Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çıtırlar günaydın....
geçmişi okudum ama aklımda kalmadı fazla.....
ösge geçmiş olsun cnm eşine kızın nasıl oldu misafirleri de atlatmışsın...neden kendini bu kadar ev işleri için yoruyorsun ki bugün yap yarın aynı siz benden daha i bilirisniz yani birde erkeklere göre basit işler gibi geliyo bide ne gereği var diye düşünüyorlar ki bide sen çok titizsin sanırım hergün ev bal dök yala olunca eşin aradaki farkı bilmiyoooo :)))biraz bırakta aradaki farkı görsünn:)))ösge 1.biz olalım kola içme artıkk şöyle yap bak içerken içinde olanları düşün zaten içemezsinn..:))
ebruli cnm geçmiş olsun sen acile mi gitmiştin hatırlamıyorum ama bazen yazmıyorlar acilde özellikle özel hastahanelerde ilaç banada yazmamıştı...sana acil şifalar birde mide ağrısına papatya çayı öneririm...
mevcancım dişin hayırlı olsun....
btlkubra hoşgeldin çok geçmiş olsunnn...
şükrancım cnm hoşgeldin biraz daha dikkat ettt ben menü yazamıyorum ama dikkat ediyorum yorgun olmasam sporda yapacam ama olmuyo evde çok oturamıyorum ayaktayım sürekli dün yemekten sonra pazara gittim çok büyük bi pazardı 1 saat ten fazla gezdım ama sonunu göremedim:)))heryerim ağrıyo vücüdum tutulumuş çıtırdıyo valla haraket edince çok zor yaa..

nazevren cim hoşgeldinn.. ben anne değilim ama çıtır annelere katıldım .... sende aramıza hoşgeldin isteyince verirsin birde böle birilerinin kilo verdiğini görünce gaza geliyorsunn...

Elff ,saol canım.Evet özelin acilne gittim.Bugün daha iyiyim ama yinede kontrol için sağlık ocagınada gidicem.

Papatyam ,banada herkes kilo aldığımı söylüyorSpor yapmak vücudumu toparlamak istiyorum ama mekikten başka bişide yaptığım yok

Özgecim yıpratma bu kadar kendini.Bak belkide bende gece geç yatıyor oğlum düzzenimiz bozuldu temzilik yemek az uyku çok efor vücut halsiz kaldı belkiide.Dedigin gibi benim eşimde yapma ev zaten temiz nie boşuna yapıyon bana hep temiz geliyor diyor.Ev işini önemsiz görüyor.Bende keşke pasaklı birine düşseydin o zaman kıymetimi anlardın diyorum Yap yap nankör bu ev işi hep aynı oluyor.Arabada uykunu al bari.

Btlkbra,inş. şeker çıkmaz canım.Kilo verirsin ve yeni alacağın ciciler daha küçük beden olurÖzletiyon kendini daha sık uğra nolur

Sehra,hani bırakmıyacaktın bizi yine yoksunnnnn

Zuzummmm nerdesin kuzummmm

Mevcanım, valla bravoBana kalabalıkla daha tatlı geldiği iiçin akşam yemeğine hayır diyemiyorumBörek ve tatlı hayır dediğin için ayrı bir tebrik

Kızlar yeni b çizelge yapıcam ve bence hepimiz yapalım.Hem geçen haftaki kilomuzu unutmamış ve birbirimizin kilosunuda görmüş oluruz hep.Bugün daha iyiyim.Akşam terlemişim çok.Uyanıp duş aldım nane limon içtim.Nolcak özgecim çocukların bu geç yatması.2 gündür 2 de uyuyor.Oglum kaçta uyuyacaksın diyorum.2 BUÇUKTA ANNE diyorCidden de 2 yi geçerken uyuyorSabah geç kalkıyoz düzen bozuluyor böyle oluncada.Neyse sağlık olsunda geç erken napalım.

Kübracım hoşgeldin hamileyken benim de şekerim yüksek çıkmıştı bayağı ama doktorum doğumdan sonra geçer merak etme dedi.
Bir daha ölçüm yapılmadı ama ben de dikkat etmeye çalışıyorum genelde.

Papatyacım Allah seni de kavuştursun tez zamanda kardeşine.
Kilo işine canını sıkma dikkat ediyosun sen de menülerin güzel. Ne kadar çaba göstersek de arada fazla kaçırıp pişman oluyoruz hepimiz. Yarışmayı düşünelim. Cumayı düşünelim. Bi de bazı insanlar kilo versen bile kıskanıp tam tersini söyleyebiliyolar. Çekemiyolar tabi, aldırma.

Sağol Elffciğim daha çok dikkat etcem söz. tartıda mahçup etmiycem sizi. Sporu zaten ihmal etmiyorum hergün yapıyorum.

eprumm artık hayır demek zorundayım,evet diye diye 72 kiloya çıkmış kadınım ben,gebersemde tutucam artık boğazımı çok sıkıldım artık,

eprumm bide bi şey diycem sana,çocuklarda büyüme hormonu gece 11-3 arası çok daha fazla salgılanır,doktorlar çocukların o saatte mutlaka uyumaları gerektiğini söyler,bide gece lambasını tavsiye etmezler,karanlıkta uyumalılar der,ben o yüzden yıllardır çok dikkat ederim 10 diyince kızımı ağlasada zırlasada yatırırım,bebekken düzeni bozulduğu zamanlarda gün içinde uyutmazdım,mıncıklardım,işi gücü bırakıp saatlerce parkta oynatırdım sırf akşam erken yatsın diye arkadaşca bi tavsiye canım

şükrancım,papatyacım,

benimde tüm kardeşlerim ankarada ama canımdan cok sevdiğim,anne yarım arkadaşım ablam başka bir ilde hergün telefonlaşırız,birbirimize çok bağlıyız,ablamın çocuklarıda keza bana öyle çok düşkünler bak 33 yaşındayım ablamın her gidişinde zır zır ağlarım,eşimde kızar ben seni terketsem bu kadar ağlamazsın der,keşke tüm sevdiklerimiz yanımızda olsa

Haklısın özgecim kendimizi bırakmamamız lazım :)

Ben de sizinle birlikte hayatımda önemli bir değişiklik yapıcam inşallah :)

Ebruli haklısın canım, işte bütün mesele yeterince isteyebilmekte :) ve gerçekten inanmakta.

Mevcancım karar verdim ne yapmak istediğime, karbonhidrat diyetiyle eski formumu tekrar kazanıcam, daha önce denedim ve başardım:) tekrar neden başaramayayım ki :)

Haklısın ama bu konuyu özgeylede çok konuştuk.Bi ara düzene koyduk 11 de uyutuyorduk.Ama yaz gelince bahçe keyfi dışarıda arkadaşlarla oturma felan yine geceye döndük.Özgede demişti o saatte hormon salgılanıyor diye ama gündüz uytmayınca hem çok huysuz hemde akşam uyuyunca ögle uykusu sanıp gece kalkıyorNeyse kışa yaklaşıyoruz inş. yine erkene çeker dizi keyfi yaparım

Çizelge yapmak için uğraştım.Ama herzamanki gibi imza bölümünde yine bi hata ve yine yapamadım.Çizelge yapma özürlüsü ben.Hep özgem yapardı Akşama eşime rica edip yaptırayım.

Ebrucum iyi olduğuna sevindim. İnş bi daha böyle hasta olmazsın. Erken kalkmaya dayanabilirsen oğlunu erken kaldırmaya alıştır sabahları. 2-3 gün erken kalksa alışır ve akşamları da erken uyur.

İnşallah canım, 7-8 ay sonra 55-60 kilo arası bi çıtır anne olucam inşallah, kararımı verdim planımı yaptım, elimden geldiği kadar size de faydam dokunur inşallah :)

nazevren cim hoşgeldinn.. ben anne değilim ama çıtır annelere katıldım .... sende aramıza hoşgeldin isteyince verirsin birde böle birilerinin kilo verdiğini görünce gaza geliyorsunn...

Hoşbuldum, dediğin gibi, buraya geleli daha bir ciddi düşünmeye başladım hedefimi netleştirdim :) İYİ Kİ VARSINIZ YA :)

Çizelge yapmak için uğraştım.Ama herzamanki gibi imza bölümünde yine bi hata ve yine yapamadım.Çizelge yapma özürlüsü ben.Hep özgem yapardı Akşama eşime rica edip yaptırayım.

ebrucum iyileşmissin ne güzel daha da iyi olursun inş.dedğim gibi özeller acilde uzman çalıstırmıyo pek o yüzden ilaç yazamıyorlar ben çok gittiğim için biliyorum ... yinede git görün ilaçsız da geçiyorsa çokta ilaç alma ya daha i olur...
çizelge için yardım etmek isterdim ama bende anlamam pek(

kızlar size bişey soracam taşınırken bütün mobilya kapaklarını falan koli bandıyla yapıştırdık 2 ay geçti yapışıp kalmışlar kötü duruyo nasıl çıkar bilgisi olan varmı?

slm çıtırlarım,

menümü yazıp kaçıcam,akşam kızım babaannede kalıcak,bizde eşimle biraz gezip 7d ye gidicez,değişiklik iyi olur dimi

sabah:yeşil çay,2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar
öğlen: 1 kase şehriye çorbası,1 kase cacık,yarım tabak bulgur pilavı,azda fırında kıymalı oturtma
ara:taze fındık yeşil çay
şimdi: 1 elma
6 da çıkarken:2 tane salatalık yiycem bahçeden oh misss

akşam eşimle bi şeyler yerim,buda kaçamak olur ama muhtemelen dondurma olur oda,akşam saatinde oturup hamburger yiyemem ben

kızlar size bişey soracam taşınırken bütün mobilya kapaklarını falan koli bandıyla yapıştırdık 2 ay geçti yapışıp kalmışlar kötü duruyo nasıl çıkar bilgisi olan varmı?

benim kızımın dolabı öyle olmuştu,havlu türü bi bezle önce ıslatıp sonra sertçe silmek çözüyor ama baya efor sarfedersen,beze çok hafif cifte dökebilirsin ama çok hafif önce beze yedir sonra sil

Son düzenleme:
Heryer hastalık kokuyordu sanki.Dayanamdım çarşafları değiştirdim yıkadım vileda yaptım wc banyo cifledim yemeklerimi yaptım.Canım hiç yemek yemek istemyor.Bugün çig fasulye yut dediler ishal için acaba o mu şişirdi.Yemektede kuru fasulye pilav var

Şükranım elffiiim saolun kızlar.Herşeyin başı sağlık insanın gözü hastayken bişi görmüyor.Enteresan bişi onca wc ye rağmen tartıda eksilme yok :1. :44:

Kızlar bu kez de benim oğlum ateşlendi. Hem de 39.1 çok üzülüyorum haline. Aslında dün geceden ateşliydi. Fitille şurupla inmişti ateşi ama yine çıktı. Uyuttum şimdi. Yemeğimi bile şimdi yiyebiliyorum. Saatlerce kucağımda tuttum. Yoksa ağlaya ağlaya katılıyo kuzum. Menüm

Kahvaltı 1 kk beyaz peynir 1 domates
1 salatalık 5 zeytin şekersiz çay

ara 1 elma 2 probis

Öğlen 1 tabak etli türlü 3 kaşık yoğurt

ara yarım elma yarım şeftali (yarısını kızım yedi)
1 kupa yeşil çay

Ve akşam 1 kase çorba 4 kaşık kabak musakka
1 dl ekmek

ara 6 y.k nesfit 1 kase sütle

su 1.5 lt
Spor yok (oğlum bu haldeyken hiç içimden gelmiyo)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…