Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hoşbulduk o zaman..
Kendimi tanıtayım o zaman, adım Gökçe, 25 yaşındayım, evliyim henüz çocuğum yok, hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorum...

Hamile kalmadan kilo vermek çok dogru bir karar olmuş.Ben 64 ile kalıp 82 ile doguma gitmiştim.Planlı bi hamilelik olsaydı kilo verip öyle hamile kalırdım.Ama nasip 23 aylık oglum var şimdi

Hosgeldin aramiza menu paylasirsin hergun bizimle
Ebrucum pizzami ahhh o eslerrr ahhhhh

Katılıma açıksanız sizinle beraber kilo vermek isterim...

aramıza hoşgeldin. yazdın mı bilmiyorum ama merak ettim. kaç kilosun, boyun ne ve kaç kilo olmak istiyorsun.
bu topiğin en büyüğü benim. 34 yaşındayım. bir oğlum var. çalışan bir anneyim.
hergün menü paylaşırsan biz de yorumlarız. sende bizimkileri yorumlarsın. aramızda yarı yapıyoruz. herkesin bir rakibesi var...mesela benim ki özgecim..

bugünkü menüm şu şekilde;
11:00 de her zamanki kahvaltımdan yaptım. bugün 2 dilim tam tahıllı yedim.
12:30 bir adet cennet elması, yeşilçay
14:30 5 adet köfte, bol yoğurt
16:00 bir adet portakal
17:30 bir kepçe çorba, 3 yk taze fasülye, 2 yk pirinç pilavı
18:30 4 adet kuru kayısı (inşallah faydası olur), yeşilçay

sehrammm
yok canım midemle alakalı bişey değil sadece geleceği düşünerek sabah aç karnına kahve içmek çok tehlikeliymiş mideyi delmek amaçla hemşire bi tanıdığım söyledi o yüzden çocuklarımı düşünmek zorundayım içersem yemeklerden sonra bundan sonra alıştırıcam kendimi ben bu sabah kahvelerine nasıl alıştım onu bile hatırlamıyorum çocuklarımın bana çok ihtiyacı var onları düşünmek zorundayım kocamı düşünmek zorundayım zaten eşimde cnm artık içme sabahları aç karnına didi düşündüm taşındım böyle bi karar verdim işte cnm
menüm
sabah aç karnına eski günlerdeki gibi tarçınlı ballı çayım tatlı isteğimi kessin diye çünkü regl oldum 2. günüm
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin iki banım pekmez yarım kk peynir şekersiz çay
ara 1 elma 1 mandalina
öğle 2 yemek kaşığı tavuklu patates haşlama olarak yanında yoğurt ekmek yokkkk o artık öğle ve akşamları cıssss
ara 1 türk kahvesi ailecek 1 küçük çikolata
akşam küçük kase yoğurt ve ıspanak ekmek yok
şekersiz sınırsız çay
yeşilçay
spor ve su yapamadım ve içemedim dünden beri gripliyim taylot yapıp içiyorum çabuk toparlanayım diye 1 fincan yeşilçay sonra

zuzucum bence de içme aç karnına kahveyi. ki kahvenin fazlası zaten zararlı. ayrıca çok geçmiş olsun.
starda 20 dakikayı izliyorum. değişik bir diziye benziyor...

Papatyacim yaaaa menun cok guzel:84:
Zuzu senin menun de cok guzel adini yazmayim duyduguma gore o ictigin ilac yasaklanmis ciddi zarari varmis icme birdaha

Yeni topigimizde ilk menum gelsin
12.30(yilbasi ertesi ; )) sanki normalde 7 de uyaniyorum da)
2 dlm ekmek
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
16.0"
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
18.30
4 y.k sarimsakli yogurtlu bakla
3 y.k makarna
1 dlm ekmek malesef baklaya bana bana yedimm
3 yudum kola

Yesilcay

Son düzenleme:
MALESEF MENUM
sabah 11 bir simit iki zeytin uc kk peynir
ara yesilcay bes beyaz leblebi
avm
ucte oglum burgerde hamburger istemedi istesedebalmicami bikdigi icin ogreilmis caresizlik yasiyor yavrum patares aldi yemedim ben
iskender aldim onada banada cok guzekdi ama acayip tereyagli ve sosluydu tam benim istedigim gibi ama sirf bugun yeni acildi diye topigimiz yemedim biraktim yarisini ama yemis bulundum soncta.
ara yok
yedibucukta yarimkase sehriye corbasi uc lokma ekmekle karniyarik ve KEREVİZ ebruuuu
ama yedim malesef ebru pizza canina deysin birazdanda kestane yicem bes tane

ama kizlar bugun tatildi biliyorsunuz ve ben normalde o saatler hep ev isi gucu okul yorgunlugunda olurum bi guzellik yaptim iste kendime.ciciler aldim..ebru kizzz avm de sana baktim ama ekmegin icini oglusa veren biri yoktu hepsini senmi yidin yoksam kizzzzz

ne kullaniyordunki sen istah azaltici falanmi osge ozelden desene bi neymis o merak ettim yasaklandigina gore zararlifir zuzum icme.yasaklanmayaydi bende icerdim.saka bi yana ben karsiyim oyle seylere ama ne yalan diyim hani saba tumer zayiflamisya ontane ot falan bisiler diyorkar bir an dusunmedim degil vazcaydim sonra:44:

Sehracim menun karisik geldi gozume karisik yazdigindan olabilir mi acaba iskenderi yemicektin yagli yagli soyle hafif bi tonbalikli salata alsaydin kendine aksam fena degil cuma pisman oluyoruz sonraa degil mi agzi tadindami kaldi Sehraaa

ben cok begendim menunuzu ya masallah bende oyle olcam insallah oyleydim zatende iste:26:

Yulaflı ÖZGE
Kahve güzeli ZUZUU
Meyve sever PAPATYA
Cem Yılmaz'ın bayan versiyonu SEHRA
Misafirperver HAWAR
Ve ben
Ve bize katılmak isteyen herkes....

kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de anneyim doğum kilolarımı vermek istiyorum size katılabilirmiyim?motive olabilmek için bir gruba katılmak benim için iyi olacak.

merhaba kızlar topiğimizz hayırlı olsunnn

umarım yeni başlangıç hepimize iyi gelirr, yeni yılda tabiki
ben bu hafta artrıda olacağım kesin artık yarından itibaren yazarım menülerimi
biraz hastayımm, yanlarım ağrıyorr

yeni topic hayrli olsun bende 4 ay olacak dogum yapali.. biraz karin birazda kalça kisminda kilolarim kaldi birlikte eski kilolarimiza kavusalim burada :107:

kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de anneyim doğum kilolarımı vermek istiyorum size katılabilirmiyim?motive olabilmek için bir gruba katılmak benim için iyi olacak.
aramıza hoşgeldin. biz 6 kişi başka bir topikte karşılaştık. birbirimizi sevdik. yeni yılda yepyeni bir başlangıç yaptık.
çok geçmiş olsun...
yeni topic hayrli olsun bende 4 ay olacak dogum yapali.. biraz karin birazda kalça kisminda kilolarim kaldi birlikte eski kilolarimiza kavusalim burada :107:
sende hoşgeldin...hergün menülerini yazmaya çalış. bebeğin hayırlı olsun...
evet kızlar
sporumu yaptım.
bugün 35 dakika süren slim in 6 start yaptım. terim soğumadan benim için iyi özgecim için kötü olan bu haberi vermek istedim.
önce duşumu alıcam, sonra yatak ve uyku...
sabah 06:20 de ayakta olucam...

Hoşgeldiniz sefa geldiniz kızlarAma bebişler çok küçük daha size sıkı yönetim yokSaglıklı ve bebişlerin rızkını kesmeyecek şekilde beslenip menü paylaşın emi

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su
12:00 =yarım simit,kk peynir,2 çatal yumurta,2 zeytin,tahin-pekmez,çay
13:30 =türk kahvesi,5 badem,5 fındık
17:30 =2 ince hamurlu pizza,1 çay bardagı kola:26:
21:00 =1 kase çorba
23:45 =yeşilçay,5 badem

Spor:
100 hundert plates
150 mekik
1.5 saat avm de yürümece

Zuzuuum ve papatyam menüleriniz çok güzel bravoBen ve rakibem bu yeni temzi sayfaları kötü menülerimizle kirlettikAma yarın iyi olacak dimi sehraEşim evde olunca böyle oluyor düzen kalmıyor.Çok açım kızlar uyumak istiyorum migdem kazınıyor resmen.E eee öglen sebze yemedim yogurt tüketmedim düzen olmayınca acıkılıyor böyle.Ayran ve yogurt acayip tok tutuyor.Kv ugradık bisküvili pasta yapmış sevdigimden.Yemek yemedim çorba içtim sadece.Bir dilim pasta koydu çantama yarın öglen yiycem.Ona kalsa bizd ekim yiycek sen seviyosun deyip 5 dl koymuştu bende anne bana kötülük yapmış oluyosun 1 dl. yeter saolasın dedim.Dügünler nişanlar var bak abiyenin içinde güzel durayım sende gururlan dedimOglumun dikişlerini aldılar çok şükür tek bi çizgi halinde ama bir krem verdi bu izi geçirir inş. dedi doktor çünkü küçük daha dedi.Geçmesede şükür gözü yerinde yavrumun bi iz olmuş ne çıkar olmasa daha iyiydi ama Rabbim beterinden korusun(amin).İyi geceler kızlar...

Yeni aramiza katilan hanimlar hosgeldiniz Duzenli menu paylasin kilolar ucup gitsinn
Ebru benim de esim eve geldi saat 10 gibi elinde bi poset bi actim ne goreyim Profiterol oylecene aldim dolaba koydum beni dusunp almis nerden esti diyorum seni dusundum kabahat mi ettim diyor yani yarin erken saatte yenicek haberin ola.
Papatya senin hani spor yapmak icinden gelmiyodu yaaa noldu Saka bi yana yapamam olmuyo kilo veremiyorum kizlar diyen papatya gitti yerine supper menu cikartan sporuna ozen gosteren iradeli azimli papatya geldi muthis bi degisim gosterdin tebrik ustune tebrikk sana canim insanin cani gonulden isteyip yapamayacagi birsey yok hayatta ( Allah'ın izniyle tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…