- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.961
Sukrancim menun guzel canim asiri birsey yok suda iciyorsun degilmi daha hizli kilo verirsin sutune de faydasi olur hem
Cuma günü iş güç olsa bile herke mutlaka bildirim yapar giderdi.Üzülüyorum ki kimse uğramamış
Mevcanım kızının tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Rabbim yavrularımızı korusun(amin)
Özge almak çok kolay ama vermek çok zorMigdem o kadar bulanıyorki yediklerimi çıkartıcam afedersiniz Ne var bunca yiyecek anlamıyorum.Migdemi küçültmeye çalıştım yememek için direndim.Bugün börekler kekler meyve çiko noluyor ya şurda kaç günüm kaldı.Satenlerden pörtleyince etlerim çok of püf yaparım ayna karşısında kabin içinde ağlamamak için sinirden zor tutarım kendimi sonra
Uyanır uyanmaz hemen sırf yemek için yemiycem.Ne zaman acıkırsam o zaman kahvaltı edicem yavaş yavaş.
Hergün mutlak bir spor yapıcam(mekik,leslie,oklava,titreşim kemeri vs.)
Meyve yiyorum bu ara akşamları bol bol
ekmekgmi t.b. döndüm çok şükür
Su içmemde düzene girdi bolca içiyorum.
Asitli içecek eskisi gibi yine yok hayatımda!
Canını sıkma Ebrucuğum. Diğer kızlar topiğe giremeyecek kadar meşgul sanırım. Ayıca fazla kaçıran bi tek sen değilsin ki. Bugün annem geldi. Ben de 2. kez kahvaltı yaptım ona eşlik etmek için
Bugün tartı günü diye, hızlı kilo veriyorum diye abarttıkça abarttım ben de. Akşam yine tartıldım. 64.4 olmamış mıyım. Sinir oldum kendime. Yok bu böyle olmayacak. Cuma da olsa sadece 1 öğün ödüllendirelim kendimizi. Diğer öğünlerde dikkat etmeye devam edelim.Yarından tezi yok menüleri paylaşmaya devam. Heves gelir yeniden.
Özgecim sağol canım sizler de iyi ki varsınız. Siz destek olmasaydınız ben bu işin üstesinden gelemezdim. Ama sizin güzel menülerinizi okuyunca bana çok büyük motivasyon oluyo. Bu topiğe katılmasaydım yediğime içtiğime dikkat edemezdim.Menum
10.30
1/2 dilim sandvc ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 kare karpuz Yesilcay
13.00
2 kasik pilav
2 kare karpuz
15.30
Nescafe
3 yulafli biskuvi
2 kare bitter
19.00
2 kasik pilav
2 kasik kavurma
3 catal patates kizart.
1 bardak kola
Kizlar ilk gunum kotu gecti korkunun ecele faydasi yok menu yazmadikca daha kotu oluyo cunku
Bu kadar cok yiyip icerken birden zaten mukemmel menu cikarmam zordu olmadids zaten ama pes etmek yok bu gobegi istemedigimi biliyorum sukrancm iyi ki geldin ins. Tek basina hepimizi toparliycaksin tek basina menu paylasip bildirim yaptin kac gun bize de ornek oldun ne guzel
Ebrucum beni asil uzen ne biliyomusum istikrarli olamamak ya cok sıkı diyet yapip herseye hayir diyorum zayifliuorum ya amsnn bosver deyip yiyip yiyip en sonunda bu boyle olmuycak deyip sil basa donuyorum kisir dongu yani kilo vermek esasinda kafaya koyana kadar sonrasi cok basit bi hirslanayim yeter 48 bile olurum yaa sonrasi diyet degilde saglikli beslenmeyi basarabilsek keske spor duzenli bi uyku duzenli bi hayat ozaman diyete ne gerek kalirdi zaten
Benimde annem geldiAma bu sabah erken kalkmıştık annemle teyzem gelen kadar temizlik yaptım.Böregimide yaptım geldiler.Onlarla bende yedim kalabalıkla.Kışlık domates yaptık anneme birazda bana.Yarın inş. kötüde olsa menü paylaşıcam.Bi yerden başlamak lazım.
Geçmiş olsun canım.Tamam canım sen iyileş tekrar paylaşırsın.Özgeye katılıyorum.Sen tek başına kaldın menü paylaştın hep topiğe uğradın.İlgilenemedik seninle.Burası böyle degldi inan.Menü yorumlardık sohbet ederdikEbrucum biz de annemle halılarımı yıkadık dün. Çok rahatsızlandım. Ne zaman halı yıkasak böyle oluyorum. gece boyu yediklerimi çıkardım. Çok midem bulandı sabaha kadar. Merak edip bu sabah tartıldım. 61.4 Sabaha kadar çok çektim ama hasta olmam 1kilo vermeme sebep oldu. Biraz toparlanıp dinleneyim menü paylaşmaya devam.
Annenle bol bol hasret gider zuzuum.Ama sonra gel özledim seni ve diğer kızçeleriannem geldi maröaristen izine ben o yüzden hiç giremedim yengemlerdeydik beraber bu hafta da böyle gecicek haberiniz olsun ama menülere dikkat ediyorum yarın sabah tartılıp yazıcam bugün unuttum
Menum
10.30
1/2 dilim sandvc ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 kare karpuz Yesilcay
13.00
2 kasik pilav
2 kare karpuz
15.30
Nescafe
3 yulafli biskuvi
2 kare bitter
19.00
2 kasik pilav
2 kasik kavurma
3 catal patates kizart.
1 bardak kola
Kizlar ilk gunum kotu gecti korkunun ecele faydasi yok menu yazmadikca daha kotu oluyo cunku
Bu kadar cok yiyip icerken birden zaten mukemmel menu cikarmam zordu olmadids zaten ama pes etmek yok bu gobegi istemedigimi biliyorum sukrancm iyi ki geldin ins. Tek basina hepimizi toparliycaksin tek basina menu paylasip bildirim yaptin kac gun bize de ornek oldun ne guzel
Ebrucum beni asil uzen ne biliyomusum istikrarli olamamak ya cok sıkı diyet yapip herseye hayir diyorum zayifliuorum ya amsnn bosver deyip yiyip yiyip en sonunda bu boyle olmuycak deyip sil basa donuyorum kisir dongu yani kilo vermek esasinda kafaya koyana kadar sonrasi cok basit bi hirslanayim yeter 48 bile olurum yaa sonrasi diyet degilde saglikli beslenmeyi basarabilsek keske spor duzenli bi uyku duzenli bi hayat ozaman diyete ne gerek kalirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?