Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızım için iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim,

hawarcım tekrar güle güle büyüt bebişini,allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,

sehraa canım,allah kolaylık versin sanada,bizde taşındık ama tam anlamıyla yerleşmek uzun zamanımızı aldı,halende eksikler var,

şükrancım kızlar haklı,içimizde en iradeli sensin,menü paylaşmaktan iyiki yılmadın,bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz

ösgem,sen ne yaptın tatlım düzenini kurabildinmi,biz dün salona ve oturma odama bide yatak odama halı aldık,antre ve mutfak kaldı sadece,halıları saolsun babam ödedi büyük bi masraftan kurtardı beni,bizim bina halen karışık taşınan,tadilat yapan gürültü patırtı,yeni binanın sorunu ne zaman biterki

eprum canım arkadaşım,çok azimlisin bu sefer,bi anda diet moduna istesende giremezsin,mide çok yemeye alışınca herşey zamanla oluyor,ufak tefek kaçamaklar elbette olur,önemli olan ipin ucunu kaçırmamak,el birliği ile vericez kiloları,

zuzum çok geçmiş olsun canım aman dikkat et,

nelson,elif sizleride çok öpüyorum kızlar,

tatil bitti sayılır,okullarda açılınca topiğimiz eski neşesine kavuşur umarım,cuma günleri lütfen ama lütfen eski düzen kilo bildirimi yapalım

Geçmiş olsun zuzuuum Evine dönünce düzene girip verirsin aldıklaırını merak etme

Aynen migdem o kadar büyümüş ki hep ne yesem modundaayım.Ve yemek istediğimde gidip su içiyorum yarın yerim diyorum.İnş. 20 eylüle kadar verebilirim:18:

kızlar selam... güzel haberler alınmışşş....havarcım allh sağlıklı hayırlı evlat nasip etmişsin çok sevindimmm...
mevcan canım bende bekliyorum sabahtan beri net başında haber okuyorum ama hala açıklanmadı ve açıklanırsa hemen yarın eski çalıştığım yere gitmem gerekiyooo nasıl olacaksa.....
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama tatlı ne olacaksa((((
dualarınızı bekliyorum atama olması için size güzel haber vermek istiyorummm ....olmazsa ne olur diye hiç düşünmedimmmm ((

zuzu08 geçmiş olsun canım..
ebruli bende öleyim ya ne yesem diye bakıyorum hep mutfağa özellikle tatlı tabii....nasıl alışacaksam böle kötü kötü yiyerek alıştım ne bulursam yiyorum hiç bakmıyorum ...
sizi bekliyorum ben sizden hız alarak 5 kilo vermıiştim ama ya siz yine eski halinize dönsenizzz tam olacak ...

Ben artıkın sizlerleyim kızlar korkmayın girmicem bi yere taşındımda olulumda belli oğlumda okula bsşlıcak eksik gedikte çok az bişey kaldı ama hiçbiri buraya gelmeme engel değil artık..sizi seviyorum kuzularrrr..elff sen kimsin nesin necisin kimlerdensinnkızçeeeeee..kızlar adetim bitmek üzere ben bu sabah itibariyle tartıldım 60kg çıktım .ve cuma itibariyle başlangıç kilomu bu şekilde başlatacağım,67 ile başladığım yolculukta fazlalıklar gitmişti zaten şimdi 60la başlayıp 55le bitircem inş bilginizeeeeeeeeee

kızlar ben hala atamayı bekliyorum sanırım kalbim dayanmayacak sabah 9 başladım bakmaya bi işte yapamıyorum çok merak ediyorum .............((((((((
sehraaaaa ben eliffff öğretmenim şuan eş ataması bekliyorum evimi taşıdım eşşimin tayin yerine 2 aydır orda burda geziuorummmm
64 kiloyum boyum 165 anne değilm suan hamile kalmadan kilo vermek istiyorummm ilaç kullandım kışın o yüzden kilo aldım ..sizleri takip ediyorum başlayın artıkkkkkk

Elfff başladık yavrum başladık eş durumu olur inş istediğin ilçeye branşın ne kızçe

Mevcancim gecenlerde nelsonla bulusmustuk ya iste o gun nelsonla .gorustukten sonra hali magazasina denk geldik salona 6m2 hali.
Giris+hol ve mutfak yani toplamda 4 hali ki mutfak hasir gibi hali da degildi 4.250 fiyat cikardi
Simdi baska bir magaza var aklimda esim musait olu olmaz bakmayi dusunuyorum oraya da zaten eylulden once hali fslan sermem ben bu eve karsi komsumda yikamaya vercem maf oldular diyor hep toz toprak evin icinde cunku
Bizim duzenlemeler baya hiz aldi ari gibi calisiyorlar bi 2 kamyon 2 is makinesi haril haril calisiyo cok az kaldi agac cicek falan ekilcek sonra da zaten okadar toz olmaz
Bu arada hafta sonu dag havasi yaramis istahin acilmis bakiyorum aman ha diyim mevcanim sen iyi gidiyordum hic bozmadan devam et ye tabi arada kacamak olurda yedikce yedim modunda olma.
Zuzucum gecmis olsun benim de bel
agrilarim basladi ne fena seymis megersem dogumdan sonra basladi hala da devam ediyor vucut dayanmiyor artik bu kadar kosturmaya hic canimin kiymetini bilmiyorum malesef
Ebrucum cuma gunu esler belirlensin yaris baslasin artik ne dersiniz
Sehraaa gozum uzerinde bi yere kacmak yok artik bak tatil bitti otur evinde azcikin
Elff canim yaa öss heyecani gibi dimi ins. Canim benim hayirlisi ise olur dualarimiz seninle

ösgem o ne fiyat bacım,hakiki el dokuması ipek halımı alıyon ya,benim salonda 6mt halı aldık klasik bi markanın klasik halısı 600 lira tuttu yaww,

ve evet ben arada yaptığım kaçamaklar dışında hep dikkat ediyordum ama mangal,saz,içki ve yakın dostlar olunca ipin ucu azıcık kaçtı,ceza olarak aç gezicem bugün

kızlar hala açıklanmadı ya beklemekten sinir oldummm...
sehraa sınıfçıyım ben maleseffffff...
ösgeee öss ne ki bunun yanında dualrıın için tsk ederım...
sabahtan beri oturdum beklilyorum yarın yola çıkacaktım uçakla malatyaya ama aksam oldu benim iş kaldı ne olacaksa...hayırlısı ne kadar stres oldummm...

Mnm

Sabah kahvaltıya gittik açık büfe
Yarım simit
İki kk cevizli tulum
Bir kk kavurma
1dilim sucuk
Üç kaşık kremalı patates
Üç lokma ballı kaymak
Orta kahve
Milföylü böğürtlenli tavukgöğüslü tatlı
Dibek kahvesi
Bir kase doritos peynirli
İki çikolu hanım eller
Akşam bir tabak kurufasülye
İki dilim çavdar
Salata
Birazdan incir yicem

Cuma yarışa başlayalım.eşler belirlensin.cumaya kadar düzene girmeyi planlıyorum ve dediğim gibi başlama kilom 60artık.

Kizceler aksamustu adet oldum karnim cok agriyor uzaniyorum simdi yemekten sonra esim kizimi aldi kv gitti isabette oldu cunku hic kalkicak halim yok.
Bu arada mevcanim step hali var bilirmisin iste o marka salon halilar viskon dedi adam sade tek renk kendinden desenli bi haliydi sadece salon yanilmiyorsam 1.450 civariydi
Diyelim sadece salonu aldik bir de kullanisli cikmazsa esimden kose bucak kacmam gerekir
Bir de kv dem demiski esime(benim diger evde halilarim cok yoktu yani yeteri kadardi parke falan gozukurdu kv de oyle hic sevmez) salon haliniz benden oyle mendil gibi almayin 6 m2 alin demis) bunu duyduguma sevindim 1.5 milyari kv verir artik
Sehraacim ben 57lere kadar vardim az daha yesem 60 olucaktim cok kotu oldu yaaa nerden nereye geldim resmen hamile gibiyim suan patlicak gibi hissediyorum kendimi
Menum gelsin
Sabah
2 dlm ekmek
Kk peynir
3 catal p. Kizartmasi
2 banim recel
Yesilcay
Ara
1 avuc karisik cerez( badem fistik findik)
1 bardak light kola
Aksam
2 kasik pilav
2 kasik patlican musakka
1 kase mercimek corbasi
1 bardak light kola
Biraz once 3 4 kasik dondurma
Su koladan bi kurtulsam fena alistim ramazandan beri.

İyi geceler kızlar.Oglum bugün uyumadı ve ona rağmen duş aldırmama rağmen hatta şimdi uyuduMayıştı ama bende ıslak kurabiye yapıyordum ayaklarıma dolandı yavrum.Eşim uyuya kalmış içeride.Bana sardı zor bitirdim.Yarın lise arkadaşlarımızla toplanıcaz bende.Böreklerimi yarın yapıcam.Bugün temizlkte yaptım hemde kollarım tutulmuştu ks gevişetici içip ysptım.Anneme gitiim.Oglum kucgımda 2.5 saat zaten kollarım acıyor bazı işlerimizi hallettik.Yorgunum menümü yarın sabah yazarım evi toplayıp yatayım.

elifcim hu hu ne yaptın açıklandımı sonuçlar,

eprum kolay gelsin tatlım ayağına dolanan biri ile yine iyi hallettin işini,aman ha çok kaçırma tatlım,

ösgem o markayı bilmiyorum,hatta 2-3 isim yapmış marka dışında halıdan anlamıyorum,benim abim halıcı o bana geliş fiyatından verdi,babamla ikisi ödeyecek saolsular,markası angora halıların,benimde gözüm hakiki ipek dokumalarda kaldı ama o halıdan almak için 6 aylık maaşımı vermem gerekiyordu,

nelson,şükran,zuzu,kubra,sehra,hawar nasılsınız bakalım

bu arada cuma günü zafer bayramı sebebi ile kapalı iş yeri,yiğenim evleniyor 3 hafta sonra evini düzmeye gidicemm cumaya şimdiden söyleyim dedim

Son düzenleme:
dün yazacaktım ama vakit bulamadım,

dünki menüm

sabah:2 dilim tahıllı ekmek arası peynir,yeşil çay

öğlen:1 kase şehriye çorbası,az pirinç pilavı,az kuru fasulye,yarım kase yoğurt

ara:1 elma

ara: kuruyemiş yedim biraz,yeşil çay

akşam : 3 tane fırın köfte,3 tane fırın patates,2 tane salatalık turşusu ( saat 8di yemesem iyiydi ama dün çok yorgundum)

kızlar günaydın.... mevcan canım hala bekliyorum meb dünden beri açıklayacak her 5 dk bi sayfa yenikleyip bakıyorum ama maalesef hala açıklanmadııııı...
inş bugün diyorummm bakalım kısmetttt
sehraaa açıldı cnm ama hala açıklanmadı yaaa çok sinir oldum beklmekten sinirlerım gerildi herkes arıyoooooo ama yokkk( bu kadar bekledim ıns olurrr

Selam kızlar 2-3 gündür annemlerdeydim. Kardeşim bilgisayarı alıp odasına kapandığı için nete giremedim. Özledim sizi ya. Şimdi evimdeyim. Orda hep fazla kaçırıyorum maalesef. Bu sefer de kimse ısrar etmiyo ama görünce dayanamıyorum. Erkek kardeşim irmik helvası yapmış. o kolay kolay böyle şeyler yapmaz. birazcık ondan yedim bi tane de minik dondurmalardan yedim. Diğerlerini hatırlayamıyorum bile. Nolcak benim halim bilmem ki. Neyse Cumaya kadar daha çok dikkat ederim. eve gelir gelmez tartıldım ne kadar almışım diye. sadece 100 gr almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…