- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #6.221
Slm kizlar sizi ihmal ettigim icin ozurdilerim ama baya yogundum suandada fakultedeyim seker yuklemesi yapiliyo kanimda sekerim biraz yuksek cikmisti doktorum yukleme istedi bakalim sonuc ne olcak bu arada doktorum bana sakin yeni kiyafetler alma 1 1.5 ay sonra 7 8 kilo vermis olcaksin dedi cok sevindim ins veririm kilolari :)
merhaba kızlar:
şükrancım gözün aydın. ne güzel kardeşinle vakit geçirmişsin. benim kardeşim uzakta ve onun eksikliğini çok hissediyorum. ebrucum çok geçmiş olsun. havalar artık insanı yanıltan durumda. sabahları ve gece serimn oluyor. üşütmüşsün büyük ihtimalle. kendine dikkat et aman derim....
özgecim eşine çok geçmiş olsun diyorum. inşallah kolaylıkla atlatır...
kübra hoş geldin aramıza...
mevcan ben de tartılıyorum her sabah. aslında hata biliyorum ama dayanamıyorum...
naz aramıza katıl zamanla alışacaksın. inşallah hep beraber kilo verebiliriz...
kızlar dünkü menüme akşam 20:30 da bir adet dondurma ekledim. 2 toptu sanırım. bir türlü akşam yemekten sonra bir şey yememe alışkanlığıma geri dönemiyorum. bu hafta hergün yedim bişeyler. akşam ayrıca eşimle 1 saat yürüdük dışarda.
bu sabah işte biri yüzümden anladı kilo aldığımı...
offffffffffffff...................
çıtırlar günaydın....
geçmişi okudum ama aklımda kalmadı fazla.....
ösge geçmiş olsun cnm eşine kızın nasıl oldu misafirleri de atlatmışsın...neden kendini bu kadar ev işleri için yoruyorsun ki bugün yap yarın aynı siz benden daha i bilirisniz yani birde erkeklere göre basit işler gibi geliyo bide ne gereği var diye düşünüyorlar ki bide sen çok titizsin sanırım hergün ev bal dök yala olunca eşin aradaki farkı bilmiyoooo :)))biraz bırakta aradaki farkı görsünn:)))ösge 1.biz olalım kola içme artıkk şöyle yap bak içerken içinde olanları düşün zaten içemezsinn..:))
ebruli cnm geçmiş olsun sen acile mi gitmiştin hatırlamıyorum ama bazen yazmıyorlar acilde özellikle özel hastahanelerde ilaç banada yazmamıştı...sana acil şifalar birde mide ağrısına papatya çayı öneririm...
mevcancım dişin hayırlı olsun....
btlkubra hoşgeldin çok geçmiş olsunnn...
şükrancım cnm hoşgeldin biraz daha dikkat ettt ben menü yazamıyorum ama dikkat ediyorum yorgun olmasam sporda yapacam ama olmuyo evde çok oturamıyorum ayaktayım sürekli dün yemekten sonra pazara gittim çok büyük bi pazardı 1 saat ten fazla gezdım ama sonunu göremedim:)))heryerim ağrıyo vücüdum tutulumuş çıtırdıyo valla haraket edince çok zor yaa..
Ebrucum cok cok gecmis olsun yaa ne olmus sana oyle ins. En kisa surede toparlarsin kv ya da annen birkac gun daha oglusla ilgilendin sen iyice dinlen sagliktan onemli bir sey .var mi ??
Dr ilac vermemesi de enteresanmis psikolojik diye mi dusundu dicem de onca aci cekmissin bari onu dindircek birsey verseymis
Nazevren canim hepimiz ayni yoldan gectik dogumda alinan kilolar sonrasinda emzirme doneminde yasanan mide kazintilari tatli krizleri ve geldikce gelen kilolar ben kendimi taniyamiyordum esimin kiyafetlerini giymeye baslamistim artik normalde 36 38 beden gelip giderdim o donem 44 beden oldum hicbirseyim olmuyor almakta istemiyorum o zaman kiloyu kabullenmis olcaktim cunku ben de 1 2 basarisiz denemenin ardindan bir basladim 5 5.5 ayda 15 kilo vermistim 36 beden olmustum gecen yaz simdi malesef gene aldim 8 kilo var vermem gereken topikteki arkadaslarla beraber iyi bi iletisim kurduk ve birlikte destekle verdik sen de umutsizlige asla kapilma olmucak deme 50 60 kilo veren insanlar var sen mi veremiyceksin
Kizceler sabah erkenden 05.00 gibi yola cikcaz misafirlerim gitti kizimi uyutup evi topluycam bavullari kontrol edicem cok yorgunum isim biter bitmez uyucam ins.
Özgecim iyiyim herşey yolunda. dün kardeşim geldi onunla vakit geçirdik akşama kadar. Askerden döndüğünden beri bana gelememişti. Oturup lafladık biraz. Bilgisayarımda virüs vardı onları halletti sağolsun. Akşam da onunla beraber annemlere bıraktı eşim bizi. 2 gündür annemlerdeydim. Laptop kardeşimdeydi yine. nete giremedim. akşam döndüm evime. Siz de misafirlerinizi uğurlamışsınız canım. Kızın daha iyidir umarım. Bi de eşin ameliyat olucakmış. Hani yürüyüş önermişti doktor. Demek ameliyattan başka çare kalmadı. İnş daha iyi olur. Çok geçmiş olsun.
Ebrucum geçmiş olsun. Noldu sana ya, dikkat et kendine. Bu olanlar soğukalgınlığı belirtilerine benziyo. Orda hava nasıl bilmiyorum ama eylül ayındayız havalar soğumaya başladı. üşütmüş olabilirsin. Doktorun teşhis koyamamasına, ilaç vermemesine ben de şaşırdım. Nane limon içmeye devam et. Kendini sıcak tut. Terleme içindeki soğuk algınlığını atıyo. İnş bişeyciğin kalmaz.
Nazcığım hoşgeldin öncelikle. Benim de bebeğim var. 10 gün sonra yaşına girecek. Doğumda 71 kiloydum. Emzirmekle kilo veremiyorum ben de. Ama beslenmeye dikkat ederek, spor yaparak gidiyo kilolar inan. Hiç de moralini bozma. Doğumdan hemen sonra 6 kilo verdim. Bu topiğe katıldığımdan beri de 5 kilo verdim 40 günde.
Moralini bozma canım evladının rızkını kesmeden tatlıyı ve yağlı şeyleri kısarak bol su içerek verirsin neden veremeyesinki !!Bende 8 aylıkken başladım ve verddim.İsteyen ehrkes verebilir bunu unutma
Ortim menün yine mevvvvv kokuyorBişi merak ediyorum.Hiç eşinle kızın akşam yemeği yerken canın çekmiyor mu?Yada ailecek bi tek akşam yeniliyor buna özenmiyor musun?Akşamları hafif kapatmana hastayım
Özgecim hep koşuşturma halindesin iyi dayanıyor bünyen!
Yine papatya menüsü
Valla ortimsin diye demiyorum ama menünü çok beğendim canım
Saol arkadaşım .İyi sayılırım ama wc olayı devam ediyor ne içtimse ne denediysem bitmiyorSalgın olsa tahlilde mikrobik bişi çıkardı sanırım.Dün uykusuzluk ve son zamanlarda kafama çok taktığım bazı şeyler vardı acaba sinirden migdem ağrıyor olabilir mi?
Meenünü hiç beğenmedim sende farkındasın zaten.Kolaya bende tatilde alışmıştım.Ama şimdi bugün hariç içmiyorum evede almıyorum yne!Tatilden dönüşte bomba gibi bekliyorum seni.Selin nasıl iyi mi?İnş. tatiliniz keyifli geçer hayırlı yolculuklar canım
nelsoncum menünü çok beğendim canım,koşturmacan bitsin tam gaz aramıza dön tamamı canım,
şükrancım menünde öğlenki pide dışında çok abartılacak bi şey yok üzülme bence,insanın kendi evindeki düzen hiç bi yerde olmuyor maalesef,
nazevren hoş geldin topiğimize, bir çoğumuz yediklerimizi azaltıp,spor yaparak veriyoruz kilo,sık sık ziyaret edersen bizi neler yaptığımızı takip etmen kolay olur,
papatyacım menün gayet güzel ah ah bide foto çekme imkanın olsa ama haftasonuna artık
eprumm artık hayır demek zorundayım,evet diye diye 72 kiloya çıkmış kadınım ben,gebersemde tutucam artık boğazımı çok sıkıldım artık,
eprumm bide bi şey diycem sana,çocuklarda büyüme hormonu gece 11-3 arası çok daha fazla salgılanır,doktorlar çocukların o saatte mutlaka uyumaları gerektiğini söyler,bide gece lambasını tavsiye etmezler,karanlıkta uyumalılar der,ben o yüzden yıllardır çok dikkat ederim 10 diyince kızımı ağlasada zırlasada yatırırım,bebekken düzeni bozulduğu zamanlarda gün içinde uyutmazdım,mıncıklardım,işi gücü bırakıp saatlerce parkta oynatırdım sırf akşam erken yatsın diye arkadaşca bi tavsiye canım
Kızlar yeni b çizelge yapıcam ve bence hepimiz yapalım.Hem geçen haftaki kilomuzu unutmamış ve birbirimizin kilosunuda görmüş oluruz hep.Bugün daha iyiyim.Akşam terlemişim çok.Uyanıp duş aldım nane limon içtim.Nolcak özgecim çocukların bu geç yatması.2 gündür 2 de uyuyor.Oglum kaçta uyuyacaksın diyorum.2 BUÇUKTA ANNE diyorCidden de 2 yi geçerken uyuyor Sabah geç kalkıyoz düzen bozuluyor böyle oluncada.Neyse sağlık olsunda geç erken napalım.
merhaba kızlar:
şükrancım gözün aydın. ne güzel kardeşinle vakit geçirmişsin. benim kardeşim uzakta ve onun eksikliğini çok hissediyorum. ebrucum çok geçmiş olsun. havalar artık insanı yanıltan durumda. sabahları ve gece serimn oluyor. üşütmüşsün büyük ihtimalle. kendine dikkat et aman derim....
özgecim eşine çok geçmiş olsun diyorum. inşallah kolaylıkla atlatır...
kübra hoş geldin aramıza...
mevcan ben de tartılıyorum her sabah. aslında hata biliyorum ama dayanamıyorum...
naz aramıza katıl zamanla alışacaksın. inşallah hep beraber kilo verebiliriz...
kızlar dünkü menüme akşam 20:30 da bir adet dondurma ekledim. 2 toptu sanırım. bir türlü akşam yemekten sonra bir şey yememe alışkanlığıma geri dönemiyorum. bu hafta hergün yedim bişeyler. akşam ayrıca eşimle 1 saat yürüdük dışarda.
bu sabah işte biri yüzümden anladı kilo aldığımı...
offffffffffffff...................
nazevren cim hoşgeldinn.. ben anne değilim ama çıtır annelere katıldım .... sende aramıza hoşgeldin isteyince verirsin birde böle birilerinin kilo verdiğini görünce gaza geliyorsunn...
Çizelge yapmak için uğraştım.Ama herzamanki gibi imza bölümünde yine bi hata ve yine yapamadım.Çizelge yapma özürlüsü ben.Hep özgem yapardıAkşama eşime rica edip yaptırayım.
kızlar size bişey soracam taşınırken bütün mobilya kapaklarını falan koli bandıyla yapıştırdık 2 ay geçti yapışıp kalmışlar kötü duruyo nasıl çıkar bilgisi olan varmı?
slm çıtırlarım,
menümü yazıp kaçıcam,akşam kızım babaannede kalıcak,bizde eşimle biraz gezip 7d ye gidicez,değişiklik iyi olur dimi
sabah:yeşil çay,2 dilim tahıllı ekmek arası kaşar
öğlen: 1 kase şehriye çorbası,1 kase cacık,yarım tabak bulgur pilavı,azda fırında kıymalı oturtma
ara:taze fındık yeşil çay
şimdi: 1 elma
6 da çıkarken:2 tane salatalık yiycem bahçeden oh misss
Mevcanım gez toz eğlen ama fazla kaçırma. Ben de cumartesi eşimle avm ye giderken kendime söz vermiştim bişey yemiycem diye
ama eşim hamburger ve ayran ısmarlayınca iş değişti. Sen ye benim için alma diycektim ama öğle yemeği saatiydi. Çok acıkmıştım. Ama orda 2-3 saat yürüdüğümüz için yediklerimi yakmışım. Eve gelince dayanamayıp tartıldım çok şükür ki gram fark yoktu. En iyisi öyle yerlere tok karna gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?