- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
günaydın kızlar;Yeni aramiza katilan hanimlar hosgeldiniz Duzenli menu paylasin kilolar ucup gitsinn
Ebru benim de esim eve geldi saat 10 gibi elinde bi poset bi actim ne goreyim Profiteroloylecene aldim dolaba koydum beni dusunp almis nerden esti diyorum seni dusundum kabahat mi ettim diyor yani yarin erken saatte yenicek haberin ola.
Papatya senin hani spor yapmak icinden gelmiyodu yaaa nolduSaka bi yana yapamam olmuyo kilo veremiyorum kizlar diyen papatya gitti yerine supper menu cikartan sporuna ozen gosteren iradeli azimli papatya geldi muthis bi degisim gosterdin tebrik ustune tebrikk sana canim insanin cani gonulden isteyip yapamayacagi birsey yok hayatta ( Allah'ın izniyle tabi)
Teşekkürler kendimi tanıtayım bebişim 7 aylık 57 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim.bebişim emmiyor,maalesef beni bıraktı.dikişlerim patladığı için iki kez sezeryan oldum.64 kiloya düştüm çünkü çok kötü bir süreçti sıvı gıdalarla beslendim tekrar dikişlerim patlamasın diye.sonra süt olsun diye bir çay içtim tam 4 kilo aldım.68 den kendi çabamla 65 kg düştüm.65_64 arası gidip geliyorum en büyük hayalim 52 yi görmek.hepinize başarılar.ha bu arada çalışan bir bayanım şubatta tekrar işe başlayacağım.şimdilik evdeyim.
Saol canım geçti çok şükür.Ebrucum bu arada oglus icin tekrar gecmis olsun sukur gecti gitti. Kucuk zaten iz de gecer Allah beterinden korusun yavrularimizi(aol)
Off o dikiş acısnı çok iyi bilirim.Gece yarısı eşim kucagına hastaneye çok götürdü agrı kesici igne yedim hep.Bünyeden bünyeye degişir ama ben çok hissetmiştimTeşekkürler kendimi tanıtayım bebişim 7 aylık 57 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim.bebişim emmiyor,maalesef beni bıraktı.dikişlerim patladığı için iki kez sezeryan oldum.64 kiloya düştüm çünkü çok kötü bir süreçti sıvı gıdalarla beslendim tekrar dikişlerim patlamasın diye.sonra süt olsun diye bir çay içtim tam 4 kilo aldım.68 den kendi çabamla 65 kg düştüm.65_64 arası gidip geliyorum en büyük hayalim 52 yi görmek.hepinize başarılar.ha bu arada çalışan bir bayanım şubatta tekrar işe başlayacağım.şimdilik evdeyim.
kızlarrr bu sabah tartıda 71.7 geldimm
tam 2 kilo fark varrrrr, o kadar tatlı yersem olacağı buyduu, kjaç gündür sporda yapmıyorummm
Papatya sağol canım, spora başlamışsınn tebriklerrr
Papatya bu duzende gidersen 1 ay sonra vucudunun sıkılastıgını 2 aya kslmadan da hedefine ulastigini gorceksen
Ben suyumu hep ilik iciyorum gun icinde normal isida iceniyorum fazla sevmedigimden su icmeyi yesilcayda 2 fincan hic sıkınti yasamiyorum sana tavsiyem pirincsiz pirasa yemegi yiyebilirsin oda bagirsaklari calistiriyomus
Bizeyeter oncelikle bebisini saglikla mutlulukla buyut.Ben de 25 yasindayim 18 aylik bir kizim var.dogumdan 6 ay sonra basladim kilo vermeye 15 kilokadar verdim simdi 5 kilosunu geri aldim onu vermeye calisiyorum. Dikislerinin patlamasina cok uzuldum zor gecmistir senin icin eminim o gunler kucuk bir bebekle hem de. Allah gostermesin birdaha. Kararli olduktan sonra gerisi gelir bizlerde destek olyruz duzenli menunpaylasmaya calis yanlislari birlikte duzeltelim.
Hawar ahh emeklerine yazik degil mi tatli ye tamam okula gitmeden sabahin kör vakti ye 7 8 den sonra degil ben de tatlu cok severim yemek yemem ac kalirim tatlusiz yapamam derdim ama sinirini bildikten sonra ha 1 kasik ha 1 tabak verdigi tat ayni beyinde bitir olayi.uzulme sonra birak uzulmeyi sil bastan basla sakin uzulupte yeme
merhaba kızlar. haziran da doğum yaptım kızımı doğal olarak emziriyorum. hamileliğimde 8 kilo aldım. doğumum sonrası 5 kilo verdim. ama gelin görün ki verdiğim 5 kiloyu hatta üstüne bir 5 kiloyu daha aldım. hatam çevredekilerin emziriyorsun yemen lazım yoksa sütün olmaz laflarına sazan gibi atlalamadan oldu. eşim ilk başta önemsemiyordu ama bu aralar kilo vermelisin laflarını çoookkk duyar oldum. bende kendimden soğumaya başladım. eski kıyafetlerim olmuyo. giydiğim zaman göbeğim belimin yağları fişkırıyor. hayatım boyunca kilolu olmadım. şimdi kendimi yağlanmış görünce moralim bozuluyor. üstüne dizim ve sırtımda ağrımaya başladı. sizden istediğim eğer rejim yapmaya başlarsam sütüm de azalma olurmu. ve zayıflamak için nasıl başlangıç yapmalıyım. lütfen yardımmmmmm...
merhaba kızlar. haziran da doğum yaptım kızımı doğal olarak emziriyorum. hamileliğimde 8 kilo aldım. doğumum sonrası 5 kilo verdim. ama gelin görün ki verdiğim 5 kiloyu hatta üstüne bir 5 kiloyu daha aldım. hatam çevredekilerin emziriyorsun yemen lazım yoksa sütün olmaz laflarına sazan gibi atlalamadan oldu. eşim ilk başta önemsemiyordu ama bu aralar kilo vermelisin laflarını çoookkk duyar oldum. bende kendimden soğumaya başladım. eski kıyafetlerim olmuyo. giydiğim zaman göbeğim belimin yağları fişkırıyor. hayatım boyunca kilolu olmadım. şimdi kendimi yağlanmış görünce moralim bozuluyor. üstüne dizim ve sırtımda ağrımaya başladı. sizden istediğim eğer rejim yapmaya başlarsam sütüm de azalma olurmu. ve zayıflamak için nasıl başlangıç yapmalıyım. lütfen yardımmmmmm...
Kızlar oglum inat ediyor resmen.Dedim erken uyandırayım agladı uyudu.2 buçukta uyutayım yarım saat öne çekerek başlayayım dedim ama yarım saat ayagımda salladım yine 3 te saaitinde uyuduÇok uyumasına izin vermeyip 4 buçuk gibi kaldırmayı deniycem bakalım.Pes etmiycem en geç 11 de uyuması için sıvadım kolları sende dene özgecim.
Papatyacım ,spora başlamana ve kusursuz menülerini hayranlıkla okuyorumVericeksin ben inanıyorum.Bende sabah namazından sonra plates yaptım gözlerim kapanıyordu yattım hemen.Yemek fırında hala pişmedi çok acıktım.Pişene kadar mekigimi çekeyim sonra yemegimi yerim.
Rakibem ,nerdesin bakimHnai sen benim mekik aletimden almıştın yoksa hala kolidemi Çıkartma sakın ha sakla orda kalsın benim göbegim şekillenmeye başladı yaza bikiniyle sana hava atayımda sende şenzlog yarine o kolinin stüne güneşlenirsin löp löp göbüşünle
bütün çocuklar aynı heralde benimde kazım son 2aya kadar erken uyurdu 22 de engeç uyumuş olurdu ama artık biz yatmadan yatmıyo o erken uyusun diye erken yatalım diyoruz 12lere kadar dçnüyo kalkıyo çişi geliyo karnı açıkıyo uyumamak için elinden gelen herşeyi yapıyo ben pes ettim artık saldım kendi haline
sende benim gibi pilatescisin heralde bendede ebru şallının etkili karın egzersizleri cd var vakit buldukca yapmaya calışıyorum sabah namazından sonra yapmak iyi fikirmiş yarın deneyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?