Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehra, yapalım o zaman yarış yoksa beni düğünde hamile zannedicekler

Hawarım, bu yaz bütün turistler rus kızları gbüşüme baktıPembe bikini yalan olduNasıl toparlnıcam bilmiyorum.Hırs mırs azim hakgetire

Şükrancım ,yarında mamaccıklar kaldı ama az yiycem yada spor yaparak dengeliycem yada çöpe atıcam yada migdeye:26:

Daha doymadıysan gel beni yeKız bu ne hal evet biz rakip olalım anca yediklerimiz azalır

Sehraaacikkk halilari almadim canim masrafli oldugum dogru napimm zevkim pahali bir de.
Saka bi yana ben hakliya hakli dogruya dogru bi insanim bu konuda haklisin biraz masraf yaptirdim nefsime yenik dusup Allah affetsin ama esimin kiymetini bilmeye calisiyorum
Sinifcilar beni dogrulamis demek duyduklarim dogruymus daha dogrusu bir iki bayan 2.cocuk .konusu acilinca aman 1. Sinifa denk getirme dediler cunku cocuk 1. Sinifta ders olarakta psikolojinolarakta ozel ilgi istiyormus eltimde cok zorlandi buyuk kiz anaokuluna gider ben bebekle kalirim rahat olur dedi sma kuzu gibi kizin huyu degisti cok kiskandi kardesinin ben de bundan korkuyorum o yuzden birde 1. Sinifa giderken dersleriyle birebir ilgilenmek istiyorum ama bakalim zor yaa.
Hawarcim ben de tuvalet egitimine baslamasim ve hic kestiremiyorum dogrusu zormu kolay mi olcak diye kizim kakasini yapinca bezini cikarip dusa kosuyor anne gel ee diyor yaptiktan sonra gelip soyluyor ama cisini hic soylemedi daha bakalim ins.oyunla sabirla atlaticaz bu donemi de

Ebrucum sen o mamacıkları kendine azıcık bir iki parça ayırıp birilerine ver. Sakın hepsini mideye indirmeeeVeya saklama kaplarına koyup buzluğa at. 3 hafta aslında az sayılmaz. 4-5 kilo bile verebilmen mümkün.

günaydın çıtırlar

ne güzel muhabbet etmişsiniz kıyısından köşesinden anca okuyabildim,bu aralara beni mazur görün lütfen çok yoğunum,

kızımı soranlar olmuş,şükür iyi teyzeleri,sadece son 2 aydır aşırı huysuz ve inatçı,benim dediğim olsun diyor,babaanne ne istese yapıyor,evde borusu ötmeyincede sürekli bizimle kavga ediyor,sürekli bağırıp çağırıyor,şu okullar bi açılaydı ya

konu hamilelikte alınan kilolara gelmiş,

2 hamilelik geçirdim,ilk kıızmda 11 kilo aldım doğumda 8 kilo geri verdim 3,500 doğmuştu

2.kızımda 12 kilo aldım 8 kilo geri verdim doğumda oda 3500 doğmuştu,benim hamileliklerim çok sorunlu geçiyor maalesef,6 ay yediğimi geri çıkarıyorum

ösgemm,bizde kızıma kardeş istiyoruz,şu an 6 yaşında ve okula başladığı için artık çok geç kaldım bende allah kısmet ederse 2 sene sonra diyorum ama hamileliklerim çok zorlu geçtiği için ve özelde olduğum için nasıl olur bilmiyorum hem şu an bi dünya borca girdik,yaşımda 33 çocuk lafını duydunmu canım yanıyor

kendimi hiç iyi hissetmiyorum,çok yorgunum çok uykusuzum bedenim bitik gibi,eve gidip her gün aynı şeyleri yapmaktan nefret ediyorum,eskiden bi sporum vardı artık ona bile vaktim olmuyor,dietmiş dikkat etmekmiş yalan oldu,depresyonamı girdim ne

akşamın bi körü bile bile koca bi dilim pastayı mideme indirdim,

geçen cuma 59.4 tüm

bu sabah 60.5 kiloyu gördüm,haftasonu abartmam yüzünden aylar öncesine döndüm,zaten zor kilo verdiğim bir sürece girdim,neden böyle oldum kendime kızıyorum,

oysa herşey tıkır tıkır ilerliyordu,

eşimle konuştum akşam ona anlattım sıkıntımı,oda hak verdi ruh halime deli gibi yoğun çalışıyorsun,evi taşıdık o halinle ,evin eksiği çok,eve gel her akşam temizlemeye çalış,asonsör yok onca katı in çık,kız huysuz sürekli ağlıyor,çocuğun okul stresi,izin kullanamadın bu sene felanda filan,

silkelenmem lazım,kilo alırsam dahada depresyona giricem

bu arada yarın sabah işe geç gelicem,dişcim var malum sabah kuşu nerde demeyin,cuma günüde tatiliz kilo bildirimi yapamam,ceptende olsa yazmak istemiyorum,pazartesi sabah tartılıp yazıcam ve başlangıç kilom o olucak,yarışmayada hemen başlayalım lütfen,acil sorumluluk almam lazım,

şimdi eşim aradı,akşam beni çok üzdün niye bu kadar dalgınsın durgunsun dedi,akşam kuaföre git saçlarını boyat ben seni alırım ordan dedi ne zamandır gitmek istiyordum ama eve çok ters diye erteliyordum iyi oldu bu,arada bi bunalıma girsem bu adam istediklerimi yapacak demek

Günaydın Mevcanım. Benim kızım da çok hırçın ve huysuz maalesef. Annemlerin de ilk torunu kv lerin de ilk torunu. Çok şımartıldı, çok el üstünde tutuldu. Gücüm yetmedi yaramazlıklarını engellemeye. Anneanneler başka türlü yetiştirdi, babanneler başka türlü. Sanki annesi yokmuş gibi herşeye karışıldı. Biraz istediği yapılmadığı için huysuzlandı biraz da kardeşini kıskandığı
içindi.

Ama inş senin kızın için okula başlamak çözüm olur. Okulda arkadaş çevresi filan olur. Dersleri de başlayınca huysuzluk edemez belki eskisi kadar. Belki seninki de kardeş kıskançlığından yapıyordur.

Gunaydin kizlar ben geldim kizmi uyutuyorum simdi nasilsiniz ozledim sizi valla ya tatilden dun sabah geldik valiz bosalt camasir yika as evi sil supur anca toparlandim :)) nasilsiniz guzel seyler okudum gecmiste havarr gozun aydin canim rabbim saglijla sihhatle kucagina almayi nasip etsin
Sehra sende hosgeldin canim
Mevcan kizina cok gecmis olsun canim ins bidaha olmaz
Osgee sen napiyosun canin alistinmi evine yerlestnmi iyice
Sukrancim sen nasilsin valla aramizda tek kilo veren sendin sanirim
Ebruu canim bozma moralini toparlucaz kendimizi

Kizlar ben kilo almadim ama migdem acaip genisledi surekli biseyler yemek istiyorum yaa ama bugunden basladim dikkat etmeye tutcam kendimi haftayada endokrn doktoruma gidicem ordan diyetisyene kizim sutten kesildi malesef sutum cekildi o yuzden kati diyetler yapabilirim :))

Elfff açıklandı sınıfçılar arkadaş yazmış facedeama olmamış çoğunun hayırlısı:26:

Gunaydin kizceler
Mevcancim depresyon demiyelim de asiri bunaldin de yoksa isin icinden cikamayiz onceden de dedigim gibi bunalmakta haklisin ben de asagi yukari ayni kosturmacayi yasadim ama ise gitmememe ragmen yiprandim su aralar surekli suratim asik ve yaklasani yakarim modundayim bi .relax olamiyorum.
Ama esin de sana destekken git sacini boyat havan degisir biraz haftasonlari icin olan yapin sevdigin arkadaslarinla gorus falan temizlige cok sarma suan yapsanda hep ayni oluyo malesef
Hamilelik konusuna gelince artik devir baska .yirmili yaslarda .dogurmak malesef mumkun olmuyor herkes icin okuldu kariyerdi maddiyatti vb. Ertelenmek zorunda kaliyor cocuk tek sen degilsin ki kaldi ki 35 yas cok gec degil .canim
Kilo konusunda da yaris belki hepimizi biraz canlandirir bakalim cuma gunu basliyoruz nasipse ilk hafta nasil olcak sonuclar .merak ediyorum
Btlkubra hosgeldin canim umarim tatil icine sinmistir.
Sutunun kesilmesine uzuldum ama 6 ay aldi Allah'tan bebisin bu da bir teselli olur sana hic ememeyen bebekler de var
Ben yerlestim canim halilarim kaldi beklemedeyim suan su toz duman gitsin alip sericem simdilik kilimle idare ediyoruz yaz diye cok sorun olmuyor zaten
Sen de diyet listene uyarsan daha saglikli kilo vermis olursun canim

off ösgecim bilmiyorum neden böyle olduğumu,tek bildiğim 48 saat hiç kalkmadan uyumak,haftasonları arkadaşlarla plan yapıyoruz ama dışardayken bile aklım evde şurası şöyle burası böyle,ben düzen takıntılı biriyim,kafama taktığım bir şey anında olmalı aksilik üstüne aksilik çıkıncada deli oluyorum,

malum bina halen düzensiz,taşınan tadilat derken binanın pisliği bitmiyor,9 kat çıkana kadar üstüm başım batıyor ee haliyle o pislik eve girince her gün sil süpür bitmiyorrr,pazar günü toplantı var yönetim yeniden seçilip karar alınacak,sanırım herkes düzensizlikten bıkmış,eve halen alışamadım kendimi misafir gibi hissediyorum,bi evim yok psikolojisine girdim off aslında düşüncelerim çok saçma ama gerçekten çok yoruldum benim tatile ihtiyacım var ama oda imkansız

ve kilo lütfen biri beni iyi fırçalasın,düğüne 20 gün kaldı ve ben halen 58 olamadım

Kübracım hoşgeldin canım tatil iyi geçmiştir umarım. Ben de çocuklarla uğraşıyorum işte. Oğlum bu aralar çok ağlıyo. Kilo vermem durdu artık canım. İlk ay hızlıydı her hafta verdim. Ama artık 100 gr bile veremez oldum.

Sütünün çekilmesine üzüldüm ben de ama. Bebişin ek gıdaya geçtiyse sorun etme. Aç kalmaz, yeteri kadar da emzirmişsin. Olaya iyi tarafından bak. Artık yediklerine daha çok dikkat edebileceksin. Ben emzirdiğim için işi sıkı tutamıyorum maalesef

kızlar b,r ce ded,m b,r daha gelemedim.. kışlık konservelerimi yaptım.. yorgunluktan öldüm..yeşil fasulye kurutmak için temizleidm doğradım.. şimdi dudaklarımda uçuk çıktı yorgunlukta.. çok acıyorlar..

gece arkadaş fecaden mesaj atmış..ta üniversiteden biri yılardır hi görüşmöüyoduk hatta h,ç haberleşmedikk.. neyse benim yaşadığım yerde üniversiteyi okumuştuk.. buraya geleceklermiş.. buğün beni arayacak beraber dolaşağız.. eşine buraları gezdirmesinde yardımcı olmamı istiyor..öğretmen evinde yer ayırmışlar.. geçmişten birileri ile görüşmek beni heyecenlandırdı..bakalım nasıl bir gün olacak..

yarın yada d,ğer gümde arkadaşa ev görmeye g,ideceğim..benim diyet ancak 2 eylülde başlar...şimdiklik abartmayayaım diyorum ama yiyorumda..

havarım hamileliğin hayırlı olsun..kilo alınca vucutta çok yıpranıyor.. az kilo daha rahattır umarım.. hiç yaşamadım hamilekillerde az kiloyu..

1 kızıma 60 la hamile kaldım 85 le doğuma gittim
2, kızıma 60 kg la hamile kaldım 87 ile doğuma gittim.. felaket şiştim.ev terlikleri ile geziyordum ayakkabılarım ayağıma olmuyordu... çok bilinçsiz beslenmişim...şimdi olsa daha dikatli olurdum..şimdi komşum hamşile biraz killu hamile kaldı ama çok dikkat ediyor ekmek sabah az y,yor bir daha yem,iyorum diyor.. ve vucudundan kilo verdi karnı büyyüüdü resmen..

sehra elif hoşgeldiniz.

mevcanım asansöre b,inmememn iyide toz kötü.. ıkısa sürede düzene girer binanız inşallah.. moralini bozma rahat ol.. dönem dnem oluyor bu sıkıntı.. ayrıca 3, çocuğumu düşünüyorn 2 yıl sonra..yanlışmı anladım yoksa.. iyi cesaret.. hamilekk deyince benimde tüylerim diken diken oluyor.. allah isteyene versin..

ebrulim kız topla kendini .. diyet konusunda bir çok kez bize blgi veren ebruliye ne oldu.. hadi silkin ve diyete devamm..

özge ehliyetini al kendi isteklerini erteleme.. hayat senin de hayatın kendin için bireyler yapp.. bu seni mutlu edecektirrr inannnn..

kzılar aklımda başka birşey kalmadı hepinizi öpüyorummmmmmm

nelson tatlım iyi gezmeler sana,eski arkadaşla bir araya gelmek çok keyifli olsa gerek,

bu arada yanlış anlamışsın,

ben 2.çocuğumu doğurmak istiyorum,

ilk kızım doğumdan 15 gün sonra vefat etti

şu an 6 yaşında başka bir kızım var

allah kısmet ederse 3.doğumum ama 2.bebeğim
olsun istiyorum

elifcim gel artık merakla bekliyoruz,

ösgem ülkemizde ehliyet almak çok kolay,önce ehliyet sonra bebiş

şükrancım ilk başta kilo hızlı veriliyor ama belli bir yerde tıkanıp kalıyor ben 4-5 aydır 59-60 arasıyım bi ramazanda 58 oldum o kadar

kubracım bu arada hoş geldin tatlım

Elff,açıklandı mı meraktayım canım:44:

Şükranım ya haklısın 3 haftada istenildiğinde verilir ama keşke son zamana bırakmasaydım

Mevcanım haklısın bunalmakta!çocuk bi yandan yeni ev telaşı iş yeri hangisine yetesin.Bazen kısa bunalımların içine giriyoruz hepiiz.Öneemli olan bunu çabuk üstümüzden atabilmek!Saçını boyat dışarı çık dolaş stres at kafanı dağıt 2. çocuk için bence yaş nedeniyle düşünmen gerek ama dediğin gibi ev aldın borca girdin.Hayırlısı artık.

Nelsonum ,eski arkadaşınla güzel vakit geçirirsin inş.Size iyi muhabbetler.

Btlkbra ,sütünün kesilmesine üzüldüm canımAma hiç emzirmemekten iyidir dr. 6 ay diyor zaten.Hoşgeldin artık emzirme töleransın kalmadı Diyetisyen işinide erteleme

Özgecim ,selin bence ögrenebilicek zamanda artık.Kız çocukları dha çabuk öğreniyor.Yavaş yavaş başla hazır halıların yokkenKışa rahat edersin hem

kızlar (((((((((((((((((((((( olmadı atamam ............ 2 gündür bekledim ve sonuç bu.... düşünüyorummmm ne yapsam diye..
eşim yeni evimize gitti ben annemlerdeyimmm ve okullar acılıyo...
eşim evi yerleştiriyordu evde koliler ortada ..........
çaresiz bekliyorummmm..

Mevcancim sen kafana taksanda takmasan da ev kirlencegi varsa kirlenicektir zaten soyle dusun bir de sagligin yerinde yapicak gucun var cok sukur huzurun var boyle bak dunyaya biz kullar hep ne zaman bitcek su sorunlar deriz ama son nefese kadar dert hic bitmez mutlaka kucuk buyuk bi derdimiz olur cunku dunya boyle canim Allah bize ev sahibi olmayi nasip etti bu dertlerde biter de saril kocana az da olsa uyu bol bol dua et namaz kil icin ferahliycaktir canim
Ebrucum dedigin dogru dr da zaten 28 aylikken basla demisti kizim suan 26 diyelim yani simdi de baslasam olur ama sen de iyi biliyorsun ki bunun icin bi enerji ve sabir gerek bu aralar ne enerjim ne de sabrim var herseye cabuk sinirleniyorum tahammulum azaldi malesef biraz sorumlu bi anne olup kendimi toparlamaliyim sanirim nerden baslayim nasil yapayim ya da neyi yapmayayim tecrubelerini paylasirmisin canim.
Nelson canim ne guzel kis hazirliklari yapiliyor ozendim dogrusu kolay gelsin ve arkadasinla iyi sohbetler canim.
Sukrancm hepimiz yasadik kilo bi yerde .takiliyo belli bi sure ya farkli beslenerek vucudu sasirticaksin ya da sporu arttiricaksin canim
Ve elffccm uzulme canim oldu bitti nasip degilmis de takilip kendini uzme emi atamalardan anlamam prosedur nedir nasil isler birdaha olucak mi vb.
Hayirlisi diyelim belki ilerde daha iyi bir firsat cikar suan napicaksin ben pek anlamadim tasinamiyacakmisin .esinin yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…