- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.201
Kizceler sabahtan beri ev isiydi yemekti kosturuyorum halbuki bu saatlerde ne guzel yuzuyo olucaktik
Misafir gidince mutfagi evi toparla sonra da yarin gidicez nasipse
Mevcancim sana da cok gecmis olsun tatlim iyilesmene sevindim disin de bitti ohh ne guzel bir de biraz kilo versen dugune citir teyze olarak hazir olcaksin
Aksami hafif kapatmanin odulunu alcaksin merak etme canim
Sukrancm sen nerelerdesin hersey yolundadir umarim elff zaten malum kosturuyor Allah kolaylik versin
Sehraa ne o kiz gorunmuyon gene hani bizi birakmiycaktin.
Naz aramıza hoşgeldin. Kuzun kaç aylık ya da kaç yaşında. Emziriyorsan çok daha kolay kilo verebilirsin. Ben doğumdan 3 ay sonra şu anda yediğimden daha çok şey yiyerek 2 ayda 8 kilo verdim. Ama şimdi veremiyorum. Tabi yaş d çok önemli bir faktör.
Özge çok kolay gelsin canım. Yarın bol bol yüz. Anan yediklerine de dikkat et
Mevcan çok geçmiş olsun. Ben senin çok kilolu olduğunu düşünmüyorum.
Menüm gelsin
08:30 3 çeri domates, salatalık, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
10:'30 1 küçük salkım üzüm
12:00 4 adet parmak büyüklüğünde köfte, yoğurt, 3 kare karpuz
16:00 3 adet küçük yaz elması
18:30 2 yk fasulye , 2 yk makarna. Çokça salata
Evde spor yapmıcam bugün dışarı çıkıp yürürüz.
Yoldaşlar nerdesiniz...
Kizceler sabahtan beri ev isiydi yemekti kosturuyorum halbuki bu saatlerde ne guzel yuzuyo olucaktik
Mevcancim sana da cok gecmis olsun tatlim iyilesmene sevindim disin de bitti ohh ne guzel bir de biraz kilo versen dugune citir teyze olarak hazir olcaksin
Sukrancm sen nerelerdesin hersey yolundadir umarim elff zaten malum kosturuyor Allah kolaylik versin
Kızlar daha yeni yen kendime gelmeye çalışıyorum2 de oğlumu uyuttum. Tam yerine yatırdım MİGDEME Bİ AGRI GRİDİ BULANTI ve lavobadan 3.buçuga kadar çıkamadım.Nazar olmuşumdur diyerek kendimi okudum okuttum yok yok ağrılar giriyor bir titreme geldi vs...hastanede serum yedim.Tam eve geldik sabah 6 da uyurum bi güzel dedim.Bi üşüme yorgan fayda etmiyor zangır zangır titriyorum.Etlerim kemeiklerimden ayrılıyor ağrıdan.Agla agla eşim işe giderken tahlil verdim.Bişi çıkmamış ilaçta vermemiş dr Kola gazoz sıvı tüketsin demiş Ama ısıtmalanıyorum bi yandan wcden çıkamıyorum bulantı cabası kemiklerim agrıyr ve ilaç vermiyor Hem annem hem kv geldi saolsun.Ogluşa benle ilgilendiler.Annecim bütün vücudumu ovdu masaj yaptı ara ara daldım uykuya ama 15 dk felan.Neyse çok uzattım herşeyin başı sağlık bunu bi kez daaha anladım
BUGÜN:
nane limon
1 bardak kola
1 türk kahvesi
25 kuruşluk balık kraker
biraz çubuk kraker
1 ayran ve 1 minik haşlama patates
şimdi 2 bardak gazozun içine limon sıktım ve 2 minik patatesle yedim.
Bunları bile annemin ağzıma tıkıştırmasıyla zorla yedim.Kızlar ve ortilerim bu hafta verimli olamdım.Size fazla zaman ayıramadım lüften beni affedin.Geçmişe bakayım ama yazamıycam.Hepinizi seviyorum vede 1. bizim grup diyorum
Kuzucum 20 gün sonra yaşını dolduracak inşallah :) emzirmeyle kilo veremedim hiç, yememe dikkat etmedim bir de kışa denk geldi oğluşumun ilk ayları pek hareketsiz geçti kilolar üstümde kaldıbu arada yaş 31 :) ben hâlâ mucize bekliyorum, yani çok inanmam lazım başladığım işe :)
Moralini bozma canım evladının rızkını kesmeden tatlıyı ve yağlı şeyleri kısarak bol su içerek verirsin neden veremeyesinki !!Bende 8 aylıkken başladım ve verddim.İsteyen ehrkes verebilir bunu unutmaSevgili çıtır anneler, moralim çok bozuk,
doğumdan sonra kaç kilo verdiniz, nasıl verebildiniz, söyleyin de ben de biraz moral bulayım
Ortim menün yine mevvvvv kokuyorslm çıtırlarım,
ne yoğun ne bitmeyen bir gün allahım,
erken ama yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah:1 tane sade açma (hastanedeydim)
ara:1 kupa yeşil çay 5-6 tane taze fındık
öğlen: yarım kase mercimek çorba,1 tane kıymalı kabak dolma üstü yoğurt,yarım tabak makarna,5 parça kavun
şimdi:1 elma yedim
yanımda fındık ve bahçe salatalığı var 6 ya kadarda onları yerim,
iş çıkışı kızımın okul eksiklerine bakmaya gidicem eve geç gideceğim için başkada bir şey yemem sanırım,
aslında menüm az akşamda bi şeyler yemem lazım ama,kilo hızım çok yavaş ve benim gücüm yok bir an önce verip korumaya geçmek istiyorum
en en fazla akşam 1 tane nektari yerim,
aç yatmam lazım artık
Özgecim hep koşuşturma halindesin iyi dayanıyor bünyen!Kizceler sabahtan beri ev isiydi yemekti kosturuyorum halbuki bu saatlerde ne guzel yuzuyo olucaktik
Yine papatya menüsüNaz aramıza hoşgeldin. Kuzun kaç aylık ya da kaç yaşında. Emziriyorsan çok daha kolay kilo verebilirsin. Ben doğumdan 3 ay sonra şu anda yediğimden daha çok şey yiyerek 2 ayda 8 kilo verdim. Ama şimdi veremiyorum. Tabi yaş d çok önemli bir faktör.
Özge çok kolay gelsin canım. Yarın bol bol yüz. Anan yediklerine de dikkat et
Mevcan çok geçmiş olsun. Ben senin çok kilolu olduğunu düşünmüyorum.
Menüm gelsin
08:30 3 çeri domates, salatalık, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
10:'30 1 küçük salkım üzüm
12:00 4 adet parmak büyüklüğünde köfte, yoğurt, 3 kare karpuz
16:00 3 adet küçük yaz elması
18:30 2 yk fasulye , 2 yk makarna. Çokça salata
Evde spor yapmıcam bugün dışarı çıkıp yürürüz.
Yoldaşlar nerdesiniz...
Valla ortimsin diye demiyorum ama menünü çok beğendim canımkızalr çok yorgun ve halsizim.. koşturup duruyorum boş işler için..
menumü yazıp çıkıyorum..
7,00
bir yumurta zeytinyağla pişmiş
bir dilim tam buğday
5 zeytin
domates salatalık
9-12 arası: 4 tane küçük yeşil elma
yeşil ve siyah çay
14,00: 2 tane peksimet tarzı susamlı tatlı tarzı birşey..
az şekerli türk kahvesi
1 salatalık
16,30: bir şekerli türk kahvesi
20,00: domates salatalık
büyük bir tabak çorba..
çarşıda bir saat kızımla yürüyüş..
iş güç koşturmaca.. misafir ağırlama.. mutfak dolaplarını boşlatma.. falan.. anlayacağınız dolu bir gün ama ama dünya şleri işte..
kib.. kızlarrr
Ebrucum cok cok gecmis olsun yaa ne olmus sana oyle ins. En kisa surede toparlarsin kv ya da annen birkac gun daha oglusla ilgilendin sen iyice dinlen sagliktan onemli bir sey .var mi ??
Dr ilac vermemesi de enteresanmis psikolojik diye mi dusundu dicem de onca aci cekmissin bari onu dindircek birsey verseymis
Nazevren canim hepimiz ayni yoldan gectik dogumda alinan kilolar sonrasinda emzirme doneminde yasanan mide kazintilari tatli krizleri ve geldikce gelen kilolar ben kendimi taniyamiyordum esimin kiyafetlerini giymeye baslamistim artik normalde 36 38 beden gelip giderdim o donem 44 beden oldum hicbirseyim olmuyor almakta istemiyorum o zaman kiloyu kabullenmis olcaktim cunku ben de 1 2 basarisiz denemenin ardindan bir basladim 5 5.5 ayda 15 kilo vermistim 36 beden olmustum gecen yaz simdi malesef gene aldim 8 kilo var vermem gereken topikteki arkadaslarla beraber iyi bi iletisim kurduk ve birlikte destekle verdik sen de umutsizlige asla kapilma olmucak deme 50 60 kilo veren insanlar var sen mi veremiyceksin
Kizceler sabah erkenden 05.00 gibi yola cikcaz misafirlerim gitti kizimi uyutup evi topluycam bavullari kontrol edicem cok yorgunum isim biter bitmez uyucam ins.
MEnum
10.00
1 dlm ekmek
Kk peynir
2 banim recel
Yarim seftali
Yesilcay
13.30
1 dlm kek
15.30
Nescafe
2 bitter
18.30
2 kasik pilav
1 kucuk dlm ekmek
2 y.k taze fasulye
Cacik
Kola
21.00
Cayla 1 dlm kek
2 top dondurma menum kotu farkindayim
Deniz donusu gunum ve esimin ameliyati var onlari bi atlatayim normale donucem ins. yuruyuse basliycam burda ustalar falan gitsinde rahat rahat yururum
Özgecim iyiyim herşey yolunda. dün kardeşim geldi onunla vakit geçirdik akşama kadar. Askerden döndüğünden beri bana gelememişti. Oturup lafladık biraz. Bilgisayarımda virüs vardı onları halletti sağolsun. Akşam da onunla beraber annemlere bıraktı eşim bizi. 2 gündür annemlerdeydim. Laptop kardeşimdeydi yine. nete giremedim. akşam döndüm evime. Siz de misafirlerinizi uğurlamışsınız canım. Kızın daha iyidir umarım. Bi de eşin ameliyat olucakmış. Hani yürüyüş önermişti doktor. Demek ameliyattan başka çare kalmadı. İnş daha iyi olur. Çok geçmiş olsun.
Ebrucum geçmiş olsun. Noldu sana ya, dikkat et kendine. Bu olanlar soğukalgınlığı belirtilerine benziyo. Orda hava nasıl bilmiyorum ama eylül ayındayız havalar soğumaya başladı. üşütmüş olabilirsin. Doktorun teşhis koyamamasına, ilaç vermemesine ben de şaşırdım. Nane limon içmeye devam et. Kendini sıcak tut. Terleme içindeki soğuk algınlığını atıyo. İnş bişeyciğin kalmaz.
Nazcığım hoşgeldin öncelikle. Benim de bebeğim var. 10 gün sonra yaşına girecek. Doğumda 71 kiloydum. Emzirmekle kilo veremiyorum ben de. Ama beslenmeye dikkat ederek, spor yaparak gidiyo kilolar inan. Hiç de moralini bozma. Doğumdan hemen sonra 6 kilo verdim. Bu topiğe katıldığımdan beri de 5 kilo verdim 40 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?