ebru yawruna ve sizlere bununla gecmis olsun canim allah beterinden saklasin.iz miz kalmaz hic tasalanma cok cabuk gececektir eminim.zaten ilerde kil tuy hicbisiy kalmaz erkek milleti sonucta kiz gibi degil ki
simdi sana gelelim abc rooteri geldigi gibin actim tabiki sen sezlongda pembe bikininle guneslenirken kutuyu senin kafana gecircimmm cunkum yuzun kipkirmizi olcek benim burusuksuz dumduz incecik belimi gorrunce kimse gormesin deyu bak yine seni dusundum goruyomusun kizceeee daha bugun tam ucyuzkere yaptim en az.super bi alet ve gecekten ise yariyor.o degilde adimsayarima haksizlik yapiyorum ya okul basladiginda ne guzel takiyordum iyi gidiyordu gene popomun ustune oturmaya basladim bos buldugum vakit okulda.onu takarken tazi gibi dolaniyordum ortalikta
hawarrrrrrr ya senle kac adim attik yarisa girelimmi okuldaaaaa ayni sartlardayiz sonucta ne dersin
paptyaaa valla bende gaza geldim ypiyorum spor.kisirda olsa menund begendim ben yinede ama aksam k.hidrat alimina krsiyim ben ya kiko verme surecinde.mesela ben yedim aksam ama yani yememem geektigini dusunurek yedim gerci yemeyip kilo vermedim ama olsun.gerci yedigim vakitlere daha cok veiyordum ya.aksam bir dilim yesemiki.dur bi dusuneyim ben bunu.
menum
sabah uyaninca alti badem incir
dokuzda bir yarim avuc leblebi
onbucukta bir kare borek bir kare islak kek iki kasik kisir arkadasin d.gunuydu kendi yapmis ayip olurdu yemesem kahvalti etmedim oyuzden
oglen birde uc kasik yesilmecimek bir kasik pilav iki kasik tavuketi ayran
ara yesilcay nar yarim kase
aksam bes kasik etlipatlican birbucuk cavdar ayran
su iki litreyei gecmistir
spor kirk dakika