Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum bu arada oglus icin tekrar gecmis olsun sukur gecti gitti. Kucuk zaten iz de gecer Allah beterinden korusun yavrularimizi(amin)

günaydın kızlar;
canım teşekür ederim. yazdığın güzel şeyler için. sporu haftada 3-4 gün yapmam gerek. yaş olmuş 34. vücuduma iyi bakmam gerek.
size de olur mu bilmem bazı zamanlarda hayattan elimi eteğimi çekiyorum. üstüme bir tembellik, bir miskinlik çöküyor ki sormayın. evde hiç birşey yapasım gelmiyor. hiçbirşeye vakit yokmuş gibi geliyor. sanırım böyle bir zamandan geçtim. şimdi çok şükür hep istediğim gibi bir hayatım olmaya başladı. sporumu da yapacağım inşallah bundan sonra...
bu hafta ben kilo veremem. kuru kayısı yediğim halde henüz tam olarak çözemedim. sporun ilk zamanlarda vücudu şişirdiğini de biliyorum.
vücut ölçülerimi aldım. bir de hergün ne yaptığımı kaydediyorum. bir ay sonra bakalım bir değişiklik olacak mı????

Teşekkürler kendimi tanıtayım bebişim 7 aylık 57 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim.bebişim emmiyor,maalesef beni bıraktı.dikişlerim patladığı için iki kez sezeryan oldum.64 kiloya düştüm çünkü çok kötü bir süreçti sıvı gıdalarla beslendim tekrar dikişlerim patlamasın diye.sonra süt olsun diye bir çay içtim tam 4 kilo aldım.68 den kendi çabamla 65 kg düştüm.65_64 arası gidip geliyorum en büyük hayalim 52 yi görmek.hepinize başarılar.ha bu arada çalışan bir bayanım şubatta tekrar işe başlayacağım.şimdilik evdeyim.

kızlarrr bu sabah tartıda 71.7 geldimm
tam 2 kilo fark varrrrr, o kadar tatlı yersem olacağı buyduu, kjaç gündür sporda yapmıyorummm

Papatya sağol canım, spora başlamışsınn tebriklerrr

Papatya bu duzende gidersen 1 ay sonra vucudunun sıkılastıgını 2 aya kslmadan da hedefine ulastigini gorceksen
Ben suyumu hep ilik iciyorum gun icinde normal isida iceniyorum fazla sevmedigimden su icmeyi yesilcayda 2 fincan hic sıkınti yasamiyorum sana tavsiyem pirincsiz pirasa yemegi yiyebilirsin oda bagirsaklari calistiriyomus
Bizeyeter oncelikle bebisini saglikla mutlulukla buyut.Ben de 25 yasindayim 18 aylik bir kizim var.dogumdan 6 ay sonra basladim kilo vermeye 15 kilokadar verdim simdi 5 kilosunu geri aldim onu vermeye calisiyorum. Dikislerinin patlamasina cok uzuldum zor gecmistir senin icin eminim o gunler kucuk bir bebekle hem de. Allah gostermesin birdaha. Kararli olduktan sonra gerisi gelir bizlerde destek olyruz duzenli menunpaylasmaya calis yanlislari birlikte duzeltelim.
Hawar ahh emeklerine yazik degil mi tatli ye tamam okula gitmeden sabahin kör vakti ye 7 8 den sonra degil ben de tatlu cok severim yemek yemem ac kalirim tatlusiz yapamam derdim ama sinirini bildikten sonra ha 1 kasik ha 1 tabak verdigi tat ayni beyinde bitir olayi.uzulme sonra birak uzulmeyi sil bastan basla sakin uzulupte yeme

hoşgeldin tekrar. çok üzüldüm dikişlerinin patlamasına. zor günler geçirmişsin. ama çok şükür iyisin değil mi şimdi.
bebeğin de hayırlı olsun. rabbim sağlıklı bir yaşam varsin inşallah ona.
hepimizin farklı hedefleri var. inşallah kavuşabiliriz.
özgecim bakalım sporun nasıl bir etkisi olacak. merak ediyorum. inşallah vücudum şekle şemale girer...

topiğiniz hayırlı olsun çıtır anneler ne güzel tanımışınız birbirinizi sizi okumak çok zevkli

Ebrucum bu arada oglus icin tekrar gecmis olsun sukur gecti gitti. Kucuk zaten iz de gecer Allah beterinden korusun yavrularimizi(aol)
Saol canım geçti çok şükür.

Off o dikiş acısnı çok iyi bilirim.Gece yarısı eşim kucagına hastaneye çok götürdü agrı kesici igne yedim hep.Bünyeden bünyeye degişir ama ben çok hissetmiştimSen birde aynı acıyı 2 kere yaşamışsınİçim cısss etti ama çok şükür geride kalmış artık.Emzirmedigin için sorun yok o zaman.Düzenli menü paylaşki ne yedigini hatalarını göresin.
kızlarrr bu sabah tartıda 71.7 geldimm
tam 2 kilo fark varrrrr, o kadar tatlı yersem olacağı buyduu, kjaç gündür sporda yapmıyorummm

Papatya sağol canım, spora başlamışsınn tebriklerrr

Hawarcım bak tatlının bize kötü yansıması bu oluyor.Bende vazgeçemiyorum özge gibi aç olurum ama tatlısız asla.Ama dedigi gibi tadı damagımızda kalsın yeter fazlasına gerek yok fazlası göbüşte yaga dönüşmesin.Aldım deyip yemeye devam etme sakınHep sil baştan devam

Ebrucum nasilsinKizimi sabah uyurken uyandirdim cok tatliydi ya basi tekrar omzuma dusuyo zor uyandiSimdi uyuyor yemegimi yaptim kahvemi iciyorumAksama biraz daha erken yatar diye umuyorum boyle boyle duzene gircez ins.

Kızlar oglum inat ediyor resmen.Dedim erken uyandırayım agladı uyudu.2 buçukta uyutayım yarım saat öne çekerek başlayayım dedim ama yarım saat ayagımda salladım yine 3 te saaitinde uyuduÇok uyumasına izin vermeyip 4 buçuk gibi kaldırmayı deniycem bakalım.Pes etmiycem en geç 11 de uyuması için sıvadım kolları sende dene özgecim.

Papatyacım ,spora başlamana ve kusursuz menülerini hayranlıkla okuyorumVericeksin ben inanıyorum.Bende sabah namazından sonra plates yaptım gözlerim kapanıyordu yattım hemen.Yemek fırında hala pişmedi çok acıktım.Pişene kadar mekigimi çekeyim sonra yemegimi yerim.

Rakibem ,nerdesin bakim Hnai sen benim mekik aletimden almıştın yoksa hala kolidemiÇıkartma sakın ha sakla orda kalsın benim göbegim şekillenmeye başladı yaza bikiniyle sana hava atayımda sende şenzlog yarine o kolinin stüne güneşlenirsin löp löp göbüşünle

canım çok sağol rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın.evet zor oldu on gün ara ile iki kez ameliyat oldum şükür iyiyim şu kilolarımı da verirsem çok mutlu olacağım.

kızlar çok sağolun şükür iyiyim ama zordu resmen hastaneyi mesken tutmuştum.yaşadığıma şükür ediyorum kana karışsa ölebilirmişim dr.hatası üstelik.tekrar sağolun menümü yarından ihtibaren yazarım.

Ösge ve Ebru haklısınız valla amam yedim ve kilo olarak geri döndü, ya bende ara yok ya hep ya hiç buda çok kötü bişeyyy

Papatya bende de var aynı sorun hatta bayağı ileri boyutta benim ki öyle herşey işe yaramıyor, ben bu aralar gün aşırı form çay içiyorum o bayağı işe yarıyor, bide meyveleri mümkün olduğunca kabuğuyla tüketmeni tavsiye ederim

Ebru bnenim kızımda bakıcıya başladıktan sonra çok geç uyumaya başladı dokuzbuçuk onda uyurdu şimdi 12 den önce uymuyorsanırım bizimle daha fazla zaman gerçirmek istiyor, ama sen evdesin, uyku saatini öne çekeresen iyi olur alışması açısından gündüz az uyut

merhaba kızlar. haziran da doğum yaptım kızımı doğal olarak emziriyorum. hamileliğimde 8 kilo aldım. doğumum sonrası 5 kilo verdim. ama gelin görün ki verdiğim 5 kiloyu hatta üstüne bir 5 kiloyu daha aldım. hatam çevredekilerin emziriyorsun yemen lazım yoksa sütün olmaz laflarına sazan gibi atlalamadan oldu. eşim ilk başta önemsemiyordu ama bu aralar kilo vermelisin laflarını çoookkk duyar oldum. bende kendimden soğumaya başladım. eski kıyafetlerim olmuyo. giydiğim zaman göbeğim belimin yağları fişkırıyor. hayatım boyunca kilolu olmadım. şimdi kendimi yağlanmış görünce moralim bozuluyor. üstüne dizim ve sırtımda ağrımaya başladı. sizden istediğim eğer rejim yapmaya başlarsam sütüm de azalma olurmu. ve zayıflamak için nasıl başlangıç yapmalıyım. lütfen yardımmmmmm...

Canım evet yedikçe süt gelir bu bir gerçek.Ama cips çikolata degil tabikiideBol su bol salata ve süt yapan çay var ondan iç ve bol bol suTabikide emzirdigin için form çayı felan içmek yok.6 ögün 3 ara 3 ana ögün.Sebze et balık yogurt tüket bu kadar

Özge ,hawar haklısınız kızlar.İnş. yavaş yavaş yarım saat yarım saat öne alıcam.Birazdan uyandırmaya çalışıcam ama omzumda uyuyor yine özge senin kız gibi çok tatlı

Dogumda fazla kilo almamissin aslinda ben de oyle 12 kilo aldim ama emzirme donemi gece tatlilar yemekler derken ipin ucu kacti.zaten saglikli beslenip bol su yesillik sutunu de etkilemez.hep birkikte veririz canim kilolari

bütün çocuklar aynı heralde benimde kazım son 2aya kadar erken uyurdu 22 de engeç uyumuş olurdu ama artık biz yatmadan yatmıyo o erken uyusun diye erken yatalım diyoruz 12lere kadar dçnüyo kalkıyo çişi geliyo karnı açıkıyo uyumamak için elinden gelen herşeyi yapıyo ben pes ettim artık saldım kendi haline
sende benim gibi pilatescisin heralde bendede ebru şallının etkili karın egzersizleri cd var vakit buldukca yapmaya calışıyorum sabah namazından sonra yapmak iyi fikirmiş yarın deneyim bende

bende emzirirken gözüm dönüyodu resmen yemekleri nasıl saldırırdım ama emzirmek kalori yaktığı için çok kilo almadım asıl emzirmeyi bırakdıktan sonra aldım ben aynı yeme düzenine devam edince bide yediklerimi yakmayınca 2 ayda falan 5 kilo almıştım Allahdan çabuk toparladım bi kış dönemi sürdü o halim

Yok canım sdece hergün 100 hundert hareketi varya karın için onu yapıyorum .Bi topikte zayıflayan karnı düz olan bi arkadaş söylediginden beri hergün yapıyorumUyku düzenine gelince daha yen başladım inş. beni pes ettirmez ogluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…