- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.161
Papatyam
Burdayım yavrum yoldaşım çıtır adayım benimmm bak canım ben cumaya kadar orucum bu demek oluyorki gündüz kaçamak yapamam akşamıda tatlısız sırf yemekle ve az ekmekle kapatırsam kilo verme ihtimalim varr kız EPRUUU rica ediyorum haftayada aynı kişilerle grup olalım çünkü ısınma turları hoop bir hafta bitmiş oluyor hem ösgemde olcek haftaya bende oruç değilim hemde.zuzunun en son beli ağrıyodu ve tatilde olcaktı ama bilemedim.papatya şu an için mevcan iyi karşıki dağdao yüzden dikkat!!diğerleri kolay lokma boşveeeerrrr )))
Slm çıtırlarım çok hastayımmmm,acaip grip olmuşum kolum omzun tutulmuş dönemiyorum,söz verdiğim üzere çok dikkat ediyorum ama haftasonu ister istemez saçma sapan şeylerle geçiştirdim,hasta olduğum halde bugün kızımla 4 saat dışardaydım,yiğenim üniv.için ankaraya geliyor bir kaç yurt bulmuşlar onlara bakmaya gittim,öğlen 3 te hamburger menü yedim ve ceza olarak meyve dahil başka bir şey yememe kararı aldım şu ana açım ama yemiycem,şimdi duşumu aldım sabah iş var ojelerimi tazeliyorum eşim hastalıktan ölecen halen süs derdindesin diye kızıyor:) geçmişi okudum ama cepten cevaplamak zor,eprumm nelsonum size güvenim tam kızlar bu hafta birinci biz olucaz benimde reglim yaklaştı cumaya kadar olursa tartı bana süpriz diyebilir,papatyam fotolara baktım ama beğenmedim bnce sağlıklı deil şöyle 1 ekmek yanına fena olmazmış :)))))
yarın iş başı.. gezdşik gezdik yarın sabah işe gitmek şimdi öyle zor geliyor ki..eşim bir hafta yok.. sabah çocukları kayınvalideme bırakacam oradan servis yerine .. eh bir saat sonrada işimde olacağızz.. işten dönüştede kızalrı al eve gel film tersine saracak...yorucu bir hafta olacakk.. .. ama işte iken yeme işim daha düzenli oluyor...bir heyecan var bende nedense.. hiç istemiyorum işe başlamayı...
Kizlar sonunda gelebildim oncelikke sukrancim seni yalniz biraktigim icin ozur dilerim topige dun gece uyku tutmayinca soyle bi baktim onun disinda tlf elime bile alamadim kizim 2 3 gundur atesler icinde yaniyo2 gundur onunla uyuyorum morallerim cok bozuk o kadar hareketli olan cocuk baygin baygin butun gun kucagimda mizilsaniyo gozlerin ici sulu sulu bana bakiyo ve 1 lokma ekmek yemiyo o kadar sıkkın ki canim dun oglen tekrar atesi yukselince acile goturduk bogazlari .kizarmis dr birinden bulasmis olanilur dedi 3 gun once kv gitmistim ya gorumcemin .oglundan gecmis o da hastaymis ogun haberim yoktu yetmezmis gibi bugun de dun gece ve butun gun onlarlaydik sinirden catlamak uzeriyim salida denize gidicez ben her .ne kadar hic gitmek istemesemde esim git birsey olmaz diyor offf ruhum bunaliyo dusundukce kizim ins. Kendini toplar biraz
Diyete gelince sizler ne guzel motive olmussunuz cok sevindim ben de yavas yavas moda giriyorum bugun bir kez daha farkettim ki ne giysem dar oluyor rahat edemiyorum oram buram portluyor acil tarafindan kilo vermem gerek yaa aynalara kustum o derece
Kizlar gecmisi hizlica okudum tek tek cvp yazamiycam kusura bakmayin bugun tum gun gezdik arabayla baya yol yaptik piknikte yaptik cook yorgunum yarinda deniz icin hazirlanicam biraz dinleneyim.
Özgecim ,çok geçmiş olsun seline.Bogaz ateş yapıyor ve ateş dikkat istiyor.Ilık duş aldır ince şeyler giydir.İlaçlar anca 2 günde etkisini göstermeye başlıyor.Fitil calpol iyi gelir.Aklıma gelenler bunlar canım.İnş. ateşi düşer biran önce.Ve boğazı o haldeyken tabiki yiyemezki canım ılık ballı süt içirmeyi dene!!!Ihlamur ver seviyorsa.Çocuk hastayken deniz olayı nasıl olucak bilemedim.
Mevcanım,sanada geçmiş olsun!Sadece sabahları yemeye özen gösteririm canım:13:
Sehra, arkadaşlarda tamam derse haftayada aynı grup oluruz.Bende cuma regl olucam ama bu bahanem değil tabikideOrucunu Allah kabul etsin.
Papatyam,resimlerde menüde harika.Ama bu kadar kusursuz olma canım ne gereği var
Nelsonum ,onca tatilden sonra ilk iş günü zor olsa gerek ama bi kaç güne alışırsın.Evde sürekli mutfağa gidip yiyesi oluyor.Am işte düzenli saatli yeniliyor.Şanslısınız bu konuda!!
Şükranım,menünü beğendim ama kaçamak yap arada bak emziklisin
günaydın kızlar... kızlar yazamıyyorum kusura bakmayın özellikle grup arkadaşlarım ösge ve sükran bizi saymıyorlar bile kolay lokma demişler.....kızlar ben menü paylaşamıyorum ama yediklerime çok çok dikkatı ediyorum ve tatlı yemiyorum 2 gündür..bunlara kek bisküvi falanda dahil markette elim kaydı ama almadım yerim diye:))
kendi tartımı buldum ama şok oldummmmm birde evin heryerinde ayrı ayrı gösteriyor dün tartılmıştım artık orada tartılırım...
yani yeni kilom...65.6(((((((((((( başlangıç diyelim.
aklımda kalanlar..... ösge çok geçmiş olsun allah kızına şifa versinn hemen iyileşsin...
mevcan sana da çok geçmiş olsun allh şifa versinnn...
bu arada öğretmen ark. yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun...
fırsat bulduğumda gelirim ev beni bekliyor kızlar haftaya da malatyaya çalıştığım yere gidecem ücretsiz izne ayrılmak iiçin hayırlısı bakalım atama olana kadar bende evde otururum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?