- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.041
Epruuu cuma bildirim yapalım cuma sonrasıda karşı rakibim sen ol gör bak nasıl gaza geliyoruzmenüm
Sabah iki bardak ılık su
1yum
5zeytin
1çavdar
Domtes salatalık
Ara orta kahve
Öğle
10hurma bescafe
10badem
4de
Piknik
2pirzola
İki sarma
Az tavuk
Bir kaşık arap pilavı
Bir sigara böreği
Bol sakata
İki bardak gazoz
Bir hamburger
Bir ayran
İki dilim değişik kel
Kahve
İki kare karpuz
Az evel
İki leblebi
Su
Bir kaşık yoğurt
Düzene gircek biliyorum,pikniğe davetliydik bizim düzenlediğimiz bişey değildi kızlar
Hawarrrr hayırlı olsun canım çok abartmafan sağlıklı ve dengeli beslen hem kendin hemde topiğimizin bebişi içinnn elff açıklandı kızım yaaa arkadaşlar facede paylaşmış hepp
Eprumm düzene girmeliyiz diyim
Ösge ne masraflısın yaa eşine yazıkkk
Mevv yavrun iyimi
Ebrucum sen o mamacıkları kendine azıcık bir iki parça ayırıp birilerine ver. Sakın hepsini mideye indirmeeeSehra, yapalım o zaman yarış yoksa beni düğünde hamile zannedicekler
Hawarım, bu yaz bütün turistler rus kızları gbüşüme baktı Pembe bikini yalan oldu Nasıl toparlnıcam bilmiyorum.Hırs mırs azim hakgetire
Şükrancım ,yarında mamaccıklar kaldı ama az yiycem yada spor yaparak dengeliycem yada çöpe atıcam yada migdeye:26:
günaydın çıtırlar
ne güzel muhabbet etmişsiniz kıyısından köşesinden anca okuyabildim,bu aralara beni mazur görün lütfen çok yoğunum,
kızımı soranlar olmuş,şükür iyi teyzeleri,sadece son 2 aydır aşırı huysuz ve inatçı,benim dediğim olsun diyor,babaanne ne istese yapıyor,evde borusu ötmeyincede sürekli bizimle kavga ediyor,sürekli bağırıp çağırıyor,şu okullar bi açılaydı ya
Gunaydin kizlar ben geldim kizmi uyutuyorum simdi nasilsiniz ozledim sizi valla ya tatilden dun sabah geldik valiz bosalt camasir yika as evi sil supur anca toparlandim :)) nasilsiniz guzel seyler okudum gecmiste havarr gozun aydin canim rabbim saglijla sihhatle kucagina almayi nasip etsin
Sehra sende hosgeldin canim
Mevcan kizina cok gecmis olsun canim ins bidaha olmaz
Osgee sen napiyosun canin alistinmi evine yerlestnmi iyice
Sukrancim sen nasilsin valla aramizda tek kilo veren sendin sanirim
Ebruu canim bozma moralini toparlucaz kendimizi
Kizlar ben kilo almadim ama migdem acaip genisledi surekli biseyler yemek istiyorum yaa ama bugunden basladim dikkat etmeye tutcam kendimi haftayada endokrn doktoruma gidicem ordan diyetisyene kizim sutten kesildi malesef sutum cekildi o yuzden kati diyetler yapabilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?