim zaten olucak demi kizlar hep birlikte vericez kilolari:13:
Bende özledimKizlar anca gelebildim oglen kizimi uyuturken tam size cvp yazicaktim eltim aradi 30 dk konustuk birsuru is vardi kizim da az uyuyor tlf kapatir kapatmaz islere giristim yine yeni oturdum cok yoruldum evi sil supur cam sil banyo temizle dus al yemek yap ye bu saat oldu
Kizimla anca zaten ben yapiyorum o hemen arkamdan dagitiyo
Ebrucum hosgeldin canimmm cok ozledim senisen de tatil sonrasi baya bi ise guce girismissin masallah bunca isi ayni gun yapmak marifet ister.
Bu arada ben hala tartilmadim ama kesin 57 58 varimdir belki de belkide aman Allah'im dahasini dusunmek bile istemiyorum nelsonla gorusme firsatimiz olursa o soyler ne kadar tombul oldugumu
Aslinda senle yarissak ne guzel olur boy ve kilomuz ayni hedefte ayni sartlar esit yani en kisa surede kim 50 olcak deyuuuuu haa ne dersin ebrum yoksa bana kalsa hic diyet yapasim yok.
Mevcanim cidden yorgun savasciyim hergun hergun ayni eziyet ama bugun baya bi ilerleme vardi kac kisi bahcede ugrasiyorlardi apt. İcide boyaniyor artik senin sicak suyun gelmis ne guzelbizim de oturma raporu alinca olcak oda en gec 2 haftaya alincakmis
Elff16 canim suan isten gucten evimin keyfini cikaramiyorum esime denk gelsem bi balkon keyfi yapicam ama oda isten gec ve yorgun geliyor malesef
Hışbulduk canım benim moral oluyosun valla!İyiki aramıza katılmışsın:13:Kızlaaar hoşgeldiniz! Ebrucum kilo işini dert etme canım. Kldığın yerden devam et. Tatiller, bayramlar bizim için. Ozaman yemiycez de ne zaman yiycez. Biz kızlar yokmuyuz biiiiz yeriz içeriz eski formumuza döneriz. O kadarrrrr. İşlerini yap gel
Mevcanım tanıdıklarının zayıfladığını farketmeleri ve tepkileri ne güzel. emeklerinin asıl ödülü bu olsa gerek.
menülerim daha iyi olabilirdi canım ama oğluşumu emzirdiğim için bunlardan biraz daha az yemeyi denesem sütüm hemen azalıyo.
ev işlerinden ve çocuklardan vakit bulamadığım için de spor yapamıyorum. ama en kısa sürede yeniden pilatese başlıycam.
gerçekten bende çok işe yarıyodu. Bu arada doğalgazın da gelmiş ne güsel. inş Özgeninkiler de hallolur en kısa zamanda.
Elff16 canımcım o tatlıya düşkünlük sorunu bende de var. yıllarca aylarca yedim yedim de ne oldu. 6 aylık hamile gibi duruyo göbüşüm. Eşim eve tatlı aldığı zaman tatlıya arkamı dönüp 2-3 bardak su içiyorum.İsteğim geçiyo. Kek ve pastayı da eşim istemeyince yapmıyorum kolay kolay. Ya da misafir gelince.
Özgecim senin de günlerin yoğun geçmiş kızınla uğraşmak, iş güç koşturmaca. İnş şu ev ve bahçe ile ilgili sorunlar biter de hayatın düzene girer. Kızının da oğlumdan farkı yok galiba. benimki o kadar etrafı dağıtıyo ki ben toplamaktan yoruluyorum da o bozmaktan yorulmuyo. Nerdeyse gün içinde ayakta uyuycam yorgunluktan.
Zuzuum hoşgeldik ikimizdesabah yeşilçay kahvaltıda dmates salatalık azcık peynr 4 zeytin yarım dilim ekmek 1 bardak sütün içinde yulaf kepeği kattım
ara nescafe 2 tane küçük çiko
ara 1 salatalık
ara yeşilçay
ara tekrar salatalık
ara türk kahvesi
akşam 2 parça aşlanmış tavuk 3 yemek kaşığı kadar yoğurdun içinde yulaf kepeği
ara 2 çıtır 2 bardak çay
şimdi yeşilçayımı içiyorum
spor 30 mekik,30 sağ bacak,30 sol bacak 30 arka sağ bacak 30 sol bacak 30 oklava hareketi
su 1.5 litre
şükrancım ya sizler daha iyi biliyosunuz ben yeniyim feln deme kızıcam bak sana heeeeeeZuzucum sen de hoşgeldin. menünü beğendim ama keşke öğle yemeğini atlamasydın. Ana öğünleri atlamayıp günde 3 kere de ara öğün yapınca metobolizma daha hızlı çalışıyomuş. Bunu siz benden iyi biliyosunuz aslında canım. Neyse benim de bugünkü menüm.
Kahvaltı beyaz peynir, 1 yumurtadan kavurmalı omlet
4 zeytin, 2 çatal reçel, 2 dl ekmek
ara elma, 4 bisküvi, şekersiz çay
Öğlen 1 but haşlama tavuk, 1 karnıyarık
3 kaşık yoğurt
ara 1 salkım üzüm
akşam 1 kase yayla çorbası, 1 kase yoğurt
4 kaşık etli patates yemeği
2 lt su
Sukrancim Oncelikle bizi motive ettigin icin cok tesekkurler bizler gercekten istersek zaten yapamiycagimiz hicbirsey yok Allah'ın izniyle.
Ben suan yari depresyondayim diyebilirim esim sabah bi cikiyo evden gece geliyo bazen ben uyuyo oluyorum ramazanda nerdeyse hic isinin basinda durmadi( kendi isi)suan onu telafi ediyor ben de her sabah uyan is guc yemek hep ayni seyler ruhum daraldi biraz esimle sohbet etmeye iht. Var.
Aksamustu firsat bulursam kizimi yarim saatligine asagi indiriyorum hava aliyoruz bisiklet suruyorum
Esimin dizinde sorun cikmisti dr gitti gecen gun dr sen hic hareket etmiyomusun yurumuyomusun demis bir yere gidicekse yakin dahi olsa arabayla gidiyordu istede burosunda oturuyo zaten hep simdi sabahlari uyanir uyanmaz yuruyuse gidiyor duzelsin diye yoksa ameliyat olucakmis
Ben de ins. Duzene girince esimde evde oldugunda kizima bakar ben de asagi iner yururum buraya yuruyus yolu yapmislar ins. Faydalanicam ben de bir de azim gelir dikkat edersem kilo vermek kendiliginden olur zaten
Esim bugun firindan cavdar ekmegi almis belki 1.5 aydir yememistim yesilcaya da yeni basladim zaten olucak demi kizlar hep birlikte vericez kilolari:13:
Ebrucum canım arkadasım dogum gunun kutlu olsun esinle kuzucugunla nice mutlu saglikli huzurlu yillar dilerim...
Tuhhh sen yazmadan ben kutlucaktim ama kizimdan dolayi gec kaldim giremedim topige
Kızlar çok yorgunum agrı kesici içtim.UYkumda var ama size bakmadan bi yeşilçay içmeden yatmak istemedim.Yaşlandım bu arada 27 oldum bugün
Gunaydin citirlarim ben geldim nasilsiniz bakalim benim bi kac sorunum vardi o yuzden gelemdim ama simdi hallettim hepsini cok sukur hersey yolunda bugun gece yola cikiyoruz tatilr gidicez ins bir hafta orda kilo almam umarim gerci otele degil eve gidiyoruz yemekleri kendime gore yaparum bol bolda yuzerim ins :)
Ebrucum hosgeldin ozledik canim seni kiloyu takma bu kis vericez ins
Osgecim nasilsin canim hepinizi cok ozledim yaa tatildrn bi gliyim hayirlisiyla hep burdayim
Sukrancim bebegin sicaklardanda huzursu olabilir cunku ben kizimi uyutuyorum 1 saat sonra uyaniyo sonra huzursuz dun banya yapritip uyuttum 2.5 saat uyudu :))
Mevcannn canim sen nasilsin umarim hersey yolundadir
Aramiza yeni gelen arkadasla olmus sanirim.hosgediniz citirlar :)
Kizlar tatil donusu diyetisyendeyim bu kis ustumdeki 15 kilo gidicek sıkılim bole olmaktan
Mevcanım günaydın. Evet menüm bundan daha az olamazdı çünkü sık sık yemezsem dizlerim ve kollarım titremeye başlıyo. midem bulanıyo. emzirmekle de alakalı olabilir.günaydın çıtır annelerim dişçideydim anca geldim,çok işim var geçmişi hızlı hızlı okudum,
eprumm doğumgünün kutlu olsun canım,kilonu kafana takma taktıkça vermen dahada zorlaşır bu arada bende 162 cm yim
şükrancım,emziren bir anneye göre menülerin bence gayet normal ne diyoruz önce bebişler,
ösgem,bizim binadada hummalı bir çalışma var,iskana başvurulucakmış,biz iş bitirmeyi aldığımız için aboneliklerimiz oldu ama bina halen çingene yuvası gibi karman çorman bir düzene girmesi 6 ayı bulur sanırım,tez zamanda sıcak suyuna kavuşursun inş,10 gün kaynanama gittim duş için insanın kendi evi gibisi yok,
kubracım uğramışokullar açılmaya yakın topiğimiz canlanır dahada,
elif,db,nelson,zuzu,papatya unuttuğum varsa affola,hepinizi öpüyorum
Mevcanım günaydın. Evet menüm bundan daha az olamazdı çünkü sık sık yemezsem dizlerim ve kollarım titremeye başlıyo. midem bulanıyo. emzirmekle de alakalı olabilir.
Bu arada iskan ücreti benim bildiğim kadarıyla 5-6 bin tl miş. Annemler de yeni taşındı. iskan alacaklar daha. onu ödeyince uzun sürmez canım. kısa sürede sıra gelir. Karman çorman derken bahçe ve binanın içinden mi bahsediyosun? yönetici ilgili ve düzenli biriyse o da hallolur. ama dairenin 11. katta olması kötü ya. Asansör hala çalışmıyo mu?
Dedigin dogru ebrucum sagligimiz yerinde cok sukur saglikli evlatlarimiz var evimiz de huzurluyuz daha ne oldun dimi ama birde senle komsu olaydik iki sohbet eder kafamizi dagitirdik belki bir gun oda olur belli mi olur
Yarisa gelince tok karnina ve kiyafetle tartildim merak ettim diye sabahi beklemedim 3 yerde de tartildim 59.00 ciktim hep bu evde ilk defa tartiliyorum muhtemelen 57.500 58 gibi birseyim ac karnina.
Bunun bas sorumlusu kola hergun mutlaka 1 kutu kola iciyorum yani 2 su bardagi eder bu o da= 15 - 20 kup seker.
İkinci en buyuk sorumlu beyaz ekmek ve saatsiz yedigim abur cuburlar
Esim de evde su istese hayatta kalkip almaz eve gelir ustunu degisir yatana kadar koltukta oturur hic kalkmaz istede hareket olmayinca vucut tepki gosterdi dizden asagiya sivi gitmiyomus sanirim oyle birseyler bakalim ins. Duzelir yuruyus iyi gelir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?