- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.981
Ebru noldu bize boyle yaa eskiden az da olsa azim vardi dikkat ederdik kilo korurduk en azindan bir seyler vesile olsa da hirs yapsak mesela bi tanidik akraba gobegime bakip hayirdir hamilemisin dese ayyyy naparim ozaman acaba.
Sukrancm 48 kilo olup gobegi olan insan biliyorum ben ben de 49 kilo oldugum zaman(milattan once 1500 yillarda yani) hala az da olsa gobegim vardi onun icin mutlaka karin egzersizi gerek masajlar falan
Ve de gunde 3 ogun yogurt( ligt ya da az yagli) gobek yaglari yakiminda yogurt cok etkili canim
Bu arada gecmis olsun canim nane limon elma kabugu falan kaynat ilik ic iyi gelir.
Elffcm hosgeldin canim kilo korumana sevindim ins. Duzenini kurar kurmaz vermeye de baslarsin bu arada tayin icin hayirlisi olsun canim Allah gonlune gore verir ins.
Zuzucum annenle hasret gider don aramiza yakin zamanda
Kizlar bugun ne yedim ictim hic farkinda bile degilim Antalyadan cocukluk ark. Geldi 1 haftadir burdaydi yarin oglen bize geliceklerde yarin aksam donuyorlar sonra planda degisiklik oldu aksamustu haber verdi musaitsen bu aksam gelelim diye apar topar temizlige giristim normalde gece yapicaktim kizim uyurken esim dukkandayken.
Neyse kostur kostur pasta yaptim evi temizledim o arada ayakustu yedim birseyler simdi kizimi uyutuyorum sizlere bskayim dedim
Bu arada sehraa bi gittin gene yoksun bizler de tasindik ama arada gelip haber ettik ins. Telastan giremiyosundir kotu birsey yoktur merakta birakma bizi
Hawarcim hele sen hic yoksun Okullar acilir da.sen de buraya girersin duzenli
Btlkubra sen tatildesin sanirim hala iyi eglenceler canim
Papatyacim ins. en kisa surede doner
Şükranım iyi olmana sevindimMenünde herzamanki gibi çok güzel Benimde göbeğimden şikayetim.Zayıfladıgımda göbeğim daha kocaman kalmıştı çün kü bacaklarım incecik kalınca göbegm daha da pörtlemişti Bunun için spor şart!Geçen gün nette çinli bi bayan zayıflamış.Dogum sonrası spor ağırlıklı o 5 katlı göbeği içine göçmüş spor aletleriyle poz vermiş.O beni çok etkiledi.Onun göbeği gittiyse benimki spor yapsam demkki hayli hayli gider dedim.Bugün mekik çekmeye başladım.İnş devamı gelir
Özgem ya nelere hayır dedik nelere mazide kaldı hepsi.Bu akşam kola ikram edildi hayır dedim.Diyete mi başladın yine hayır demeye dediler.Evet dedim ama içim yanmıştı hadi 1 bardaktan bişi olmaz dediler bende dünden razı içtimSıcacık helvalara Arnavut böreklerine hayır derdim sevdiğim şeylere dayanıp yemezdim.Şimdi tokta olsam canım çekmesede hayır demiyorum Dügüne az kaldı resimlere baktımda geçen yaz tatilinde zayıfmışım bu sene genişlemişim baya.Birde Ceyda düvenci nasıl geçen sene bikinili foto ve bu sene foto arasında büyük fark var.Demkki insan dikkat edince gözle görülür incelebliyor
Ya kızlar ben bu topiğe başlayalı 5 kilo verdim ama o kadar dikkat edip az yememe rağmen nerde yanlış yapıyorum da bu koca göbüş hala incelmiyo? Ooooof offff
Hoşgeldin Nelsonum. Mekik ve sporu yapıyodum ama son haftalarda oğlum çok ağlıyo yaptırmıyo bişey. 10-15 dk uyuyo sadece. Onda da yemek yapabiliyorum sadece. Birazdan bahçeye götürüp sakinleştirmeye çalışıcam. Özgeyle görüşmeniz iyi geçmiş sevindim. Hedef kilona da çok az kalmış. kısa zamanda onu da verirsin sen.tatlım mekik çek.. spor yap sıkılaşırsın..
kızlarr evime geleli 2 gün oldu ama net yoktu telden de takip edip cevap yazmak zor olyor diye bakamadım size.. ve bütgün netim gelince hemencvik size baktım..
evet ben özge ile buluştum .. topiğin ilk buluşması diyebilirim.. ben bir sonra erkenden yola çıkacağım için çok uzun süre sohbet edemedik ama tanışmakda çok güzeldiii.. hoş bir bayan özgem.yüz hatları çok tatlı.. hani derler ya kaşı gözü yüzü hoş diye..ve yaşından oldukça kçük gösteriyor.. 20 li yaşlarda gibi..(ben yanında yaş olarak kocaman kaldım) sıcak içten.. tabi kilo aldığı için hafif bel bölgesinde fazlalık var.. buna ben fazlalık demem.. bir kaç giyim hilesi ile kapatılabilecek kadar az fazlalığı çünkü.. bende göbeğimi kaybedemiyorum ama hafif geniş bir leylerle göbüşüm yokmuş gibi bir hava ver,iyorum.. o ğün özge bile zayıf dedi bana ama yok göbekliyim ben...
güzeldi bir buluışma idi.. tekrarını istiyorum.. bakalım ne zaman nasip olursa..
bugün sabah tartıldım..
kilom 58,8
hedef 55 (olacağı 559
yani öyle çok kilo almamışım.. aslında yemiştimde ama hareketliyim sanırım..be diyet mantığımı değiştiriyorum.. karatayı uygulamaya çalışacağım...gerçi diğer diyet listelerinede çok uyamadım bunada çok uyamam ama denemekte yarar var.. biraz karatay , biraz diyetisyen listem, biraz bildiklerim, ortaya karışık yapacağım ne çıkacak bakalım..
yarış nedir ebrum nasıl yapılıyor.. nasıl yarişacağız.. bilgiii istiyorum..
geçmişi tam okuyamadım..okuduklarımdan da aklımda pek birşey kalmadı..
Ösgemm,eprumm,şükran,nelson ,zuzu hepinizi öptüm ballar iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?