- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.001
Geçmiş olsun zuzuuumgünaydın kızçeler :)
ben bu aralar evde değilim o yüzden yazmıyorum menümü unutuyorum not almaıda ama düzenli bu arada nbelimi de sakatladım1 kilo bişeyi bile kaldıramıyodum ama bu sabah iyi hissediyorum kendimi sıcak duş iyi geldi sanırım kremler ilaçlar fayda etmemişti cumartesi sünnet düğünü vardı akrabamızın gitik düğün bitimine kadar oynaım hiç bişey yoktu nasılki küçük oğlumu kucağıma alçağım zaman öylece kaldım kitlendi resmen şimdi biraz olsun iyim çok şükür iş yapamamak kötü bişi bütün evin sana bakması sağolsun eşim çocuklarla ilgilendi 2 gündür kilo bldirimime gelince
haftalar önce 61 dim
şimdi 62
gelen 1000
giden yok
hedef 55 56
kızım için iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim,
hawarcım tekrar güle güle büyüt bebişini,allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,
sehraa canım,allah kolaylık versin sanada,bizde taşındık ama tam anlamıyla yerleşmek uzun zamanımızı aldı,halende eksikler var,
şükrancım kızlar haklı,içimizde en iradeli sensin,menü paylaşmaktan iyiki yılmadın,bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz
ösgem,sen ne yaptın tatlım düzenini kurabildinmi,biz dün salona ve oturma odama bide yatak odama halı aldık,antre ve mutfak kaldı sadece,halıları saolsun babam ödedi büyük bi masraftan kurtardı beni,bizim bina halen karışık taşınan,tadilat yapan gürültü patırtı,yeni binanın sorunu ne zaman biterki
eprum canım arkadaşım,çok azimlisin bu sefer,bi anda diet moduna istesende giremezsin,mide çok yemeye alışınca herşey zamanla oluyor,ufak tefek kaçamaklar elbette olur,önemli olan ipin ucunu kaçırmamak,el birliği ile vericez kiloları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?