Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Elffff(seni tanımıyorum ama olmamasına üzüldüm insn,arkafaşlarımında çığunun olmamış malum norm durumları en çok sınıfçıları etkiledinasip seneye tekrar denersin şimdi önüne vakmam lazım,nerde yaşıyosun eşinin ilçesi neresi sen il dışı değilde özür grubu yaptın demi

selam kızlar başlığı görünce birşey sormak istedim. benimde 8 aylık bir oğlum var. vede kilo fazlam tabiki... sayfaları tek tek okuyamadım. rejim sütünüzü azalttı mı... ben biraz dikkat ettim yediklerime zaten az olan sütüm iyice azaldı. diyetten vazgeçmek üzereyim. acaba diyorum sizin bir formülünüz var mı.. hem zayıflayıp hemde sütün azalmasını önleyen?? birde emziren varmı tabi, çıtır anne deyince emzirdiğinizi düşündüm de ben..
valla cevaplarsanız çoook mutlu olurum...

merhaba kızlar:
sonunda gelebildim. uzun bir ayrılık oldu. sizi ara sıra takip ettim. topik olarak yavaş yavaş toparlanmaya başladınız. inşallah yaz aylarında veremediğimiz kilolarımızı bundan sonra verebiliriz.
ben 2 haftadır evdeyim. izin kullanıyorum. pazartesi işe başlıcam. nasıl zor geliyor bilemezsiniz. taaa seneye hazirana kadar allah izin verirse tam gaz çalışıcam. izne ayrılmadan önce yaptığım koca bir listem var. işe başlayınca listedeki işleri sırayla yapıcam artık.
en son hatırladığım doğum kiloları konuşuldu. ben oğluma 63 kilo ile hamile kaldım. doğuma 80 kilo ile girdim. ama 7,5 aylıkken doğum yaptığımı da hatırlatırım. geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı su toplamıştı vücudum. doğumdan sonra sadece 6 kilom gitti. eee çocuk zaten 1,5 kilo idi. sonra da 60'a inmeye çalıştım hep bir türlü başaramadım işte.
geçen hafta bir ara tartılmıştım kızlar ve tam 66,0 kilo çıktım. 2009 da istanbula gitmiştim. o zaman döndüğümde 66 kilo idim. o tarihten sonra bir daha hiç 65 i geçmemiştim. şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum. ,
bu cumadan itibaren ben de sizinleyim artık. şu anda ki kilom kaç olursa olsun hedefim yine 60.
yarışmaya beni de dahil edin...
byeeee....

sehraa ösge teşekkür edderim kızlar....
sehraa eşimin yanına il dışı eş özrü istedim geçen senede böyle olmuştu ve arada çok yoruldummm..
ösge bende bilmiyom kaldım burada eşimin yanına mı gideyim okulumda da norma fazlasıyım giderim diye sınıfta ayarlanmamış vs vs vs ....

Canim ben Kizim 6 aylikken diyete baslamistim ve sutum hic etkilenmedi 21 aylik olana kadar emzirdim zate topikte de ben de dahil olmak uzere 3 4 arkadas emzirirken diyet yaptik simdi dordumuz de sutten kestik bebisleri artik 2 yasini gectiler cunku ve hicbirimizin de sutunde azalma olmadi.
Nacizane tavsiylerim gunde mutlaka 3 lt su bu olmazsa olmaz sutun bol olsun istiyorsan bol su icmelisin zayiflamana da faydasi var hem
Ve bence ekmegi tamamen kesme eger yemiyorsan diger soyluyorum nasil beslendigini bilmedigimden yorum yapamiyorum net olarak
Gunde her ogune 4 ince dilim hakkin var1 er dilim olcak sekilde sabah 2 dilim
Sonra abur cubur hamurisi sut degil kilo yapar onlardan zaten uzak dur
Mesela oglen 1 tabak bulgur pilavi yersin aksamda bol salata 1 tsbak sebze yemegi ve 1 dlm ekmek orn olabilir kilo da almazsin sutun de etkilenmez canim aklima gelenler bunlar varsa baska aklina takilan soranilirsin

Papatyacm hosgeldin canim evet uzuunn bi ara oldu ins. Birdaha yasamayiz
Hepimiz cok Saldik ve sonuclari agir oldu ins. hep birlikte vericez canim
Elffcm nediyeyim bilemedim canim umarim her ne karar verirsen hayrina olur takma kafana fazla emi

Papatyam ,hoş geldin bi daha gitmeYarışa dahil ederim canım.

Eddaxy ,oğlum 8 aylıkken dikkat etmeye başladım.Sütümde azalma olmadı çünkü sıkı bi deiyet yapmadım.O kadar çok ıvır zıvır özellkle tatlı yiyordum ki sadece bunları azlattım bazen yemedim bu şekilde vermiştim.Bol su iç şuan yediklerinin yarısını ye zaten emzirmek kalori yakıyor verirsin sende

Elff ,hakkınızda hayırlısı olsun canım.:44:

Özgecim bu aralar bende barut gibiyim oğluma bile tahammül edmeiyorumSinirlerim alt üst olmuş durumda nedense.Nasıl 21 gün evden çıkmadım nasıl sabır ettim(yeri geldi ilk zamanlar ağladım)bilmiyorum.Daha yeni yeni anne kakam var çişim var diyor.Hep ben saatle yada yüz şeklinden yada çok yemek yediği zaman götürüyorum oyun oynuyoruz o zaman yapıyordu.Tuvalet aparatı ve lazımlık al canım öncelikle.Hangisini severse ona yapar.tv karşısında lazımlığa oturup dalıp yapar önceleri.Bu anlatılmaz yaşanırHer ocuk her anne bambaşka süreçler yaşıyor.AMa senin cimcime çabuk öğrenir gibime geliyor.Artık bizimki illa tuvalaate gidiyor.Dışarıda geçen gün teyzem plastik bardağa tutmuş' ama ben onunla su içiyorum demişKatiyen şişeye kavanoza kovaya felan yapmaz tuvalete götür beni diyor

Elff cim istediğin yere mi atanamadın yoksa açıkta kalıp hiçbir okula atanamadın mı? Ben de bu atama işlerinden anlamam ama senin için hayırlısı neyse o olsun canım, takma kafana, inş seneye olur.

Eddaxxy canım ben de bebek emziriyorum. Benim gibi 2 arkadaş daha var şimdilerde emziren. Oğlum 11 aylık, benim sütümde azalma oluyo birkaç günde bir. Ama herkesin aynı değil tabii. Sütün azalmaması için bol bol süt ve su iç. Bir de doktorum sütü arttırmak için bana rezene çayı önerdi. Onu içebilirsin. Böylece sütün de etkilenmez kilo da verebilirsin.

Papatyacım hoşgeldin. Bu yaz topikce saldık kendimizi. Tatile gidenlerimiz, köye gidenlerimiz. Bir türlü toparlanamadık. İnş cuma gününden itibaren biraz silkelenip kendimize geliriz. Kızlar bana örnek oluyodu ama onlara bakıp ben de kaybettim kendimi. Moralim bozuk. Kızlar artık noooluur menü paylaşın, başlayalıııım

tsk edderim kızlar...inşallah hayırlısı olur..
sükran canım ben zatem malatyada çalıyordum eşimin tayını çıktı onun yanına atamam olmadı yanı eşimle ayrı yerlerdde çalışıyo olacaz o batıya gitti ben doğuda kaldım...(
geçen senede aynı durumu yaşadım her gün sıkıntı stres yıpranıyorum mutsuz mutsuz yaptığım işten zevk almıyorum geçen sene öle kötü yere atadılar ki dağ eteğinden tek başıma 2 saat gidiyordum araba kullanmayı 3 günde öğrendim ve gittiğim yolun tarifi bile yok gidip görülmesı gerekiyor ıstıfa ediyordum nerdeyse biri akıl verdi mahkemeyle merkeze atandm şişmdi yine hayırlsı demekten başka çare yokkkk
bana dua edın(((

Geçmiş ola sonunda ben de ipin ucunu kaçırdım işte. Bugünkü menüm

Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız peynirli tost
5 zeytin 2 dal kıvırcık
1 yeşil biber

ara 1 armut 1 fincan şekersiz çay

Öğlen 2 tane haşlanmış tavuk baget
5 kaşık pilav 1 bardak ayran

ara 1 salkım üzüm 2 kase çikolatalı puding (ağlamak istiyorum)

Akşam 5 kaşık pilav 1 tavuk baget 1 kase cacık

ağlama ağlama ya puding olmasaymış iyimiş çok kötü değil bi an kendi yediklerimi düşündümde bende stresten diyet kalmadı da..

ağlama ağlama ya puding olmasaymış iyimiş çok kötü değil bi an kendi yediklerimi düşündümde bende stresten diyet kalmadı da..

Evet puding olmamalıydı bi de pilavı akşam yememeliydim. Ama bi anlık açlık işte. Evişlerine daldım yemek saatini unuttum. Uzun saatler aç kalınca böyle oldu işte. Sen de artık streslenme canım. Ne olacağını bilememek, haber beklemek strese soktu seni. En azından iyi kötü bi haber aldın. Herşey yoluna girer, sen de bi düzene kavuşursun inş

Son düzenleme:
Slm citirlar nasilsiniz ben kizimi uyuttum esim gec gelcekmis yemegimi yedim oturuyorum bugun kizim cok huzursuzdu surekli agladi hep beni yaninda istedi dogru duzgun uyumadida 9 ayi doldurduk henuz disimiz yok ama sanirim cikicak sonun sıkintisi diye dusunuyorum sutten kesilmesine bende cok uzuldum ama osgenin dedigi gibi ilk 6 ay sadece anne sutu aldi toplam 8.5 ay emzirdim nese kizlar simdi gelelim menume

Sabah
Bir dilim peynir
3 zeytin
Bir dilim cok tahilli ekmek
Domates
Salatalik
Biber

Ara
Bir seftali
1.5 ceviz

Ara turk kahvesi

Ogle
Az yagli ton balikli salata
Bir dilim tam tahilli ekmek

Ara
3 4 yudum nescafe
4 forum biskuvi

Aksam
4 yk bulgur pilavi
Bir kase salata
Biber

Yesil cay

Küpra teprik ederim bugünün şampiyonu sensin
Elff ne diyeceğimi bilemiyorum inan seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşünmeni senden rica ediyorum ya bebeğin olsaydı?ya hsmile olsaydın? Ya eşin işsiz olsaydı?ya sen atanamaysn öğretmen ordusundan nir fert olsaydın,şu an kötüsünü düşünmek zorundasın.kaç yıllık evlisin?2yıl mıydı?sevginiz dahada perçinleşir inş.40gün rapor hakkın var biliyosun mazaret izni 15tatil kurban 10gün zaten geçer inş canım ikinci dönem dahada çabuk geçer eşin hangi ilde?sen malatyalı mısın ailen orda mı?bi de bakim sen bana eğer ailende ordaysa üzülmeye bile hakkın yok diyim!
Memüm
Sabah iki kk peynir
6kare karpuz
Ara 2susamlı hurma(güzel ama kalorili bişi)
Öğle
Dört kaşık kurufasülye
Üç kaşık yeşil fasülye
Birbuçuk çavdar
İki kaşık yoğurt
Az yağlı dolu salata
İki leblebi
Çeyrek ceviz
Saat 9daAkşam bir kanat
Şimdide cips yicem niyeti bozdum çünküm cuma yarış başlıyor yinede menüm iyi dimi kızlarrrrr alışma süreci sonuçta

Ebrucum masallah oglusa nasil guldum yaaa senin ki baya baya konusuyo benim kiz uzun cumleler kuramiyor daha ama yaptigi seyler mantik dolu mesela gecen babasina cekmeceden oje vermis sur diye tirnaklarini gosterip esimde bosver babacim surme sen bunlardan seyip almis cekmeceye atmis kizimda cık cık yapip ojeyi alip guzelce yerine koymus cok duzenli anasina bak kizina al misali
Egitim icinde selinden once benim hazir olmam sart psikolojimin daha iyi olmasi gerek aksi halde isler sarpa sarar ve de acikcasi korkuyorum uzun surcek zorlancaz diye ama ins. Kizim yardimci olur da .eglenerek bu sureci atlatiriz bu arada aklima gelmisken kizim hala gogsumu acip emmek istiyor bazen emiyor da icim cok aciyo oyle olunca demek hala icinde kalmis diyorum keyif yapmak istiyo sabah biberonu alip kucagima gelip sutunu iciyo kuzu gibi
Elffcm bak sehraanin dedigi dogru o isin icinde oldugundan olaya daha mantikli yaklasmis dogru diyor ya ufak bebegin olsaydi esinden ayri buyuseydi benim bi ark ablasi vardi kadin burda ( izmirde)kuran kursu hocasi esi de van da din kulturu ogretmeni yanlis hatirlamiyorsam 2 senemi 4 senemi ne ayri kalmislar oglu babasiz buyudu resmen sonradan buraya geldi simdi birlikteler neleri var uzulme elbet birarada calisacaginiz gunlerde gelicek
Sukrancim evet pudingler ve pilav asiri olmus ama geri bakma hicbirzaman yedim bitti de onun moral bozukluguyla daha da kotuye gitme cuma yaris basliyor istesekte yiyemeyiz artik
Btlkubra iyi baslangic canim
Sehraa senin menunde fena sayilmaz .kalp kalbe karsiymis ben de azcik cips yesemmi diyodum.

İdeallerine kavuşacak papstyam
Emirimizin gaza gelince önüne geçilemeyen azimli anneciğiii
Selinimizin bitteriii
Gurbetle bülbülleşecek elfff
Sabah şekeri mevv(inş psik düzelmiştir
Şampiyon küpraaa (bskalum bugün nasıl beslencekk
stabil şükraannn)
Günaydınnnn

Son düzenleme:
Hu huuu kızlaaaar kimse yok muuu? Günaydııın! Sehraacım gördüm seniii! Napıyon? stabil şükran yarın baskülde belli olcak

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım,

yeni geldim,haftaya salı dişim takılıyor yuppi,

geçmişe sadece bakabildim,

beni bugünlük mazur görün,tekrar yazamayabilirim tatil öncesi çok işim var ama size söz veriyorum pazartesi günü bomba gibi dönücem aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…