Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sukrancim menun guzel canim asiri birsey yok suda iciyorsun degilmi daha hizli kilo verirsin sutune de faydasi olur hem

Sağol Özgecim. bayağı su içiyorum aslında ama küçük pet şişelere doldurup doldurup içtiğim için kaç lt içtim sayamıyorum ve yazamıyorum buraya. Artık yazmaya çalışıcam. 2,5 lt lik kola şişelerine doldurup içerim ben de.

günaydın kızlar,

çok çok işim var tekrar uğruycam,

eşimle akşam konuştuk,oda yorulduğu için bana bu kadar yüklendiğini söyledi,birbirimizden özür dileyip barıştık,

akşam misafirlerimde vardı,ilk misafirimizi ağırladık çok mutluyuduk ya,

kilom ise aynı

o kadar yorgunumki geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum

sabah 59.4 geldim

ya aynıyım ya 100 gram fazlam var,lavoboyada çıkamadım sabah acaip şişim,

eprumm ne yarışı anacım atlamışım,eğer ağır kuralları yoksa seve seve katılırım

ösgem çok kısa yazmışsın ama nelsonla buluşmandan daha fazla ayrıntı istiyoruz,nelson bacım sende gel iki yaz bize

Şükrancım 5 bardak 1lt ,15 bardak 3lt diye hesaplayabilirsin
Mevcanım , şart felan yok.Çok kilo veren 1. olucak.Bazende grupla yapıyorduk ama herkes olmadığı için şimdilik kişisel olarak herkes birbiriyle yarışsın.Toplanınca gurp olarak yarışırız ne dersiniz arkadaşlar?

Kilo Bildirimi
Geçen hafta:57.0
Bu hafta:56.6
Gelen:yok
Giden:400
Hedef:52

Dünden beri wcc problemi ve pasta yeme hevesim yüzünden bu rakamı gördüm.Halbuki daha azını görmüştüm.Ama bu hafta herşeyeden yiycem ama azıcıkkkkkkkkkkk

eprumm sayı olarak yarış için yeteriz ama mesaj olarak yetersiziz,takımca yarışsak daha güzel olur,vakti ve becerisi olan bir arkadaşta liste yapsa süper olur,hem listeler her cuma güncellense,kilomuzu daha kolay takip ederiz olmazmı,misal ben yorgunluktan geçen hafta kaç kilo olduğumu unuttum,

şimdi misal ben seninle eşleşip yarışıyorum diyelim,sen çok aktifsin ben pasif bir şey sorsan taa ertesin gün cevap verebilirim ama takımca yarıştığımız için herkeste bir sorumluluk olur ne dersin

bence becerikli bir çıtrı bugün itibari ile sıfırdan bir liste yapsın ve cumaları o listeyi alıntılıyarak yeni bir liste daha yapılsın

başlangıç 72

kilom 59.4

hedef 56

boy 162 cm

Kizlar gunaydin.
Az once tartildim dun geceki yemegin etkisi oldukca belliydi
57.500 ciktim bu baslangic kilom olucak hedefim 51 olmak
Ne guzel en son 52.500 falandim 1.5 kilo varken sen git aldikca al simdi 7 kilo var vermem gereken
Mevcanim dogru aslinda kisa yazmisim ikimiz de heyecanliydik aslinda erkek kardesi ve yengesiyle geldi ben de esim ve kizimla esim kizimla ilgilendi ben tek olarak bulusma yerimize gittim zaten gorur gormez tanidim kendisini ozsute gittik oturduk dedim diyet yapan insanlar olarak tatli yemiycekmiyiz simdi gulustuk nelsonda yoo yicez tabi dedi .
Karataydan biraz konustuk ekmek ve islenmis hicbir gida yok ( biskuvi dondurma ciko vs.) ekmek hic yok ve 2 saatte bir beslenme tarzi yanlis karataya gore.
Sonra eslerden konustuk biraz cocuklardan bahsettik zaman gecti gitti zaten.
Yarisa gelirsek hicbir sarti yok canim 1 hafta sonunda rakibinden daha fazla kilo vererek galip gelmeye calisicaz ayrica hepimizin icinden en cok kiloyu verende hafta 1. Olur

Kilo bildirimi

Başlangıç 67
geçen hafta 62.7
bu sabah 62.4
giden 300 gr
gelen yok
hedef kilom 55

2-3 defa kaçamak yapmama rağmen az da olsa eksideyim ( ey spor sen nelere kadirsin, ne mucize şeysin)

Kızlar çok yoğunum cepten yazayım dedim,kızımın sonuçları temiz çıkmış ne romatizma ne akdeniz ateşi sadece kansızlık çıkmış,eklem ağrısı ve morarma alerji sonrası oluşan komplikasyondur demiş o kadar mutlu oldumki anltamam

Ayyyyy mevcanim cok sukur canim cok sevindim sonuclarin temiz cikmasina. Yavrularimiz bizim herseyimiz Allah onlarin hicbir acisini bize gostermesin ( amin)

Cuma günü iş güç olsa bile herke mutlaka bildirim yapar giderdi.Üzülüyorum ki kimse uğramamış
Mevcanım kızının tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Rabbim yavrularımızı korusun(amin)
Özge almak çok kolay ama vermek çok zorMigdem o kadar bulanıyorki yediklerimi çıkartıcam afedersiniz Ne var bunca yiyecek anlamıyorum.Migdemi küçültmeye çalıştım yememek için direndim.Bugün börekler kekler meyve çiko noluyor ya şurda kaç günüm kaldı.Satenlerden pörtleyince etlerim çok of püf yaparım ayna karşısında kabin içinde ağlamamak için sinirden zor tutarım kendimi sonra

Uyanır uyanmaz hemen sırf yemek için yemiycem.Ne zaman acıkırsam o zaman kahvaltı edicem yavaş yavaş.
Hergün mutlak bir spor yapıcam(mekik,leslie,oklava,titreşim kemeri vs.)
Meyve yiyorum bu ara akşamları bol bol
ekmekgmi t.b. döndüm çok şükür
Su içmemde düzene girdi bolca içiyorum.
Asitli içecek eskisi gibi yine yok hayatımda!

Canını sıkma Ebrucuğum. Diğer kızlar topiğe giremeyecek kadar meşgul sanırım. Ayıca fazla kaçıran bi tek sen değilsin ki. Bugün annem geldi. Ben de 2. kez kahvaltı yaptım ona eşlik etmek için
Bugün tartı günü diye, hızlı kilo veriyorum diye abarttıkça abarttım ben de. Akşam yine tartıldım. 64.4 olmamış mıyım. Sinir oldum kendime. Yok bu böyle olmayacak. Cuma da olsa sadece 1 öğün ödüllendirelim kendimizi. Diğer öğünlerde dikkat etmeye devam edelim. Yarından tezi yok menüleri paylaşmaya devam. Heves gelir yeniden.

Son düzenleme:

Benimde annem geldiAma bu sabah erken kalkmıştık annemle teyzem gelen kadar temizlik yaptım.Böregimide yaptım geldiler.Onlarla bende yedim kalabalıkla.Kışlık domates yaptık anneme birazda bana.Yarın inş. kötüde olsa menü paylaşıcam.Bi yerden başlamak lazım.

Menum
10.30
1/2 dilim sandvc ekmegi
Kk peynir
2 zeytin
1 kare karpuz Yesilcay
13.00
2 kasik pilav
2 kare karpuz
15.30
Nescafe
3 yulafli biskuvi
2 kare bitter
19.00
2 kasik pilav
2 kasik kavurma
3 catal patates kizart.
1 bardak kola
Kizlar ilk gunum kotu gecti korkunun ecele faydasi yok menu yazmadikca daha kotu oluyo cunku
Bu kadar cok yiyip icerken birden zaten mukemmel menu cikarmam zordu olmadids zaten ama pes etmek yok bu gobegi istemedigimi biliyorum sukrancm iyi ki geldin ins. Tek basina hepimizi toparliycaksin tek basina menu paylasip bildirim yaptin kac gun bize de ornek oldun ne guzel
Ebrucum beni asil uzen ne biliyomusum istikrarli olamamak ya cok sıkı diyet yapip herseye hayir diyorum zayifliuorum ya amsnn bosver deyip yiyip yiyip en sonunda bu boyle olmuycak deyip sil basa donuyorum kisir dongu yani kilo vermek esasinda kafaya koyana kadar sonrasi cok basit bi hirslanayim yeter 48 bile olurum yaa sonrasi diyet degilde saglikli beslenmeyi basarabilsek keske spor duzenli bi uyku duzenli bi hayat ozaman diyete ne gerek kalirdi zaten

Özgecim sağol canım sizler de iyi ki varsınız. Siz destek olmasaydınız ben bu işin üstesinden gelemezdim. Ama sizin güzel menülerinizi okuyunca bana çok büyük motivasyon oluyo. Bu topiğe katılmasaydım yediğime içtiğime dikkat edemezdim.

Ayrıca senin menün de iyi bence. Cısslardan çok azıcık tüketmişsin. Onları ucundan kıyısından yiyip hepsini bitirmemek büyük başarı. Bundan sonra hepimiz daha dikkatli oluruz.

Ebrucum biz de annemle halılarımı yıkadık dün. Çok rahatsızlandım. Ne zaman halı yıkasak böyle oluyorum. gece boyu yediklerimi çıkardım. Çok midem bulandı sabaha kadar. Merak edip bu sabah tartıldım. 61.4 Sabaha kadar çok çektim ama hasta olmam 1kilo vermeme sebep oldu. Biraz toparlanıp dinleneyim menü paylaşmaya devam.

annem geldi maröaristen izine ben o yüzden hiç giremedim yengemlerdeydik beraber bu hafta da böyle gecicek haberiniz olsun ama menülere dikkat ediyorum yarın sabah tartılıp yazıcam bugün unuttum

Geçmiş olsun canım.Tamam canım sen iyileş tekrar paylaşırsın.Özgeye katılıyorum.Sen tek başına kaldın menü paylaştın hep topiğe uğradın.İlgilenemedik seninle.Burası böyle degldi inan.Menü yorumlardık sohbet ederdikKötü bi zamana denk geldi diyeelim.İnş. yine kalabalık şen şakrak olup destekle vericez kilolarımızı.AAma önce sağlık tabi
annem geldi maröaristen izine ben o yüzden hiç giremedim yengemlerdeydik beraber bu hafta da böyle gecicek haberiniz olsun ama menülere dikkat ediyorum yarın sabah tartılıp yazıcam bugün unuttum
Annenle bol bol hasret gider zuzuum.Ama sonra gel özledim seni ve diğer kızçeleri

Menün güzzel değil sende biliyosun.Ama bi yerden başlamk lazım.Benimde güzel değil ama önceye nazaran bana az bile geliyor.Düşün ne kadar çok şey yemeye başlamışım.Gözümde migdemde doymak bilmiyor.Menüm kötü ama bu akşam yazıcam inş.

kaç gündür yazıyorum sistem atıyo yazdıklarım siliniyor o yüzden yazamadım.....
kilo bildirmi yapmadım eşimle 2 günlük tatile gitmiştim bugün tartıldım aynı yanı dijital olmadığı için tam belli olmuyo gramlar..
kilo verenleri tebrik ederim en azimli şükran sanırımmmm çok dikkatli...darısı bana diyelimmm..
mevcan kızının iyi olmasına çok sevindim allah büyük dert vermesinn .....
bu arada ben tayinimi istedim inş olur bakalım pzartesi açıklanacak çook merak ediyorum inş olur(amin)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…