Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mnm
Sabah(12buçuk yani!!
Birbuçuk çavdar
Bir sucuklu yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates biber salatalık
3de
Bir dilim karpuz
İki kk peynir
Yarım dilim çavdar
Ara bir ceviz yarım paket form
Akşam
8de
Sırf mevcan dedi diye iskendercide iskender yemedim lahmacun madum diye onu yedim 2tana
Ayran
Salata
Künefe!!hep eşimin zoruyla kızlar küpra papatyam çok özür dilerimama okadar dikkatliydimki aslında
Bugün düzensizdi bundan sonra böyle olmayacak ama kızlar yarın itibariyle 6gün boyunca orucum şevval ayı bitiyor taşınma tatil derken borçlarımıda ödeyemedim iftarlarda çok dikkat etcem inş ama bunu yapmak istiyorum sağolsun eşim hatırlattı beraberce sahurumuzu iftarımızı yapcaz inş nefsimi dizginlemede faydası olur orucumun sahur ve iftar menülerimi paylaşcam cumaya kadar kızçeler emi pazarteside seminer dönemi başlıyor yeni öğretmen arkadaşlar yeni nir çevre inş her şey güzel olur..çok yorgunum namaz kılıp yatcam sizi seviyorum kuzçeler şimdi bi sizin menülere bakim bakalımmmm!!

Nelson yazmış tek menüsünü oda yemiş döneri oh oh keyfim yerine geldi şimdi

Mevcanım tatilde okadar yiyip içip kilo almadığına göre gerçekten çok hareket halinde olduğun içindir. Ben de öyleyim. Ne yersem yiyeyim akşama aynı kiloda kalıyorum. Biraz da çabuk kilo veren bi bünyen var galiba.

Canın sağolsun Elffciğim, hayırlısı olsun senin için. Bu arada geçmiş olsun iyi misin şimdi? Fazla yazamasan da dikkat edersin. cumaya da bildirimini yaparsın.

Ah kızlar ah bugün benim evlilik yıldönümüm ve biz şu sn arabadayız bilmediğim yerlere doğru gidiyoruz korkuyorum şu saate kadar pür dikkattim yine öyle olmalıyım18:
Sehraacım evlilik yıldönümün kutlu olsun. Yanında eşin varsa korkma bişey söylemiyosa belki bi sürpriz düşünüyordur,

Nelsoncum Karatayın kuralları biraz katı, bizlere göre değil bence. Ben de dinledim onu. Mantıklı geliyor ama uygulamada çok zor. Günde 2 öğün yeter mi canım? şok diyet mi bu? Ayrıca ekmeği de çıkartıyomuşsun hayatından. Bu kurallarla metobolizma hızlı çalışmaz, az ve sık yiyeceksin ki çok acıkmayasın.

Kızlar bugün yazamadım bu saate kadar dışardaydık. Önce sabah AVM'ye gittik. Oradan da sahile geçip eşim, arkadaşı ve eşiyle ve çocuklarla deniz kenarında yürüyüş yaptık. Beyler balık tutmaya uğraştı. Biz de gezindik. Sonra da onların evine geçip çay içtik. Özge ve Elff beni affedin kızlar. Normalde çok dikkat ediyorum ama bugün fazla dikkat edemedim. Arkadaş dedi ki "sen diyet yaparken ben kendimden utanırım, bişey yiyemem". Öyle deyince ben de onlarla yedim. Yarın dengeliycem ve hafta boyu daha çok dikkat edicem. sizi utandırmıycam. Ayrıca o kadar yemeye rağmen hala 62.4 üm. Bir de her zaman gezmeye gidemiyoruz. Benim eşim bizi 3-4 ayda bir gezdirir. pek bi yere götürmez.

menüm
Kahvaltı 1 kk peynir 1 kavurmalı yumurta
5 zeytin 1 dl ekmek

ara nesfit

Öğlen avm de 1 hamburger 1 ayran

ara 1 elma

akşam 1 peynirli pide * 1 küçük dilim pasta
birkaç çatal reçel 3-4 bardak çay

ara nesfit

Son düzenleme:
Annemdeydim geldim ogluşu yıkadım kendmde duş adlım biraz ütü yaptım geldimmmmmmm.Bacaklarım feci ağRIYOR.menüm güzeldi.Taki bişey canımı sıkana kadar.Annemin oğluma aldığı ıvır zıvırları yedim hep.Can sıkıntımı hıncımı onlar aldım.Eee noldu geçti mi hayır ama onlar yaga dönüştü bile 3 kere pazara gttim.Domates biber kahvaltılık kışlık hazırlıları için bacaklarım ondan agırıyor.Hamlamışım ogluşla bi tek fırına ve bakkala gidiyorum normalde.Birde ben ZUZUUUUMMU unuttuğumu az önce farkettim ve çok üzüldümZuuzuum özür dilerim arkadaşım

Özgecim tatile gidiyormuşsun.Bol bol yüzde yediklerini yakasın.Yarında açık havada pknikte diakkat etmeye çalış.Aaaaa ne diyorum ben sen rakip gruptaydın dimi

Papatyam ,menüleri resimlerle daha da güzel

Mevcanım menün herzamnki gibi güzel

Sehraaa,bugün halk ekmeği yedim sevinirsin diycektim ama gördüm ki sen künefeler yemişsin ben bi kahkaha atayımEvliilik yıldönümünüz kutlu olsun.Rabbim sağlık huzur mutluluk katsın yuvana.Eşinle evladınla nice yıllara

Şükranım, yarış deyince menüler çığırından çıkmış.Ama sen yarın dengelersin eminim

Db ,kuzucuğun nasıl huysuzluk yapıyor mu hala?Pek aktif değilsin özledik seni

Elffim,zor bi süreç Rabbim kolaylıgınıda sabrınıda verir inan.İyi yolculuklar canım.Fırsat buldukça uğra.

Nelsonum ,1 kilo mu:18: Kız toplamda 1 kilo versek öpte başına koy bu menülerle:

BUGÜN:
11:30 =1 dl. çavdar,örgü peynir,3 zeytin,2 çatal bal,yeşilçay,1 salata
12:30=türk kahvesi,1 kuş lokumu
16:45=balık,bol yeşillik,yarım soda,yarım halk ekmeği (sehrasende ye mercimek çorbasıyla ye eskisi gibi)
19:00=çay,1 avuç b.leblebi, biraz üzüm
veeee bişi canımı fena sıktı.2 gofret,biraz çubuk kraker

Spor:
70 dk. yürüyüş yüklü bir şekilde
50 alt karın hareketi
100 yarım mekik
100 mekik aletiyle tam mekik

Oglum az önce uyudu.Öglen uykusuna geç yatıp geç kalkmıştı.yARIN arkadaşımla kıyafet bakmaya gidicez.Büyük ihtimalle alıcam.Çünkü 19 gün kaldı.Bi daha ogluşa eşime yok ayakkabı derken zaman kalmıycak.Gitmişken begendigim olursa(bu fizige )alıcam.Kabinde ve kıyafeti giydiğimde keşke kışın dikkat etseydm yemeseydim gibi pişmanlık içeren cümleler kurucam içimden.Ve yine giremediğim bedene sığmaya çalışırken sinir olucam kendime

tatlım tamamane karataya uymam münküm değil.. illaki yediğim besinlerde bir sürü işlenmiş gıda var .. ama öğün sayısının az olması kitabını okuduğum için mantıklı geldi.. bazen ara öğünlü bazen ara öğünsüz bir diyet çıkarmayı düşünüyorum..

ah sehramm keyfin yerine gelmesin.. benim döner 300-400 kalori arası.. ya senin künefennn 400-600 arası en az tabii porsiyonun büyükse eğer 900 kalori.. sehra kızzz. künefe kilo yapmaz ye güzelim yeee. :))) yede biz birinci olalım...

ebrulim ilk hafta bir kilo verebilrizz .. çünkü düzenli diyet yapmadığımız için vucudumuz su topladı.. diyete başlayınca bu vucuttaki tutulan su miktarımızda azalacak ve buda tartıya ek kilo olarak yansıyacakk.. tabi günlük 2,5-3 litre su içer ve çok faazla kaçamak yapmazsak.. kendine inan canım.. inanmak başarmanın yarısıdır..

buğün sabah kalorili olduğunu bile bile güzel bir kahvaltı yaptım.. yarın iş başı. bu tatilimin son gününü güzel bir kahvaltı ile uğurlamak istedim.. artık nerde sabah oturupda doğru düzgün kahvaltı yapmak, bizim için zor.. hafta sonraları belki.. ama diyete başladık ki artık zorr..

mevcanım senin menuyü şimdi inceledim kız harika menun.. ben utandım bak yediklerimdennnn..

ebrulim sende bende yarım ekmek yemişiz dün.. bakalım buğün nelcokkk.. kahvaltı haricinde ekmeği bıraksakmı ne

merhaba kızlar:
sehra kızzzz evlilik yıldönümün kutlu olsun..nice mutlu yıllar yaşarsınız inşallah eşinle oğluşunla...
ellf rabbim yardımcın olsun. inşallah en kısa zamanda eşinle kavuşursunuz.
dün de yediklerimin resmini çekmiştim ama fırsatım olmadı buraya koymaya. zaten bundan sonra topiğe koymıcam da albüm yapıcam. tabaktan çanaktan deşifre olmayalım sonra...
dün 3 mil yaptım. spor bile hemen farketmeye başladı kızlar. kilomda pek değişiklil olmasa sa sankim toparlanmaya başladım. bu 2. haftam 4 hafta bittiğinde aynı kıyafetlerle foto çekip koycam buraya...
sehra kübra yoldaşlar nerdesiniz...

Papatyam
Burdayım yavrum yoldaşım çıtır adayım benimmm bak canım ben cumaya kadar orucum bu demek oluyorki gündüz kaçamak yapamam akşamıda tatlısız sırf yemekle ve az ekmekle kapatırsam kilo verme ihtimalim varr kız EPRUUU rica ediyorum haftayada aynı kişilerle grup olalım çünkü ısınma turları hoop bir hafta bitmiş oluyor hem ösgemde olcek haftaya bende oruç değilim hemde.zuzunun en son beli ağrıyodu ve tatilde olcaktı ama bilemedim.papatya şu an için mevcan iyi karşıki dağdao yüzden dikkat!!diğerleri kolay lokma boşveeeerrrr)))

sehram kolay lokma pazartesimden cumaya sana sürprizz yapacakkk.. canım sağlam dur .. 1 biz olacağızzz..

artık buğün itibari ile yeme işini bırakıyorum.. yoksa yarış elden gidecek.. ama asıl diyetim pazartesi başlayacak.. ani yarın.. azar azar yemelerimi azaltmaya çalıştım..eski yediğime göre bayağı az bile yedim..

neyse kötü bir menum var ama yinede yazacağım..

saat 10,00
1 yumurta
domates-salatalık
1 lokma tulum peyniri
1 lokma kaşar peyniri
3 dilim tam buğday üzerine bol tereyağ ve bal ile yedim.
7 tane zeytin
biraz patates kızartması

13,30: 2 dilim kek

16,00: 2 dilim kek
1 tabak taze bamya yemeği

spor 100 tane mekik
500 ip atlama

Son tahlilde dünkü menüleriniz nerde papatya ve küpraaaa

Nelllll ayyy allah iyiliğini virsin kz sen ne çok seviyusun bisiii papatyaynan küpraynan sehraaa seni yaradıpra verene kurban ossuuunnn)karatyayın yapı balı kalıri cetvelinin ekmeğeeepıt pıt et löp löp yağğğğğ(ay kendimden nefret ettim)

sehra allah kabul etsin oruçlarını. dünkü menümüm yazmadım ben hiç vaktim olmadı. ama bugünü yazıyorum ve fotoları albüm yapıyorum. ordan bakarsınız artıkın...
09:30 bir adet muz
11:00 kahvaltı (bkz. fotolar)
14:00 bir bardak limonata ve karpuz (bkz. fotolar)
15:30 3-4 yk bulgurt pilavı ve yoğurt
form çayı içtim bu arada
17:00 bir adet şeftali, bir adet erik
18:30 4-5 yk taze fasülye, bol salata, bol yoğurt
şu anda tek şekerli nescafe
spor olarak da 5 mil leslie yaptım. 1 saat 10 dk sürüyor. valla heryerim sırılsıklam oluyor terden. duşa kendimi nasıl attığımı bilmiyom o derece yani...
şimdi ben bu fotoları telefonla çekiyom, pc ye aktarıyom, boyutlarını küçültüp buraya ekliyorum. lütfen üşenmeyin bakın ve eleştirin olur mu kızlarr......

kızlar albüme nedendir bilmiyorum bir türlü foto ekleyemedim. yetkiniz yok diyo. daha önce kaç kere albüm yaptım. aslında. neyse fotolar burda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…