- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.941
Evet güzeldi birde sonra çiçekler geldiAyy Ebrucum eşin ne güzel bişey düşünmüş. Sadece bu pasta bile başlı başına özel bi doğumgünü hediyesi olmuş.
Amin canım süprizler güzeldi ama dış etkenler yüzünden bi tartışmayla son buldu doğum günümOyy oyyy oyyyy sonunda gelebildim kizimla bugun gec uyandik oglen uykusu uyutmadim oyle olunca cvpta yazamadim sizlere.
Hergun ayni isleri usanmadan bikmsdan yapiyorum ama sabah is makineleri geliyo bahceyi bi suruyorlar tum toprak hop eve dun kopuk kopuk yapip yikadim balkonu bugun aksamustu resmen gene camur akti yok artik dedim demek yiksmasam halim nice olur bilmem.
Mevcanim cidden yasayan bilir zorlugu ben yasamasam bu kadar dert edicek ne var derdim ama her sabah uyandigimda keske diyorum keske hersey bitseydi oyle gelseydim esimde borc oduycez 1 - 2 ay kira alirim yarinparasi cikar mantigiyla erken geldi o da kendince hakli ben de.
Bu arada fotolari merakla bekliyorum ben tlfondan giriyorum ama int gelince oluyosa ipadten yoksa esimin isyerinden album yapar atarim resimleri nasip olursa
Btlkubracim valla ozledik canim seni bu arada sorununuz her ne isehalletmene sevindim tatilde de iyi eglenceler donuste sıkı bir diyet seni bekliyor olsun
Sukrancm menulerin bence gayet iyi gidiyor cok bilincli olarak ilerliyosun ins. Emeginin karsiligini en kisa surede alirsin canim
Ebrucum suprize bayildim valla cok hos bi jest olmus Allah muylulugunuzu daim etsin tatlim
Bu arada sabah ac karnina tartildim 56.600 ciktim bekliyordum zaten.
Yarisa gelince eskisi gibi her hafta yarisiriz farkli farkli kisilerle degiserek herkes birbiriyle yarismis olur ama senle benim ayri yani sartlar ayni ya ayri bi gaz olsun diye dedim
Db55 canim zeronun tadi cok tuhaf geldi nedense ama light iciyordum genelde evde kalmayinca esimin normal kutu kolalarini da icmeye basladim
Bu arada sozde bugun dikkat etmeye basliycaktim sabah dikkatli basladim ama sonra cok fena yedim gene psikolojik olarak yiyorum gozum hic doymuyor nedense
Kizlar bu arada nelsonla ortak bi gun ayarlamaya calisiyoruz aslinda yarin olucakti ama esimin isleri geregi saati uymadi bulusacagimiz .yer bize uzak esimin goturmesi gerek nasipse persembe bulusabiliriz cuma donuyorlarmis yanlis hatirlsmadiysam ins. Bulusmamiz gerceklesir ve devami gelir butun kizlsr gorusebiliriz
eprumm eşin çok güzel bi jest yapmış sana,afferin enişteye,benim eşimde sürpriz sever ama ben ona sakın çikolata ve pasta alıp gelme lütfen derimoda saolsun iş yerime çiçek yollar hep
şükrancım işin sırrı dengelemekte,öğlen kaçırdım diyip akşam allah ne verdiyse diyip yemek akıl işi deil,menülerime dikkat edersen ben sadece öğlen yemek yiyorum onun dışında hep ara yapıyorum,haftada ortalama 300 gram veriyorum oda bana yetiyor.spor içinde ayrıca tebrik ederim seni
ben kaç gündür uğrayamıyorummm çünkü hala diyete başlayamadım annemdeyim ne olursa onu yıyorum dikkat edemiyorum annem ben varım dıye herşeyden yapıyo özellikle tatlı tabı :)
bu arada özür grubu eş tayınları başladı onlarla uğraşıyorum inş olur artık bunaldım geçen sene kaç ay uğraştım evimi kuramadım mahkemeler cezalar sıruşturma falan ıns burası olurda sıkıntılarım biter bi düzenim yok geçen sene merkeze geldim sonra yine başka okul hep alışkanlıklar değişşiyo birleştirilmiş sınıf vs.. bende öle dert çok valla anlat anlat bitmiyor....bugün buradaki milli eğitime gittim tanıyorlar geçen senen ooo dertlere bak diyorlar ama bunada şükür diyorum ...inş daha iyi olacak diye umut ediyorum....
ebru doğum günün kutlu olsun demek sende 27 oldun bende 27 oldummm
db55 hoşgeldinnn....
şükranunlu cnm bende önceden öle yapıyordum ama bu ara dayanımıyorum tatlıyaaa.
mevcan ve ösge evınızın tadını çıkarınnnn hani karşıdan söylemesi kolay ama bence çok çok şanslı kişilersinizzzz....
sükran haklı benim düzenli bi hayatım yok eşiminde öle ve ben kendı evım dıye bişey hayal oluyo alsak bile kira için olur yatırım şehir değişikliği kalıcı yani ev değil.
Evet güzeldi birde sonra çiçekler geldi
Amin canım süprizler güzeldi ama dış etkenler yüzünden bi tartışmayla son buldu doğum günümKeşke kırmasaydı beni Hediyelerin hiç bi anlamı kalmadı
Çiçekte yolladı ama bişey oldu ve küstüm ona
db cim,menülerini özenle okuyorum kalori sayma yöntemin çok iyi,
eprumm güzel gününün böyle mutsuz bitmesine çok üzüldüm,erkek milleti işte odunluk mayalarında var,
ösgem canım arkadaşım normal bi hayata dönmeyi o kadar çok istiyorum ki ama çalışınca işler uzadıkça uzuyor,nelsonla görüşmenizi bende merakla bekliyorum,buraya yada nelson faceye foto koyarsa çokta memnun olacağımı iletirsen sevinirim,nelsonu gördüm ama seni çok merak ediyorum,
şükrancım evine ne zaman geçiceksin tatlım,anneciğine söyle kk çıtırları kızıyor bana kilo aldırma de
elifcim bayadır yazmıyordun sende,gerçekten işiniz çok zor,allah yardımcınız olsun,ben bi taşınmayla tükendim ,seni okudukça kendimden utanıyorum
zuzu,nelson,kubra,nerelerdesiniz çıtırlar
Saol nelsonum .öZGEYLE ŞİMDİ muhabbet ediyorsunuzdurkızlar geçmişi okumadım ancak eve gidince okurum...
karatayın diyet kitabını değil ama diyetle alakalı bir kitabını okuudm.. aklıma yattı.. uygulamaya çalışacağım dönüşte.. ekmeksiz yaşamak zor olacak ama herşey alışkanlık değil mi neticede..
mevcan kız eve dönünce yazacam bol bol..
ve özge ile eğer bir aksaklık olmazsa buğün tanışacağız.. ama akşama...
ebrulim doğum günün kutlu olsun.biraz sıkıntılı bitirmişin gününü ama takma kafana.. genel olarak güzel geçmiş ya günün genelini düşün ..
bende her doğum günümde ömürden bir yıl daha gittiği için artık doğum günümleimi iple çekmiyorum..
eylül ayında artık herkes düzenli uğrasın buraya..ve çabucak verelim kiloları..
off kızlar canım sıkkın eşime bağırdım,işler tonla mevcan hanım ismini duymaktan iğrendim bugün,eşim bi yandan arıyor,iş arkadaşımla atıştım offf
eşim sabah 8.30 dan beri 1 tüp kan için uğraşıyor kızım deil kan vermek muane olmak istememiş,eşim küplere bindi çık gel diyor işim çok bırakamıyorum diyorum istifa et bu benim işimmi herkes annesi ile gelmiş diyor,sinirimden ağladım öğlen yemek bile yiyemedim,20 kez arama sonucu kızımı bi barbi bebeğe tav ettim vermiş kanı,sonuçlar yarın çıkıyor,bu kan neyin nesi eşim sormamış bile,daraldım iyice
çalışmak çok güzel ama çocuklar küçükken deil,şimdi eşim okula gidiyor kayıt evrakları için,durduk yere kalbimizi kırdık birbirimizin,
özel sektörde çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?