- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.141
hawarcım yarışlara katılmaman iyi olmuş,kendini kilo almıycam ilk aylar diye şartlandırma,doğanın kanunu bu hepimiz hamileylen tontiş anne olduk,bol yeşillik ve meyve ye hem bebişin için doğru olan o hem daha az kilo alırsın,
şükrancım benim vücut az deli galiba,tatilde açık büfe+bira bende kilo vermeye sebep oluyor,her tatil dönüşü 1 kilo zayıflamış oluyorum,yada çok kıpır kıpırım hiç yerimde durmuyorum ondanmı bilemedim,
papatyam resimler çok iç açıcı bebeğim,aç olmasam bile zorla acıktırıyorsun adamı,kilon içinde üzülme bence halen çıtırsın
eprumm nelson datluşlarım, malum çalışıyorum ama her fırsatta gelip sizi kontrol edicem,menüde yazıcam her akşam işten çıkmadan,ağzınıza geleni sayabilirsiniz hiç bir mahsuru yok,bizim grubumuz kazansın,ösge dedi valla 1.olan sıfır kilometre arabayı alır artık ösge kocasınamı aldırır babasınamı orasını bilemiycem ben cumaya arabamı isterim o kaddar
Canın sağolsun Elffciğim, hayırlısı olsun senin için. Bu arada geçmiş olsun iyi misin şimdi? Fazla yazamasan da dikkat edersin. cumaya da bildirimini yaparsın.kızlar selam.yoldayım eşimin yanına yani kendi evime gidiyorum. Şehra 2.atamam da olmadı rapor aldım sanırım ben çalıştığım yere dönecem evi biraz yerleştirip ayrı kalıcaz yeni bi gelişme olana kadar.ösge ve şükran kızlar hadi bakalım ben biraz yoğun olacam ev işi ama dikkat edecem çünkü çok rahatsızım ayaklarım ağrıyo sanki. Dün tartıldim ve dijital olmadığı için 64kiloyum hala almamışm yada fark etmiyo tartida evimde bulursam yine tartılip yazarım
Sehraacım evlilik yıldönümün kutlu olsun. Yanında eşin varsa korkma bişey söylemiyosa belki bi sürpriz düşünüyordur,Ah kızlar ah bugün benim evlilik yıldönümüm ve biz şu sn arabadayız bilmediğim yerlere doğru gidiyoruz korkuyorum şu saate kadar pür dikkattim yine öyle olmalıyım18:
sehra evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllara güzelim..
mevcan sık dişini kız.. buğünkü benüğm karatay diye başladı ama olmadı ama ne yapayım yaaa.. ayyy ben buğün su içmeyide unutmuşum dur bakem yatana kadar suyumuda içemmm barii..çarşıya kadar araba ile gittim ama çarşıda 30 dak yürüdüm işlerimi halletmek için...spor olarak yarım saat yürüyüşüm var yani.. dur şimdi birde mekik çekeyim..ilk günde 50 mekik yeter değilmiii mevcannn.. kız söyle bakem çokmu abartmışımmm yemeğiii...
menum..karatay mantığı gibi 2 öğün beslendim ama ----ekmek-bal-marmelat-fazladan incir--- işte araya şıkışmış.. bunlar olmamalıydı biliyorum ama neyse yarın daha iyi olacak karatayımmmm...
sabah:10-11 arası: 1 yumurta
4-5 lokma ekmek üzeri tereyağ bal
5-6 tane zeytin
domates-salatalık
2 çatal fındık ezmesi
3 çatak kahvalrılık sos
1çatal marmalat
1 yk peynir
5-6 bardak şekersiz çay
16,30: yarım ekmek arası tavuk döner(yok ekmek ne alaka karatayla yedikten sonra aklım başıma geldi)
1 kaca bardak ayran.
2 yk kahvaltılık sos
bir dilim kavun+ 2tane taze incir
ve saat oldu 20,15.. ve kendime bir çaydanlık çay demleyip içeceğimm...tabi erinmezsemmmm
Mevcanım tatilde okadar yiyip içip kilo almadığına göre gerçekten çok hareket halinde olduğun içindir. Ben de öyleyim. Ne yersem yiyeyim akşama aynı kiloda kalıyorum. Biraz da çabuk kilo veren bi bünyen var galiba.
Canın sağolsun Elffciğim, hayırlısı olsun senin için. Bu arada geçmiş olsun iyi misin şimdi? Fazla yazamasan da dikkat edersin. cumaya da bildirimini yaparsın.
Sehraacım evlilik yıldönümün kutlu olsun. Yanında eşin varsa korkma bişey söylemiyosa belki bi sürpriz düşünüyordur,
Nelsoncum Karatayın kuralları biraz katı, bizlere göre değil bence. Ben de dinledim onu. Mantıklı geliyor ama uygulamada çok zor. Günde 2 öğün yeter mi canım? şok diyet mi bu? Ayrıca ekmeği de çıkartıyomuşsun hayatından. Bu kurallarla metobolizma hızlı çalışmaz, az ve sık yiyeceksin ki çok acıkmayasın.
Mnm
Sabah(12buçuk yani!!
Birbuçuk çavdar
Bir sucuklu yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates biber salatalık
3de
Bir dilim karpuz
İki kk peynir
Yarım dilim çavdar
Ara bir ceviz yarım paket form
Akşam
8de
Sırf mevcan dedi diye iskendercide iskender yemedim lahmacun madum diye onu yedim 2tana
Ayran
Salata
Künefe!!hep eşimin zoruyla kızlar küpra papatyam çok özür dilerimama okadar dikkatliydimki aslında
Bugün düzensizdi bundan sonra böyle olmayacak ama kızlar yarın itibariyle 6gün boyunca orucum şevval ayı bitiyor taşınma tatil derken borçlarımıda ödeyemedim iftarlarda çok dikkat etcem inş ama bunu yapmak istiyorum sağolsun eşim hatırlattı beraberce sahurumuzu iftarımızı yapcaz inş nefsimi dizginlemede faydası olur orucumun sahur ve iftar menülerimi paylaşcam cumaya kadar kızçeler emi pazarteside seminer dönemi başlıyor yeni öğretmen arkadaşlar yeni nir çevre inş her şey güzel olur..çok yorgunum namaz kılıp yatcam sizi seviyorum kuzçeler şimdi bi sizin menülere bakim bakalımmmm!!
Nelson yazmış tek menüsünü oda yemiş döneri oh oh keyfim yerine geldi şimdi
Özgecim tatile gidiyormuşsun.Bol bol yüzde yediklerini yakasın.Yarında açık havada pknikte diakkat etmeye çalış.Aaaaa ne diyorum ben sen rakip gruptaydın dimi
Papatyam ,menüleri resimlerle daha da güzel
Mevcanım menün herzamnki gibi güzel
Sehraaa,bugün halk ekmeği yedim sevinirsin diycektim ama gördüm ki sen künefeler yemişsin ben bi kahkaha atayımEvliilik yıldönümünüz kutlu olsun.Rabbim sağlık huzur mutluluk katsın yuvana.Eşinle evladınla nice yıllara
Şükranım, yarış deyince menüler çığırından çıkmış.Ama sen yarın dengelersin eminim
Db ,kuzucuğun nasıl huysuzluk yapıyor mu hala?Pek aktif değilsin özledik seni
Elffim,zor bi süreç Rabbim kolaylıgınıda sabrınıda verir inan.İyi yolculuklar canım.Fırsat buldukça uğra.
Nelsonum ,1 kilo mu:18: Kız toplamda 1 kilo versek öpte başına koy bu menülerle:
yiğenim baş ucumda parmaklarını kütletiyor tırsıyorum :18:
öğleden sonra arkadaşımla buluşucam,biraz avmde gezicez,akşamda evde bir sürü kalan ütüm var onları yapıcam,çok ama çokkk dikkatli beslenicem,
gitmeden dünkü menümü yazayım,cepten takipteyim forumu,kk ya yazması zor diye yazamıyorum,
ay bu arada akıllı telefon kullanan arkadaşlar belki biliyordur,bilmiyorlarsada benden öğrenirler,adet takipçisi diye bi şey indirdim,adetini,yumurtlama dönemini gösteriyor,adetine kaç gün kaldıysa günlük haber veriyor ve eski adet tarihlerini arşiv yapıyor benim gibi geçen ay hangi gün regli olduydum ya diyen hatunlara bulunmaz nimet,ben hafta içi regli olucam zaten çokta şişim cumaya bi süpriz olur umarım
çok konuştum menü yazayım ben
sabah:
2 salatalık
3 dilim kaşar
2 küp beyaz peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 çatal sarelle
1 kupa çay
öğlen:
1 kase mercimek çorbası,1kase cacık
ara:
1 elma
akşam 7 de:
parktaydık kızımla,1 tane haşlanmış mısır yedim
saat 10:
1 nektari
az izmir üzümü
yatış gece 2
1,5 litre su
spor:bol bol temizlik ve 3 posta 9 kat in çık
BUGÜN:
11:30 =1 dl. çavdar,örgü peynir,3 zeytin,2 çatal bal,yeşilçay,1 salata
12:30=türk kahvesi,1 kuş lokumu
16:45=balık,bol yeşillik,yarım soda,yarım halk ekmeği (sehrasende ye mercimek çorbasıyla ye eskisi gibi)
19:00=çay,1 avuç b.leblebi, biraz üzüm
veeee bişi canımı fena sıktı.2 gofret,biraz çubuk kraker
Spor:
70 dk. yürüyüş yüklü bir şekilde
50 alt karın hareketi
100 yarım mekik
100 mekik aletiyle tam mekik
Papatyam
Burdayım yavrum yoldaşım çıtır adayım benimmm bak canım ben cumaya kadar orucum bu demek oluyorki gündüz kaçamak yapamam akşamıda tatlısız sırf yemekle ve az ekmekle kapatırsam kilo verme ihtimalim varr kız EPRUUU rica ediyorum haftayada aynı kişilerle grup olalım çünkü ısınma turları hoop bir hafta bitmiş oluyor hem ösgemde olcek haftaya bende oruç değilim hemde.zuzunun en son beli ağrıyodu ve tatilde olcaktı ama bilemedim.papatya şu an için mevcan iyi karşıki dağdao yüzden dikkat!!diğerleri kolay lokma boşveeeerrrr )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?