Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızalr nasılsınız.. ben çok iyyim.. dün çok güzel bir gün geçirdim.. geçmişten birleri ile sohbet bana iyi geldi.. ama kaç gündür yorgunluktan vucudum iflas etti.. dudağım tüm uçuk oldu.. şişti kocamam oldu. dün gece de o kadar halsizleştimki.. şu yaz günü yorgana sarılıp yattım.. ilaç aldım ve üstüne bir de sıcak su tulumuna sarıldım.. buğün daha iyyiim..

yarışmaya benide katın nasıl alacak bilmiyorum ama yarın cuma başlayıp haftaya cuma mı bitecek yarışma.. yarın tartılır kilomu ve hedefimi paylaşırım..hafta içi çok nete giremesemde yarışmada varım... yarışma ikili guruplar halinde mi olacak yoksa tekli mi yarışacağızz.

topik canlanmış..
hepinizi öpüyorum..
şimdi çıkmalıyım çok işim var çok.. kızalrı yıkayacam.. hediye alacam arkadaşa gidecem.. buğünde yiyimde tıka basa yarın yarış varrr..

Dün kapanışı 6 da yaptım ve 10 gibi 6 kare karpuz yedim.Mekik aletiyle 200 mekik çekip duş alıp uyudum.Farkettimki ben 200 mekiği 1 seferde zorlanmadan çekerdim.Şimdi 2 seferde 100 100 çekebildim.Vücudum ne kadar hamlamış düşününArtık uyanır uyanmaz yemek yiyemiyorum 2 gndür.Sırf oluma hazırlıyorum diye yiyiyorum .Önceden olsa hemen gömülürdüm kahvaltıya.Eşimin halasına makyaja gidicem şimdi.Sonra uğrayınca geçmişe bakar yazarım.

merhaba kızlar:
nelson çok geçmiş olsun. zaman zamn bende de çıkar uçuk. eskiden çok takardım kafaya. şimdi çıkıyor geçiyor pek takılmıyorum artık.
ben hala evdeyim kızlar. pazartesi başlıcam işe. nasıl zor geliyor anlatamam. şimdiden içime acısı çöktü. bu hafta spora yeniden başladım. pazartesi günü hem bir elbisemle hem de tayt ve t-şhirtler foto çektim. 1 ay sonra aynı kıyafetlerle tekrar çekicem. bakalım sporun ne kadar faydası oluyo. ya da faydası var mı?
az sonra başlıcam spora tekrar.
yarından itibaren de dikkat edicem artık yediklerime de valla tartıya çıkmaya korkuytorum. 67-68 falan görücem diye aklım çıkıyoı.

sehra cnm bende hep öle düşünüyorum ama öle olmuyo tabi biraz fazla geliyor bazen işte bakalım yine tercih hakkı verdiler nasıl olacak evime yakın tek okul var diğerleri yine çok uzak 100km fazla ama hayırlısı bunada şükür diyorum...
ben Malatyalı değilm ki öle olsa bende takmam bursada oturuyor ailem cnm hayırlısı....bu aksam belli olacakkk

ösge billiyorum öle durumlarla çok karşılaştım ben gecen senede olaylarla uğraştım ve zorlanıyorum o yüzden bakalım 2.hak verdiler bugün ıns bunda olur çok uzak yerler ama hayırlısı diyorum kısmette ne varsa insan onu yaşıyo bunu bile bile kendımızı üzüyoruz işte

allahım allahım ne gündü bugün,isyannnn diye bağırasım var ya

yediklerim

sabah:1 poğaça,1 kupa çay ,(hastanedeydim,)
öğlen:1 kase çorba,az bulgur pilavı,az türlü,yarım kase yoğurt
ara:1 elma yedim
şimcik:2 tane bahçe salatalığı yiycem
akşam:canım turşu istiyor muhtemelen turşu yerim,

dur demem lazım,işe akşamları keserek başlamak istiyorum,3 gün yokum pazartesi dombişliğimi yazarım,yarın eşleştirme yaparsanız lütfen sivri dilli bile ile eşleştirin beni,kızacak diye korkudan yemek yiyemeyim emi canlarım

tüm msjları okudum,beynim o kadar doluki ki tek tek cevap verecek takatim yok,affola diyorum

bu arada db uğramıyormu,benmi es geçtim,en son sıkıntıları vardı umarım halletmiştir.

elifcim sanada yazmadan edemedim,gerçekten çok üzüldüm,rabbim en kısa zamanda güzel bir çözüme kavuşturur umarım

ELff ,canım ayrı olmak üzücü bi durum.Ne diyeceğimi bilemedim.

Özge ,annesine çekmiş anlaşılan titiz olacak senin cimcimeKilimle idare et halıların gelse bile şöyle eylül sonu gibi yavaş yavaş başla derim.Sabır çok önemli

Mevcanım ,yine isyannnnn isyannnnnn durumundasınKlasik mevcan menüsüPpatyama benzetiyorum menülerin hep aynı tarz kıs insan akşam hiç acıkmaz mı güzel yemek yemek istemez mi?Bi tek eşim var diye kalabalıklaşıyoruz diye akşam iştahım açılıyor benim aksine

Nelsonum ,sarı merhem sür iyi geliyor uçuğa.Geçmiş olsun canım.

cANIM spora başlama sevindim.Bende dün mekik çekmeye başladım.Foto çekmen iyi olmuş .Farkı görürüz hep birlikte.Yrın gerçeklerle yüzleşeceksin

Nelson
papatya
ebruli
sehra
mevcan
şükran
özge

Bu kadarız dimi kızlar:44:

elff ve btlkbra sizler yarışmaya katılmak ister misinz?

Ebrucum yarışmada eşlerin kimler olacağını kim belirleyecek? ve yarışma ne kadar sürecek? İnş işe yarar da hepimiz toparlanırız kısa sürede. Menüme gelince

Kahvaltı 1 çay kaşığı sıvıyağ ile peynirli omlet (1 yumurta ile)
5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
şekersiz çay

ara küçük bir salkım üzüm 2 bisküvi
şekersiz çay

Öğlen 4 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara 1 armut yeşil çay

Akşam da 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yağsız yoğurtlu salata olacak

ara 1 salatalık

merhaba ben geldim 2.tercih yaptım bekliyorum inş olsada bu stresten kurtulsam...
ebru ,mevcan bende diyecek bişey bulamıyorummm ama çok zor oluyo daha önce yaşadımm hayırlsı bakalım bu aksam açıklanırsa size i haber veririm.....
ebru bende katılmak isterim ama düzenim olamdığı için nasıl olur bilemedim ama hırs yaparım iyi olur sanki ...
ben yedikelrimi unutuyorum annemdde ben ne istersem yapıyo :)))
bakalım hayırlısı

Elffciğm inş 2. tercihin bari olur da sıkıntı yapmazsın bundan sonra. Şurda okulların açılmasına ne kaldı ki zaten.
Bi de yarışmaya yeteri kadar katılım yapamıycanı düşünme. Cuma günleri eğer bir kere girebilirsen kilo bildirimini yapar
işlerine dönersin. Fırsat buldukça da menü paylaşırsın. Hergün her saat bildirim yapmaya gerek yoktur herhalde.

canım inş bekliyorum saat başı netteyım bakalım hayırlısı olsun ...
bilmiyorum ki nasıl olur menü paylaşmadan olursa çünkü düzenim yok git gel olacak bu hafta atmam olursa o yuzden öle düşündüm....(atamam olsunda git gele razıyım:)

Kizlar nasilsiniz anca firsat bulup girdim annem bendeydi oglen kizimi uyut is guc anca firsat oldu size yazayim dedim
Bugun son gun diye umit ediyorum insallah ivir zivir yiyorum yarin yaris basliyor ya hadi bakalim vatana millete topige hayirli olsun kizlar lutfen birbirimizi elestirelim bana niye menu yazmiyon diye cemkirin ben de size cemkircem soz.
Hadi bakalim toparlanma vakti kizcelerrrrrr menuler sporlar icilen su hergun yazilcak kotu de olsa yazalim ve birbirimizi gaza getirelim
Ebrum var ya dugune kadar gobek iner gider sen bile sasarsin oyle disardan bakinca dikkatte cekmez hem
Bu aksam markete gidip toplu alisveris yapicam bitter alirim baska ivir zivir almiycam hic meyve alirim bir de
Bu arada bugun eltimle tlf konustum eltim bence sen basla tuvalet .egitimine dedi hazir havalar sicakken olsun bitsin dedi
Esimle de konusayim olmadi gidip tuvalet aparati ve lazimlik alip baslicam ins. Ustesinden gelirim cok zorlanmadan
Papatyacim spora baslamana cok sevindim bak ise de baskiycaksin eskisi gibi duzenini olustur derim.
Sukrancim ebru ciftleri belirliycek cumadan cumaya esler degiscek boylece herkes birbiriyle yarisacak orn sen bu hafta 600 gr verdin diyelim ben de 300 gr toplamda 900 gr bu bizim toplam verdigimiz kilo olcak toplamda en cok kiloyu veren cift 1. Olcak odulde 0 km araba dermisim oyle olsa zaten hepimiz 1 ayda hedef kilomuza ulasiriz

Son düzenleme:

Özgecim sen başla tuvalete alıştırmaya gerisi gelir. İstersen bi de ilgisini çekecek bir tuvalet oyuncağı alın. Hep lazımlığın yanında dursun. Oyuncağı görünce çiş yapmaya özeniyolarmış. Çocuk gelişimi uzmanından duydum. Birkaç günde alışıyolar tuvalete. Benim kızım gündüz çişini söylemeye 3-4 günde alıştı.

Eski topiğinizde de çiftli yarış yapmışsınız şimdi hatırladım. O yazılarınızı da okudum. Hep birbirinize takılıp durmuşsunuz. Ayrıca menülerinizi de çok beğeniyodum. İnş bu yarışma da o günlerdeki gibi zevkli geçer.

Son düzenleme:
Mnm
Sabah 8buçuk
7kare karpuz
11de
Yarım sucuklu yumurta
Bir buçuk çavdar
4zeytin
Domates salatalık
Bir adet patates kızartması
12buçuk
Orta kaffe
2buçuk gibi pudingli petibör(6bisküvi vardı yani yediğimde)
4de
10hanımeller çikolata damlalı
7de
İki kaşık yoğurt
5kaşık bulgur pilavı
El kadar göğüs
Şimdi bir kaşık yoğurt yicem

Bakalım yarın kaç kiloyum ve epruuuu beni kiminle yoldaş yapcekkk

Kızçeler ne alemdesiniz Eşim uyuya kalmış.Bzde ogluşla yukarıya çıktık biraz.Şimd size bakıp uyutucam sütünü içiyor şimdi kuzucuk.Yarın inş. bende kusursuz menülerle sizi şaşırtıcam inş.Bugün bi kaç cıss yedim ve çok migdem bulandı.Psikolojik sanırım.Ve sabahları söylemiştim uyanınca sırf erken yiyeyim diye kahvaltı etmiycem edemiyorumda psikolojik yine sanırım.Ne zman acıkırsam yiycem.Gerçi haftaya cuma regl günüm ama bu bahanem olmıycak

Ebrucum birkaç çeşit cıssı aynı anda hüplettiysen midenin bulanması çok normal. Veya aynı çeşit yiyeceği çok miktarda yediysen de öyle oluyo. Bak ben geçen hafta 3 tabak arka arkaya makarna salatası yedim. Hani şu yoğurtlu mayonezli garnitürlü olandan. Bi midem bulandı ki sorma gitsin. Saatlerce kendime gelemedim. Ama çok da özlemiştim laf aramızda. Bedeli kötü oldu. Neyse artık öyle şeylere sonnnn. Belki tartı gününden sonra 1 öğün ödüllendirebiliriz kendimizi. Bi sonraki öğünde de yarışa devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…