Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yarış başladıııı.. yoldaşlarım ebruli ve mevcan bak dikkat edin yediklerinize yoksa yıkarım ortalığııı.. ve ben çok kaçırdığımda da siz bana atın fırçalarıı..

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.. nede olsa kilo almak hepimizi mutsuz ediyor.. herkes kilo versin ama yinede bizim gurup kazansınn... :)))

haydinn yarışalım..

bu arada bolca suyumuda içtim.. yarın 3 litreye çıkaracağım inşallahhhh...

of be sehracım 62 çıkmayı beklemiyodum elbette ama yine de 67 çok oldu. yıllar önce 67 kiloydum. doğum kilolarımı verdiğim süreçte bir ara 67 olmuşumdur elbet. vermemiz gerek. başka çaresi yok.
hawarcım hayırlı uğurlu olsun bebişin. çok sevindim senin adına.

Nelson canım nasıl aldım bu kadar bilemiyorum. gerçi sen bu yaz gezdiğim heryeri biliyosun. doğunun geleneksel yemeklerine karşı koyamadım. otelde de yedim.. sonuç bu...
1. GRUP:
BTLKBRA -SEHRA-PAPATYA

2.GRUP :
EBRULİ-NELSON-MEVCAN

3.GRUP :
öZGE-ELFF-ŞÜKRAN

Yarış başlasınn

sehracık yine bir ardayız baksana. amanın senden korkuma yemem ben zaten...
herkese başarılar kızlar..
saat 11:00 de sabah kahvaltım. ekmeğin hepsini yiyemedim. bir adet yeşil biber ekledim.

18:30 akşam yemeğim. 4 adet fırında tavuk kanat ve 3 yk kadar bulgur pilavı. tabakta görünmese de bol salata ve yoğurt yedim.

şu anda form çayı içiyorum. başka da bişey yemeyi düşünmüyorum.

kızlar fotoları sırayla yüklemiştim aslında ama karışmış. idare edin artık...

kızlar fotoları sırayla yüklemiştim aslında ama karışmış. idare edin artık...

Kızlar yarışma nihayet başladı. Haftaya cuma nasıl bi sonuç çıkacak çok merak ediyorum. Herkese başarılar.
Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir 4 hurma
1 dilim ekmek şekersiz çay

ara 5-6 bisküvi şekersiz çay

Öğlen (Ödül saati) 2 milföy böreği
2 dl nutellalı ekmek
birkaç çatal peynir çay

ara 1 kase sütle nesfit

Akşam 1 kase çorba 1 kase salata
1 dl ekmek

ara 1 şeftali

2 lt su

Spor: 40 dk yürüyüş (markete gidiş geliş)
yarım saat pilates

Son düzenleme:
Papatyacım menülerinin resmini paylaşman çok iyi oluyo canım. bizi motive ediyosun. Menülerin de gayet güzel.

kızlar yarışınız hayırlı olsun Ebrucuğum tabiki de kızmadımmm
bide ilk mesajda yanlış yazmışım hedefim kilo almak değil almamak, özelliklede ilk aylar, haftaya kadar sporada başlasam süper olacak
umarım hepiniz kilo verirsinizzz, tabiki yine umarım ki bende oldukça az kilo alırımmm

Papatyacığım teşekkür ederimm, sende moralini bozma eminim ki çabuk toparlanacaksınnn, kalıcı değil kilolar çabuk gelen çabuk giderrr

Papatyacim uzulme canim bi duzene girelim 2 haftada siskinlikler gidicek emin ol seninle ayni kaderi paylasiyoruz seni okadar iyi anliyorum ki tek fark ben hala akillanmadim bi turlu moda giremiyorum ben de 53 leri gormustum hedefime 2 kilo kalmistim ama naptim yedim yedim 59laracdayandim bu kilo benim hamilelik disinda hic gormedigim bi kiloydu ama napicaz hepsini bir bir vericezzzz
Yoldaslarim elff ve sukran sizler icin elimden geleni yapicam cuma gunu tartidan insallah gulerek inicez
Bu hafta pazar piknik hafta ici deniz bol bol hareket edip az yemeye gayret edicem kizceler
Menum gelsin
10.00
1 dilim ekmek
Kk peynir
2 kare karpuz
1 banim recel
Yesilcay
13.00
Ekmegin kosesine domates peynir koyup yidim 1/2 bardak diet kola ile.
14.30
Nescafe.
3 kare bitter
17.00
2 malta erik
19.00
2 kasik pilav.
2 kasik etli bezelye
1 kepce cacık
2 kare karpuz
20.00
1 probis malesef bu hic olmadi
Birazdan da yesilcay hupletcem
Su 1.5 lt az oldu bugun

Mnm
Sabah
Bir sucuklu yum
Birbuçuk çavdar
5zeytin
Bir kk peynir
Domates salatalık biber öay
Bir çatal çilek reçeli
Öğle
Dört kaşık tavuklu bulgur
Yoğurt
Ara
İki dilim kavun
Akşam
Etli yeşil fasülye 5kaşık
2kaşık yoğurt
Yeşilsoğan
Az evel oğlumun cipsinden yedim 7-8tane cuma hürmetine es geçmek olmazdı izin günü sonuçta.ama artık bir hafta izin mizin yok
Bol su içtim spor yok yeşilçay yok

Papatyaa menün güzel canım vallahi kork bebden acayip eleştircem bil
Btlküpraaaa huhu orda mısınn iyi menüler çıkarırsan orda kal yok bizi bızarsan yok edicem un ufsk edicem seni billll

Bide akşamdan sonra iki badem yimiştim

Özgecim piknikte yazlıkta kendini tutmak daha zor canım. Sana Allah kolaylık versin. Daha biz de tatile gitcez Eylülün ilk haftası. Benim için de zor olucak. Evde az yemek kolay ama asıl oralarda cici mamaları, cıssları görüp de yememek insanın canını sıkıyo. Azar azar canının istediklerinden ye. Sporu arttır. Ben de sizinn için daha dikkatli olucam. Su içmeyi ve sporu arttırıcam.( bebişim gece uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyo. O saatlerde de çok fena midem kazınıyo. Daha önce yazdığın gibi süt veya yoğurtla geceyi atlatabilsem iyi olcak.)

Elff ciğim sen nerelerdesin? İyi misin? Bak yarışma başladı haberin ola. Sen de elinden geleni yap canım, 1. biz olalım tamam mı?

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım

yengeme kahvaltıya geldim,yiğenimin tabletine 5 dak.çöküp bi size bakayım dedim,

yengem döktürmüş arkadaş ama sözüm söz bol yeşillik bol peynir türü ve sadece fırında şu an pişmekte olan taze börekten bir dilim yiyeceğim,patates kızartması ve sosis te ise gözüm hiç kalmayacak ühühühh

gruplar belli olmuş yuppi

ben zaten en çok eprumm ve nelsonu severdim ki bu topicte (yağcı mevcan iş başında )

geçmişi okudum ama menülerinizi beğenmedim,

epruu ve nelson hariç tüm kızların menüsü kötü,çok sağlıksız besleniyorsunuz,geçen bi yerde okudum günde 3 öğün yenen bol tereyağlı iskender kilo vermemizi hızlandırıyormuş,özellikle akşam 10-11 gibi yenirse ayda 15 kilo garantiymiş hu hu duydunuz dimi beni epru ve nelson hariç herkes bol bol iskender yesin emi canlarım

hawarcım yarışlara katılmaman iyi olmuş,kendini kilo almıycam ilk aylar diye şartlandırma,doğanın kanunu bu hepimiz hamileylen tontiş anne olduk,bol yeşillik ve meyve ye hem bebişin için doğru olan o hem daha az kilo alırsın,

şükrancım benim vücut az deli galiba,tatilde açık büfe+bira bende kilo vermeye sebep oluyor,her tatil dönüşü 1 kilo zayıflamış oluyorum,yada çok kıpır kıpırım hiç yerimde durmuyorum ondanmı bilemedim,

papatyam resimler çok iç açıcı bebeğim,aç olmasam bile zorla acıktırıyorsun adamı,kilon içinde üzülme bence halen çıtırsın

eprumm nelson datluşlarım, malum çalışıyorum ama her fırsatta gelip sizi kontrol edicem,menüde yazıcam her akşam işten çıkmadan,ağzınıza geleni sayabilirsiniz hiç bir mahsuru yok,bizim grubumuz kazansın,ösge dedi valla 1.olan sıfır kilometre arabayı alır artık ösge kocasınamı aldırır babasınamı orasını bilemiycem ben cumaya arabamı isterim o kaddar

Son düzenleme:
yiğenim baş ucumda parmaklarını kütletiyor tırsıyorum :18:

öğleden sonra arkadaşımla buluşucam,biraz avmde gezicez,akşamda evde bir sürü kalan ütüm var onları yapıcam,çok ama çokkk dikkatli beslenicem,

gitmeden dünkü menümü yazayım,cepten takipteyim forumu,kk ya yazması zor diye yazamıyorum,

ay bu arada akıllı telefon kullanan arkadaşlar belki biliyordur,bilmiyorlarsada benden öğrenirler,adet takipçisi diye bi şey indirdim,adetini,yumurtlama dönemini gösteriyor,adetine kaç gün kaldıysa günlük haber veriyor ve eski adet tarihlerini arşiv yapıyor benim gibi geçen ay hangi gün regli olduydum ya diyen hatunlara bulunmaz nimet,ben hafta içi regli olucam zaten çokta şişim cumaya bi süpriz olur umarım

çok konuştum menü yazayım ben

sabah:
2 salatalık
3 dilim kaşar
2 küp beyaz peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 çatal sarelle
1 kupa çay

öğlen:
1 kase mercimek çorbası,1kase cacık

ara:
1 elma

akşam 7 de:
parktaydık kızımla,1 tane haşlanmış mısır yedim

saat 10:
1 nektari
az izmir üzümü

yatış gece 2

1,5 litre su

spor:bol bol temizlik ve 3 posta 9 kat in çık

kızlar selam.yoldayım eşimin yanına yani kendi evime gidiyorum. Şehra 2.atamam da olmadı rapor aldım sanırım ben çalıştığım yere dönecem evi biraz yerleştirip ayrı kalıcaz yeni bi gelişme olana kadar.ösge ve şükran kızlar hadi bakalım ben biraz yoğun olacam ev işi ama dikkat edecem çünkü çok rahatsızım ayaklarım ağrıyo sanki. Dün tartıldim ve dijital olmadığı için 64kiloyum hala almamışm yada fark etmiyo tartida evimde bulursam yine tartılip yazarım

Kizlar gruplariniz hayirli olsun.
Merakla cumayi bekliyirum hangi grup kazanacak diye
Basarilar sizlere.

Ben onume ne gelirse yiyorum. Kilo vermek degil de almamak yeni amacim.

Sizi takipteyim. Hadi goreyim sizi kizlar.

elif talım herşeyin hayırlısı.. üzülme bundada bir hayır vardır.. sabret bakalım zamanla herşey yoluna girer..

ah mevcan bende seni çok severim.. yaptığım kahvaltıyı görsen sen beni sevmekten vazgeçerdin ama neyse.. kazanacağız bu yarışı..

buğün çarşıda işle4rim var ama araba yerine yürüyerek gideceğim sırf kahvaltıda yediklerimi yakmak için.sporum yürüyüş buğünnn..gidecek bu kilolarrrrrr o kadar.. kazanılacak bu yarışşşşş...

ebru ve mevcan sizlerden en az 1 kg vermenizi bekliyorum... tabi bende vermek zorundayım değilmiiii 1 kilo...

gece kaçamak yaptım ama neyse ilk gün olur değil mi..

ekmeği bayağı azaltım bu arada yok denecek kadar az. öyle diyor karatay ablam ne yapayım..

geriye kalan kızlar sizleri seviyorum.... papatyam lütfen oku karatayııı.. inan mantıklı şeyler söylüyorrrr..

Son düzenleme:
kızlar mutfağıma masa seçtik dün.. pazarteside ankastre şiparişim verilecek.. haftaya perşembe cumaya mutfağım tamamlanacakk.. 3 yıllık hayalim gerçekleşiyor mutfağım güzel olacak inşallahhhh..

mutfak sonra bakım sırası bana geldi mağlum pazartesş iş başııı.. bir cilt bakımı falan yapayımmmmm..kaş saç bakımı.öje falan süreyüm de tatldönüşüm muhteşem olsun....

Ah kızlar ah bugün benim evlilik yıldönümüm ve biz şu sn arabadayız bilmediğim yerlere doğru gidiyoruz korkuyorum şu saate kadar pür dikkattim yine öyle olmalıyım18:

Sehramm evlilik yıldönümün kutlu olsun bebeğim,nelson bende sizden en az 500 gram bekliyorum,1 kilo çok anacım hedefim azaldıkça kilo vermem zorlaşıyor,arkadaşımdan ayrıldım şimdi eve gidiyorum akşamda başka bi arkadaşla buluşup gezmeye gidicez,herkes yemeğini yesin pasta börek yok ona göre dedim:)) bu sefer kararlıyım birincilik bizim olacak,elifcim ataman yine olmamış her işte bi hayır vardır tatlım allah yardımcınız olsun,dbcim sen nasılsın bebişinin huysuzluğu geçtimi çok aktif deilsin seni merak ediyorum

Son düzenleme:
sehra evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllara güzelim..

mevcan sık dişini kız.. buğünkü benüğm karatay diye başladı ama olmadı ama ne yapayım yaaa.. ayyy ben buğün su içmeyide unutmuşum dur bakem yatana kadar suyumuda içemmm barii..çarşıya kadar araba ile gittim ama çarşıda 30 dak yürüdüm işlerimi halletmek için...spor olarak yarım saat yürüyüşüm var yani.. dur şimdi birde mekik çekeyim..ilk günde 50 mekik yeter değilmiii mevcannn.. kız söyle bakem çokmu abartmışımmm yemeğiii...

menum..karatay mantığı gibi 2 öğün beslendim ama ----ekmek-bal-marmelat-fazladan incir--- işte araya şıkışmış.. bunlar olmamalıydı biliyorum ama neyse yarın daha iyi olacak karatayımmmm...

sabah:10-11 arası: 1 yumurta
4-5 lokma ekmek üzeri tereyağ bal
5-6 tane zeytin
domates-salatalık
2 çatal fındık ezmesi
3 çatak kahvalrılık sos
1çatal marmalat
1 yk peynir
5-6 bardak şekersiz çay

16,30: yarım ekmek arası tavuk döner(yok ekmek ne alaka karatayla yedikten sonra aklım başıma geldi)
1 kaca bardak ayran.
2 yk kahvaltılık sos
bir dilim kavun+ 2tane taze incir

ve saat oldu 20,15.. ve kendime bir çaydanlık çay demleyip içeceğimm...tabi erinmezsemmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…