- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.921
canım emzirmekle alakalıdır o titremeler,
iskanı mütehait alacağı için ücretini bilemiyorum,bina 12 katlı ben 11.kattayım girişten 9 kat çıkıyorum,şu an bahçe düzenlemesi yapıldı,çimlendirme işlemi bitti ama binanın yarısı boş,herkes taşınma derdinde,otomatlar olmadığı için dış kapı hep açık,oturum az olduğu için bina görevlimiz yok halen o yüzden bina çok temiz deil,merkezi anten daha dün takıldı ,herkes cam balkon yaptırıyor,gürültü hiç bitmiyor,kömürlükler tadilatta,çoğunda daha doğalgaz su yok anlıycan klasik yeni bina düzensizliği seneye yaza site tam oturmuş olur
asonsörler normalde çalışıyor ama kapalı şu an şantiye elk.olduğı için voltaj kaldırmıyor,akşamları sürekli elektrikler gidip geliyor,muhtemelen açılsada ben şu durumda kullanamam,kapalı alan fobim var allah korusun bi kalsam kalp krizi geçiririm
Çoğu şey herkesin binaya taşınmasına bağlı desene. Görümcemlerin binada da yönetici filan yok. Asansörleri hiç yok. En üst kat. Ama dairelerdeki komşular aralarında anlaşmış ve ortaklaşa para toplayarak gündelikçi kadın tutmuşlar. Merdivenleri filan silip temizliyomuş. Binanın birçok eksiğini böyle halletmişler. Gerçi sizin apartmanın yarısı taşınmamış evlerine ama belki siz de taşınan komşularla bu şekilde para toplayıp gündelikçi işini bari halledebilirsiniz.
Keşke canım çocukları uyutup kahve keyfi yapardık.Dün biraz dikkat etmeme rağmen eksi çıktımDedigin dogru ebrucum sagligimiz yerinde cok sukur saglikli evlatlarimiz var evimiz de huzurluyuz daha ne oldun dimi ama birde senle komsu olaydik iki sohbet eder kafamizi dagitirdik belki bir gun oda olur belli mi olur
Yarisa gelince tok karnina ve kiyafetle tartildim merak ettim diye sabahi beklemedim 3 yerde de tartildim 59.00 ciktim hep bu evde ilk defa tartiliyorum muhtemelen 57.500 58 gibi birseyim ac karnina.
Bunun bas sorumlusu kola hergun mutlaka 1 kutu kola iciyorum yani 2 su bardagi eder bu o da= 15 - 20 kup seker.
İkinci en buyuk sorumlu beyaz ekmek ve saatsiz yedigim abur cuburlar
Esim de evde su istese hayatta kalkip almaz eve gelir ustunu degisir yatana kadar koltukta oturur hic kalkmaz istede hareket olmayinca vucut tepki gosterdi dizden asagiya sivi gitmiyomus sanirim oyle birseyler bakalim ins. Duzelir yuruyus iyi gelir canim
Saol canımEbrucum doğumgünün kutlu olsun canım. ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı ve mutlu yıllara inş
Bu arada güzel dileklerin için teşekkürler. Menülerim iyi, bu da sizleri takip ettiğim için, ama haftada bir cıssları kaçırıyorum maalesef. bu yüzden 62 kilonun altına inemedim daha. Biraz daha iraedeli olmam lazım.
Canım bende seni özledimGunaydin citirlarim ben geldim nasilsiniz bakalim benim bi kac sorunum vardi o yuzden gelemdim ama simdi hallettim hepsini cok sukur hersey yolunda bugun gece yola cikiyoruz tatilr gidicez ins bir hafta orda kilo almam umarim gerci otele degil eve gidiyoruz yemekleri kendime gore yaparum bol bolda yuzerim ins :)
Ebrucum hosgeldin ozledik canim seni kiloyu takma bu kis vericez ins
Osgecim nasilsin canim hepinizi cok ozledim yaa tatildrn bi gliyim hayirlisiyla hep burdayim
Sukrancim bebegin sicaklardanda huzursu olabilir cunku ben kizimi uyutuyorum 1 saat sonra uyaniyo sonra huzursuz dun banya yapritip uyuttum 2.5 saat uyudu :))
Mevcannn canim sen nasilsin umarim hersey yolundadir
Aramiza yeni gelen arkadasla olmus sanirim.hosgediniz citirlar :)
Kizlar tatil donusu diyetisyendeyim bu kis ustumdeki 15 kilo gidicek sıkılim bole olmaktan
mevcanım saolasıngünaydın çıtır annelerim dişçideydim anca geldim,çok işim var geçmişi hızlı hızlı okudum,
eprumm doğumgünün kutlu olsun canım,kilonu kafana takma taktıkça vermen dahada zorlaşır bu arada bende 162 cm yim
şükrancım,emziren bir anneye göre menülerin bence gayet normal ne diyoruz önce bebişler,
ösgem,bizim binadada hummalı bir çalışma var,iskana başvurulucakmış,biz iş bitirmeyi aldığımız için aboneliklerimiz oldu ama bina halen çingene yuvası gibi karman çorman bir düzene girmesi 6 ayı bulur sanırım,tez zamanda sıcak suyuna kavuşursun inş,10 gün kaynanama gittim duş için insanın kendi evi gibisi yok,
kubracım uğramışokullar açılmaya yakın topiğimiz canlanır dahada,
elif,db,nelson,zuzu,papatya unuttuğum varsa affola,hepinizi öpüyorum
kaçmadan önce dünki menümü yazayım,çalışınca biraz saçma oluyor ama affola,
sabah: 2 bayram çukusu,2 ceviz yeşil çay
öğlen: 1 kase çorba,az bulgur pilavı,2 çatal nohut,4 parça kavun
ara:1 elma
ara: ceviz,fındık,kaju yeşil çay
akşam: 1 kase yoğurt,bir salatalık turşusu
saat 10 gibi,1 şeftali
spor yok varda yok ( 9 kat merdivenim var benim )
Kızlar şimdi kapı çaldı eşim kalp şeklinde şekrr hamurunda yatakta sarılıp uyuyan karı koca figürlü pasta göndermişÇok mutlu oldum
Oyy oyyy oyyyy sonunda gelebildim kizimla bugun gec uyandik oglen uykusu uyutmadim oyle olunca cvpta yazamadim sizlere.
Hergun ayni isleri usanmadan bikmsdan yapiyorum ama sabah is makineleri geliyo bahceyi bi suruyorlar tum toprak hop eve dun kopuk kopuk yapip yikadim balkonu bugun aksamustu resmen gene camur akti yok artik dedim demek yiksmasam halim nice olur bilmem.
Mevcanim cidden yasayan bilir zorlugu ben yasamasam bu kadar dert edicek ne var derdim ama her sabah uyandigimda keske diyorum keske hersey bitseydi oyle gelseydim esimde borc oduycez 1 - 2 ay kira alirim yarinparasi cikar mantigiyla erken geldi o da kendince hakli ben de.
Bu arada fotolari merakla bekliyorum ben tlfondan giriyorum ama int gelince oluyosa ipadten yoksa esimin isyerinden album yapar atarim resimleri nasip olursa
Btlkubracim valla ozledik canim seni bu arada sorununuz her ne isehalletmene sevindim tatilde de iyi eglenceler donuste sıkı bir diyet seni bekliyor olsun
Sukrancm menulerin bence gayet iyi gidiyor cok bilincli olarak ilerliyosun ins. Emeginin karsiligini en kisa surede alirsin canim
Ebrucum suprize bayildim valla cok hos bi jest olmus Allah muylulugunuzu daim etsin tatlim
Bu arada sabah ac karnina tartildim 56.600 ciktim bekliyordum zaten.
Yarisa gelince eskisi gibi her hafta yarisiriz farkli farkli kisilerle degiserek herkes birbiriyle yarismis olur ama senle benim ayri yani sartlar ayni ya ayri bi gaz olsun diye dedim
Db55 canim zeronun tadi cok tuhaf geldi nedense ama light iciyordum genelde evde kalmayinca esimin normal kutu kolalarini da icmeye basladim
Bu arada sozde bugun dikkat etmeye basliycaktim sabah dikkatli basladim ama sonra cok fena yedim gene psikolojik olarak yiyorum gozum hic doymuyor nedense
Kizlar bu arada nelsonla ortak bi gun ayarlamaya calisiyoruz aslinda yarin olucakti ama esimin isleri geregi saati uymadi bulusacagimiz .yer bize uzak esimin goturmesi gerek nasipse persembe bulusabiliriz cuma donuyorlarmis yanlis hatirlsmadiysam ins. Bulusmamiz gerceklesir ve devami gelir butun kizlsr gorusebiliriz
eprumm eşin çok güzel bi jest yapmış sana,afferin enişteye,benim eşimde sürpriz sever ama ben ona sakın çikolata ve pasta alıp gelme lütfen derimoda saolsun iş yerime çiçek yollar hep
şükrancım işin sırrı dengelemekte,öğlen kaçırdım diyip akşam allah ne verdiyse diyip yemek akıl işi deil,menülerime dikkat edersen ben sadece öğlen yemek yiyorum onun dışında hep ara yapıyorum,haftada ortalama 300 gram veriyorum oda bana yetiyor.spor içinde ayrıca tebrik ederim seni
Kizlar gunaydin
Sukrancim zaten sabah kahvaltisinda sorun yok hatta iyi bi kahvalti hem saglik icin hem diyet icin gerekli vucut nerden enerji protein alcak sonucta.
Aksam olabildigince az ve öz yemek gerek sen dogru olani yapmissin onemli olan ne zaman ve ne kadar yedigin harekette edince balli kaymak oluyor canim zaten
Mevcanim belki bu kadar cefa cekmesek evimizin kiymetini bilmiycektik hersey bitip hayat normale donunce evler daha az kirlenince mutlu oluruz biz de ne guzel
Bu arada tum iyi niyetimle soyluyorum canim sabah kahvaltisini atlamanin uzun vadede sana zarari olcaktir ya geceden hazirla( su siralar olmasa da duzene girince) ya da yanina cavdar arasi tost vb. Gotur oglen ve aralarin iyi zaten onlara sozum yok ama kahvalti hem diyet icin hem saglik icin olmazsa olmazdir bunu kackere duydum ve okudum ilerde yaslanicaz vucudumuza iyi bakmamiz gerek ki dinc kalalim canim
bende hep cefasını çekiyorum,sefasını sürdüğün günlerde olacak az daha dayan mevcan diyorum,
sabah kahvaltısı işine gelince son derece haklısın,eski menülerimi hatırlamazsın ama ben hep sandviç yapardım,evde yiyip gelme gibi bir imkanım yok bende tahıllı ekmeğe sandviç bazen tost yapardım ama şu aralar inan buna gözüm kesmiyor,eksik okadar çokki bi vakit bulup daha mutfak alışverişi yapamadık,ocağım bile 2 gün önce bağlandı düşün dün ilk defa yemek pişti evimde,sanırım bu ruh halim belli bir süre devam eder düzen olmayınca kendimi taşınacak gibi hissediyorum
ben 7 de eve gidiyorum,hemen temizliğe başlıyorum,eşim 9 da geliyor hemen tadilata başlıyor 2 hafta sonuda dışarda olunca markete gidemedik düşün evde salça bitmiş ve ben dün fark ettim
Kızlar bugün yine annemlerdeyim. Mutfak annemin kontrolü altında olduğu için bu günkü menüm ideal olmadı.
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek
5 zeytin 1 sucuklu yumurta
birkaç çatal reçel
ara 1 fincan neskafe 1 şeftali
3-4 bisküvi
Öğlen 5 kaşık makarna 1 kase pekmezli yoğurt
ara 2 bardak çay 2 yk tahin pekmez
çeyrek ekmek arası peynirli sandviç
1 domates
akşam 5 y.k taze fasulye 5 y.k pilav
1 bardak ayran
Bir saat sonra eve dönücem ara öğünü evde yaparım artık
ara yeşil çay 2 incir
dünki menüm
sabah: 2 form bisküvi,az kaju yeşil çay
öğlen: yarım kase çorba,az bulgur pilavı üstü bezelye,1 kase yoğurt,
ara:1 elma
ara:2 tane bahçe salatalığı
ara: az ceviz fındık yeşilçay
akşam: 4-5 parça kavun,1 tane salatalık turşusu
su çok içemedim
spor hak getire
Cnm sana yorum yapmak istiyorum.
Sucuklu yumurta olmamis , haslama daha tok tutuyor ve kalorisi cok daha az.
Recel tahin pekmez bunlar cok kalorili. En azindan tahini 2 yk yemesen.
Aksam pilav yerine 2 dilim denge light ekmek yesen daha iyi olur.
Pekmez yogurtla yenince de faydasi azaliyormus. Demir emilimi azaliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?