Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizceler aksam 21.00 gibi eski evin oraya gittik gitmisken kv ugradik buyuk gorumcem de ordaydi yazlik ev kiralamislar 4 gunlugune sali dan cumaya kadar biz de gidicez acik hava deniz falan ins. Acikip yemeklere saldirmam kaldi ki bunu yapamam elimden geldigince dikkat edicem artik toparlanma vakti geldi ins. Bogazimi tutabilcem
Bu pazarda sabah piknik gibi yapicakmisiz
Sukrancim canim tavsiyen icin tesekkyrler denizden donunce basliycam artik ben karar verdim ya gezmeler misafirler hep ust uste gelir simdi
Bu arada bizim normalde odul gunumuzde cumaydi tabi duruma gore hafta da 1 gun kendin tercih yapabilirsin oduller kilo aldirmiyor tersine motive ediyor onemli olan odulu uzatmamak arkasi gelmesin yeter
Sabah cok korkuyorum tartidan bugun aynada kendimi gordum resmen 5 aylik hamile gibiyim basen popo ve gobek almis gitmis
Moral bozmak yok 2 hafta duzenli beslensem duzene girerim zaten

buğün bomba gibi uyandım kendimi diyete hazır hissediyorum...

ebru gurupları oluştur kız da kimlerle yarışacağımzıı bilelim..

ve kilommmm :59,9

ve hedefim:55

fark 4,9

ulaşacağım bu 55 kiloyaa...hemde çok kısa süredeeeeeee (inşallahhhhh)

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaar! Nasılsınız bakalım? Önce tartılıp kilo bildirimimi yapayım dedim, sonra da kahvaltı.

Geçen hafta 62.4
Bu sabah 62.2
Giden 200 gr
Gelen yok
Hedef kilo 55

Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta
1.5 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek
4 hurma 1 kupa şekersiz çay

Son düzenleme:
buğün diyetin ilk günü olduğundan zor gececek.. qalışmışım ayakta devamlı atıştırmaya.. çikolatalar,, lokumlar meyveler abartı boyutunda hergün yedimde yedimmmm... ondan buğün zor olacak ama bu işi başaracağız topikçeee.. hadin kızlarrr tam gaz yarıştayızzzz....

su içmeyi bile unutmuşummm.. günlük çok su içmeliye yeniden alışmalıyımmmmm.. ertelemenin bir anlamı yok buğün hemen sıkıp gidecek bu kilolarr. tabiki kaçamaklarımız olacak abarttıklarımız ama biz bir gün abatrınca yada bir öğün abartınca onu diğer öğğünlerle dengeleyebilrizzz değilmi... kızlar hepinize çok güveniyorum.. özge silkelen sende hadi kız başladık buğün yarışaa... mevcan bırak artık yemeyi ....sık dişini.. tut boğazını ve verelim kiloları üçer beşerr..

Günaydin kizceler
Kilo Bildirimi
Gecen hafta:57.500
Bu hafta:59
İlk basta 57.700 ciktim sonra hep 59 ciktim sanirim 59 um.
neyse olan olmus moralimi bozmuycam ve artik basliyorum
Yeni baslangıc:59
Hedef:51.
Vermem gereken 8 kilo var
Nelsonum basladik canim bugun ins. Topikcene guzel kilolar vericez onemli olan motivasyonu hep ayakta tutabilmek bunu basardik mi kilolarda gidicek

Kilo bildirim
Başlama 60
Bugün 60.3
Gelen 300gram
Hedef 55
Ben yeni bir sayfa açtım kızlar..hem zihnen hem bedenen,sizde öyle yapın kendinizi şumartın anacımevet kim bakim benim yoldaşım ??kim dişli rakibelerimmmm?????
Elffff 2.aşamada açıklanmışşş merakta koma bisiiii

merhaba kızlarrr
cuma bildirimler yapılmış yeni bir yarışbaşlıyor hepinize kolay gelsin, başarılar
bende bildirimimi yapayım benim hedefimde mümkün olduğunca az kilo almakk

sabah aç karınla 66 kilo çıktım, geçen haftada aynı kiloda idim
bende bundan sonraları sizinle cumadan cumaya tartılayım diyorum, ama liste yazsam mı yazmasam mı bilemiyorum, yediklerimi yazarsam daha kontrollü olurmuşum gibi geliyor

Ösge iyi tatiller canım, tuvalet konusunda da ben biraz daha geç başlıyacam sende kızının durumuna göre düşün, geçende bir yazı okudum çocuklar 2,5 yaşından önce çişlerini tumamıyormuş, yani mesane buna hazır değilmiş, bide diyor sabah kalkınca bezi kuru oluyormu, gündüz 3-4 saat bezi kuru kalabiliyormu bunları yapabiliyorsa eğitime başlayabilirsiniz diyordu, bende kızımın henüz hazır olmadığına kara verdim, erken başlayım aylarca süreceğine biraz geç başlarım daha kısa bir sürede öğrenir diye düşünüyorum ama hayırlısı baklalımmm

Sehracim yeni bi sayfa acicam ben de cok az kaldi bugun ip atlayim dedim anam sanki ayagima 5 er kiloluk agirlik koymuslar totom kalkmadi resmen hamlasmisim hem de nasil esim evde dursa kizimi oyalasa ben de yurusem hergun kulakliklari takip yaa
Hawarcm bence eskisi gibi menu paylas yuruyuse mumkunse basla ve eskisinden daha saglikli beslen sutun yogurdun etin meyven vs. İnan vucudun sekillenir dogumdan sonra ayni mankenler gibi 2 gunde podyumlara donersin benzetmem ozendirici olmustur umarim .sakin nasilsa hamileyim moduna girip ivir zivir yeme cunku daha bunun emzirme donemi var biliyosum asil tehlike o donem.
Tuvalet egitimini de dr bana 28 aylikken basla demisti
Senin dediklerin de dogru aslinda cocugun hazir olmasi cok onemli bu yuzden belli bi ay kriteri vermek yanlis olur cocuktan cocuga degisir ama kaslarin gelisimi asagi yukari dedigin yaslara denk geliyor cok gec kalmakta hata olur erken baslamakta onu kestirmek zor iste biraz bakalim 1 2 haftaya gozlemliyim iyice ona gore baslarim saniyorum

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.6
Bu hafta:56.4
Giden:200
Gelen:yok
Hedef:52

Dün sabah 56.2 dim. Ama dün yediğim cıslar yüzünden 200 gr fazla geldimAşagıya misafir gelmiş.Pizzalar tatlılar çağırdılar.Ogluşu şimdi uyuttum dedim.5 dk. uğra biri bakarken in bi çay iç dediler:18:Akşamada arkadaşa gidebiliriz çaya.Ama buların hayatın kanunu diyetteyz diye misafirliğe öcü gibi bakacağımıza çayın yanına 1 çeşit yesek yine kar!!

Yarış konusuna gelince HAWAR ım katılırsa tam 10 kişi oluyoruz.Ne dersin Hamiş hanım yarışa katılacak mısın?

Slm çıtırlarım,evdeyim sabahtan beri temizlik ütü yapıyorum,kızım uyansın banyo yaptırıp dışarı çıkıcaz, kilom sabah 60.5 heyy gidi mevcan ramazanda 58 kiloyu görmüştün sen bugün benimde miladım çıtırlar başlangıç 60.5 hedef 56 vee eşleşmeleri dört gözle bekliyorum pazartesi görüşmek üzere

merhaba kızlar:
sabah çıktım o tartıya. ve gözlerim yuvalarından fırladı. tam tamına 67,2 çıktım. ben yaklaşık 4 senedir hiç bu kiloya çıkmamıştım.
eee tabi ne bekliyordum ki o kadar yersen olacağı budur işte.
bu sabah artık çok dikkat edeceğime söz vererek uyandım. fotoğraf çektim yine yediklerimi. bakalım fırsatım olursa akşam yüklerim.
bugün spor yapmıyorum. haftada 4 gün olacak şekilde ayarlıyorum. hafta başını da cumartesi gibi düşünüyorum.
hadi bakalım kızlar. kilolara elveda diyelim. ben gerçekten çok rahatsız oluyoruım tümn özgüvenimi yitirdim. pazartesi işe başlıcam ama ne giyeceğimi bilmiyorum o derece yani

Başlangıç: 67,2
hedef: 60
vermem gereken 7 kilom var ki ben 62leri görmüştüm ya....

Papatyam hiç bozma moralini,ben inanıyorum yerleşmedi o kilolar yedik bolca hepimiz ve böyle olcağı belliydi nolcaktı yani yine 62mi çıkcaktın??şimdi sağlıklı beslenme vakti başarıcaz yine düzgün menüler çıkarıcaz ben inanıyorum buna

tatil herkese yaramış hepimiz kilo almışız kızlarrrr, biliyorsunuz benim uzun bir süre vermek gibi bir umudum yok ama sizler hala fırsatınız varken değerlendirin bunu, hepinizinde başaracağına inanıyorum daha önce başardınız gerekli olan şey motivasyon ve istek, bir iki hafta sıkın kendinizi zaten kilo vermeye başlayınca insana daha bir motive oluyor

Ebru canım ben yarışa katılırım, abi benim hedefim uzun süre kilo almak ama benimle yarışan arkadaşa haksızlık olurmu onu bilemiyorum

Slm kizlar kilo bildirimim
Baslangic 83.600
Gecen hafta 83.300
Bu hafta 83.300
Ayniyim yani kizlar bu arada yarista bende varim :)

eh haftalar hatta aylar sonra ilk kez menu paylaşıyorum.. benim menuler karatay ile calori hesabı karışımı birşeyler olacak.. bazen öyle bazen öyle besleneceğim... hatta ilk gün çok başarılı olamadım.. ama her günkü yediklerimi göz önene alırsam bayağı azalttımm... menum gelsin..

sabah: 5 zeytin-
bir küçük karnıyarık-
bir lokma peynir-
1çatal reçel-
sucuklu 1 yumurta-
4 parça turşuluk kahvaltılık biber-
domates salatalık
1tane lokum

ara: türk kahvesi

ikindi:1 tabak kısır -domates -salatalık

akşamda : yemedim ama meyve yerim sanırım..

suyumu içemedim 1 litre falan oldu ama 2 lt tamamlayacağım..

papatyamm üzülme güzelim az ya da çok hepimiz kilo aldık. ama burada geri veririz inanaıyorum..bende 58,2 leri görmüştüm hemde ramazanda. şimdi 60 oldum.. 20 günde 2 kiloya aykın aldım... papatyammm karatayın kitanını okusana tavsiye ederim.. teorik olarak anlatıyor.. o şekilde beslenmenin sana kilo verdireceğini düşünüyorum...bana çok mantıklı geldi...ama uyma konusunda birebir uyamasamda kilo verdireceğini düşünüyorum..

Kızlar açık konuşmak gerekirse 9 kişiyz.Hawarımla 10 oluyor.AMa hamiş olduğu için kilo veremez elbetteki alıcak.Onunla yarışaak arkadaşa haksızlık olur(kendiside belirtmiş zaten)Nelsonumun dediği gibi 3 erli grup halinde yarışalım o zaman .Olur mu hawarım kızar mısın bize:44:Sen yine menü yaz bildirim yap sen hep bizimlesin

1. GRUP:
BTLKBRA -SEHRA-PAPATYA

2.GRUP :
EBRULİ-NELSON-MEVCAN

3.GRUP :
öZGE-ELFF-ŞÜKRAN

Yarış başlasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…