Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar evde misafirlerim var. hemen bir iki şey ve menü yazıp kaçarım ben.
ebrucum teşekkür ederim. inşalah kilo vermeyi başarabilirim. ama bugün kü menümü pek beğenmedim ben.
ebrucum ve özgecim çocuklarınızın uyku düzeniyle ilgili girişimlerinizi destekliyorum. umarım başarılı olursunuz.
ve menüm gelsin;
07:00 3 adet kuru kayısı
07:30 her zamanki kahvaltı, bir dilim ekmek, yeşilçay
10:00 4-5 adet fındık
11:30 bir adet kivi
13:00 tavuk salata, bir dilim ekmek
16:00 3 yk kısır 47:)
18:00 3-4 yk taze fasülye, 2 yk pilav
arada o kısır olmamaydı iyiydi de..
gitti artık. ne yapalım. az sonra da yeşilçay içicem. bugün spor yok malesef.

sabah 9:20 çeyrek ekmek kaşarlı tost
öğlen 12:20 5 yk kıymalı makarna, 2yk yoğurt
ara15:30 1 elma, bir armut
akşam 18:45 1 kase mantar çorbası, 2 tavuk but (ızgara), yarım dilim kepek ekmeği, salata

bolca çay, 2 lt su yatana kadar 3 litre içerim, bide bir tane greyfurt yemeği düşünüyorum
bayağı yemişim bu günn de ama en azından cısssslar yok

11.00
Yarim dilim ekmek
Kk peynir
2 zeytin
Profiterol
Yesilcay
15.00
Nescafe
4 yulafli
2 bitter
17.00
1 elma
18.30
1 kepce corba
1 dolma
Yogurt
Sahlep ictim yarim saat sonra bol tarcinli dengelesin deyuuu
9 gibi yesilcay icerim

Ebrucum pes etmek yok onlar nasil reklamdaki gibi o anne gece yanima 5 kere gelicek diyosa onlardabizim istedigimiz saatte uyuyacak
Hawar menun iyi canim bu sekil devam et tatli sabah ve haftada 1 2 ye.
Papatya senin kotu dedigin menun bile iyi yaaaaUyku duzenine de basladik hadi hayirlisi diyorum

Papatya kısır olasaydı daha iyi olurdu ama özgenin dedigi gibi senin kötü dedign bile iyi aslında
Hawar,menünü begendim canım cısssız geçmiş
Özge ,sende benim gibi sabah yemişsin hadi neyse

menüm sabah salep
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 3 zeytin azcık yumurta yarım kk peynir şekersiz çay
ara yarım elma kv demle nescafe keyfi
öğle 1 tabak mercimek çorbası 1 tabak ıspanak ekmeksiz
ara 1 küçük cocostar 1 çay bardağı meyvesuyu 1 avuç beyaz leblebi
akşam küçük kasede zencefil ve tarçınlı yoğurdumu yedim ve tokummmm aç falan değilim :)
eski zuzu menülerine geri döndü yaşasınnnnn :)
su 1 litre
spor 300 merdiven inip çıkma bi sabahları bide öğlenleri bide bunun düz yürüyüşü var yani kızlar bacaklarımın inceldiğini daha yeni yeni anlıyorum 40 bedeb pantolonumun bacak kısımları dardı bollaşmış :) 3 aydır okula götürüyorum oğlumu demekki 3 ay sonra farkediyomuş yavaş yavalş erimeye mi başlıyom acep :) inşallah şu koca kalçamda erir ya

ebru yawruna ve sizlere bununla gecmis olsun canim allah beterinden saklasin.iz miz kalmaz hic tasalanma cok cabuk gececektir eminim.zaten ilerde kil tuy hicbisiy kalmaz erkek milleti sonucta kiz gibi degil kisimdi sana gelelim abc rooteri geldigi gibin actim tabiki sen sezlongda pembe bikininle guneslenirken kutuyu senin kafana gecircimmm cunkum yuzun kipkirmizi olcek benim burusuksuz dumduz incecik belimi gorrunce kimse gormesin deyu bak yine seni dusundum goruyomusun kizceeee daha bugun tam ucyuzkere yaptim en az.super bi alet ve gecekten ise yariyor.o degilde adimsayarima haksizlik yapiyorum ya okul basladiginda ne guzel takiyordum iyi gidiyordu gene popomun ustune oturmaya basladim bos buldugum vakit okulda.onu takarken tazi gibi dolaniyordum ortaliktahawarrrrrrr ya senle kac adim attik yarisa girelimmi okuldaaaaa ayni sartlardayiz sonucta ne dersinpaptyaaa valla bende gaza geldim ypiyorum spor.kisirda olsa menund begendim ben yinede ama aksam k.hidrat alimina krsiyim ben ya kiko verme surecinde.mesela ben yedim aksam ama yani yememem geektigini dusunurek yedim gerci yemeyip kilo vermedim ama olsun.gerci yedigim vakitlere daha cok veiyordum ya.aksam bir dilim yesemiki.dur bi dusuneyim ben bunu.
menum

sabah uyaninca alti badem incir
dokuzda bir yarim avuc leblebi
onbucukta bir kare borek bir kare islak kek iki kasik kisir arkadasin d.gunuydu kendi yapmis ayip olurdu yemesem kahvalti etmedim oyuzden
oglen birde uc kasik yesilmecimek bir kasik pilav iki kasik tavuketi ayran
ara yesilcay nar yarim kase
aksam bes kasik etlipatlican birbucuk cavdar ayran
su iki litreyei gecmistir
spor kirk dakika

Sehra cislar hic olmasa ama oluyo iste sabah erkenden yemissin bende yidim bisi diyemiyorum kilo koruma doneminde gibi besleniyoz valla aksam 1 cavdar hakkin var zaten spor yapmani tebrik ediyorum arkadasim

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
11:00 =yarım dl.kepek,2 zeytin,kk peynir,ince 1 dl.pramit pasta,yeşilçay
12:00 =türk kahvesi
15:30 =2 kaşık fırında sebzeli tavuklu bezelye,1dl.kepek,4 minik salata turşu,2 kaşık yogurt.
16:45 =yeşilçay,2 yulaflı,1 mandalina
18:45 =2 kaşık pilav,2 kaşık öglenki bezelye,3 kaşık yogurt.
20:30 =yeşilçay ,7 badem
21:30 =ogluştan kalan elma

Spor:
100 hundert plates
100 alt karın hareketi
100 mekik

Menünü hiç begenmedim böyle devam et rakibemDün akşam aç uyudum ,bu akşamda açım ve uyuycam,yarın akşamda dayanıp aç uyuycam ve sporlarımın karşılıgınıda cuma günü alıcam inş.

Kızlar banyo wc cifledim bi baktım saat 11:50.Hemen sallamaya başladım ogluşu ama yine dün geceki gibi 12:45te uyudu5 dk. bile şaşmadı50 dk sallamaktan bacak hareketi yapmış kadar oldum popom uyuşmuş resmenSabah alarm kurup 10 da kaldırıcam bakalım inş. bu uyandırmalar gün boyu huysuzluk yapmaz:44:

Kimse gelmemiş:44:Öglen akşam çok yaptıgım bezelye yiycem yineAkşam içinde bol yogurtla ispanak yada yogurtlu kereviz(sehra)yemeyi düşünüyorum.İnş. yarın hepimizin yüzü güler kızlarOgluşu sagllık ocagına ordan pazara ugrıycam.Bugün pür dikkatttttttt

kızlar menülerinizi beğendim
sehraa cıslardan yemiş ama sabah yemiş hemde spor yapmış onarı yakmıştır fazlasıylaaa

sevgili rakibemm zuzu senin menünde süper bence,

doğru söylüyorsun, bende ilk aldığım günler yürüyüp duruyordum yok şurası kaç adım yok burası kaç adım diye, ama bir haftadır takmıyorum bile
tamam yazalım adımlarımızı, sadece okulumu yazalım yoksa tüm günümü yada ikisini birden,
ama bu gün benim boş günüm, ama kızımı almaya gidecem yürüyerek, bide spor salanuna kadatr yürüyecem onları yazarım okul yerine artık

adimsayarda tek okulu yazalim canim eve gelince takmayalim oturalim az iki dakka popomuzun ustune yer gorsun az popomuzboyle olursa hirs yapariz hemi durmayiz yerimizde tenefuslerde bilem kurt kayniyor sankim derler bize ben severim oyle insanlari citi piti hep hareketli bi orda bi burda olanlari ruzgar gibin kosanlarihimbil himbil olanlari oturdugu yerden kalkmayip koltugu sandalyeyi isitanlari hatta poposu oturmaktan sandalye seklini alani hatta butunleseni hic sevmemama kendimi seviyorummmmmmmmm yasasin sehraaaaaaaaaaaa:))

Son düzenleme:
Nabersiniz kızçelerAnnemler geldi akşamkii menü degişti malesefAma az yiycem yinede yarın seni sevindirmiycem ADIMSAYAR SEHRA

Bu arada kızlar yarın malum rakipler degişecek.Kim kiminle bu kez yarışacak:44:

yenilen pehlivan gurese doymazmis pehlivanim benimayhhh kiz saka yaptim kizma hemencikbakiyorumda yarin toslayacagini anladin hemen baska rakibeler ariyosun kendineeeeeolene kadar rakibin benimmmmm

Menüm geliyor kızlar
07:30 her zamanki kahvaltım. Bir dilim ekmek
09:00 bir mandalina
11:00 bir elma
12:30 bir kepçe çorba, bir avuç içi et bonfile( sehranın daha önce yazdıkları aklıma geldi patateslere dokunmadım)
15:30 portakal
17:15 bir kepçe çorba, 3-4 yk etli patlıcan, 2 yk bulgur pilavı
Bugün de spor yok. Annemler var misafir. Yatılı olunca spor yapamıyorum. Çok ta önemli değil annem var ya....
Evet rakipler nasıl olacak haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…