- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.121
of be sehracım 62 çıkmayı beklemiyodum elbette ama yine de 67 çok oldu. yıllar önce 67 kiloydum. doğum kilolarımı verdiğim süreçte bir ara 67 olmuşumdur elbet. vermemiz gerek. başka çaresi yok.Papatyam hiç bozma moralini,ben inanıyorum yerleşmedi o kilolar yedik bolca hepimiz ve böyle olcağı belliydi nolcaktı yani yine 62mi çıkcaktın??şimdi sağlıklı beslenme vakti başarıcaz yine düzgün menüler çıkarıcaz ben inanıyorum buna
hawarcım hayırlı uğurlu olsun bebişin. çok sevindim senin adına.tatil herkese yaramış hepimiz kilo almışız kızlarrrr, biliyorsunuz benim uzun bir süre vermek gibi bir umudum yok ama sizler hala fırsatınız varken değerlendirin bunu, hepinizinde başaracağına inanıyorum daha önce başardınız gerekli olan şey motivasyon ve istek, bir iki hafta sıkın kendinizi zaten kilo vermeye başlayınca insana daha bir motive oluyor
Ebru canım ben yarışa katılırım, abi benim hedefim uzun süre kilo almak ama benimle yarışan arkadaşa haksızlık olurmu onu bilemiyorum
Nelson canım nasıl aldım bu kadar bilemiyorum. gerçi sen bu yaz gezdiğim heryeri biliyosun. doğunun geleneksel yemeklerine karşı koyamadım. otelde de yedim.. sonuç bu...papatyamm üzülme güzelim az ya da çok hepimiz kilo aldık. ama burada geri veririz inanaıyorum..bende 58,2 leri görmüştüm hemde ramazanda. şimdi 60 oldum.. 20 günde 2 kiloya aykın aldım... papatyammm karatayın kitanını okusana tavsiye ederim.. teorik olarak anlatıyor.. o şekilde beslenmenin sana kilo verdireceğini düşünüyorum...bana çok mantıklı geldi...ama uyma konusunda birebir uyamasamda kilo verdireceğini düşünüyorum..
1. GRUP:
BTLKBRA -SEHRA-PAPATYA
2.GRUP :
EBRULİ-NELSON-MEVCAN
3.GRUP :
öZGE-ELFF-ŞÜKRAN
Yarış başlasınn
Papatyacım menülerinin resmini paylaşman çok iyi oluyo canım. bizi motive ediyosun. Menülerin de gayet güzel.of be sehracım 62 çıkmayı beklemiyodum elbette ama yine de 67 çok oldu. yıllar önce 67 kiloydum. doğum kilolarımı verdiğim süreçte bir ara 67 olmuşumdur elbet. vermemiz gerek. başka çaresi yok.
hawarcım hayırlı uğurlu olsun bebişin. çok sevindim senin adına.
Nelson canım nasıl aldım bu kadar bilemiyorum. gerçi sen bu yaz gezdiğim heryeri biliyosun. doğunun geleneksel yemeklerine karşı koyamadım. otelde de yedim.. sonuç bu...
sehracık yine bir ardayız baksana. amanın senden korkuma yemem ben zaten...
herkese başarılar kızlar..
saat 11:00 de sabah kahvaltım. ekmeğin hepsini yiyemedim. bir adet yeşil biber ekledim.
Eki Görüntüle 790124 Eki Görüntüle 790125 Eki Görüntüle 790126 Eki Görüntüle 790129
18:30 akşam yemeğim. 4 adet fırında tavuk kanat ve 3 yk kadar bulgur pilavı. tabakta görünmese de bol salata ve yoğurt yedim.
Eki Görüntüle 790130
şu anda form çayı içiyorum. başka da bişey yemeyi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?