- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.061
selam kızlar başlığı görünce birşey sormak istedim. benimde 8 aylık bir oğlum var. vede kilo fazlam tabiki... sayfaları tek tek okuyamadım. rejim sütünüzü azalttı mı... ben biraz dikkat ettim yediklerime zaten az olan sütüm iyice azaldı. diyetten vazgeçmek üzereyim. acaba diyorum sizin bir formülünüz var mı.. hem zayıflayıp hemde sütün azalmasını önleyen?? birde emziren varmı tabi, çıtır anne deyince emzirdiğinizi düşündüm de ben..
valla cevaplarsanız çoook mutlu olurum...
kızlar(((((((((((((((((((((( olmadı atamam ............ 2 gündür bekledim ve sonuç bu.... düşünüyorummmm ne yapsam diye..
eşim yeni evimize gitti ben annemlerdeyimmm ve okullar acılıyo...
eşim evi yerleştiriyordu evde koliler ortada ..........
çaresiz bekliyorummmm..
selam kızlar başlığı görünce birşey sormak istedim. benimde 8 aylık bir oğlum var. vede kilo fazlam tabiki... sayfaları tek tek okuyamadım. rejim sütünüzü azalttı mı... ben biraz dikkat ettim yediklerime zaten az olan sütüm iyice azaldı. diyetten vazgeçmek üzereyim. acaba diyorum sizin bir formülünüz var mı.. hem zayıflayıp hemde sütün azalmasını önleyen?? birde emziren varmı tabi, çıtır anne deyince emzirdiğinizi düşündüm de ben..
valla cevaplarsanız çoook mutlu olurum...
merhaba kızlar:
sonunda gelebildim. uzun bir ayrılık oldu. sizi ara sıra takip ettim. topik olarak yavaş yavaş toparlanmaya başladınız. inşallah yaz aylarında veremediğimiz kilolarımızı bundan sonra verebiliriz.
ben 2 haftadır evdeyim. izin kullanıyorum. pazartesi işe başlıcam. nasıl zor geliyor bilemezsiniz. taaa seneye hazirana kadar allah izin verirse tam gaz çalışıcam. izne ayrılmadan önce yaptığım koca bir listem var. işe başlayınca listedeki işleri sırayla yapıcam artık.
en son hatırladığım doğum kiloları konuşuldu. ben oğluma 63 kilo ile hamile kaldım. doğuma 80 kilo ile girdim. ama 7,5 aylıkken doğum yaptığımı da hatırlatırım. geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı su toplamıştı vücudum. doğumdan sonra sadece 6 kilom gitti. eee çocuk zaten 1,5 kilo idi. sonra da 60'a inmeye çalıştım hep bir türlü başaramadım işte.
geçen hafta bir ara tartılmıştım kızlar ve tam 66,0 kilo çıktım. 2009 da istanbula gitmiştim. o zaman döndüğümde 66 kilo idim. o tarihten sonra bir daha hiç 65 i geçmemiştim. şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum. ,
bu cumadan itibaren ben de sizinleyim artık. şu anda ki kilom kaç olursa olsun hedefim yine 60.
yarışmaya beni de dahil edin...
byeeee....
Geçmiş ola sonunda ben de ipin ucunu kaçırdım işte. Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız peynirli tost
5 zeytin 2 dal kıvırcık
1 yeşil biber
ara 1 armut 1 fincan şekersiz çay
Öğlen 2 tane haşlanmış tavuk baget
5 kaşık pilav 1 bardak ayran
ara 1 salkım üzüm 2 kase çikolatalı puding (ağlamak istiyorum)
Akşam 5 kaşık pilav 1 tavuk baget 1 kase cacık
ağlama ağlama ya puding olmasaymış iyimiş çok kötü değil bi an kendi yediklerimi düşündümde bende stresten diyet kalmadı da..
İdeallerine kavuşacak papstyam
Emirimizin gaza gelince önüne geçilemeyen azimli anneciğiii
Selinimizin bitteriii
Gurbetle bülbülleşecek elfff
Sabah şekeri mevv(inş psik düzelmiştir
Şampiyon küpraaa (bskalum bugün nasıl beslencekk
stabil şükraannn)
Günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?