Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gecmis olsun dilekleriniz ve onerileriniz .icin tesekkurler kizlar simdi esimi bekliyorum kendi doktoruna goturucez esime bi ark. Ugramis yegeni ( 9 yasinda) antibiyotik kullanmis agir gelmis ve suan yogun bakimdaymis solunumu durmus cocugun esim de cok kotu oldum bence bi kendi dr gorsun dedi hep ona goturmustuk cunku hic tadim tuzum yok ins. Kisa surede iyilesir kuzucum.
Elffcm dikkatinden oturu seni tebrik ederim canim .sukrancim seni de oyle biliyorum ki eskisi gibi yemiyorsunuz artik ben de elimden geleni yapiyorum kolay lokma diyen sehraa hanim bu hafta olmasa da ( ki belli olmaz) onumuzdeki haftalarda tek lokmada yicem seni haberin ola
Ebrucum sana ne desem bilemiyorum kizsam sen kendine bak diycen haklisin teselli etsem olan olmus artik hic dikkat etmedik ve hakettik sanirim bol gelen butun pantolonlarim dapdar geliyor esim bile( sismanla deyip duruyodu ya) kiloma takilip duruyor cok kotu oldu inanin gorumcem benden 20 yas buyuk o bile benden daha zayif ben onu gecmisim boyu benden az kisa offf offff.
Papatyacm menulerin iyi gidiyor calisma duzeninde oturunca ve tabissiii spor merak etme erir gidersin ben de kafaya koydum sabah 7 gibi uyanip kizim uyurken yuruycem ve incecik olucam.

iyi akşamlar çıtırlarım,

bu saate kadar yediklerimi yazıp kaçıyorum,

sabah:
1 dilim peynirli börek,yeşil çay

ara:limonlu su,nane limon,yeşil çay (içtimde içtim yani)

öğlen:

1 kase yoğurt çorbası,1 dilim tahıllı ekmek dışı,4 çatal bulgur pilavı,2 çatal etli nohut ( içim dışıma çıktı yerken )

ara:1 tane kocaman yeşil elma

şimdi:1 kupa yeşil çay,2 tane form bisküvi

evde: bi şey yiyeceğimi sanmıyorum,genzim açılsın diye turşuya saldırıp duş alıp yatıcam

benden bu kadar kendinize iyi bakın,

eprumm,nelsonum aman dikkat edin,topiğin en çıtırları biz olalım

ewet ösge ihmal etmeyin ..derdini çok iyi anlatamaz kısa zamanda iyileşir inş...
ben çok dikkat etmeye çalışıyorum kepek ekmeği de aldım kendıme zaten çok tüketmem ama yerken sayıyorum ya ne yedim diye düüşünüyorum:))) inş zayıflayacaz...benim eşimde iyi falan diyo ama ben sevmiyorum ya ....

mevcan cnm geçmiş olsun akşam ki turşu benim bildğim kadarıyla tuzlu olduğu iiçin su tutar ....dikkat et boğazın içinde ada çayı dene daha masum..birde boğazların kötü ise çayına karabiber koy öle iç tadı kötü ama çok i geliyo açılıyo...son olarakta ballı limon dene ....

ewet ya ne kadar zor ama yapabilirm kışın bi ara unutmuştum tadını canım hiç istemiyordu ama kür bulmuştum ondanmıydı bilmiyorum..bende yaş pastaya dayanamam koca pastayı kendım yerım:)))sonra kilolar gelsin oluyo tabi ama sabredecemm...:)))
tabi ki en zayıf çıktığın nokta doğrudur:)))

amin papatya hayırlısı bakalım ben bu hafta için rapor aldım haftaya gidip ücretsiz izin alıcam sanırım..zaten kendı okulumda da norm fazlasıyım onlarda beni istemiyolar:))hayırlısı baklımn sizin içinde iyi bir yıl olur inş...

Bugün sersem gibiyim heryer heryerde.Gece oğlum 4 te uyandı ve saat 8e kadar ayaklarımda salladım.Gözleri açık ama sallanmak istiyor.Nazar okudum aklıma geldi sonra daldı uykuya.Koltukta sallamıştım uyuya kalmışız.Bi ses oğlum düştü yere ama hiç sesi çıkmadı gülsem mi ağlasam mı bilemedim o an.Biraz uyumuşuz sonra.Pazara gittim sonra uyuyunca süpürge dahi açamadım.Banyo wc yemekti derken bu saat oldu.Yapıcak çok iş var ama gün bana yetmedi bugün.Çok açım yemeklere saldırasım var.Ben kaçar geççmişe gece bakarım artık.

merhaba kızlar:
bugün işe başladım. tabi zor geçti de en kötüsü kilo almışsın sözlerini duymaktı. bugün foto çekemedim. arkadaşlarla yemek yerken onların yanında foto çekemem. bu nedenle hafta içi fotoğraf işi yaş.
menüme gelirsek:
08:30 4 çeri domates, 1 salatalık, 1 kk peynir, 4 siyah zeytin, 2 yk patlıcan salata, 1 dilim ekmek, 1 yeşilçay
10:00 3 mürdüm erik
12:00 az mercimek çorba, avuç içi kadar tavuk bonfile, bir közlenmiş domates, 3-4 adet patates kızartması, ekmeğin en ucundan 2 dilim
14:30 1 şeftali
17:00 bir dilim karpuz
18:30 4 yk taze fasülye, 3 yk erişte kavurması, bol salata ve yoğurt
19:30 bir magnum (bu hiç olmadı ama arkadaş çok ısrar etti)
spor yapıcam ama henüz ne yapacağıma karar vermedim. zamanıma göre ayarlıcam.

slm kızlar.. buğün kafam çok dağınık.. moralimde pek iyi değil.. sebep önemli değilde moralim bozuk olunca hamur işlerine saldırrım.. dikkat ettim ama yinede düzensiz bir beslenme oldu buğün.. ama mevcanım kilo vermem hızla devam ediyorr..hergün kontrol ediyorum..(maşallah kendime nazar değmesin)

ilk iş günü menusü

6,30: bir dilim kek - domates salatalık
9-12 arası:2 bardak bitki çayı--şekersiz 2 kupa çay- 4 adet küçük yeşil elma
14,00: 2 dilim kek- bir kase çorba
15,30: 5yk makarna-bir kase çacık
20,15: 5 zeytin-domates-salatalık-bir lokma tulum-1çy bal-2 dilim ekmek-1 tane közlenmiş patlıcan

slm kuzular arada bir size böyle ceee yapıyorum kusura bakmayın nolur dün annemi uğurladım sonra evime geldim dib bucak temizledim bugünde dikilecek dikiş işlerim vardı onları hallettim rahatım yarın güne gdicem inşallah fazla yemem gelelim bu günkü menüme
sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek üstü kaymak kalorisini ilmiyorum valla canım istedi aldım ilk defa ama bundan sonra hep alıcam çocuklarım bayıldı ona :)
3 zeytin 1 kk peynir salatalık ve yeşil biber 3 fincan çay
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak çorba 1 kase yoğurt
ara nescafe arkadaşım geldi 2 kurabiye
akşam canım normal yemek istemedi 3 kurabiye ve çay içtim
birazdan sodamı içicem midem yanıyo
spor 30 dakka yürüyüş

ayyy ne güzel kilo veriyorsun. bi de ben verebilsem. ben düzensiz de olsa menünü beğendim. kek biraz fazla olmuş. başka günlerde kapatırsın...

allah kavuştursun. öğleden sonra neredeyse doğru dürüst bişey yememişsin.akşam azcık şey yemişsin canım. çok açıkmıyormusun.
ben de az önce leslie hızlı mil yaptım. bu hafta spor da 3 günüm bitti bile.

Kizlar kizcemi kendi doktoruna goturdum bogazinda kucuk kucuk yaralar olusmus o ates yapiyomus mikrobik degil dedi virus hast. Oldugundan antibiyotik vermedi ama devlete acile gittigimizde antibiyotik yazmis Allahtan alip icirmedim bosu bosuna antibiyotik alcakti kizim
Fitil ve ates dusurucu yazdi sadece
Denize girmesinde bi sakinca yok dedi ama yarin gidemiycez biz cunku esimin onemli misafirleri tlf acmislar Almanyada oturuyorlar son gunleriymis yarin bize geliceklermis biz de carsamba gidicez bu yuzden vardir bunda da bi hayir suan cok yorgunum tum gun kosturdum durdum kizim uyudu simdi birazdan uyurum ben de yarina is cok dinlenmem gerek
Elfcm kepek ekmek yeme hayatim bence cavdar ya da tam tahilli ye ben kepegin hem tadini da hic sevmiyorum hem uzun sure yenince kansizlik yapiyomus cavdar daha lezzetli ve saglikli
Ebrucum ben kizimi 3 4 kere dusurdum oyle uyku sersemi insanin ici cizz ediyo bi yandan da komik bi durum tabi kizim 8-10 aylik biseydi yanimda uyuyodu gece dusmus yataktan bi ciglik atti hemen aldim kucagima suratima bi tokat atmisti o zaman gul gul olmustum niye beni dusurdum der gibi zilli yaa

Menum
11.00
1 dilim ekmek
Kk peynir
2 banim recel
1/2 seftali
Yesilcay
14.30
Nescafe
2 bitter
3 yulafli biskuvi
18.00
1/2 havuclu cevizli kek denize gidicez diye yapmistim
1 soda
20.30( cok gec kaldim malesef)
3 kasik pilav
2 lokma ekmek
2 servis kasigiyla etli sebzeli firin yemegi
1 bardak diet kola
Su anca 1 lt.

BUGÜN:
13:00=çavdarlı yağsız tost,ıhlamur
14:45=2 avuç üzüm
17:00=türk kahvesi,6 bisküvi
19:30=1 karnıyarık,1 t.k.pilav,1 kase cacık

100 yarım mekik
100 tam mekik
ev temizliği yemekten sonra yaptım.

1 sade 1 limonlu soda içtim yemekten sonra.Migdem felaketkarnıyarık yağlı dokundu sanırım

Özge bende 2 kere düşürmüştüm ana küçük olduğu için dr goturmustum ve çok uzgundum.Bu sefer düştü ve gözünü bile açmadı kimildamadi bile:)
Şimdi uyudu yatirayim yerine.uyuyalim dedim 2 buçukta anne dedi ve biz eşimle gül gül :)

Kızlar bu arada migdeyi bozumusum
Karnım feci ağrıyor

Mevcanim menun güzel canım!

Kek çok kalorili ama erken yetişsin canım keki ama akşam saati geç olmus! Ama orti cumaya eksi çıkacağına eminim !

günaydın çıtırlarım,

akşam serum yedim,gözümün önü ışıdı valla bugün daha iyiyim,

yeni geldim hastaneden implantım takıldı artık küçük dilimi göstere göstere kahkahalar atabilirim

nelsonum keke takılmadım ben sabah yemen bir avantaj hatta ama akşam geç yemişsin bence,neyseki kilo veriyormuşsun tebrik ederim cuma sabahı tozu dumana katalım,

eprumm geçmiş olsun kuzum,olur arada kazalar allah beterinden korusun,menünü beğendim ama akşam saatinde karnıyarık biraz ağır kaçmış bence,saatini az daha öne çekip akşama hafif beslenirsen bu iş olacak bence,

benim kilo vermemdeki en büyük destekçim akşam yemeğini hayatımdan çıkarıp onun yerine,salata,çorba,cacık,söğüş bunları koymamdır

hehehh bu arada sabah regli oldum,lanet şişliğimden kurtuluyorum,turşu ya belli bir süre ara verdim,bol bol su içmeye başladım yine ve yeşilçay elbet,savulun bre mevcan geliyor

ha bu arada bizim grup hariç herkesin menüsü kötüüüüüüüüüüü

ösgem sanada tekrar geçmiş olsun,bende antibiyotik lafını duyunca beynimden vurulmuşa dönüyorum,neyseki bu sefer aynı sıkıntıyı yaşamaktan kurtulmuşsun,

kızlar bu arada haftaya yiğenimin düğünü var ben 56 kiloluk çıtır teyze olacaktım ama şu koca boğazımı tutamadım,o yüzden haftaya kadar 58.9 u görmek için totomu yırtıcam NET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…