Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hehheeeeeeyt kimmiş kolay lokma bakiiiim. Sen bizi o kadar da hafife alma şekerim. Kimlerin napıcağı hiiiiç belli olmaaas.

Bugünkü menüm

Kahvaltı 08:30 1 kk beyaz peynir * 5 zeytin
1 domates* 1 yeşil biber
2 dl ekmek * şekersiz çay

ara 11:00 1 elma * 1 kupa şekersiz çay

Öğlen 13:30 4 yem. kaşığı fırında sebzeli tavuk
3 y.k pilav * 1 bardak ayran

ara 16:30 1 şeftali * 1 kupa yeşil çay
3-4 light bisküvi

Akşam 19:00 1 kase mercimek çorbası
1 kase cacık* 2 y. k pilav

ara 21:30 1 kase sütle nesfit

1.5 lt su
Spor: 30 dk yürüyüş
30 dk pilates

yarın iş başı.. gezdşik gezdik yarın sabah işe gitmek şimdi öyle zor geliyor ki..eşim bir hafta yok.. sabah çocukları kayınvalideme bırakacam oradan servis yerine .. eh bir saat sonrada işimde olacağızz.. işten dönüştede kızalrı al eve gel film tersine saracak...yorucu bir hafta olacakk.. .. ama işte iken yeme işim daha düzenli oluyor...bir heyecan var bende nedense.. hiç istemiyorum işe başlamayı...

Slm çıtırlarım çok hastayımmmm,acaip grip olmuşum kolum omzun tutulmuş dönemiyorum,söz verdiğim üzere çok dikkat ediyorum ama haftasonu ister istemez saçma sapan şeylerle geçiştirdim,hasta olduğum halde bugün kızımla 4 saat dışardaydım,yiğenim üniv.için ankaraya geliyor bir kaç yurt bulmuşlar onlara bakmaya gittim,öğlen 3 te hamburger menü yedim ve ceza olarak meyve dahil başka bir şey yememe kararı aldım şu ana açım ama yemiycem,şimdi duşumu aldım sabah iş var ojelerimi tazeliyorum eşim hastalıktan ölecen halen süs derdindesin diye kızıyor:) geçmişi okudum ama cepten cevaplamak zor,eprumm nelsonum size güvenim tam kızlar bu hafta birinci biz olucaz benimde reglim yaklaştı cumaya kadar olursa tartı bana süpriz diyebilir,papatyam fotolara baktım ama beğenmedim bnce sağlıklı deil şöyle 1 ekmek yanına fena olmazmış :)))))

Nelsonum ballı ekmeği görünce gözlerim yuvalarından fırladı neyseki günün diğer yarısı dengeleyebilmişsin,mekik ve ip için tebrikler canım gayet iyi bence

Eprumm nelson yarım ekmek yedini z demek,şimdi size ne desem bilemedim kahvaltı dışında ekmek yemeyin kızlar ya,ben bu sabah yarış var diye yarım dilim yedim ondada vicdan azabı çektim,bak sonra siZe kolay lokma diyorlar ,ben size inanıyorum cuma günü tüm topic bizi konuşucak yuppi :)))

Mevcanım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Keşke hasta hasta yormasaydın kendini bu kadar. Yakında ben de grip olursam hiç şaşma. Buralarda da hava bayağı soğudu, rüzgar, fırtına...
Ayrıca da hastayım diye az yiyim deme ha!, herşeyden ye bol bol, tutma kendini. Hemen toparlar, iyileşirsin canım

Nelsonum, seni çok iyi anlıyorum canım. Çalışırken ilk iş gününden önce ben de öyle olurdum. Yarını da atlatırsan bildik düzenine
alışırsın. Bi de seni bunaltan çocukları kv'ye bırakıp almak sanırım. Allah kolaylık versin canım. Ama çalışmasaydın evde bi müddet sonra daha çok sıkılacaktın. Hele de kış mevsimi evde hiç çekilmiyo yapayalnız.

Mevcan çok geçmiş olsun . Anan dikkat et kendine. Ben de yarın işebaşlıyorum. Öjesiz çıkmam dedim sürdüm ojelerimi
Bir kahvaltıda bir akşam olmak üzere 2 dilim ekmek yedim. Sen yazınca farkettim unuttupumu

Kizlar sonunda gelebildim oncelikke sukrancim seni yalniz biraktigim icin ozur dilerim topige dun gece uyku tutmayinca soyle bi baktim onun disinda tlf elime bile alamadim kizim 2 3 gundur atesler icinde yaniyo 2 gundur onunla uyuyorum morallerim cok bozuk o kadar hareketli olan cocuk baygin baygin butun gun kucagimda mizilsaniyo gozlerin ici sulu sulu bana bakiyo ve 1 lokma ekmek yemiyo o kadar sıkkın ki canim dun oglen tekrar atesi yukselince acile goturduk bogazlari .kizarmis dr birinden bulasmis olanilur dedi 3 gun once kv gitmistim ya gorumcemin .oglundan gecmis o da hastaymis ogun haberim yoktu yetmezmis gibi bugun de dun gece ve butun gun onlarlaydik sinirden catlamak uzeriyim salida denize gidicez ben her .ne kadar hic gitmek istemesemde esim git birsey olmaz diyor offf ruhum bunaliyo dusundukce kizim ins. Kendini toplar biraz
Diyete gelince sizler ne guzel motive olmussunuz cok sevindim ben de yavas yavas moda giriyorum bugun bir kez daha farkettim ki ne giysem dar oluyor rahat edemiyorum oram buram portluyor acil tarafindan kilo vermem gerek yaa aynalara kustum o derece
Kizlar gecmisi hizlica okudum tek tek cvp yazamiycam kusura bakmayin bugun tum gun gezdik arabayla baya yol yaptik piknikte yaptik cook yorgunum yarinda deniz icin hazirlanicam biraz dinleneyim.

Özgecim ,çok geçmiş olsun seline.Bogaz ateş yapıyor ve ateş dikkat istiyor.Ilık duş aldır ince şeyler giydir.İlaçlar anca 2 günde etkisini göstermeye başlıyor.Fitil calpol iyi gelir.Aklıma gelenler bunlar canım.İnş. ateşi düşer biran önce.Ve boğazı o haldeyken tabiki yiyemezki canım ılık ballı süt içirmeyi dene!!!Ihlamur ver seviyorsa.Çocuk hastayken deniz olayı nasıl olucak bilemedim.

Mevcanım,sanada geçmiş olsun!Sadece sabahları yemeye özen gösteririm canım:13:

Sehra, arkadaşlarda tamam derse haftayada aynı grup oluruz.Bende cuma regl olucam ama bu bahanem değil tabikideOrucunu Allah kabul etsin.

Papatyam,resimlerde menüde harika.Ama bu kadar kusursuz olma canım ne gereği var

Nelsonum ,onca tatilden sonra ilk iş günü zor olsa gerek ama bi kaç güne alışırsın.Evde sürekli mutfağa gidip yiyesi oluyor.Am işte düzenli saatli yeniliyor.Şanslısınız bu konuda!!

Şükranım,menünü beğendim ama kaçamak yap arada bak emziklisin

Kızlar yorgunum çok.öglen 1 buçuk gibi kıyafet bakmaya arkadaşımla gittik.Saolsun bana ve kararsızlığıma katlandı onca saatKabinde ve aynalar karşısında spor yapmayışımın pişmanlığını çok yaşadım.Bir mağazada kadın hamilemisin dediHiç bi kıyafeti yakıştıramadım kendime.Altım zayıf üstüm iri elbiseler kötü durdu.Ama bugün halletmem lazımdı.Fiyatlar da çok uçuktu.Sıkılaşmam lazım.Kabindeki bayan çok kilo mu verdiniz yoksa doğum mu yaptınız diye sordu.İkiside dedim.Deformasyonu farketti anlıycanız.Arkdaşım bu aldığım kıyafeti çok beğendi ben hala göbeğim çıkıyor ama kollarım çok kalın drudu ama ama ama bi sürü şey sayıyorum.Giydiklerimin arasında en kibarı buydu.Neyse arkadşaımın büyük begenisiyle aldım ama ne aldım beğendim mi kendme yakıştırdım mı hiç bi fkrim yok.Akşam 8 de arabaya bindik.6 saat yürüdük Menün kötü ama yazıcam yinede.

Bugün:
12:15=1dl.kızarmış çavdar üzerine bi çimdik yag sürdüm,örgü peyniri,3 zeytin,salatalık,çay
15:00=yarım simit
17:00=yarım dürüm yarım künefe,1 ayran,1 çay
19:00=2 top dondurma
20:30=çay,biraz çubuk kreker

Arkadaşım ok anlayışlı yarı yarıya yedik saolsunUtanç menüm yoldaşlarım nelimmmm meviiimm affedin bugünlük.

Öncelikle çok geçmiş olsun Özgecim. Kızın için acil şifalar diliyorum. Çok üzüldüm, çocukları hasta ve ateşli görmeye ben de hiç dayanamıyorum. Duş aldırıyosun di mi kızına? Islak bez filan koy kollarına, alnına. Sen de bilirsin zaten bunları ama annelik işte
onları hasta görünce insan herşeyi unutup panik oluyo.

Ayrıca bizi yanlız bıraktığını düşünme. Biz bi ekibiz, senin varlığın yeter canım. Yediklerine dikkat ettikten sonra yazıp yazmaman
sorun olmaz bence.

Tabiii canıııım kaçamak yapayım da 1. liği siz alın di mi! Seni gidi seniiii, yemezler güzelim. Bu zamana kadar kaçamak yaptım da noldu. Al sana kocaman göbüş. Kurtul kurtulabilirsen.

günaydın çıtırlarım,salya sümük geldim işe,çok halsiz bitkin ve o kadar iştahsızım ki,

gece hiç uyuyamadım sürekli ateş basması yaşadım,

sabah işe geç gelicem biraz,sonra nerde bu kız demeyin,

ösgemm,çok geçmiş olsun kuzuna,tez zamanda iyileşir umarım,

eprumm kaçamağı bol arkadaşım,kaçamağın çok ama birgünden bir şey olmaz diyivereyim bari,cumaya kadar ipleri sıkı tutarsan birincilik bizim olacak inan buna, pembe bikini aşkına diet yap arkadaşım

nelsonum,tatil sonrası ilk iş günü allah yardımcın olsun ama çalışırken diet daha kolay oluyor sana bu konuda güvenim tam,

şükrancım sen bana hastasın bol bol ye diyorsun ama sende emziklisin sende bol bol iskender,kebap,döner ye emi güzelim

kubra,sehra,papatya,elif,hawar,db,zuzu, sizler nasılsınız kızlar,geçmiş çok uzun ya dün okudum ama aklımdan uçtu gitti,atladığım önemli bir şey varsa affola

Son düzenleme:
menü paylaşmaya özen göstericem eee artık benim bi grubum var,

cmt yi hatırlamıyorum ama dün ki menüm çok saçma ama yazayım yinede,

sabah: (evde kahvaltı gibisi yok)

1 kupa şekersiz çay
yarım dilim ekmek
1 çatal sarelle
4 tane az yağda kızarmış sosis
2 kibrit boyu kadar beyaz peynir
3 dilim kaşar
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 salatalık
yarım domates

(balkon keyfi yapa yapa yedik aşkımla)

öğlen 1 : az izmir üzümü yedim

saat 3: burger kıng menü ama cola içmedim yerine ayran içtim,

ceza olarakta hiç bir şey yemedim başka,sadece akşam 10 gibi az turşu içtim genzimin açılması için

dışardaydım kızımla bol bol yürüdüm ve fazlası ile su tükettim,

akşam iş çıkışı uğrayıp menümü yazıcam

şimdilik kaçıyorum iş beklemez

Son düzenleme:
günaydın kızlar... kızlar yazamıyyorum kusura bakmayın özellikle grup arkadaşlarım ösge ve sükran bizi saymıyorlar bile kolay lokma demişler.....kızlar ben menü paylaşamıyorum ama yediklerime çok çok dikkatı ediyorum ve tatlı yemiyorum 2 gündür..bunlara kek bisküvi falanda dahil markette elim kaydı ama almadım yerim diye:))
kendi tartımı buldum ama şok oldummmmm birde evin heryerinde ayrı ayrı gösteriyor dün tartılmıştım artık orada tartılırım...
yani yeni kilom...65.6(((((((((((( başlangıç diyelim.
aklımda kalanlar..... ösge çok geçmiş olsun allah kızına şifa versinn hemen iyileşsin...
mevcan sana da çok geçmiş olsun allh şifa versinnn...
bu arada öğretmen ark. yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...
fırsat bulduğumda gelirim ev beni bekliyor kızlar haftaya da malatyaya çalıştığım yere gidecem ücretsiz izne ayrılmak iiçin hayırlısı bakalım atama olana kadar bende evde otururum....

Elffciğim bravo sana canım. Bizim gibi tatlıya düşkün insanlar için tatlı şeylerden vazgeçmek büyük başarı aslında
Ben vazgeçiyorum ama aklım kalıyo valla önceki gün evine gittiğimiz arkadaş 3-4 dilim pastayı çöpe attı, sırf meyveliyi sevmediği için. içim gitti inanki. ben yerim diyemedim hemen siz aklıma geldiniz. tartı olayında ben de
aynı şeyi yaşadım. baskülün 1 metre ötesinde başka kiloda çıkıyorum, berisinde başka. Hangisi doğru bilemiyorum.

öğlen yemeğinden yeni geldim,lokmalar boğazıma dizildi,ilaç alıcam diye zorla yedim bi şeyler ama bu seferde midem bulanmaya başladı,izin alıp gitsem yerime bakacak kız senelik izinde off,nefret ediyorum hasta olmaktan ya,

ilaçta fayda etmiyor sanki,

eprumm nelsonun siz neler yapıyorsunuz,çıtır çıtır yiyeceğiz kızları dimi

merhaba kızlar:
mevcan çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine...
ellf allah yardımcın olsun. çok kişinin tayini çıkmamış. inşallah bir sonraki seferde olur.
ben de bugün işe başladım. beni çok iyi bilen bir hoca sen kilo mu aldın dedi. tombalak olmuşsun dedi. ben de evet 4 kilo aldınm dedim. demek ki dışarıdan bile farkediliyor. nasıl moralim bozuldu anlatamam. ben nasıl aldım bu kiloları. hangi arada aldım. güya izinden işe döndüğümde incecik olacaktım. ama ben tam tersine tombalak oldum çıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…