- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.081
Küpra teprik ederim bugünün şampiyonu sensin
Elff ne diyeceğimi bilemiyorum inan seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşünmeni senden rica ediyorum ya bebeğin olsaydı?ya hsmile olsaydın? Ya eşin işsiz olsaydı?ya sen atanamaysn öğretmen ordusundan nir fert olsaydın,şu an kötüsünü düşünmek zorundasın.kaç yıllık evlisin?2yıl mıydı?sevginiz dahada perçinleşir inş.40gün rapor hakkın var biliyosun mazaret izni 15tatil kurban 10gün zaten geçer inş canım ikinci dönem dahada çabuk geçer eşin hangi ilde?sen malatyalı mısın ailen orda mı?bi de bakim sen bana eğer ailende ordaysa üzülmeye bile hakkın yok diyim!
Memüm
Sabah iki kk peynir
6kare karpuz
Ara 2susamlı hurma(güzel ama kalorili bişi)
Öğle
Dört kaşık kurufasülye
Üç kaşık yeşil fasülye
Birbuçuk çavdar
İki kaşık yoğurt
Az yağlı dolu salata
İki leblebi
Çeyrek ceviz
Saat 9daAkşam bir kanat
Şimdide cips yicem niyeti bozdum çünküm cuma yarış başlıyor yinede menüm iyi dimi kızlarrrrr alışma süreci sonuçta
Ebrucum masallah oglusanasil guldum yaaa senin ki baya baya konusuyo benim kiz uzun cumleler kuramiyor daha ama yaptigi seyler mantik dolu mesela gecen babasina cekmeceden oje vermis sur diye tirnaklarini gosterip esimde bosver babacim surme sen bunlardan seyip almis cekmeceye atmis kizimda cık cık yapip ojeyi alip guzelce yerine koymus cok duzenli anasina bak kizina al misali
Egitim icinde selinden once benim hazir olmam sart psikolojimin daha iyi olmasi gerek aksi halde isler sarpa sarar ve de acikcasi korkuyorum uzun surcek zorlancaz diye ama ins. Kizim yardimci olur da .eglenerek bu sureci atlatiriz bu arada aklima gelmisken kizim hala gogsumu acip emmek istiyor bazen emiyor da icim cok aciyo oyle olunca demek hala icinde kalmis diyorum keyif yapmak istiyo sabah biberonu alip kucagima gelip sutunu iciyo kuzu gibi
Elffcm bak sehraanin dedigi dogru o isin icinde oldugundan olaya daha mantikli yaklasmis dogru diyor ya ufak bebegin olsaydi esinden ayri buyuseydi benim bi ark ablasi vardi kadin burda ( izmirde)kuran kursu hocasi esi de van da din kulturu ogretmeni yanlis hatirlamiyorsam 2 senemi 4 senemi ne ayri kalmislar oglu babasiz buyudu resmen sonradan buraya geldi simdi birlikteler neleri var uzulme elbet birarada calisacaginiz gunlerde gelicek
Sukrancim evet pudingler ve pilav asiri olmus ama geri bakma hicbirzaman yedim bitti de onun moral bozukluguyla daha da kotuye gitme cuma yaris basliyor istesekte yiyemeyiz artik
Btlkubra iyi baslangic canim
Sehraa senin menunde fena sayilmaz .kalp kalbe karsiymis ben de azcik cips yesemmi diyodum.
merhaba kızlar:
nelson çok geçmiş olsun. zaman zamn bende de çıkar uçuk. eskiden çok takardım kafaya. şimdi çıkıyor geçiyor pek takılmıyorum artık.
ben hala evdeyim kızlar. pazartesi başlıcam işe. nasıl zor geliyor anlatamam. şimdiden içime acısı çöktü. bu hafta spora yeniden başladım. pazartesi günü hem bir elbisemle hem de tayt ve t-şhirtler foto çektim. 1 ay sonra aynı kıyafetlerle tekrar çekicem. bakalım sporun ne kadar faydası oluyo. ya da faydası var mı?
az sonra başlıcam spora tekrar.
yarından itibaren de dikkat edicem artık yediklerime de valla tartıya çıkmaya korkuytorum. 67-68 falan görücem diye aklım çıkıyoı.
merhaba ben geldim 2.tercih yaptım bekliyorum inş olsada bu stresten kurtulsam...
ebru ,mevcan bende diyecek bişey bulamıyorummmama çok zor oluyo daha önce yaşadımm hayırlsı bakalım bu aksam açıklanırsa size i haber veririm.....
ebru bende katılmak isterim ama düzenim olamdığı için nasıl olur bilemedim ama hırs yaparım iyi olur sanki ...
ben yedikelrimi unutuyorum annemdde ben ne istersem yapıyo :)))
bakalım hayırlısı
Kizlar nasilsiniz anca firsat bulup girdim annem bendeydi oglen kizimi uyut is guc anca firsat oldu size yazayim dedim
Bugun son gun diye umit ediyorum insallah ivir zivir yiyorum yarin yaris basliyor ya hadi bakalim vatana millete topige hayirli olsun kizlar lutfen birbirimizi elestirelim bana niye menu yazmiyon diye cemkirin ben de size cemkircem soz.
Hadi bakalim toparlanma vakti kizcelerrrrrr menuler sporlar icilen su hergun yazilcak kotu de olsa yazalim ve birbirimizi gaza getirelim
Ebrum var ya dugune kadar gobek iner gider sen bile sasarsin oyle disardan bakinca dikkatte cekmez hem
Bu aksam markete gidip toplu alisveris yapicam bitter alirim baska ivir zivir almiycam hic meyve alirim bir de
Bu arada bugun eltimle tlf konustum eltim bence sen basla tuvalet .egitimine dedi hazir havalar sicakken olsun bitsin dedi
Esimle de konusayim olmadi gidip tuvalet aparati ve lazimlik alip baslicam ins. Ustesinden gelirim cok zorlanmadan
Papatyacim spora baslamana cok sevindim bak ise de baskiycaksin eskisi gibi duzenini olustur derim.
Sukrancim ebru ciftleri belirliycek cumadan cumaya esler degiscek boylece herkes birbiriyle yarisacak orn sen bu hafta 600 gr verdin diyelim ben de 300 gr toplamda 900 gr bu bizim toplam verdigimiz kilo olcak toplamda en cok kiloyu veren cift 1. Olcak odulde 0 km araba dermisimoyle olsa zaten hepimiz 1 ayda hedef kilomuza ulasiriz
Kızçeler ne alemdesinizEşim uyuya kalmış.Bzde ogluşla yukarıya çıktık biraz.Şimd size bakıp uyutucam sütünü içiyor şimdi kuzucuk.Yarın inş. bende kusursuz menülerle sizi şaşırtıcam inş.Bugün bi kaç cıss yedim ve çok migdem bulandı.Psikolojik sanırım.Ve sabahları söylemiştim uyanınca sırf erken yiyeyim diye kahvaltı etmiycem edemiyorumda psikolojik yine sanırım.Ne zman acıkırsam yiycem.Gerçi haftaya cuma regl günüm ama bu bahanem olmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?