- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.181
ewet ösge ihmal etmeyin ..derdini çok iyi anlatamaz kısa zamanda iyileşir inş...Gecmis olsun dilekleriniz ve onerileriniz .icin tesekkurler kizlar simdi esimi bekliyorum kendi doktoruna goturucez esime bi ark. Ugramis yegeni ( 9 yasinda) antibiyotik kullanmis agir gelmis ve suan yogun bakimdaymis solunumu durmus cocugun esim de cok kotu oldum bence bi kendi dr gorsun dedi hep ona goturmustuk cunku hic tadim tuzum yok ins. Kisa surede iyilesir kuzucum.
Elffcm dikkatinden oturu seni tebrik ederim canim .sukrancim seni de oyle biliyorum ki eskisi gibi yemiyorsunuz artik ben de elimden geleni yapiyorum kolay lokma diyen sehraa hanim bu hafta olmasa da ( ki belli olmaz) onumuzdeki haftalarda tek lokmada yicem seni haberin ola
Ebrucum sana ne desem bilemiyorum kizsam sen kendine bak diycen haklisin teselli etsem olan olmus artik hic dikkat etmedik ve hakettik sanirim bol gelen butun pantolonlarim dapdar geliyor esim bile( sismanla deyip duruyodu ya) kiloma takilip duruyor cok kotu oldu inanin gorumcem benden 20 yas buyuk o bile benden daha zayif ben onu gecmisim boyu benden az kisa offf offff.
Papatyacm menulerin iyi gidiyor calisma duzeninde oturunca ve tabissiii spor merak etme erir gidersin ben de kafaya koydum sabah 7 gibi uyanip kizim uyurken yuruycem ve incecik olucam.
iyi akşamlar çıtırlarım,
bu saate kadar yediklerimi yazıp kaçıyorum,
sabah:
1 dilim peynirli börek,yeşil çay
ara:limonlu su,nane limon,yeşil çay (içtimde içtim yani)
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası,1 dilim tahıllı ekmek dışı,4 çatal bulgur pilavı,2 çatal etli nohut ( içim dışıma çıktı yerken )
ara:1 tane kocaman yeşil elma
şimdi:1 kupa yeşil çay,2 tane form bisküvi
evde: bi şey yiyeceğimi sanmıyorum,genzim açılsın diye turşuya saldırıp duş alıp yatıcam
benden bu kadar kendinize iyi bakın,
eprumm,nelsonum aman dikkat edin,topiğin en çıtırları biz olalım
Elffciğim bravo sana canım. Bizim gibi tatlıya düşkün insanlar için tatlı şeylerden vazgeçmek büyük başarı aslında
Ben vazgeçiyorum ama aklım kalıyo valla önceki gün evine gittiğimiz arkadaş 3-4 dilim pastayı çöpe attı, sırf meyveliyi sevmediği için. içim gitti inanki. ben yerim diyemedim hemen siz aklıma geldiniz. tartı olayında ben de
aynı şeyi yaşadım. baskülün 1 metre ötesinde başka kiloda çıkıyorum, berisinde başka. Hangisi doğru bilemiyorum.
merhaba kızlar:
mevcan çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine...
ellf allah yardımcın olsun. çok kişinin tayini çıkmamış. inşallah bir sonraki seferde olur.
ben de bugün işe başladım. beni çok iyi bilen bir hoca sen kilo mu aldın dedi. tombalak olmuşsun dedi. ben de evet 4 kilo aldınm dedim. demek ki dışarıdan bile farkediliyor. nasıl moralim bozuldu anlatamam. ben nasıl aldım bu kiloları. hangi arada aldım. güya izinden işe döndüğümde incecik olacaktım. ama ben tam tersine tombalak oldum çıktım..
ayyy ne güzel kilo veriyorsun. bi de ben verebilsem. ben düzensiz de olsa menünü beğendim. kek biraz fazla olmuş. başka günlerde kapatırsın...slm kızlar.. buğün kafam çok dağınık.. moralimde pek iyi değil.. sebep önemli değilde moralim bozuk olunca hamur işlerine saldırrım.. dikkat ettim ama yinede düzensiz bir beslenme oldu buğün.. ama mevcanım kilo vermem hızla devam ediyorr..hergün kontrol ediyorum..(maşallah kendime nazar değmesin)
ilk iş günü menusü
6,30: bir dilim kek - domates salatalık
9-12 arası:2 bardak bitki çayı--şekersiz 2 kupa çay- 4 adet küçük yeşil elma
14,00: 2 dilim kek- bir kase çorba
15,30: 5yk makarna-bir kase çacık
20,15: 5 zeytin-domates-salatalık-bir lokma tulum-1çy bal-2 dilim ekmek-1 tane közlenmiş patlıcan
slm kuzular arada bir size böyle ceee yapıyorum kusura bakmayın nolur dün annemi uğurladım sonra evime geldim dib bucak temizledim bugünde dikilecek dikiş işlerim vardı onları hallettim rahatım yarın güne gdicem inşallah fazla yemem gelelim bu günkü menüme
sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek üstü kaymak kalorisini ilmiyorum valla canım istedi aldım ilk defa ama bundan sonra hep alıcam çocuklarım bayıldı ona :)
3 zeytin 1 kk peynir salatalık ve yeşil biber 3 fincan çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 1 kase yoğurt
ara nescafe arkadaşım geldi 2 kurabiye
akşam canım normal yemek istemedi 3 kurabiye ve çay içtim
birazdan sodamı içicem midem yanıyo
spor 30 dakka yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?