Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ben kaç gündür uğrayamıyorummm çünkü hala diyete başlayamadım annemdeyim ne olursa onu yıyorum dikkat edemiyorum annem ben varım dıye herşeyden yapıyo özellikle tatlı tabı :)
bu arada özür grubu eş tayınları başladı onlarla uğraşıyorum inş olur artık bunaldım geçen sene kaç ay uğraştım evimi kuramadım mahkemeler cezalar sıruşturma falan ıns burası olurda sıkıntılarım biter bi düzenim yok geçen sene merkeze geldim sonra yine başka okul hep alışkanlıklar değişşiyo birleştirilmiş sınıf vs.. bende öle dert çok valla anlat anlat bitmiyor....bugün buradaki milli eğitime gittim tanıyorlar geçen senen ooo dertlere bak diyorlar ama bunada şükür diyorum ...inş daha iyi olacak diye umut ediyorum....
ebru doğum günün kutlu olsun demek sende 27 oldun bende 27 oldummm
db55 hoşgeldinnn....
şükranunlu cnm bende önceden öle yapıyordum ama bu ara dayanımıyorum tatlıyaaa.
mevcan ve ösge evınızın tadını çıkarınnnn hani karşıdan söylemesi kolay ama bence çok çok şanslı kişilersinizzzz....
sükran haklı benim düzenli bi hayatım yok eşiminde öle ve ben kendı evım dıye bişey hayal oluyo alsak bile kira için olur yatırım şehir değişikliği kalıcı yani ev değil.

Naılsınız arkadaşlar.Dün akşam arkadaşlarım pasta alıp sürpriz yaptılar.Geç gittiler anca oğlumu uyuttum evi topla bulaşık derken çok geç oldu uyudum.Bugünde tam kahvaltı ederken annemle teyzzem geldi sürpriz yaptılar hediye almışlar.Yemek yap servis yaptım sonra eşim aradı akşama d.günüm için yine ortak arkadaşlarımız gelecekmiş.Annemler oğlumla ilgilenirken tekrar ev sil süpür banyo wc oğlumu uyuttum annem gitti duş aldım şimdi size bakayım dedim.Daha yemeğin yanına ek yemek yapıcam.Off yorgunluk yahuu.Geçmşe bi bakayım.

Ayy Ebrucum eşin ne güzel bişey düşünmüş. Sadece bu pasta bile başlı başına özel bi doğumgünü hediyesi olmuş.
Evet güzeldi birde sonra çiçekler geldi
Amin canım süprizler güzeldi ama dış etkenler yüzünden bi tartışmayla son buldu doğum günümKeşke kırmasaydı beniHediyelerin hiç bi anlamı kalmadı

Çiçekte yolladı ama bişey oldu ve küstüm ona

Çok teşekkür ederim canım.Yaşlandık mı ne:18:

Oldu mu şimdi ama? Böyle romantik ve düşünceli birine hiç yakıştıramadım kalp kırmayı. İnş hediyeleri aldığı gibi gönlünü almayı da bilir eşin.

Kizlarr nasilsiniz yarin bi terslik olmazsa nelsonla gorusucegiz gelismelerden haberdar ederim sizleri
Mevcanim farkindayim zaten suan yemek yapmak keyifle yemek lux senin icin bir de calisiyorsun sen duzenin oturunca kahvaltiya gereken onemi verirsin zaten
Sukrancim haklisin canim sonucta yakin zamanda bitecek sıkıntimiz cokta uzulmemek gerek ama sanirim bu aralar cok disari cikamadim surekli evdeyim ve kizim fazla hateketli diye bunladim gozumde buyuyor isler o yuzden ama sukur cok sukur basimi sokacagimiz bi evimiz duzenimiz var
Elffcm haklisin canim dediklerinde insallah senin sorunun da cozume kavusur ve kurulu bi duzene kavusursun
Ebrucum icimden bir ses senin alinganlik gostermis olabilecegi soyluyor biz kadinlar bazen fazla konusunca gereksiz tartisma yaratabiliyoruz
Ama sen hakliysan da esin gonlunu alacaktir merak etme canim

günaydın çıtırlarım hergün yeni bir yorgunlukla işe geliyorum,

her akşam evi temziliyorum,siliyorum süpürüyorum,eşim tadilat yapıyor ama ertesi gün hiç temizlememişim gibi her yer beyaz beyaz alçı

eşimle kızım şimdi doktorda gen testi için bekliyorlar bakalım ne diyecekler,yazarım size

dün iş çıkışı koştur koştur lazer kontrolüme gittim kıl köklerim yok olmuş ama minik sarı tüyler çıkıyor 2 ay sonra tekrar gidicem,eve dönerken yiğenimi aradım erkek arkadaşı şehir dışından gelmiş beraberlermiş, ayak üstü yanlarına uğrayıp damat adayıyla tanışıp göz dağı verdim

damat adayımız hiç halaya benzemiyor yanında görsem arkadaşın sanardım demiş,çakalll gözüme girdi

db cim,menülerini özenle okuyorum kalori sayma yöntemin çok iyi,

eprumm güzel gününün böyle mutsuz bitmesine çok üzüldüm,erkek milleti işte odunluk mayalarında var,

ösgem canım arkadaşım normal bi hayata dönmeyi o kadar çok istiyorum ki ama çalışınca işler uzadıkça uzuyor,nelsonla görüşmenizi bende merakla bekliyorum,buraya yada nelson faceye foto koyarsa çokta memnun olacağımı iletirsen sevinirim,nelsonu gördüm ama seni çok merak ediyorum,

şükrancım evine ne zaman geçiceksin tatlım,anneciğine söyle kk çıtırları kızıyor bana kilo aldırma de

elifcim bayadır yazmıyordun sende,gerçekten işiniz çok zor,allah yardımcınız olsun,ben bi taşınmayla tükendim ,seni okudukça kendimden utanıyorum

zuzu,nelson,kubra,nerelerdesiniz çıtırlar

Son düzenleme:

Mevcanım günaydın. Kızının hastane işleri yolunda gider inş. ben aynı günün akşamı evime döndüm. Ayrıca annem de artık az yemem gerektiğini kabullenmeye başladı. Önceden tabağımı tepeleme doldururdu yemekle. Sen emziriyosun kızım bu bitcek sütün azalır sonra derdi. Şimdi tencerenin başına geçip kaşık hesabı dolduruyorum yemeğimi. Alıştı artık bu halime ısrar etmiyo.

kızlar geçmişi okumadım ancak eve gidince okurum...
karatayın diyet kitabını değil ama diyetle alakalı bir kitabını okuudm.. aklıma yattı.. uygulamaya çalışacağım dönüşte.. ekmeksiz yaşamak zor olacak ama herşey alışkanlık değil mi neticede..

mevcan kız eve dönünce yazacam bol bol..

ve özge ile eğer bir aksaklık olmazsa buğün tanışacağız.. ama akşama...

ebrulim doğum günün kutlu olsun.biraz sıkıntılı bitirmişin gününü ama takma kafana.. genel olarak güzel geçmiş ya günün genelini düşün ..

bende her doğum günümde ömürden bir yıl daha gittiği için artık doğum günümleimi iple çekmiyorum..

eylül ayında artık herkes düzenli uğrasın buraya..ve çabucak verelim kiloları..

off kızlar canım sıkkın eşime bağırdım,işler tonla mevcan hanım ismini duymaktan iğrendim bugün,eşim bi yandan arıyor,iş arkadaşımla atıştım offf
eşim sabah 8.30 dan beri 1 tüp kan için uğraşıyor kızım deil kan vermek muane olmak istememiş,eşim küplere bindi çık gel diyor işim çok bırakamıyorum diyorum istifa et bu benim işimmi herkes annesi ile gelmiş diyor,sinirimden ağladım öğlen yemek bile yiyemedim,20 kez arama sonucu kızımı bi barbi bebeğe tav ettim vermiş kanı,sonuçlar yarın çıkıyor,bu kan neyin nesi eşim sormamış bile,daraldım iyice

çalışmak çok güzel ama çocuklar küçükken deil,şimdi eşim okula gidiyor kayıt evrakları için,durduk yere kalbimizi kırdık birbirimizin,

özel sektörde çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmm

Mevcancim gergin olman okadar dogal ki sen de insansin neticede bak ben aksama kadar evdeyim ekmek almaya bile cikmiyorum disari ama aksam esim gelince sitem ediyorum bazen biktim bu toz topraktan keske erken tasinmasaydik vs. Diye kaldiki sen yorgun yatip erkenden ise gidiyon bir de isin sorumluluklarinla ugrasiyon ilgine iht. Olan bir de kizin var tabi esine bagirmakta hatali oldugunu sinirlerinin yiprandigini soyle guzellikle seni anlayacaktir.
Senin esin iyi hastaneye goturmus canim ama erkek iste yapilari geregi kaldiramiyorlar cocuklari bile olsa annesinin gorevi deyip cikiyorlar isin icinden takilma sozlerine o da hastanede bunladi diye sana yuklenmis kucuk cadida annesini babasini birbirine dusurmus benim kizda oyle bi kizsam hemen aglar kosar babasina naz yapar esim de bana kizar kucuk cimcimeler
İns. Ciddi birsey cikmaz test sonucunda canim
Bu arada nelsonla nasipse aksam gorusucegiz ama foto meselesine gelirsek maalesef esim hic sıcak bakmiyor iknalarim sonucsuz kaldi eskilerden ebru sehraa zuzu papatyayi gorduk bir ben kaldim belki evin fotolarini koyarken 1 tane koyayimmi derim bakalim yoksa il il dolasip sizinle tasinmam gerekcek

Kızlar nasılsınız?Ben gelen pastaları bitirme çabasındayımBu böyle olmayacakyarın yarış başlasın bence.Yarışa katılmak isteyenler lütfen en geç yarına kadar söylesin liste yapalım.Bu arada eşim kendini affettirdi

Saol nelsonum .öZGEYLE ŞİMDİ muhabbet ediyorsunuzdur kıskandım sizi

Canım ya ev taşıma telaşı stresi kızının rahatsızlığı bi yandan ev işi bi yandan kendi işin tabi bunaldın sendeErkekler hastanede sıra beklemeyi felan beklemeyi daha doğrusu pek sevmezler.Birbirinizi kırmayın bşver.

Kızlaar iyi akşamlar! Napıyosunuuuuz? Ebrucum eşinin olayı tatlıya bağlamasına sevindim. Bizim evde kızım varken pasta artmaz.
O yüzden şanslıyım. yarışa varım ben listeye dahil et beni de.

Özgecim çok bunalıyosan evde işlerini ayarlayıp yürüyüşe çık. Eve kapatma kendini. kızını gezdir. Belki o bahaneyle biraz stres atmış olursun. Kendini mutlu edicek küçük bişeyler yap. Çok yoğun haftalar geçirdin ne de olsa

Mevcanım üzme kendini. Hergün böyle olmaz. Arada herşeyin üst üste geldiği günlerimiz oluyo hepimizin. Eşin de eminim bu günkü hastane stresiyle tepki vermiştir. Bu hastane koşuşturmalarından sağlam insan hasta olur walla. İnş kızının da tahlilleri iyi sonuç verir.

Nelson, Kübra, Db55, Sehraa, Zuzu siz nerelerdesiniz kıızlaaaar*

Yarın kilo bildirimlerini unutmayalım çıtırlaaarrr
Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 kk beyaz peynir, 2 dal kıvırcık
5 zeytin 2 dl ekmek, şekersiz çay
1 domates 1 yeşil biber

ara 1 elma, 2 bisküvi
şekersiz limonlu açık çay

Öğlen 1 kase çorba 5-6 kaşık yoğurtlu patates salatası

ara 1 dilim ekmek 1 kk beyaz peynir

akşam 1 kase ezogelin çorbası 4 tane yaprak sarması

ara 3 incir 1 bardak çay

Kizcelerrr nasilsiniz?
Ebrucum dogru tahmin nelsonla beraberdik sen msj yazarken.
Keyifli bi sohbetti tadi damagimda kaldi yarin sabahtan yola cikacaklarmis cunku fazla vakti yoktu uzun uzun konusamadik
Nelson yakindan daha zayif sehranin deyimiyle dal gibin kizlar ben yaninda irice kaldim Oyle diyim yani.
Kendisi hos sohbet cok tatli guleryuzlu bi bayan tanistigima memnun oldum kendi adima
İns. Birgun hepimiz bi arada sohbet etme sansida buluruz cok keyifli olur bence
Sukrancm canim dedigin cok dogru kendim icin de birseyler yapmam gerek her gun temizlik yemek olmuyo yani
Esim hergun yuruyus yapiyor dizi icin bugun kizim arkasindan aglayinca siz de gelin dedi hemen evin asagi sokaginda park var kizimi oynattim orda biraz sonra kendim de parktaki aletlere bindim biraz hep beraber eve ciktik degisiklik oldu aslinda su site bitsin hergun elimden geldigince asagi inicem zaten orda bayanlarla sohbet ederim esim oldugu zaman kizimi birakir yururum cok iyi olur
Ebrucum yarisa beni de yaz bugun nelsonla bulusmadan once burger yedim sonra dondurma sonra esim yemek yememis onun icin birdaha restoranta gittik kizimla birdaha atistirdim migdem oyle bulandi ki ne gerek var ya duba gibi oldum yarin cuma degil mi bak tartiyi bile unutmusum bilsem yemezdim yarin 60 cikarim artik
Hadi kizlar birbirimizi motive edelim cok sacma ama esimden dun yulafli ve bitter istedim eski gunlerdeki gibi faydasi olursa cok tatli yememek icin bakalim inanirsam olucak biliyorum motivasyona iht. Var sadece kizlar

Sukrancim menun guzel canim asiri birsey yok suda iciyorsun degilmi daha hizli kilo verirsin sutune de faydasi olur hem

Şükran ve özge listeye yazarım yarın sizi.Diger kızçeler yarışa var mısınız?
Özge nelsonum demek çok çıtır çok sevindim.Nelsonum diyetisyene ne gerek yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…